Belle Weddings

Bart Rondeel Photography logo

Weddingplanner Isabelle

Als klein meisje was ik al enorm gepassioneerd over bruiloften en dan vooral trouwjurken. Waar andere kinderen verkleed gingen als beroemde tekenfilm sterren, was ik altijd de prinses in de witte jurk. Toen had ik nooit gedacht dat mijn grootste meisjesdroom uit zou komen.

Hi, Mijn naam is Isabelle van den IJssel en ik ben de eigenaresse van Belle Weddings. Met veel passie en enthousiasme help ik bruidsparen in binnen- en buitenland met de organisatie van hun grote dag. Na de Hogere Hotelschool in Den Haag waar ik ook buitenlandse ervaring als weddingplanner heb mogen opdoen, ben ik als Event Manager bij RAI Amsterdam aan de slag gegaan. Hierna heb ik als Wedding Specialist in Hotel Arena gewerkt en heb ik de opleiding tot Weddingplanner gevolgd. Eind 2019 heb ik de sprong in het diepe genomen en dacht ik: “Ik ga het zelf doen!”. Inmiddels heb ik een mooi en goed lopend bedrijf opgestart gevestigd in Het Gooi, maar beschikbaar wereldwijd.

verloving fotoshoot haarlem centrum

Weddingplanner werkwijze

Na een online kennismakingsafspraak waarin we gaan kijken of we een match zijn, stuur ik jullie een passende offerte toe. Bij akkoord, gaan we echt aan de slag en kom ik graag bij jullie thuis langs voor de kick-off meeting. Samen gaan we jullie trouwconcept creëren. Wat vinden jullie belangrijk? Hoe ziet jullie ideale bruiloft eruit? Wat mag er sowieso niet ontbreken op jullie bruiloft? Na deze afspraak plannen we trouwlocatie bezoekjes in, maak ik jullie gepersonaliseerde draaiboek en werken we de checklist af. Allemaal lekker gestructureerd en overzichtelijk. Zodat jullie kunnen genieten van de leuke dingen van de voorbereidingen!

Veel leuker is altijd om te lezen hoe andere bruidsparen de samenwerking met mij hebben ervaren:

“We merkten al meteen dat ze een ontzettende passie heeft voor het vak met haar aanstekelijke enthousiasme. En wat kan ze ook goed organiseren! Het is heel fijn samenwerken met Isabelle en we hebben dankzij haar onze droombruiloft gehad!”

“Iedereen heeft een Isabelle in het leven nodig! Isabelle is een geweldig persoon, altijd kalm en altijd vrolijk. Ze is enorm professioneel, komt haar afspraken na, is zeer goed bereikbaar en heeft veel ervaring in de huwelijkssector waardoor ze je tijdens de organisatie van je huwelijk niet alleen ontlast, maar ook met haar ideeën over o.a. planning, decoratie, dagverloop enorm veel toevoegt. Wij vonden de terugkerende afspraken met Isabelle altijd erg gezellig en erg efficiënt. Tijdens de huwelijksdag zelf voelde ze als een vriendin die bij elke stap betrokken is geweest. Kortom, wij zijn haar erg dankbaar en kunnen Isabelle van harte aanbevelen voor iedereen die een zorgeloze huwelijksdag wenst!”

Ervaring van jullie trouwfotograaf

Op zoek naar een professionele weddingplanner die jullie bruiloft niet alleen tot in de puntjes verzorgd, maar dat ook doet op een manier die bij jullie past?

Maak kennis met Isabelle van Belle Weddings, een super enthousiaste weddingplanner met een enorme glimlach die altijd voor jullie klaarstaat en op verschillende manier kan helpen met het plannen van jullie trouwdag.

Ik zou Isabelle omschrijven als een echte bruiloft planning professional die niet alleen alle touwtjes in handen heeft en jullie enorm goed kan helpen met de planning van jullie bruiloft, maar dat ook vooral doet op een hele ontspannen en authentieke wijze. Het doel is vooral om jullie te ontzorgen zodat jullie tijdens de bruiloft optimaal kunnen genieten.

En eerlijk gezegd, omdat jullie zo genieten, maakt dat mijn werk als trouwfotograaf ook net wat makkelijker, dus ik ben altijd enorm blij als ik hoor dat Isabelle betrokken is bij jullie bruiloft!

Belle Weddings

Bart Rondeel Photography logo

Weddingplanner pakketten

Elk bruidspaar en elk huwelijk is anders. Daarom ga ik altijd eerst in gesprek met jullie en stel ik een passend en gepersonaliseerd pakket voor jullie samen.

Weddingplanner A-Z

Kort gezegd, ik regel alles voor jullie bruiloft. Van de zoektocht naar een trouwlocatie, tot het contact met alle trouwleveranciers, de rsvp van jullie gasten en een persoonlijke trouwpagina en nog veeeeel meer. Wil je echt ontzorgd worden? Dan is dit jullie pakket.

Destination wedding

Zie jij jezelf al het ‘ja-woord’ geven tussen de olijfbomen in Italië, of het witte zand tussen je tenen voelen tijdens jullie eerste dans op de Caribische eilanden of je huwelijksgeloften uitspreken in een beroemd kasteel in Frankrijk?
Ook voor bruiloften in het buitenland kun je mij inschakelen. Een destination wedding is vaak nog meer regelen en organiseren en dan is een weddingplanner zeker van toegevoegde waarde!

Ceremoniemeester

Willen jullie het merendeel van de organisatie zelf op jullie nemen, maar wil je wel iemand die op bruiloft alles in goede banen leidt? Als ‘regisseur’ op jullie huwelijk zorg ik ervoor dat alles wat van tevoren is afgesproken uitgevoerd wordt. Terwijl jullie heerlijk aan het genieten zijn op jullie bruiloft, zorg ik dat alles op rolletjes verloopt.

Adviesgesprek

Vind jij plannen leuk en ben je goed in organiseren? Heb je alleen geen idee waar je moet beginnen en waar je allemaal aan moet denken? Tijdens een adviesgesprek geef ik jullie alle tools om een kickstart te maken met de organisatie van jullie bruiloft. Ook geef ik antwoord op al jullie vragen, kan ik advies geven m.b.t. trouwleveranciers en ontvangen jullie een professioneel draaiboek. Niks staat jullie meer in de weg voor een georganiseerde planning!

Draaiboek

Ben jij klaar om jouw bruiloft naar the next level te tillen met mijn draaiboek? Mijn Bruiloft Draaiboek geeft jouw trouwerij direct een professionele en gestructureerde look and feel. Naast een overzichtelijk document ontvang je ook nog de beste wedding tips in het E-book. In korte tijd heb jij jouw droom bruiloft gepland!

Contact Belle Weddings

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en om samen jullie droombruiloft te gaan organiseren!

Indien je een vrijblijvende en kosteloze afspraak met Isabelle wilt inplannen kun je contact met haar opnemen via info@belleweddings.nl

Of neem een kijkje op haar website door hieronder te klikken.

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Datum-check en brochure

Wij bijten niet!

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en ik stuur jullie direct mijn brochure toe. Staat de trouwdatum nog niet vast? Laat dan weten welke datum jullie voorkeur heeft.

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact op door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.

persoonlijke aanpak
De keuze voor een fotograaf is heel persoonlijk. Naast de fotografische stijl zijn het karakter en de waardes van de fotograaf één van de belangrijkste criteria om jullie keuze te maken. Als ik iemand inhuur hou ik van een persoonlijke aanpak waarbij er duidelijk en snel gecommuniceerd wordt. Het is om die rede dat ik deze werkwijze ook zelf toepas als fotograaf.
Bart Rondeel bruidsfotograaf
Photo: Roxy Sun
Voor de bruiloft

Jullie mogen deze aanpak dan ook direct van mij verwachten. Bel me, app me of mail me en je mag altijd een reactie van mij verwachten. Natuurlijk ook zo snel mogelijk, maar ook ik zal de telefoon eens weg moeten leggen. Zo ben ik natuurlijk vaak te vinden op de mat, de mountainbike en op bruiloften, dus een telefoon opnemen zal niet altijd gaan.

Persoonlijk contact is dus echt heel belangrijk voor mij en daarom zal ik jullie ook graag willen leren kennen. Tijdens een kennismaking gaat het dan ook vooral over jullie. Ik wil van alles van jullie weten, want hoe meer ik weet, hoe beter ik voor jullie de bruiloft kan vastleggen.
Kijk maar eens naar de foto hieronder. Ik wist dat de bruid een speciale band had met haar opa dus ik was constant op zoek naar het juiste moment om die band vast te leggen. Voor haar is dit daarom één van de belangrijkste foto's geworden.

Bruidspaar danst met opa

Natuurlijk hebben we het tijdens de kennismaking ook over de planning van jullie dag en hoe de fotografie, en dan met name de portretten, hier het beste bij ingepland kunnen worden. Ik maak een hoop bruiloften mee, dus het hoeft niet alleen over de fotografie te gaan. Ik heb allerlei praktische tips die jullie goed kunnen gebruiken voor jullie bruiloft. Ik vind het simpelweg gewoon leuk om te horen wat jullie allemaal van plan zijn en denk graag met jullie mee om dit tot een succes te maken.

Daarnaast krijgen jullie toegang tot de online portal. In deze online omgeving komt alles wat betreft onze samenwerking terecht. Natuurlijk zal ik dit ook allemaal aan jullie laten zien en uitleggen tijdens de kennismaking, meer hierover bij de pagina over de online portal.

Daarnaast kunnen jullie tijdens de voorbereidingen natuurlijk altijd contact met mij zoeken voor vragen of tips. Aanpassingen in de planning kunnen via de portal doorgegeven worden en ik zal deze aanpassingen ook direct zien.
Kort voor de bruiloft hebben we nog even contact om voor de laatste keer alle details door te nemen om er zeker van te zijn dat ik overal van op de hoogte ben. En daarna is het dan eindelijk zover!

Bruiloft ballon detail foto
Tijdens de bruiloft

Eindelijk! Na zo'n lange tijd plannen is de speciale dag dan eindelijk aangebroken. Het is jullie dag, jullie moeten ongestoord kunnen genieten en daar ga ik en natuurlijk al andere mensen om jullie heen voor zorgen. Het is om die rede dat ik altijd nauw contact hou met de ceremoniemeester en andere mensen die betrokken zijn bij de bruiloft om de organisatie zo strak mogelijk te houden.

Bruidsfotografie tijdens ceremonie
Photo: Eliza Dernovska

Op de bruiloft ben ik onzichtbaar wanneer dat nodig is maar aanwezig wanneer dat moet. Zo zal ik vaak tijdens de ceremonie meer op de achtergrond werken, maar bijvoorbeeld bij de groepsfoto toch echt even de aandacht op moeten eisen zodat ook die foto een succes wordt. Tijdens het feest dans ik lekker mee omdat ik merk dat ik dan veel dichterbij kan komen en mensen zich veel meer open stellen voor mijn camera.
Geen zin in ongemakkelijke poses tijdens de portretten? Gelukkig, ik namelijk ook niet! Zie het als een relaxte wandeling die ik zorgeloos voor jullie vastleg. Ik zal jullie uiteraard hier en daar een beetje 'regisseren' om zo de mooiste beelden te krijgen, maar ik hou van beweging en zie dat dus ook graag terug tijdens deze shoot. Doe maar gek, lach, vermaak elkaar en wees lekker jezelf, zo komen de foto's uiteindelijk ook het beste tot hun recht.
Verder doe ik gedurende de dag gewoon lekker mee. Ik hou van bruiloften en alles wat ermee te maken heeft. Ik ben lekker mezelf, lach mee en heb oprecht een hele leuke tijd tijdens jullie bruiloft.

Na de bruiloft

De bruiloft is voorbij, maar ik werk nog hard door. Na het maken van de nodige back- ups is het nu namelijk aan mij om te zorgen dat al die foto's zorgvuldig uitgekozen en nabewerkt worden. Ik schiet op een dag duizenden foto's en ik zie ze werkelijk allemaal voorbij komen, ik selecteer alleen de aller beste en zorg ervoor dat ze uiteindelijk in de nabewerking nog extra tot hun recht komen door ze echt te transformeren tot mijn eigen unieke stijl.
Natuurlijk begrijp ik dat jullie echt niet kunnen wachten om de eerste foto's te zien en daarom zorg ik er altijd voor dat er binnen een week een preview voor jullie klaarstaat in de online galerij. Op die manier zit de dag nog lekker fris in jullie geheugen en beleven jullie alle momenten opnieuw.
Omdat ik veel aandacht besteed aan het selecteren en de nabewerking heb ik ongeveer 4 tot 6 weken nodig om uiteindelijk alle foto's via de online galerij aan jullie te leveren. Natuurlijk is de galerij te delen met alle vrienden en familie, maar daarnaast kunnen jullie nu ook de selectie gaan maken voor jullie trouwalbum. Jullie kunnen dit aan mij doorgeven via de galerij en vervolgens zal ik met die selectie het album ontwerpen en uiteindelijk weer aan jullie laten zien via de portal. Natuurlijk kunnen jullie hier rustig in jullie eigen tijd doorheen bladeren en aangeven waar jullie graag nog aanpassingen zien voordat het ontwerp uiteindelijk naar de producent gestuurd wordt. De foto voor jullie print mogen jullie op elk gewenst moment doorgeven.
De levering van het album zal enkele weken in beslag nemen en na het overhandigen van het album en de print zit het er dan toch echt op. Het enige wat ik dan nog van jullie vraag is of jullie mijn werk willen beoordelen. Groei is voor mij enorm belangrijk en de beste manier om erachter te komen hoe mijn werk en aanpak is ervaren, is door het te vragen aan mijn eigen klanten!

moderne tools
Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen is tegenwoordig online en heeft een smartphone, daarom maak ik gebruik van de modernste tools om voor jullie als bruidspaar voor een ervaring te zorgen waar gemak, duidelijkheid en stijl voorop staan.
Wedding photographer Bart Rondeel
Photo: Roxy Sun
De online portal

Alle bruidsparen die mij boeken als bruidsfotograaf voor hun bruiloft krijgen een totaalpakket. Hier zit standaard toegang tot de online portal bij in en dat doe ik niet voor niks. Niet alleen is dit voor jullie erg tof en handig, ook voor mij is het een tool waar ik dagelijks gebruik van maak om de communicatie met gemak te laten verlopen. Bovendien bevat de portal ook een online galerij die makkelijk met vrienden en familie te delen is en kunnen jullie zelfs het ontwerp van jullie album via deze tool bekijken en goedkeuren.

De galerij

Een online omgeving waar al jullie foto's in te zien zijn en die na afloop van de bruiloft te delen is met alle vrienden en familie, dat is simpel gezegd de galerij.
USB sticks zijn eigenlijk al niet meer van deze tijd. Technische ontwikkelingen gaan zo snel dat de nieuwste laptops al geen USB ingang meer hebben. Alles is verbonden met het internet en dat is waarom de online galerij zo enorm waardevol is.
Het is snel, simpel, ziet er mooi uit en tegenwoordig heel belangrijk, het werkt feilloos op alle apparaten. Daarnaast zijn er ook over details als de beveiliging en toegankelijkheid nagedacht en kan ik de zal ik de foto's voor jullie per overzichtelijk indelen in verschillende categorieën

Trouwfotografie galerij voorbeeld

Jullie krijgen exclusieve digitale rechten om als enige de files in hoge resolutie en uiteraard zonder mijn bedrijfslogo te kunnen downloaden. Daarnaast kunnen jullie ook zelf beslissen welke foto's allemaal te zien zijn voor vrienden en familie. Misschien vinden jullie sommige foto's iets te persoonlijk en hoeven die niet perse gedeeld te worden, jullie kunnen deze foto's dan makkelijk verbergen voor anderen.
Ook bevat de galerij de handige functies om jullie favorieten te selecteren. Ik kan deze selectie dan weer gebruiken in het ontwerp van het trouwalbum.

Hebben jullie interesse in het bestellen van prints? Dan kan ik zelfs een ander type galerij voor jullie aanmaken waarin jullie heel makkelijk kunnen zien hoe de foto er aan de muur uitziet.

Bruidsfotografie print voorbeeld

Kortom, de galerij is echt helemaal van deze tijd en maakt niet alleen het delen van de foto's na de bruiloft super makkelijk, het is ook nog eens heel erg veilig en bovendien dag en nacht te bekijken.

Bruidsfotografie galerij voorbeeld
Album ontwerp

Nadat ik van jullie de favoriete foto's heb doorgekregen via de galerij ga ik aan de slag met het ontwerp van het album. Uiteraard is de layout afhankelijk van de grootte van het album dat jullie bestellen. Foto's komen wel echt het beste tot hun recht wanneer ze groot worden geprint, dus ik raad het niet aan té veel foto's te selecteren, dan wordt het erg druk.

Zodra ik het eerste ontwerp af heb kunnen jullie deze inzien via de portal. Jullie kunnen er doorheen bladeren en zelfs aangegeven waar jullie graag aanpassingen zien. Na de nodige aanpassingen komen we uiteindelijk bij het ontwerp dat naar de producent gestuurd zal worden. Dit gebeurd pas zodra jullie dit goedkeuren in de portal zodat hier geen misverstand over kan ontstaan. Hieronder een voorbeeld van een groot album 35x35 cm waarin het bruidspaar vraagt om de tekst iets kleiner te maken.

Album Design proofing voorbeeld
communicatie tools

Naast deze paradepaardjes van de portal is er ook over de formaliteiten nagedacht. Zo zijn er formulieren waarin jullie de album opties rustig in jullie eigen tijd kunnen bekijken. Ook zijn er formulieren om wat contactgegevens met mij te delen (denk aan bijvoorbeeld de ceremoniemeester of de trouwlocatie) en is er een heel handig formulier waarin jullie de planning van de dag kunnen invullen zodat het voor mij altijd duidelijk is hoe de planning eruit ziet. Zelfs de facturen en dergelijke zijn hier allemaal in terug te vinden in kunnen jullie in je eigen tijd inzien.