Sharone weddings & more

Bart Rondeel Photography logo

Wedding- en eventplanner

Hi!

Mijn naam is Sharona van Wijk, trotse eigenaar van Sharona Weddings & More. Mijn passie ligt bij het ontwerpen van unieke feesten, vandaar de ‘& More’. Ik organiseer meer dan alleen bruiloften en voeg daar graag een thema aan toe.

Een thema kan overal vandaan komen, een gezamenlijke passie als reizen, koken, favoriete muziekgenre of de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet. Misschien wel een combinatie van meerdere passies.

Ik ben nieuwsgierig naar jullie liefdesverhaal, wat heeft jullie samengebracht en hoe kunnen we dat vertalen naar een thema dat als rode draad door jullie trouwdag heen loopt. Door samen te brainstormen en de creativiteit zijn vrije gang te laten gaan ontstaat jullie unieke trouwconcept.

verloving fotoshoot haarlem centrum

Weddingplanner werkwijze

Als weddingplanner ben ik vanaf het begin tot en met de dag zelf in beeld en help jullie met alle voorbereidingen. Na de brainstormsessie maak ik een lookbook, vraag ik offertes aan bij passende leveranciers en maak ik een haalbaarheidsanalyse van het budget. Samen gaan we op bezoek bij verschillende locaties en vanuit daar maken we een globale planning.

Nadat alle leveranciers zijn uitgekozen zal ik het contact met hen onderhouden tot en met de bruiloft. Verder zal ik al het administratieve werk op mij nemen, zodat jullie je kunnen bezighouden met al het leuke werk. Passen van de trouwkleding bijvoorbeeld of het proeven van de taart! Kortom, ik zorg ervoor dat jullie niet alleen op de dag zelf maar ook tijdens de voorbereidingen kunnen genieten. Trouwen is bijzonder en zonder stress wordt de beleving een stuk fijner.

Op de dag zelf ben ik uiteraard aanwezig om de dag in goede banen te leiden. Ik zal ervoor zorgen dat alles op tijd klaar staat, de leveranciers weten wat ze moeten doen en de gasten worden ontvangen.

Ervaring van jullie trouwfotograaf

Willen jullie een echt thema bruiloft waarbij de, dress-code, entertainment, bloemen, verlichting, versiering en alles wat bij jullie bruiloft komt kijken een specifieke stijl uitstralen?
Dan is Sharona jullie weddingplanner!

Met oog voor detail zorgt Sharona dat alles tip top geregeld wordt. Ze denkt met jullie mee, adviseert en denkt graag in oplossingen. Ze heeft een hoop connecties die voor jullie de ideale match zullen zijn om jullie bruiloft echt persoonlijk en eigen te maken.
Ze begeleidt jullie tijdens de voorbereidingen, gaat mee op locatiebezoek en kan zelfs (indien gewenst) aanwezig zijn bij gesprekken met andere trouwleveranciers.

Kortom, Sharona doet alles om van jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven te maken.
Dus voor een echte thema bruiloft, ga voor Sharona!

Sharone weddings & more

Bart Rondeel Photography logo

Mogelijkheden voor weddingplanning

Sharona biedt verschillende mogelijkheden om jullie te helpen met de planning van de bruiloft. Willen jullie veel zelf doen, hebben jullie behoefte aan een ceremoniemeester voor jullie dag of zijn jullie op zoek naar een weddingplanner die de complete bruiloft voor jullie verzorgd?
Sharona heeft voor ieder budget een optie.

Adviesgesprek

Gaan jullie liever zelf aan de slag, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is een adviesgesprek misschien wel wat voor jullie. In een gesprek van twee uur beantwoord ik al jullie vragen en help ik jullie op weg met het maken van een planning. Na afloop stuur ik jullie een uitgebreid verslag op van het gesprek met de benodigde tips & tricks. Hierna kunnen jullie zelf aan het werk.

Ceremoniemeester

Als ceremoniemeester kom ik een paar weken voor de bruiloft in beeld. Samen nemen wij het draaiboek door en zal ik alle leveranciers benaderen om de gemaakte afspraken te checken. Verder bezoek ik graag met jullie de locatie om de dag door te nemen. Op de dag zelf zal ik als ceremoniemeester de dag draaiende houden, ik ontvang de leveranciers en begeleid de gasten. Dat ik het aanspreekpunt van jullie dag ben laat ik via een brief aan alle gasten weten, zodat zij naar mij toe kunnen komen met vragen en jullie ongestoord kunnen genieten. Mochten jullie het leuk vinden om speeches te ontvangen tijdens het diner, zal ik dit vooraf voor jullie coördineren.

Weddingplanner A-Z

Als weddingplanner ben ik vanaf het begin tot en met de dag zelf in beeld en help jullie tijdens alle fases.  In de eerste fase zullen wij samen brainstormen over jullie dag. Wat maakt jullie verhaal bijzonder en hoe kunnen we dat vertalen in een uniek trouwconcept? Uit deze brainstormsessie maak ik een lookbook, ga ik opzoek naar passende leveranciers en maak ik een haalbaarheidsanalyse van het budget. In fase twee ga ik mee op locatie bezoek, zodat ik jullie kan voorzien van de juiste adviezen. Verder zoek ik naar leveranciers die passen bij jullie budget en trouwdag. Nadat jullie de perfecte leveranciers hebben uitgekozen, zal ik het contact met hen onderhouden tot en met de bruiloft. In deze fase houden wij contact via de mail en plannen we tussentijdse meetings in. Samen stellen we een draaiboek en ceremoniemeester brief op, want op de dag zelf ben ik uiteraard aanwezig om alles in goede banen te leiden. In de laatste fase, na de bruiloft, plan ik graag een moment in om alles te evalueren en hoor ik graag hoe de samenwerking vanaf jullie kant is bevallen.

Contact Sharona weddings & more

Zien jullie degrote dag al voor je? Laten we samen aan de slag gaan om een uniek trouwfeestneer te zetten!

Indien je een vrijblijvende en kosteloze afspraak met Sharona wilt inplannen kun je contact met haar opnemen via
info@sharonaweddingsandmore.nl

Of neem eerst even een kijkje op haar website door hieronder de klikken

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.