Blog
Bruiloften

Haarlemse bruiloft tijdens Corona

Deze bruiloft in Haarlem samengevat; kort maar krachtig! En dat moest ook wel want de crisis liet nou eenmaal niet veel toe. Toch spatte de liefde eraf bij Shanice en Thomas en was dit een bruiloft die ik niet had willen missen!

Haarlemse bruiloft tijdens Corona

Bruiloft in Haarlem tijdens de crisis

Shanice en Thomas hadden op 19-06-2019 hun bruiloft toch wel anders voorgesteld toen ik hun sprak tijdens ons kennismakingsgesprek. De trouwdag zou een lange dag worden met grootste plannen en een uitgebreid feest. En toen...
Met het begin van de Corona crisis begonnen de twijfels toe te slaan. En heel begrijpelijk want de situatie werd steeds erger en met de manier waarop de crisis verliep in andere landen, was er in Nederland ook grote rede tot zorg. Zo ook bij alle bruidsparen die in 2020 hun bruiloft gepland hebben, waardoor erg veel bruiloften verplaatst zijn naar 2021 of zelfs later.
Voor Shanice en Thomas was het echter een duidelijk verhaal, niets stond hun trouwdag in de weg en hoewel sommige regels het misschien wat lastiger maakte, was het zeker niet onmogelijk om te trouwen op 19 juni 2020. Na veel overleg met de gemeente, met mij en natuurlijk alle andere die betrokken waren bij de bruiloft hebben zij besloten hun trouwdag in tweeën te splitsen. 19 juni 2020 was de dag dat ze gingen trouwen, dat stond vast. En ze waren vastbesloten dat door te laten gaan. Het feest was helaas onmogelijk, dus die is uiteindelijk verplaatst naar 2021. Toch is dit wel een unieke manier om een bruiloft te vieren, want welk bruidspaar krijgt nou de kans om twee keer hun bruiloft op zo'n grootse manier te vieren?

De dag begon bij Shanice thuis waar zij werd opgehaald door Thomas voor de traditionele first look, een prachtig moment wanneer het bruidspaar elkaar voor het eerst in de trouwkleding ziet. Je ziet elkaar niet zo vaak zo uitgedost, dus het is niet gek dat er flink wat verbaasde blikken uitgewisseld worden zodra jullie elkaar zo zien voor de eerste keer.
Na een kort drankje thuis was het tijd om te vertrekken naar het gemeentehuis voor de huwelijksvoltrekking. Bij aankomst stonden er al vele vrienden te wachten om het bruidspaar te verwelkomen en na een paar korte begroetingen (op 1.5 meter afstand) was het dan toch echt tijd voor de ceremonie.

De Gravenzaal van de Gemeente Haarlem is een prachtige zaal om in te trouwen. Het is een enorm groot, waardoor de zaal eigenlijk ideaal is voor een ceremonie tijdens de Crisis. Het werd mijn tijdens de geloftes van Shanice en Thomas al snel duidelijk hoeveel zij om elkaar geven en wat voor unieke relatie zij hebben. Ik zal om prive-redenen niet teveel in detail treden, maar de gelofte van Shanice is één van de meest originele en mooie geloftes die ik ooit heb meegemaakt.
Er werd gelachen en gehuild en na het verlossende ja-woord mocht er dan eindelijk gekust worden! Bij het openen van de deuren naar buiten stond er nog een mooie verrassing voor ze te wachten en na slechts 3 uurtjes fotografie zat het er voor mij toch echt alweer op.

Deze bruiloft was de definitie van kort maar krachtig. En ik ben erg dankbaar dat ik ondanks de crisis toch nog de liefde van deze twee prachtige mensen heb mogen vastleggen.

Shanice en Thomas, bedankt daarvoor en tot volgend jaar!

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.