Blog
Bruiloften

Trouwfoto's bij Hotel New York in Rotterdam

Wanneer je gaat trouwen in Rotterdam, dan is dat de uitgelezen kans om ook trouwportretten te maken op de Kop van Zuid. Een bezoek aan Hotel New York kan daarbij niet missen.

Trouwfoto's bij Hotel New York in Rotterdam

Disclaimer

Eerst even een disclaimer omdat we hier te maken hebben met een uitzonderlijke situatie in uitzonderlijke tijden. Er zijn hier sommige foto's te zien waarbij het lijkt alsof mensen zich hier niet houden aan de 1.5 regel. In sommige gevallen is dit gezichtsbedrog dankzij de compositie in de foto, maar in de gevallen waar dit niet het geval is, hebben er geen overtredingen van de regels plaatsgevonden en zijn dit vaak mensen die een huishouden delen en daarom wel 1.5 meter bij elkaar in de buurt mochten komen.

Bruiloft voorbereidingen in Zoetermeer

Ik begin de dag bij Wouter, maar zoals gebruikelijk is de bruidegom, Wouter, in rap tempo klaar en ben ik alweer onderweg naar Zoetermeer om de voorbereidingen van Lisette vast te leggen.
Bij aankomst heerst er al een heerlijke chaos en is iedereen druk in de weer om zich voor te bereiden op deze mooie bruiloft die zich met uitzicht op de Erasmusbrug zal afspelen. Er wordt gespeeld, ontbeten, mensen worden opgemaakt en de nodige verkleedpartijen zorgen ervoor dat iedereen er tip top uit ziet voor wat komen gaat.

Iedereen is net op tijd wanneer Wouter aanbelt om Lisette op te halen. Dit is ook gelijk het eerste moment dat dit bruidspaar elkaar gaat zien die dag, een bijzonder moment wat altijd al direct de toon zet voor de komende 12 uur; Een dag voor plezier en liefde.

Trouwfoto's op de Kop van Zuid in Rotterdam

Na een korte stop voor trouwportretten bij De Rottemeren, een plas vlak bij Bleiswijk, vertrekken we naar Rotterdam waar uiteindelijk ook de ceremonie plaats zal vinden.
Voordat we naar de trouwlocatie gaan, stoppen we echter even om wat trouwfoto's te maken op de Kop van Zuid bij Hotel New York. Een fantastische plek voor mooie trouwportretten als je gaat trouwen in Rotterdam. Na een kort bezoek aan deze locatie vertrekken we en rijden we over de Erasmusbrug naar de locatie waar deze bruiloft gaat plaatsvinden.

Trouwen bij Boompjes in Rotterdam

Het is maar kort rijden van Kop van Zuid naar Boompjes, maar toch is het korte stukje over de Erasmusbrug een mooie rit. En zo heeft ook boompjes deze prachtige moderne hangbrug als uitzicht van zijn trouwlocatie. Omdat Boompjes volledig van ramen is voorzien aan alle kanten, kan je de Maas in al zijn glorie aanschouwen en is de Erasmusbrug met daarachter Kop van Zuid een prachtige achtergrond voor een bruiloft.
En zo verloopt ook de bruiloft van Lisette en Wouter met dit mooie schouwspel op de achtergrond. Er wordt gelachen, gehuild, taart gegeten en er worden herinneringen opgehaald. Hoewel er door de Corona maatregelen veel dingen niet kunnen, hebben Lisette en Wouter besloten zich te richten op de dingen die wél gewoon kunnen; namelijk het vieren van de liefde met elkaar en al hun vrienden en familie.

Lisette en Wouter, van harte gefeliciteerd!! Bedankt voor jullie vertrouwen, ik wens jullie alle geluk van de wereld toe!!

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.