Blog
Bruiloften

Een militaire erehaag op deze bruiloft bij Rhederoord

Een prachtig bruidspaar die gaan trouwen op het mooie landgoed Rhederoord nabij Arnhem. Een bruiloft met militaire erehaag, een uniek trouwauto, sabreren, een vliegtuig, foto's op de Posbank en hele hoop lieve mensen die samen met dit bruidspaar de liefde vieren.

Een militaire erehaag op deze bruiloft bij Rhederoord

Een militair trouwpak

Hugo en Manouk trouwen op het prachtige landgoed Rhederoord, een mooi landhuis ten noorden van Arnhem en dicht bij het prachtige natuurgebied de Posbank. Manouk gaat direct met haar moeder naar de bovenste verdieping om zich daar voor te bereiden op deze trouwdag.
Hugo heeft meer werk dan de gemiddelde bruidegom omdat hij besloten heeft te trouwen in een militair trouwpak. Het aankleden blijkt hogere wiskunde met het juist bevestigen van de touwen en het sabel. Toch mag het resultaat er wezen en duurt het niet lang voordat Hugo in de tuin van Rhederoord klaar staat voor the first look.

First look in de tuin van Rhederoord

Manouk is opgemaakt en klaar om zich in haar trouwjurk te hijsen. Na een emotioneel moment met haar moeder is ook zij klaar om haar aanstaande voor het eerst te zien. Ze loopt richting Hugo die met z'n rug naar haar toe staat. Alle vrienden en familie die bij dit moment aanwezig zijn zien Manouk de hoek omkomen terwijl Hugo in spanning afwacht. Uiteindelijk draait hij zich om kan ook hij zijn ogen niet geloven.
Na de first look nemen we kort de tijd om wat trouwfoto's te maken op het landgoed van Rhederoord.

Een trouwceremonie met een militair randje

Het is tijd om te trouwen!!
Hugo pakt zijn oldtimer legerjeep en rijdt voor het landhuis langs richting de tuin waar de trouwceremonie zal plaatsvinden. Onder luid applaus wordt Hugo ontvangen door alle gasten en niet lang daarna wordt Manouk door haar vader weggegeven. Een mooie ceremonie volgt met lackwekkende anekdotes, prachtige geloftes en natuurlijk de traditionele kus en de ringen.

Militaire erehaag

Na deze traditionele plechtigheid kan de liefde gevierd worden. Hugo en Manouk worden onder bewondering en luid geklap ontvangen met een militaire erehaag. Kort daarna is het tijd om te sabreren; direct een geslaagde poging met een prachtige knal vloog de kop van de fles gevolgd door een toost op dit prachtige bruidspaar. Het aansnijden van de taart mag natuurlijk niet ontbreken en daar blijkt ook het sabel van Hugo erg goed bij van pas te komen.

Trouwportretten op de Posbank en het diner

Na de receptie ga ik er met Hugo en Manouk nog even op uit om wat toffe bruidsfoto's te maken. We rijden naar de Posbank en maken een aantal prachtige trouwfoto's in dit mooie natuurgebied. Ik kon het niet weerstaan om ook even achterop te springen bij de oude Jeep die zij gebruiken als trouwvervoer.

We sluiten de dag af met een heerlijk diner en de nodige speeches die daarbij horen. Mooie woorden worden gedeeld, enkele tranen worden gelaten en de dag wordt op een intieme en liefdevolle manier afgelosten.

Bedankt dat ik hier bij mocht zijn Hugo en Manouk!

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.