Blog
Bruiloften

Indische bruiloft in Den Haag

Een zonovergoten trouwdag met een prachtig bruidspaar en feestelijke straatmuziek tijdens deze bruiloft in Coronatijd.

Indische bruiloft in Den Haag

Next level Indische bruidsmake-up

Mijn dag start bij het huis van Damini, waar zij al een tijdje bezig is om zich voor te bereiden op de bruiloft. Je zou denken dat de voorbereidingen voor een Indische bruiloft nogal wat stress met zich mee brengt, maar niks is minder waar. Damini ligt languit op een stoel met haar favoriete muziek op de achtergrond terwijl ze volledig verzorgt wordt en haar make-up wordt aangebracht. Haar zus, de ceremoniemeester, is echter wel druk in de weer om te helpen deze bruiloft een onvergetelijke dag voor Damini en Sebastiaan te maken.
Na mijn bezoek aan Damini vertrek ik naar Sebastiaan waar hij geholpen wordt met de voorbereidingen. Hun schildpad verdient uiteraard ook wat aandacht en de nodige hulp is vereist met het strikken van de stropdas.

First look op het Plein in Den Haag

We vertrekken richting Plein in Den Haag waar de first look tussen deze bruid en bruidegom zal plaatsvinden. Een plek die ook nog veel betekenis heeft voor die bruidspaar omdat Damini en Sebastiaan hier een eerste date hebben gehad. Dit is het eerste moment dat Sebastiaan zijn bruid in haar Indische trouwjurk mag aanschouwen. De foto's spreken verder voor zich denk ik... :)

Trouwfoto's in Den Haag

Met een Tuk-tuk als vervoer worden door Den Haag gereden om op verschillende plekken trouwfoto's te maken. Zo hebben we natuurlijk al mooie foto's op Plein, maar rijden we ook naar het Malieveld, de hofvijver en het binnenhof voor wat toffe trouwportretten. Ook de passage lopen we nog even snel in voor wat mooie foto's en daarna is het toch echt tijd om door gaan naar het oude stadhuis voor de trouwceremonie.

Trouwceremonie in het oude stadhuis van Den Haag

Niet alleen Damini ziet er prachtig uit, maar ook haar familie heeft voor deze gelegenheid traditionele kledij aan. Damini wordt weggegeven door haar vader, die logischerwijs de emoties moeilijk kan bedwingen. Wat volgt is een prachtige ceremonie in een unieke oude trouwzaal.

Straatfeest en diner

Na de ceremonie staan Damini en Sebastiaan een grote verrassing te wachten. Niet alleen worden ze opgewacht door een enorme groep vrienden en familie, maar ook ontstaat er een enorm straatfeest wanneer blijkt dat er een Surinaamse straatband is ingehuurd om het huwelijk van dit bruidspaar te vieren. Onder het genot van deze vrolijke muziek wordt er gedanst, gefeest en bewegen we ons langzaam naar de locatie waar uiteindelijk een korte receptie en het diner zal plaatsvinden.
We sluiten de dag af met wat drankjes en het traditionele aansnijden van de taart. Ik laat het bruidspaar en de familie alleen zodra het diner voor hun begint.

Damini en Sebastiaan, ik heb enorm genoten van deze unieke bruiloft, heel erg bedankt voor jullie vertrouwen!!

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.