Verlovingsshoot

Bart Rondeel Photography logo

Vier de liefde met een verlovingsshoot!

Jullie zijn verloofd, wat leuk! Het plannen van jullie bruiloft kan beginnen en daar komt natuurlijk een hoop stress bij kijken. Er zullen keuzes gemaakt moeten worden voor een trouwlocatie, de bruidsfotograaf, de BABS, de trouwjurk en vele andere belangrijke dingen die jullie bruiloft speciaal gaan maken.

Maar staan jullie ook wel eens stil bij het feit dat jullie verloofd zijn? Dit is immers ook een enorme stap!
Veel bruidsparen vergeten nog wel eens om ook hun verloving te vieren en duiken direct in het plannen van de bruiloft. Maar een ideale manier om ook eens stil bij deze mijlpaal is het boeken van een verlovingsshoot. Een relaxte fotoshoot waar jullie met z'n tweeën centraal staan en waarin we echt even de tijd nemen om supertoffe foto's te maken waar de liefde vanaf spat!

verloving fotoshoot haarlem centrum

Wat is een verlovingsshoot?

Een verlovingsshoot is niet meer dan een korte fotoshoot om jullie als koppel in het zonnetje te zetten. We maken samen een wandeling op een locatie die voor jullie veel betekend en leggen daar een serie mooie foto's vast. Ontspanning is hierbij heel belangrijk, ik wil dat jullie jezelf zijn en genieten. Uiteindelijk komt deze ontspannen sfeer natuurlijk ook geweldig tot z'n recht in de foto's.
Daanaast hou ik van beweging! Doe lekker gek, geniet, doe wat mij betreft een dansje of set het 'm op een lopen. We gaan het vooral heel leuk hebben en ook dat leg ik vast in de serie verlovingsfoto's die ik uiteindelijk aflever in de online galerij.
Oh en naast de digitale foto's krijgen jullie er ook een prachtig album bij ter waarde van €150,-!!!

Trouwfotograaf Bart Rondeel

Dit ben ik

Kort gezegd ben ik een creatieve doener die houdt van het leven, mijn familie/vrienden en mijn kat, Snow.
Ik hou van sporten en ben regelmatig te vinden op de mat voor wat Braziliaans Jiu-Jitsu, of in de duinen en zelfs de Alpen om van de mooiste trails af te crossen met mijn mountainbike. Ik reis veel en fotografeer ook graag in mijn vrije tijd. Daarnaast spendeer ik veel tijd met mijn vrouw en ben ik eigenlijk wel een beetje een geek, die naast videogames, ook houdt van de technische kant van de fotografie.
Ik heb altijd al een creatieve kant gehad en dat uitte zich tijdens mijn tienerjaren vooral in het drummen. Het was de liefde voor het drumstel en muziek in het algemeen die mij heeft doen besluiten een opleiding voor geluidstechniek te volgen toen ik klaar was met de middelbare school. Op deze school heb ik mijn vrouw Roxy leren kennen en zij was degene die na een aantal jaar verkering haar modeblog startte en mij een camera in de handen duwde om foto's voor haar te maken. Een fotograaf was geboren.

Verlovingsshoot

Bart Rondeel Photography logo

Hoe werkt zo'n fotoshoot?

Je doet een fotoshoot niet elke dag en een logische vraag is daarom hoe zoiets in z'n werk gaat. Jullie zijn geen fotomodellen, maar gelukkig weet ik als bruidsfotograaf jullie zo op je gemak te stellen dat er altijd een serie toffe foto's uitkomt.
We houden met het plannen van de shoot met 3 dingen rekening:
- De locatie
- Het licht en de weersomstandigheden
- Jullie!

Lees hieronder meer over waarom deze punten belangrijk zijn voor vastleggen van jullie liefde.

Locatie

Een mooie locatie is natuurlijk heel belangrijk, maar daarnaast is het natuurlijk ook fantastisch als de locatie iets voor jullie betekent. Zo is jullie woonplaats natuurlijk altijd een goede keuze, maar misschien zijn er specifieke plekken die jullie nog bijstaan van vroeger, of is er een mooi natuurgebied waar jullie vaak wandelen.
De crisis brengt één voordeel met zich mee; en dat is dat grote steden die normaal gesproken erg druk zijn, nu de perfecte plek zijn voor een fotoshoot. Dus heb je altijd al eens een fotoshoot willen doen in steden als Amsterdam, Utrecht, Haarlem of Leiden, dan moet je nu je kans grijpen!

Licht en weersomstandigheden

Daarnaast speelt het licht en de weersomstandigheden natuurlijk ook een rol. Hoewel we redelijk creatief kunnen zijn met een goede plensbui, is het misschien beter om extreem slecht weer in eerst instantie te mijden.
Daarnaast is het ook goed om rekening te houden met het natuurlijke licht. Willen jullie die zo beroemde golden hour look? Dan zullen we de shoot toch echt tegen het einde van de dag moeten plannen.

Het belangrijkste: Jullie!!

Maar waar het natuurlijk allemaal om draait is jullie! Ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen en dat we alles op een natuurlijke manier gaan vastleggen. Daarbij hou ik van beweging en mogen jullie lekker rennen en springen als jullie daar zin in hebben.
Samen zorgen we voor spontane en ongeposeerde foto's en zal ik jullie vooral lekker jullie gang laten gaan. Zie het als een onbezorgde wandeling waar jullie van elkaar kunnen genieten zonder een zorg in de wereld.

verlovingportret leiden bij café

Wat kost een verlovingsshoot?

€150,- korting!

Boeken jullie mij ook als fotograaf voor jullie bruiloft, dan krijgen jullie €150,- korting op de verlovingsshoot!
Bekijk de details hieronder:

  • 1.5 uur fotografie
  • Locatie in NL
  • Minimaal 30 foto's
  • Online galerij
  • Mini album (t.w.v. €150,-)

Normale prijs:
€445,-

Als jullie mij ook boeken voor de bruiloft:
€295,-

Neem snel contact op!

trouwfoto op het strandtrouwportet in amsterdam bij amstel hoteldestination wedding portret in griekenlandbeachwedding portret bruiloft op het strand

Referenties

Ervaringen van andere bruidsparen

trouwfoto's in het park
Kim & Jurgen

"We willen iedereen Bart aanraden als fotograaf! Bart liep eigenlijk door de gasten heen alsof hij er zelf een was, waardoor we niet eens door hadden dat er foto's gemaakt werden! Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en dankzij Bart kunnen we onze dag elke keer opnieuw beleven"

close up van bruidspaar
Jimmy & Imara

"Na het bekijken van zijn foto's en onze eerste kennismaking wisten we het direct, Bart past bij ons! Hij heeft de bruiloft voor ons vastgelegd precies zoals wij de dag beleefd hebben. Bart heeft ons alles helder uitgelegd, tot aan de levering van het album. Hij heeft alles goed verzorgd en de zaken op een rijtje."

bruidspaar trouwfoto bij rhederoord
Claudia & Jan

"De zoektocht naar een fotograaf die echt bij ons past, heeft ons naar Bart gebracht. Hij heeft een mooie stijl van fotograferen, juist het journalistieke beeld wat hij pakt is wat wij zochten voor onze dag. Bart is rustig, bijna onzichtbaar aanwezig en golft mee op de wensen van ons als bruidspaar."

bruidspaar aankomst ceremonie bloemendaal
Nadine & Bart

"Bart was onze bruidsfotograaf en we vinden dat hij echt fantastisch werk heeft geleverd. De foto's die hij geleverd heeft zijn ontzettend mooi en creatief, en zijn onze verwachtingen ver te boven gegaan."

trouwfeest first dance van bruidspaar
Linda & William

"Fijne fotograaf om mee te werken, een kunstenaar met veel oog voor het vak! Heel blij dat wij bij Bart terecht zijn gekomen. Zouden we het nog een keer over doen, dan zouden we zeker Bart weer kiezen!"

trouwportret op het platteland
Laura & Martijn

"Bart heeft fantastische foto's gemaakt van ons huwelijk. Hij was heel de dag aanwezig, maar altijd discreet en op de achtergrond, waardoor hij heel veel mooie "echte" momenten heeft kunnen vastleggen."

Verlovingsshoot

Bart Rondeel Photography logo

Contact

Interesse in een verlovingsshoot? Neem contact op via het formulier hieronder!

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.