Blog
Bruiloften

Emoties bij deze bruiloft op het Oude Slot Heemstede

Inge en Douwe trouwen op het Oude Slot Heemstede, een sprookjesachtige trouwlocatie in de buurt van Haarlem. Deze bruiloft is gedurende Corona, maar er wordt er niet minder om gelachen. Een geweldige bruiloft met emoties, vreugde, liefde en een goed feest!

Emoties bij deze bruiloft op het Oude Slot Heemstede

Bruiloft voorbereidingen op het Oude Slot Heemstede

Haarlem is omringt door kleinere dorpen en één daarvan is Heemstede. Hier vindt je het Oude Slot Heemstede, een prachtig oud slot dat al sinds de middeleeuwen meerdere keren is verwoest en weer opgebouwd. Gelukkig verkeerd het nu in prima staat en is het een prachtige plek om te trouwen.
De hele bruiloft zal plaatsvinden op deze mooie trouwlocatie. En omdat Inge en Douwe zich beide op het slot (maar wel apart) aan het voorbereiden zijn op de bruiloft, ben ik veel heen en weer aan het lopen om ze allebei te fotograferen. Douwe wordt een beetje té enthousiast als ik vraag of het goed is als ik met hem onder de douche spring om werkelijk alles van de voorbereidingen vast te kunnen leggen. De teleurstelling slaat echter lichtelijk toe als ik hem vertel dat ik daarbij wel m'n eigen kleren aan zal houden. Toch is de douchefoto een succes en neem ik even later ook even een kijkje bij Inge die zich op slechts 100 meter afstand ook aan het voorbereiden is.
Ze ziet er prachtig uit en ook haar vader, die haar na een mooi moment voor het eerst in haar trouwjurk ziet, is het daar volmondig mee eens.

Trouwcermonie op het Oude Slot Heemstede

Inge en Douwe hebben besloten elkaar pas bij de ceremonie te zien. Na de emotionele aankomst van Douwe, die even stopt om aan zijn vader te denken die hier helaas niet bij kon zijn, komt Inge aangelopen met haar vader. Douwe weet niet wat hij ziet en dat is van zijn gezicht af te lezen.
Een mooie trouwceremonie volgt waarbij de huwelijksgeloften met veel tranen en gelach gedeeld worden. Na de kus, met een dikke traan die over de wang van Inge rolt, is dit koppel officieel getrouwd en kan het vieren van de liefde beginnen.

Bruiloftreceptie en trouwfoto's bij het Oude Slot

Een fantastische erehaag volgt om dit bruidspaar feestelijk te begeleiden naar het middenplein, waar een toost uitgebracht wordt en zij de taart aan zullen snijden. En na enkele uren van felicitaties en het vastleggen van portretten neem ik Inge en Douwe mee rondom het Oude Slot Heemstede om een aantal trouwfoto's van het kersverse bruidspaar vast te leggen.

Diner en feest op het Oude Slot Heemstede

Bij terugkomst van de fotoshoot is het tijd voor een heerlijk diner in de buitenlucht. Natuurlijk worden er tussen de gangen door mooie woorden gedeeld en wordt er zelfs een compleet toneelstuk opgevoerd die het liefdesverhaal van Inge en Douwe in een sprookje uitbeeld; Sneeuwsmitje.
Na het Diner is het tijd voor het feest dat door Inge en Douwe zelf geopend wordt met een dans. Toch blijft het niet bij deze ingestudeerde dans, want na een uurtje feesten is het stil en wordt er van Douwe verwacht dat hij in het midden van de zaal op een stoel gaat zitten. Inge loopt al grijnzend bij hem weg en er verzamelen zich meerdere vriendinnen van Inge om haar heen die vervolgens met z'n allen een supertoffe ingestudeerde dans voor Douwe uitvoeren.
Na het gooien van het trouwboeket is het voor mij tijd om af te sluiten en het bruidspaar nog tot in de late uurtjes door te laten feesten.

Inge en Douwe, wat een fantastische bruiloft was dit! Dank dat ik hier bij mocht zijn en jullie verhaal in foto's heb mogen vertellen!

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.