Blog
Bruiloften

Bruiloft in Delft tijdens Corona

Een regenachtige dag mocht de pret op deze bruiloft in Delft niet drukken. Zelfs de Coronaregels waren voor Michael en Nicole geen rede om niet te trouwen.

Bruiloft in Delft tijdens Corona

Klaarmaken in Den Haag

Michael bereid zich voor op de grote dag bij zijn ouders in Den Haag. Na een half uurtje fotograferen rij ik naar Nicole waar iedereen al druk in de weer is om zich voor te bereiden op de grote dag. De bloemen worden gebracht en iedereen zorgt ervoor dat ze er op z'n best uitzien voor de bruiloft. Zo ook Kate Lynn die een prachtige blauwe jurk heeft uitgezocht voor deze speciale trouwdag van haar ouders.
Michael haalt Nicole en Kate Lynn op, wat gelijk een mooi first look moment oplevert.

Trouwfoto's in Delft

De trouwceremonie zal plaatsvinden in het stadhuis van Delft, maar voordat de ceremonie begint ga ik met het drietal de binnenstad van Delft in om wat toffe trouwportretten te maken. De kleine meid steelt natuurlijk de show (zoals zo vaak) en geniet net zoveel van de fotoshoot als haar ouders. Het harde werk wordt uiteindelijk beloond met een ijsje en het wordt tijd om te vertrekken naar het gemeentehuis van Delft waar de ceremonie zal plaatsvinden.

Trouwceremonie in het oude stadhuis van Delft

Het oude stadhuis van delft is een prachtig gebouw dat uitkijkt op een groot plein met aan de andere kant een prachtige kerk. De ceremonie is mooi, persoonlijk en voor Kate Lynn is zelfs een kinderakte opgesteld zodat ook zij als getuige kan optreden tijdens deze officiële aangelegenheid.
Na het officiële gedeelte maken we nog een aantal mooie trouwportretten op het plein voor het stadhuis in Delft en vertrekken we naar de Schaapskooi in Delft om de bruiloft uitgebreid te vieren.

Bruiloft receptie en feest bij de Schaapskooi in Delft

Bij aankomst krijgen Kate Lynn en haar ouders wat te verduren. Met gebruik van biologisch afbreekbaar confetti (gedroogde groenten) worden ze warm onthaald door hun gasten. Een heerlijk diner volgt en langzaam komen de gasten voor het feest binnen. Het is een ingetogen feest, omdat er natuurlijk wat limitaties zijn dankzij de Coronamaatregelen. Een heerlijke dag en een fantastische bruiloft in Delft.
Bedankt dat ik hierbij mocht zijn Michael en Nicole!!

Leveranciers voor deze bruiloft:

Bakkerij
Enjoy Cakes

Bloemist
Bruidsboeket enzo

Make-up
Face & Art

Trouwlocatie in delft
De Schaapskooi

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.