Blog
Bruiloften

Bruiloft in het centrum van Amsterdam langs de Amstel

Een bruiloft in het centrum van Amsterdam gevolgd door trouwfoto's rondom het Amstel Hotel, afgesloten met een diner in Amsterdam-Zuid bij het Amstel Boathouse.

Bruiloft in het centrum van Amsterdam langs de Amstel

Ceremonie en receptie bij Christ Church Amsterdam

Voor deze bruiloft in het centrum van Amsterdam start ik mijn dag aan het eind van de Amstel, bij Christ Church om precies te zijn. Deze vrijdag in oktober is verbazingwekkend warm voor de tijd van het jaar, perfect dus voor de bruiloft van Diana en Ewoud.
Nadat alle gasten zijn aangekomen start de ceremonie in de kerk. Na een hoop inspirerende woorden van de priester, een kus en een zeg zijn Diana en Ewoud getrouwd en kunnen ze met hun gasten even ontspannen in de binnentuin van de kerk. De bruidstaart wordt aangesneden en er wordt een hoop gelachen tijdens deze bruiloft. Traditionele momenten zoals het gooien van het bruidsboeket mogen uiteraard niet ontbreken en na een aantal uur ontstpannen vertrekken de gasten richting het Amstel Boathouse waar het trouwdiner zal plaatsvinden.

Trouwfoto's in het centrum van Amsterdam

Ik ga met Diana Ewoud het centrum van Amsterdam in om trouwfoto's te maken. We wandelen langs de Amstel, over de Walter Suskindbrug richting de Magere Brug. Het Amstel hotel is iets te ver lopen, maar de kade langs de Amstel, de mooie grachten in de zijstraten en het fantastische weer zorgen ondanks de drukte op straat voor een mooie en ontspannen fotoshoot

Trouwdiner bij Amstel Boathouse in Amsterdam-Zuid

Na de fotoshoot in de binnenstad van Amsterdam vervolgen we onze weg naar het Amstel Boathouse, waar het trouwdiner zal plaatsvinden. Ik blijf nog even om een aantal speeches vast te leggen van familie en vrienden. Na een klein uurtje is deze korte bruiloft voor mij voorbij en laat ik iedereen achter, wetende dat zij nog lang na zullen genieten van deze mooie bruiloft langs de Amstel.

Dank Diana en Ewoud, dat ik deze mooie bruiloft voor jullie mocht vastleggen!


Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.