Blog
Bruiloften

Trouwen op Slot Zuylen nabij Utrecht

Vlakbij Utrecht ligt het prachtige Slot Zuylen. Een unieke locatie om elkaar het ja-woord te geven, zo ook voor Bart en Babette.

Trouwen op Slot Zuylen nabij Utrecht

Disclaimer

Eerst even een disclaimer omdat we hier te maken hebben met een uitzonderlijke situatie in uitzonderlijke tijden. Er zijn hier sommige foto's te zien waarbij het lijkt alsof mensen zich hier niet houden aan de 1.5 regel. In sommige gevallen is dit gezichtsbedrog dankzij de compositie in de foto, maar in de gevallen waar dit niet het geval is, hebben er geen overtredingen van de regels plaatsgevonden en zijn dit vaak mensen die een huishouden delen en daarom wel 1.5 meter bij elkaar in de buurt mochten komen.

Fotoshoot als start van de trouwdag

Bart en Babette hebben de planning van hun bruiloft flink aan moeten passen vanwege de coronamaatregelen. Hoewel ongebruikelijk, hebben ze er daarom voor gekozen om direct bij aankomst op Slot Zuylen, als eerste de trouwfoto's te gaan vastleggen. Uiteindelijk bleek dit een hele goede manier om alvast even in de stemming te komen. Met z'n drieën zijn we in de omgeving verschillende locaties afgegaan om ongedwongen en creatieve portretten vast te leggen. Ik voelde de liefde tussen Bart en Babette en dat is goed terug te zien in de foto's!

Trouwceremonie op Slot Zuylen

Slot Zuylen is een waar museum. Je proeft overal de oudheid en het voelt net alsof je een stap terug in de tijd doet zodra je dit prachtige slot binnen komt. Trouwen in dit oude kasteel is dan ook een echte beleving en een unieke ervaring. Met grote imposante deuren, enorme spiegels en tapijt aan de muur, is de trouwzaal een waar schouwspel en zal je geen spijt hebben als je hier tijdens jullie bruiloft aan elkaar het ja-woord mag geven.

Verrassing in Utrecht

Na de ceremonie was er een kleinschalige receptie met de gasten van de ceremonie. Tot de spijt van Bart en Babette hebben zij het aantal gasten vanwege de coronamaatregelen enorm terug moeten dringen en hebben zij geen groot trouwfeest kunnen geven. Toch vonden hun vrienden en familie dat Bart en Babette iets speciaals verdienden;
Na de receptie zijn we naar Utrecht gereden voor een simpel diner, althans, dat dacht het bruidspaar. Tot hun vreugde bleek dat alle mensen die eigenlijk uitgenodigd waren voor het feest, buiten op hun stonden te wachten om toch nog het huwelijk te kunnen vieren. Uiteraard wat kleinschaliger maar toch een hele leuke verrassing voor het bruidspaar, die dit absoluut niet zag aankomen.

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.