Blog
Bruiloften

Trouwen bij Landgoed Rhederoord nabij Arnhem

Landgoed Rhederoord is één van de mooiste trouwlocaties in de omgeving van Arnhem. Ook is het landgoed omringt door een prachtig natuurgebied en daardoor ideaal voor trouwfotografie.

Trouwen bij Landgoed Rhederoord nabij Arnhem

Disclaimer

Eerst even een disclaimer omdat we hier te maken hebben met een uitzonderlijke situatie in uitzonderlijke tijden. Er zijn hier sommige foto's te zien waarbij het lijkt alsof mensen zich hier niet houden aan de 1.5 regel. In sommige gevallen is dit gezichtsbedrog dankzij de compositie in de foto, maar in de gevallen waar dit niet het geval is, hebben er geen overtredingen van de regels plaatsgevonden en zijn dit vaak mensen die een huishouden delen en daarom wel 1.5 meter bij elkaar in de buurt mochten komen.

Een heerlijke ochtendzon bij Landgoed Rhederoord

Ik kom aan bij het prachtige Landgoed Rhederoord. Een mooi oud landhuis in de buurt van Arnhem, omringd door een enorm natuurgebied, het Nationaal Park Veluwezoom. De weerman had voor 10 oktober 2020 een hoop regen voorspelt in de buurt van Arnhem, maar toch word ik aangenaam verrast door een heerlijk ochtendzonnetje. Ik verken de omgeving en na een tijdje komen Claudia en Jan aan om zich voor te bereiden voor hun grote dag.

Trouwvoorbereidingen bij Landgoed Rhederoord

De voorbereidingen verlopen soepel. Terwijl Jan zich met zijn zoons klaarmaakt in de wijnkelder, is Claudia druk in de weer op de bovenste verdieping van het landhuis. Ondanks de Corona crisis is iedereen ontzettend blij dat deze dag toch gewoon door kan gaan. En die blijdschap zie je terug op ieders gezicht terwijl iedereen zich mooi maakt voor de grote dag.

First look en portretten op landgoed Rhederoord

Als iedereen klaar is, wordt het voor Claudia en Jan tijd elkaar voor het eerst deze dag te zien. Het first look moment bevindt zich voor het mooie landhuis van Rhederoord en zelfs tot dan toe hebben we nog geen enkel spatje regen gehad. Had de weerman het dan fout? Een wandeling op het landgoed volgt om een aantal mooie trouwportretten vast te leggen in de omgeving.

Ceremonie en receptie

Het weer lijkt uiteindelijk toch om te slaan, maar gelukkig is dit geen factor meer die roet in het eten kan gooien. De ceremonie wordt binnen gehouden en na de gebruikelijke mooie woorden van babs Eva Schuurman is het tijd om elkaar het ja-woord te geven en de ringen uit te wisselen.

Een bescheiden receptie volgt, een uitbundig feest was helaas niet mogelijk vanwege de Corona maatregelen. Toch doet dit niet af aan de liefde en blijdschap die iedereen deelt wanneer er met handschoenen aan wordt gefeliciteerd.
Na het aansnijden van de taart worden er nog wat mooie woorden gedeeld door familie en vrienden en zorgt Ger Savelkoul voor de nodige muzikale gezelligheid.

Top dat deze bruiloft nog door kon gaan Claudia en Jan. Bedankt dat ik erbij mocht zijn!
Ik wens jullie alle geluk van de wereld samen!

Locatie: Landgoed Rhederoord
Babs: Eva Schuurman (omdat ik van je trouw)
Kapper: Yente Eijsker
Bloemist: Bloemisterij Fleurina
Taart: Sweet Sugar Hill
Ceremoniemeester: Jacqueline van de Bunt (love is magic)
Muziek: Ger Savelkoul

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.