Blog
Bruiloften

Trouwen in Haarlem tijdens de lockdown

Ondanks de lockdown kan er nog wel gewoon getrouwd worden. Hoewel er misschien geen groot trouwfeest gegeven kan worden, was dat voor Marin en Martijn geen rede om hun liefde niet te vieren.

Trouwen in Haarlem tijdens de lockdown

First look bij de Gravestenenbrug

Er stond een korte dag in de planning, maar desondanks niet minder speciaal. Trouwen is altijd een belangrijke stap in het leven, of dat nu tijdens een de Corona crisis in lockdown periode is of niet. Bovendien is er na de crisis natuurlijk altijd nog een goed feest te geven en krijg je als bruidspaar op die manier de kans je bruiloft twee keer te vieren. Dat is ook wel uniek toch?

Marin en Martin besloten elkaar voor het eerst te zien bij de Gravestenenbrug, een oude karakteristieke brug waar zij vaak overheen lopen. Er is altijd toch een soort van gezonde spanning tijdens zo'n first look moment. Het is het eerst moment waarop het bruidspaar elkaar aankijkt en tegen elkaar in gedacht zegt: We gaan trouwen!

Trouwportretten in het centrum van Haarlem

Na de first look hebben we een korte wandeling gemaakt in het centrum van Haarlem om wat mooie trouwportretten vast te leggen. Een klein voordeel van de lockdown is dat er bijna niemand meer te zien is in de stad waardoor we alle tijd en ruimte in Haarlem hadden om een serie prachtige bruidsportretten vast te leggen.

Ceremonie in het gemeentehuis van Haarlem

Hoewel met een klein gezelschap was het een hele mooie en intieme ceremonie in de Librije, de kleine zaal van het gemeentehuis van Haarlem. Familie van ver die door Corona niet in Haarlem konden zijn, hadden de mogelijkheid om meet te genieten via een directe live verbinden op de Ipad.
Na een paar mooie woorden over Marin en Martin was het tijd om het officieel te maken met het ja-woord.

Portretten op het binnenplein van het gemeentehuis

Veel bruidsparen willen ook graag nog even kort een aantal portretten laten maken van familie en vrienden. Het nadeel was alleen dat Marin haar moeder wegens reisrestricties door Corona niet aanwezig kon zijn in Haarlem tijdens de bruiloft. Gelukkig bood de Ipad uitkomst en hebben we op deze manier toch een mooi (en ook wel grappig) portret weten vast te leggen.

Champagne op de grote markt van Haarlem

Wie zegt dat je niets kan vieren tijdens Corona? Marin en Martin hadden dit anders bedacht, een simpele toost op de grote markt van Haarlem. Met meer dan genoeg ruimte om 1.5 meter afstand te houden, waren een aantal vrienden langs gekomen om toch nog even van elkaars gezelschap te kunnen genieten en de liefde te vieren.

Dank voor deze korte maar mooie bruiloft Marin en Martin!!

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.