Blog
Bruiloften

Trouwen op het platteland

Voor sommige bruiloften ga ik door het vuur en voor andere stap ik in een sloot. Dat laatste is het geval voor deze bruiloft want de foto met het bruidspaar als weerspiegeling in het velg van de auto was anders onmogelijk te maken. Een beetje blubber ben ik niet vies van, alles voor het perfecte plaatje!

Trouwen op het platteland

Voorbereidingen op een boerderij

Laura en Martijn wonen in een prachtige oude boerderij in een klein dorpje vlakbij Breda. Het ligt in het midden van de weilanden en het huis is gebouwd op een dijk waardoor het uitkijkt op de grote tuin die bij dit historische gebouw hoort. Op 21 april 2018 kom ik aan bij de boerderij en klop ik op de deur. Aan de zijkant van het huis gaat de poort naar de achtertuin opeens open en ik word welkom geheten.
Iedereen is al druk in de weer en ik ga direct aan de slag om de drukte vast te leggen. Natuurlijk is de nodige hulp ook aanwezig voor de make-up, maar moeders die overhemden strijken mogen zeker niet overgeslagen worden omdat een kreukvrij overhemd nou eenmaal ook belangrijk is op een bruiloft. Martijn weet gelukkig zelf hoe hij zijn das moet knopen, dus hulp van mijn kant wordt dit keer over geslagen.
Als Laura helemaal klaar is voor de dag komt ze naar beneden voor het first look moment waar Martijn haar het bruidsboeket aanrijkt en is het tijd om te vertrekken voor de trouwportretten.

Portretten

De trouwauto, een oud Volkswagen busje moet op een beetje een vreemde manier gestart worden. Ik ben dan ook blij dat we geen politie onderweg zijn tegen gekomen omdat het nodig al verdacht eruit ziet als iemand constant met de draadjes onder het stuur aan het friemelen is om de auto te starten. De omgeving is ontzettend mooi en er zijn genoeg mooie locaties om toffe foto's te maken, zo was er een verlaten treinrails, een hoop schapen en een 'tunnel' van bomen. Maar toch is er niet heel veel nodig om creatief te zijn en de bus is daarbij wel echt een uitkomst. Zo heb ik in een modderige sloot moeten staan om het shot van het wiel moeten maken, maar dit was het volledig waard.

Ceremonie en feest

De ceremonie en het feest vonden plaats op een unieke trouwlocatie, namelijk een kerk. Nou zijn bruiloften in een kerk wel gebruikelijk, maar deze oude kerk was omgetoverd tot restaurant en deed officieel geen dienst meer als kerk. Het grote voordeel was daarom dat zij voor de rest van de avond deze locatie hebben kunnen afhuren om de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden en tot in de late uurtjes te kunnen door feesten. En laat dat werd het en maar goed dat ik daar nog bij was, want het feest werd afgesloten met een first dance achtige last dance die spontaan ontstond en gelukkig nog door mij vastgelegd kon worden.

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.