Omdat ik van je trouw
Eva Schuurman

Bart Rondeel Photography logo

Trouwambtenaar Eva Schuurman

Van harte! Jullie gaan de liefde vieren! De állerbeste reden voor een giga dik feest waar ik heel graag onderdeel van wil zijn.

De momenten waarop je alle mensen om je heen verzamelt die je dierbaar zijn kun je op één hand tellen. En áls je dat dan doet, laten we er dan in vredesnaam voor zorgen dat die dag memorabel wordt!

De ceremonie is in mijn ogen het aller belangrijkste deel van jullie bruiloft, omdat we tijdens dat moment stilstaan bij de essentie van jullie dag. Wat zou het zonde zijn als de foto’s van een leuke fotograaf als Bart Rondeel alleen maar chagrijnige hoofden laten zien, omdat iedereen zicht stierlijk verveelt en liefst direct over zou gaan naar de borrel en de taart…Ik ben zelfstandig trouwambtenaar & ceremonie spreker en ik heb het tot mijn missie gemaakt om ervoor te zorgen dat niemand ooit meer zal roepen dat een trouw- of liefdesceremonie saai en stoffig is, want dat is helemaal nergens voor nodig!

verloving fotoshoot haarlem centrum

Trouwambtenaar met de juiste balans

Ik doe een grote strik om jullie verhaal door écht in jullie te investeren en, als jullie dat leuk vinden, ook informatie los te peuteren bij een aantal van jullie dierbaren. Mijn achtergrond als professioneel actrice en spreker helpt me vervolgens om een ceremonie te creëren die anders is dan anders, die recht doet aan wie jullie écht zijn en die als fantastisch mooie herinnering achter zal blijven in jullie hart en hoofd.

Ervaring van jullie trouwfotograaf

Trouwambtenaar Eva is een ware taalkunstenares die jullie tijdens de trouwceremonie meeneemt in een verhaal vol liefde, emotie en plezier. Met prachtige woorden en rijmen weet zij jullie leven samen te vatten in een gedicht dat jullie nog lang bij zal blijven.

Tijdens de trouwceremonie die Eva leidt is het altijd muisstil in de zaal. Niet alleen jullie als bruidspaar, maar ook jullie gasten zijn gevangen door haar prachtige manier van vertellen. Ik sta elke keer weer vol verbazing te luisteren hoe zij de meeste mooie, emotionele en persoonlijke verhalen over het bruidspaar overbrengt op het publiek. En daarnaast weet zij toch ook de nodige humor te verwerken in haar verhaal en zorgt ze op die manier ook voor een krachtige connectie met jullie als bruidspaar.

Haar stijl is werkelijk uniek te noemen. Als ik weet dat Eva als BABS de trouwceremonie leidt, weet ik dat het ook voor mij weer een enorm genieten zal zijn om te luisteren hoe zij met haar creativiteit er voor zorgt dat jullie op een super originele en mooie manier elkaar het ja-woord gaan geven.

Omdat ik van je trouw
Eva Schuurman

Bart Rondeel Photography logo

Mogelijkheden voor de ceremonie

Geen mierzoet geneuzel en roze cliché’s, geen algemeenheden over wetboeken en gebouwen, maar een uniek verhaal dat met verve en een flinke dosis humor wordt verteld. Ik zal jullie wensen honoreren, recht doen aan alles wat er speelt en jullie bij de hand nemen om een ceremonie te bouwen die precies bij jullie past, maar ik ga er bovenal voor zorgen dat ook jullie verrast worden door jullie eigen liefdesverhaal.

Yeah!

BABS

Officieel trouwen? Dat kan met mij!

Ik ben beëdigd trouwambtenaar en kan jullie in elke gewenste gemeente officieel in het huwelijksbootje laten stappen. Kwestie van papierwerk en ik leg jullie graag uit hoe dat werkt.

Ceremonie spreker

Niet officieel trouwen, maar wél de liefde vieren? Deal!

Misschien hebben jullie gewoon niks met dat hele getrouw, zijn jullie al geregistreerd partners of willen jullie vieren dat jullie al zoveel jaar samen zijn. Terecht! Behalve dat het aanzienlijk in de kosten scheelt om het officiële deel los te trekken van de ceremonie, geven deze ceremonies veel meer vrijheid. We hebben dan namelijk niks meer te maken met de gemeentelijke regelgeving. Eventueel kunnen jullie het officiële deel (het ja-woord en het tekenen van de akte) eenvoudig en goedkoop regelen op het stadskantoor of gemeentehuis. Op sommige ochtenden kan dit zelfs helemaal gratis. Tijdens de ceremonie doen we dat ja-woord dan nog eens heel dik over en ik beloof bij deze dat dat moment gevoelsmatig de boeken in zal gaan als jullie trouwdag. Komt helemaal goed!

Contact Eva Schuurman

Ik maak heel graag vrijblijvend kennis met jullie en ik hoop dat we samen  binnenkort jullie liefde zullen vieren! YES!

Stuur me een bericht via:

info@charlottedemoel.nl


Op Instagram kunnen jullie me vinden via:

@charlotte.demoel

Voor meer info verwijs ik jullie graag door naar m'n website.

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.