Trouwalbums en prints

Bart Rondeel Photography logo

Print jullie trouwfoto's zodat ze gezien worden!

Jullie trouwdag is voorbij, de huwelijksreis was fantastisch en de herinneringen van deze tijd zijn prachtig. Maar hoe zorg je ervoor dat jullie die geweldige tijd niet slechts een vage herinnering wordt? Dit is waarom jullie mij gekozen hebben als jullie bruidsfotograaf, zodat jullie jaren later dankzij de foto's jullie bruiloft weer intens kunnen herbeleven.

En wat is het dan zonde om de digitale bestanden ergens op een harde schijf te hebben staan en ze alleen af en toe op een laptop of telefoon terug te zien, dat kan toch veel beter?

En dat is precies waarom het printen van jullie trouwfoto's zo waardevol is. Het zorgt ervoor dat jullie de foto's vaker zullen bekijken en bovendien voegt het een geheel nieuwe dimensie toe aan de beleving. Jullie foto's terug zien in een groot album brengt jullie helemaal terug naar de dag van jullie bruiloft. En daarnaast is het natuurlijk supertof om trouwfoto's als unieke kunstwerken aan de muur te hebben hangen. Kunstwerken die jullie niet alleen elke dag herinneren aan jullie bruiloft, maar ook kunst waar jullie letterlijk onderdeel van uitmaken!

verloving fotoshoot haarlem centrum

Het verhaal van jullie bruiloft in een trouwalbum

Niets vertelt het verhaal van jullie trouwdag op een betere manier dan een professioneel luxe trouwalbum die geheel gepersonaliseerd is naar jullie wensen. Elke pagina vertelt z'n eigen verhaal en voegt toe aan het geheel waardoor jullie de bruiloft echt weer intens herbeleven.
Er zijn tal van mogelijkheden om jullie trouwalbum te personaliseren en bovendien kunnen jullie het ontwerp online bekijken en goedkeuren. Daarnaast zijn er extra opties zoals een bijpassende opbergbox en kleinere albums die jullie cadeau kunnen doen aan familie en vrienden.
Als jullie mij kiezen als jullie bruidsfotograaf, krijgen jullie er standaard een trouwalbum bij!

Trouwfoto's als print aan de muur

Jullie trouwfoto's mogen gezien worden!
Ze helpen jullie iedere keer weer om die mooie trouwdag opnieuw te beleven, Maar omdat jullie natuurlijk niet iedere dag de tijd hebben om het hele trouwalbum door te bladeren, bieden prints jullie de ideale manier om toch elke dag weer even herinnert te worden aan die speciale dag.
Artistieke en creatieve foto's werken het beste als print aan de muur. Hoewel de journalistieke foto's fantastisch zijn voor jullie trouwalbum, zullen ze niet altijd even goed werken als print aan de muur.
En dat is precies waarom ik ook graag wat creatieve beelden maak die geschikt zijn om aan de muur te hangen. Zo hebben jullie niet alleen het verhaal van jullie bruiloft in een luxe trouwalbum, maar ook prachtige kunst aan de muur waar jullie zelf deel van uitmaken!
En om te laten zien hoe belangrijk ik dit vind, krijgen jullie standaard een A3 print als jullie mij kiezen als jullie bruidsfotograaf!

Trouwalbums en prints

Bart Rondeel Photography logo

Van digitale foto tot print

Na de bruiloft starten we het proces om jullie albums en prints precies zo te maken zoals jullie dat willen. Ik lever alleen producten van topkwaliteit; met de handgemaakte albums en een door mij ontworpen layout die jullie online in kunnen zien en goedkeuren. De prints maak ik zelf met mijn Canon Pro-1000 fotoprinter, een professionele printer waarmee ik prints kan maken tot A2 formaat (59,4 x 42 cm) op Canon Pro-Luster fotopapier.

Klik op de stappen hieronder voor details over het proces

Album opties bekijken

Een aantal weken na de bruiloft zijn jullie weer bij mij thuis welkom om jullie albumopties te bespreken. Vaak is het al duidelijk hoe groot het album wordt (35x35 cm is het meest gekozen) en is de afspraak vooral belangrijk om voor jullie de talloze opties aan soorten albums, kaftmaterialen en fotopapier te bekijken.
De albums zijn volledig te personaliseren; van het kaftmateriaal wat bijvoorbeeld dezelfde kleur heeft als het trouwpak van de bruidegom, de kleurkeuze van het schutblad, tot de druk van jullie namen en datum op de voorkant van het album. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

verloving fotoshoot haarlem centrum

Het ontwerp proces

Nadat jullie de favorieten foto's voor jullie album hebben geselecteerd in de online galerij, ga ik aan de slag met het ontwerp. Ik zorg er daarbij voor dat er op iedere spread (2 pagina's) een verhaal verteld wordt. Afhankelijk van de hoeveelheid foto's zullen er meerdere spreads besteed worden aan de dagdelen van jullie bruiloft.
Ik upload het ontwerp naar de design proof functie in de online portal. Hier kunnen jullie online door het ontwerp heenbladeren en commentaar toevoegen. Ik zal aan de hand van het commentaar het ontwerp aanpassen en na een aantal rondes zal er een ontwerp uitkomen waar jullie 100% tevreden mee zullen zijn.

verloving fotoshoot haarlem centrum

Bestelling, prints en levering

Nadat jullie het ontwerp hebben goedgekeurd zal ik het album bestellen. Ook cadeau-albums en de opbergbox zullen direct meegenomen worden zodat alles straks in één keer geleverd wordt.
Dit is ook het moment waarop jullie aan kunnen geven welke prints jullie willen bestellen. Ik kan tot maximaal een A2 printen en bijsnijden behoort ook tot de mogelijkheden

verloving fotoshoot haarlem centrum

Trouwalbums en prints

Waar hebben andere bruidsparen voor gekozen?

trouwfoto's in het park
Dominika & Jeroen

Dominika en Jeroen hebben flink uitgepakt voor hun trouwalbum. Ze zijn gegaan voor het grootste trouwalbum met een prachtige leren donkergroene kaft. Om het album goed te kunnen bewaren hebben ze gekozen voor de deluxe opbergbox in het donkerbruine Mahoney hout. Ik vond deze combinatie zelf zo mooi dat ik hem ook gebruikt heb voor mijn demo-album van 2021. Dank voor die inspiratie Dominika & Jeroen!

 • A2 print
 • 35x35 cm album donkergroen leer
 • 70 album pagina's
 • Deluxe opbergbox Mahoney hout
trouwfoto's in het park
close up van bruidspaar
inge & douwe

Inge en Douwe hebben besloten hun fotoproducten te matchen met het trouwpak van Douwe. Het groene linnen materiaal dat beschikbaar was voor dit trouwalbum, de opbergbox en de cadeau-albums paste perfect bij de kleur van zijn trouwpak.
En met de grote maat van 35x35 cm en een hoog aantal pagina's hebben zij nu een prachtig trouwalbum met een zeer groot aantal foto's.

 • A2 print
 • 35x35 cm album groen linnen
 • 62 album pagina's
 • Groen linnen opbergbox
 • 2x cadeau-album
trouwfoto's in het park
bruidspaar trouwfoto bij rhederoord
Manouk & Hugo

Het was denk ik geen toeval dat Manouk en Hugo beide een blauwe trui aan hadden toen ik het album bij ze langs kwam brengen. Ook het trouwpak van Hugo was blauw en natuurlijk was de donkerblauwe leren kaft van het album ook erg goed te combineren met de Mahoney donkerbruine opbergbox. Met de cadeau-albums in donkerblauw linnen was hun collectie compleet.

 • A2 print
 • 35x35 cm album donkerblauw leer
 • 60 album pagina's
 • Opbergbox Mahoney hout
 • 2x cadeau-album
trouwfoto's in het park
trouwfoto op het strandtrouwportet in amsterdam bij amstel hoteldestination wedding portret in griekenlandbeachwedding portret bruiloft op het strand
contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.