Blog
Bruiloften

Bruiloft bij Paviljoen Puur in Diemen

Trouwen tijdens de Corona crisis is voor iedereen een uitdaging. Toch was het voor dit bruidspaar geen rede om de liefde dit jaar niet te vieren. Lees hier het verhaal van hun bruiloft bij Paviljoen Puur in Diemen.

Bruiloft bij Paviljoen Puur in Diemen

Disclaimer

Eerst even een disclaimer omdat we hier te maken hebben met een uitzonderlijke situatie in uitzonderlijke tijden. Er zijn hier sommige foto's te zien waarbij het lijkt alsof mensen zich hier niet houden aan de 1.5 regel. In sommige gevallen is dit gezichtsbedrog dankzij de compositie in de foto, maar in de gevallen waar dit niet het geval is, hebben er geen overtredingen van de regels plaatsgevonden en zijn dit vaak mensen die een huishouden delen en daarom wel 1.5 meter bij elkaar in de buurt mochten komen.

Voorbereidingen met strijkijzer en stijltang

Voor deze bruidegom, Leo, was niets te gek. Hoewel het strijken van een overhemd redelijk gebruikelijk is tijdens het klaarmaken voor de grote dag, is het gebruik van een stijltang door de bruidegom dat niet. Toch moest die rare out of bed krul uit het haar om een goede indruk achter te laten bij zijn bride to be!

Iris was al druk bezig met met de voorbereidingen toen ik aankwam bij de locatie waar zij zich klaarmaakte voor de grote dag. Omringt door veel geliefden werd zij perfect opgemaakt om ook Leo te verbazen op het moment dat zij elkaar voor het eerst zagen.

En verbazing die was er tijdens het first look moment. Zo'n mooie verschijning had Leo in zijn leven nog niet gezien en op het moment dat dit bruidspaar elkaar voor het eerst zag was de liefde overduidelijk in de lucht voelbaar!

Trouwportretten bij Paviljoen Puur

Paviljoen Puur is een fantastische trouwlocatie waar genoeg opties zijn om prachtige trouwportretten te maken. Hoewel we met Iris en Leo wel even een korte wandeling hebben gemaakt om ook op deze toffe steiger, omringt door water bomen een paar foto's te maken, hebben we toch de meeste trouwfoto's gemaakt in de buurt van deze toffe trouwlocatie. De mix van oude bunkers, het Paviljoen en de grasheuvels zorgen ervoor dat de locatie ook erg geschikt is voor het maken van supertoffe portretten van het bruidspaar

Ceremonie en taart bij Paviljoen Puur

Terwijl wij bezig zijn met de trouwportretten worden de laatste puntjes op de i gezet voor de ceremonie. Zodra alle gasten gearriveerd zijn kan de ceremonie beginnen. De fantastische Charlotte de Moel is de trouwambtenaar en ceremoniespreker op deze mooie dag. Na het uitdelen van 2 Coronabiertjes aan het bruidspaar kan de ceremonie beginnen en worden er geweldig verhalen verteld over Leo en Iris.

De ceremonie eindigt met een heerlijke zoen, het uitwisselen van de ringen en een daverend applaus terwijl het bruidspaar zich begeeft naar de andere kant van Paviljoen Puur om daar de taart aan te snijden en te toosten op een succesvol huwelijk van Leo en Iris!

Spelletjes en eten

Om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft, zelfs met de corona maatregelen, zijn er spelletjes georganiseerd die zich op afstand kunnen afspelen. Na een aantal uur van spelen en borrelen is het tijd voor een heerlijk diner bij Paviljoen Puur. Als afsluiting worden er een aantal mooie woorden gedeeld door familie en vrienden.
Een prachtig einde van een prachtige dag, bedankt dat ik hier bij mocht zijn Leo en Iris!

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.