Blog
Bruiloften

Bruiloft in Haarlem en Noordwijk

De liefde overwint, en zo ook tijdens deze bruiloft in Haarlem en Noordwijk. Zelfs Corona stond de trouwdag van Sanne en Arjan niet in de weg!

Bruiloft in Haarlem en Noordwijk

Disclaimer

Eerst even een disclaimer omdat we hier te maken hebben met een uitzonderlijke situatie in uitzonderlijke tijden. Er zijn hier sommige foto's te zien waarbij het lijkt alsof mensen zich hier niet houden aan de 1.5 regel. In sommige gevallen is dit gezichtsbedrog dankzij de compositie in de foto, maar in de gevallen waar dit niet het geval is, hebben er geen overtredingen van de regels plaatsgevonden en zijn dit vaak mensen die een huishouden delen en daarom wel 1.5 meter bij elkaar in de buurt mochten komen.

Trouwdag voorbereidingen in Zandvoort en Haarlem

Omdat Sanne en Arjan graag een traditioneel first look moment wilde, hadden zij het idee om zich op verschillende locaties voor te bereiden op de grote dag. Redelijke gebruikelijk voor een bruiloft en ik vind het dan ook geen probleem om op verschillende locaties de voorbereidingen te fotograferen. Zo heb ik eerst een bezoek gebracht aan Arjan die zich thuis bij zijn moeder in Zandvoort heeft klaargemaakt voor de bruiloft. Na de voorbereidingen bij Arjan, ben ik bij Sanne het klaarmaken gaan fotograferen. Een hoop blije en gelukkige gezichten waren daar druk in de weer zich mooi te maken voor deze unieke gelegenheid.

First look en trouwceremonie in Haarlem

Een spannend moment voor beiden. Met zwetende handen stond Arjan al een tijdje buiten te wachten op Sanne, maar eindelijk was het dan zover. Hét moment waar ze elkaar voor het eerst zien op hun trouwdag. Je ziet elkaar natuurlijk ook voor het eerst in dat mooie trouwpak en die geweldige trouwjurk en dat geeft vaak leuke reacties en verbaasde gezichtsuitdrukkingen.

Trouwportretten in Haarlem en aan het strand van Noordwijk

Haarlem is een prachtige stad om trouwfoto's te maken, maar toch zijn er genoeg andere mogelijkheden in de omgeving van Haarlem. Zo hebben Sanne en Arjan besloten om naast een fotoshoot in het centrum van Haarlem, ook in de duinen en aan het strand van Noordwijk wat foto's te laten maken. Het was zonnig, maar toch best fris waardoor we hebben besloten de shoot niet te uitgebreid te doen. Bovendien is er niet veel tijd nodig om een aantal supertoffe trouwportretten te maken met zo'n prachtige omgeving.

Een besloten receptie in Noordwijk

Een geweldige manier om deze mooie dag af te sluiten; met alle vrienden en familie buiten wat lekkers eten en drinken. Met genoeg champagne, een luxe bruidstaart en genoeg snacks voor iedereen is deze bruiloft op een subtiele maar mooie manier afgesloten. Natuurlijk kwamen er nog wat traditionele momenten zoals het taart-snijden en boeket-gooien aan bod en zorgde dit voor de nodige knotsgekke momenten.
Sanne en Arjan, ik heb enorm genoten van deze mooie dag, dank dat ik hier bij mocht zijn!!

Leveranciers betrokken bij deze bruiloft:

Patisserie George Vis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drive vintage⠀⠀⠀⠀⠀⠀
van Klaveren Bruidswerk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Knippenduss⠀⠀⠀
Bruidsmode Haarlem⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Suit supply⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Juwelier Langerak⠀⠀⠀⠀⠀

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.