Blog
Bruiloften

Amsterdamse bruiloft bij de A'DAM Toren

Met een prachtig uitzicht op Amsterdam is de A'DAM toren aan het IJ een unieke trouwlocatie. Lees hier over de dag van Dominika en Jeroen en hoe wij trouwportretten hebben gemaakt bij de NDSM werf en het Centraal Station.

Amsterdamse bruiloft bij de A'DAM Toren

Klaarmaken en first look op de A'DAM Toren

Mijn dag begint in Amsterdam-Noord waar Jeroen de deur voor mij open doet en zegt dat zijn ouders elk moment kunnen arriveren. Ik fotografeer alvast wat details en een vriendelijke huisgenoot (de kat) en zodra Jeroens ouders arriveren, kunnen zijn voorbereidingen écht beginnen. Toch moet er eerst even gestofzuigd worden, want het jasje van z'n vader lijkt onder de pluis te zitten. Na de nodige schoonmaakbeurt helpt zijn moeder hem met omkleden en zodra Jeroen helemaal klaar is voor de grote dag, vervolg ik mijn reis naar de A'DAM Toren.

Ik klop op de deur van de hotelkamer van Dominika die op dat moment al een tijdje bezig is met haar en make-up. Ik voel de spanning in de hotelkamer en ben benieuwd naar de zaal waar de trouwceremonie uiteindelijk zal plaatsvinden. Na haar voorbereidingen nemen we een kijkje bij de trouwzaal en laat Dominika zien waar ze graag de first look willen doen; op het terras van de toren met een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Een perfect locatie voor de first look en dat beseft ook Jeroen zich wanneer hij van het mooie uitzicht mag genieten, wachtend op zijn aanstaande. Na enkele minuten is het first look moment dan eindelijk aangebroken. Tranen van geluk vloeien en Jeroen kan bijna niet geloven met wat voor een mooie vrouw hij straks gaat trouwen.

Bruidsfoto's op de NDSM werf

Dominika en Jeroen hebben besloten dat zij twee fotoshoots in wilde plannen, waarvan de eerste op de NDSM werf in Amsterdam Noord. Ik hou van de industriële vibe die deze omgeving te bieden heeft. Graffiti, oude pakhuizen en kranen, een geweldig setting om een aantal unieke trouwfoto's vast te leggen. Natuurlijk trekt het bruidspaar veel bekijks en mensen zijn overduidelijk blij om te zien dat er weer getrouwd kan worden.

Ceremonie in de A'DAM Toren

Als je op zoek bent naar een echte unieke trouwlocatie in Amsterdam, dan ben je hier aan het goede adres. Met een prachtig uitzicht over de hele stad is de trouwzaal van de A'DAM Toren ideaal om elkaar de geloftes voor te lezen. En natuurlijk mag de kus niet ontbreken!

Receptie op grote hoogte

Na de ceremonie is er tijd voor felicitaties, wat lekkers en de nodige tradities. Zo wordt er taart aangesneden, een bruidsboeket geworpen en zoals dat gaat op elke bruiloft vooral natuurlijk een hele hoop gelachen.

Trouwfoto's rondom Amsterdam Centraal Station

Dominika en Jeroen wilde na de receptie ook nog graag een fotoshoot doen rondom Amsterdam Centraal. Met de pond zijn we het IJ overgestoken en zijn we gaan wandelen rondom het centraal station. Met de mix van toffe moderne architectuur, de oude Amsterdamse grachtenpanden en het Amsterdamse Centraal Station zelf als foto-locatie, was het in ieder geval zeker dat we hier enorm toffe trouwfoto's konden maken.

Dominika en Jeroen, ik wens jullie enorm veel geluk samen toe!! Heel erg bedankt dat ik deel uit mocht maken van de mooiste dag van jullie leven!

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.