Blog
Bruiloften

Zonnige trouwdag in en om Leiden

Een zonovergoten trouwdag die zich geheel afspeelt in en rondom Leiden. Judith en Pascal trouwen deze dag op de mooie trouwlocatie De Meerhoeve. Lees meer over het verhaal van hun bruiloft met ontspannen voorbereidingen, een fotoshoot in Leiden, aankomst per boot bij de ceremonie en een fantastisch feest met band!

Zonnige trouwdag in en om Leiden

Voorbereidingen in Leiderdorp en Leiden

Het is 3 september 2021, een zonovergoten en warme dag, maar ook de dag dat Judith en Pascal hun bruiloft hebben gepland. Na het verplaatsen van de bruiloft door Corona is het nu uiteindelijk zover en kan er zelfs weer gefeest worden. Er staat dit bruidspaar niks meer in de weg om elkaar nu echt het ja-woord te geven.

Ik begin mijn dag bij Pascal waar men al druk in de weer is om zich voor te bereiden op de bruiloft. Zoals zo vaak bij de bruidegom duurt het niet lang voordat hij z'n pak aan heeft, de stropdas netjes zit en de veters gestrikt zijn. Ik vervolg dan ook snel mijn reis richting Judith die zich met een veel groter gezelschap aan het klaarmaken is.

De sfeer bij Judith is enorm relaxed. Er zijn een hoop mensen die helpen met de voorbereidingen en vanwege een goede planning is er zelfs ruimte om in de tuin even te genieten van het weer om een hapje en een drank je te doen. Ook kleine Puk krijgt een prachtige jurk aan en na een kort first look moment met de vader van Judith, komt Pascal alweer aan om zijn toekomstige bruid op te halen.

First look en bruidsportretten in Leiden

Een mooi first look moment laat het bruidspaar elkaar voor het eerst die dag aanschouwen. Het is nogal wat om elkaar voor het eerste te zien, wetende dat je diezelfde avond nog officieel man en vrouw genoemd mag worden.

We rijden richting Leiden om in het centrum van de stad een serie toffe trouwfoto's vast te leggen. Leiden is ideaal voor mooie bruidsportretten, helemaal met dit prachtige weer. De Hooglandse kerk doet het natuurlijk altijd goed, maar ook de binnenstad met de kanaaltjes, bruggetjes, de Burcht van Leiden en natuurlijk Molen de Put zijn ideaal voor het vastleggen van de liefde. Het is best druk in de stad, maar we weten de rustige plekjes makkelijk te vinden. Toch is het ook wel leuk voor het bruidspaar om alle felicitaties van wildvreemden in ontvangst te nemen.

Diner, trouwceremonie en feest bij De Meerhoeve

De dag vervolgd zich bij De Meerhoeve in Oude Ade, een prachtige trouwlocatie die je niet snel verwacht in dit polderlandschap. We starten met een drankje op het terras en na een leuke groepsfoto gaat iedereen naar binnen voor het diner. De trouwceremonie vindt pas na het diner plaats omdat Judith en Pascal het veel leuker vonden als ook de feestgasten de ceremonie mee konden maken.

Rond het eind van het Diner stroomt De Meerhoeve langzaam binnen met gasten en als iedereen klaarzit, is het dan eindelijk tijd voor de trouwceremonie. Het unieke aan deze trouwlocatie is dat je met een mooie sloep aan kan komen varen bij de ceremonie. Zo komt Pascal met de kids per boot aan en na een luid applaus volgt ook Judith met haar vader. De trouwceremonie, geleid door Dirk Zeelenberg is fantastisch. Dirk staat er bekend om dat hij een energieke en humoristische ceremonie leidt en ikzelf kan het ook niet laten af en toe in lachen uit te barsten.

Na de ceremonie is het tijd voor een spetterend feest met een geweldige band. Dankzij de versoepelingen rondom Corona mag er gelukkig ook weer zoals vanouds gefeest worden en natuurlijk maakt iedereen daar gretig gebruik van.

Judith en Pascal, wat was het een mooie dag!! Dank dat ik hier bij mocht zijn!!

Leveranciers betrokken bij deze bruiloft:

Trouwlocatie: De meerhoeve
Trouwambtenaar: Dirk Zeelenberg
Bloemen: Bloem & Lifestyle
Band: Xite Band

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.