Blog
Bruiloften

Bruiloft bij Orangerie Elswout nabij Haarlem

Orangerie Elswout heeft voor mij een speciale betekenis, ik ben er namelijk met mijn vrouw Roxy getrouwd in 2015. Daarom is het voor mij altijd extra speciaal als ik hier een bruiloft mag fotograferen; In dit geval de bruiloft van Rachel en David.

Bruiloft bij Orangerie Elswout nabij Haarlem

Voorbereidingen in Haarlem

Rachel en David hebben een prachtige dag uitgekozen om te gaan trouwen. Een zonovergoten dag met precies de juiste temperatuur, perfect om buiten te trouwen.

Ik begin de dag bij het Carlton Square hotel in Haarlem waar David zich aan het klaarmaken is. Zijn ouders helpen hem met de voorbereidingen en Rachel is zo lief geweest om voor iedereen een cadeau te kopen met een mooie boodschap van liefde.

Na de voorbereidingen van David rij ik naar het huis van Rachel en David waar iedereen al druk in de weer is om zich klaar te maken voor de grote dag. De katten zijn gek op alle nieuwe speeltjes zoals sieraden en glitterschoenen, Rachel wordt door haar beste vriendin, moeder en broer geholpen met haar jurk en na een kort first look moment met haar vader vertrekken we richting landgoed Elswout voor de first look met David.

First look op landgoed Elswout

David staat al klaar tussen de hoge bomen op landgoed Elswout als wij aankomen. Ik ben in nauw contact met de ceremoniemeester die precies weet wanneer wij aan gaan komen. Na de lange wandeling onder de bomen door, komt Rachel aan bij haar aanstaande en ziet ze David tussen de bomen staan. Een mooie first look moment volgt waarbij het aanstaande bruidspaar elkaar voor het eerst mag aanschouwen in hun trouwkleding.

Ceremonie bij Orangerie Elswout

De ceremonie wordt buiten voor Orangerie Elswout gehouden. Een mooie opstelling in de open lucht met de Orangerie op de achtergrond zorgt voor een prachtige sfeer. Er wordt gelachen, een traan gelaten, natuurlijk worden er ringen uitgewisseld en is er de kus waar dit bruidspaar zo lang op gewacht heeft.

Trouwportretten in de omgeving van Orangerie Elswout

Na de ceremonie bij de orangerie vertrekken we voor een wandeling op het landgoed Elswout om trouwportretten te maken. De dynamiek die ontstaan wanneer een bruidspaar net getrouwd is, is echt terug te voelen in de foto's die we maken in het park. De prachtige omgeving helpt natuurlijk ook wel, want rondom Orangerie Elswout kan je werkelijk van alles vinden voor mooie foto's. Er is het grote landhuis, uitgestrekte velden, water, bos en zelfs wat weides met schapen. Kortom genoeg dynamiek in het landschap voor een hoop verschillende soorten bruidsfoto's.

Een spetterend trouwfeest bij Orangerie Elswout

Bij terugkomst begint het diner en na een aantal mooie speeches van familie is het tijd om deze dag af te sluiten met een spetterend trouwfeest.

Rachel en David, ik heb ontzettend genoten en vond het fantastisch om weer even terug te mogen zijn op deze plek waar ik zelf ook in het huwelijksbootje ben gestapt.
Dank voor jullie vertrouwen!

Trouwleveranciers betrokken bij deze bruiloft:

Trouwlocatie: Orangerie Elswout
Kapper: Cosmo Hairstyling
Ringen: Le Mariage
Bruidstaart: Cakeworks Studio

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.