Blog
Bruiloften

Trouwen in Amersfoort

Lees hier meer over de bruiloft van Miranda en Henk, die hun trouwdag vierde in Amersfoort bij Mariënhof en Het Centraal Ketelhuis. Een bruiloft vol met liefde, vreugde en plezier gedurende Coronatijd.

Trouwen in Amersfoort

Klaarmaken voor de trouwdag bij Mariënhof in Amersfoort

Ik ben al vroeg aanwezig op de trouwlocatie; Mariënhof in Amersfoort, want vandaag staat de bruiloft van Miranda en Henk op de agenda. Het beloofd een prachtige dag te worden met genoeg zon en een aangename temperatuur. Ik ben wat vroeger dan afgesproken. Henk is nog niet gearriveerd, dus ik leg alvast wat beelden van de locatie vast.
Na een tijdje komt Henk aan bij Mariënhof met zijn ouders en kan het klaarmaken beginnen. Hij mag zich omkleden in een aparte ruimte want het is niet de bedoeling dat hij Miranda ziet omdat ze daar een special first look moment voor hebben gepland.
Even later komt ook Miranda aan zij bereid zich in spanning voor op hun prachtige trouwdag die vandaag gepland staat.

First look en trouwportretten in het centrum van Amersfoort

Miranda wilde ook graag een kort momentje met haar vader voordat ze haar aanstaande man voor het eerst in zijn trouwpak zou gaan zien. Dus in feite staan er 2 first look momenten op de planning voor deze bruid. Na de first look met een emotionele, maar trotse vader, is ook Henk aan de beurt en valt zijn bruid hem ook allerminst tegen. Een korte wandeling door Amersfoort volgt om wat trouwportretten vast te leggen, maar terug bij aankomst op Mariënhof is het toch echt tijd voor de ceremonie.

Ceremonie en Receptie op het Mariënhof in Amersfoort

Een trouwceremonie midden op het binnenplein van het prachtige Mariënhof, precies zoals ze het bedacht hadden. Er wordt gelachen, gehuild en na een volmondig ja-woord natuurlijk vol passie gekust. De receptie, met het aansnijden van de taart, een toost en een aantal prachtige speeches maken deze dag bijna compleet. Maar gelukkig is dat nog niet alles wat deze dag te bieden had. We volgen onze weg namelijk richting Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort om de dag in stijl af te sluiten.

Fotoshoot en diner bij Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort

Met een oude schoolbus worden alle gasten van het Mariënhof naar Het Centraal Ketelhuis gebracht. Bij aankomst weet iedereen de bar snel te vinden en gaat de gezelligheid vrolijk door. Ik neem Miranda en Henk nog een kort half uurtje mee om een aantal toffe trouwfoto's te maken in de nieuwe omgeving. Het industriële terrein met oude treinen en fabrieken is een toplocatie voor wat store industriële trouwfoto's.
Bij terugkomst is het tijd voor het diner in Het Centraal Ketelhuis. En ook tijdens dit diner worden er vele mooie woorden gedeeld door vrienden en familie. Als afsluiter staat er echter iets speciaals op het programma; Een waar volkslied die de beide families bij elkaar brengt en ze samen uit volle borst laat zingen om het huwelijk van Miranda en Henk in stijl te vieren.

Miranda en Henk, ik heb genoten van deze prachtige dag.
Hartstikke bedankt dat ik hier bij mocht zijn!

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.