Over mij

Dit ben ik:
Echtgenoot, drummer, mountainbiker, muziekluisteraar, gamer, sporter, reiziger, creatieveling, levensgenieter, voedselliefhebber, dierenvriend, inwoner van Haarlem, maar bovenal een gepassioneerde fotograaf. 

Ik ben lang geleden begonnen als de vaste fotograaf voor een modeblog en dankzij al mijn ervaringen in het veld heb ik een liefde opgebouwd voor fotografie op locatie.


Het moeten improviseren op locatie houdt mij scherp en zorgt ervoor dat mijn creativiteit echt op de proef wordt gesteld. Ik probeer altijd wat unieks vast te leggen door fotografie te benaderen als een vorm van kunst en de omgeving te betrekken bij het onderwerp. 

Mijn stijl is over het algemeen journalistiek, creatief en vooral ´onzichtbaar´, om ervoor te zorgen dat ik de juiste mooie momenten pak zonder een storende factor te zijn. Waar nodig zal ik regiseren om het best mogelijke resultaat te behalen. 


Leest u mijn verhaal nog steeds met interesse en spreekt mijn stijl u aan?

Neem dan contact met me op en laten we een samenwerking aangaan!

Genoeg over mij, vertel me over jou!

Deel je ideeën, interesses, dromen, ambities, visie en doelen en laat mij weten hoe ik mee kan helpen om ze te bereiken.

Vul het formulier hieronder in en laten we samenwerken aan het creeëren van  geweldige beelden.

Contact

 

Bart Rondeel Photography
Paul Krugerkade 39
2021 BN Haarlem
(+31)(0)6 106 94 640
info@bartrondeel.com

KVK: 71485856


Alle afbeeldingen op deze website zijn gemaakt door en eigendom van © Bart RondeelWebdesign door © Bart Rondeel 2018.

Op al mijn opdrachten, zijn de algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.