Art Decor Love

Bart Rondeel Photography logo

Stylingconcepten voor bruiloften en evenementen

Magdalena de Winter is de zeer trotse eigenaresse van styling- en decoratiebedrijf Art Decor Love. Ze ontwerpt gepersonaliseerde stylingconcepten voor bruiloften en evenementen. Bruidsparen die geen standaard styling willen, maar een uniek concept op maat, zijn bij haar aan het juiste adres voor een ontmoeting met de persoon die begrijpt wat het betekent om een droomhuwelijk te beleven.
Van ceremoniestyling tot receptie en complete styling van je feest. Alle concepten worden op maat gemaakt voor de behoeften, het budget en de dromen van elk paar of bedrijfsmatige klant als het een andersoortig feestje is. Aan de hand van een moodboard en het kiezen van een kleurenschema ga je samen met Art Decor Love op zoek naar de stijl die het beste bij je past. Van bohemian, chic, groen/duurzaam, tot strak, rustiek, minimalistisch of mix van stijlen, Magdalena maakt het voor je waar.

verloving fotoshoot haarlem centrum

Bruiloft styling werkwijze

Als Stylist, concept bedenker en bloemist werkt ze samen met jou aan alle details van jouw speciale dag. Zij zal het proces starten door een gesprek met jullie te hebben om jullie ideeën en wensen te leren kennen. Daarna neemt ze al deze informatie mee om het proces van conceptcreatie te starten en binnen een paar dagen is je eerste concept van een moodboard klaar om aan je te presenteren met daarin een stuk uitwerking voor alle details die je maar kunt bedenken.
Samen met Magdalena neem je de details door en maak je de definitieve selectie van alle elementen die deel gaan uitmaken van je (bruiloft)styling. Het kan zo weinig zijn als een ceremoniestyling met prachtige achtergrond, kaarsen en bloemen op de stoelen of een volledig pakket styling om de hele dag van te genieten. Van het moment dat je gasten arriveren en je gepersonaliseerde welkomstbord zien tot het moment dat ze het feest verlaten en een gepersonaliseerd bedankje ontvangen. Art Decor Love zal je helpen bedenken,  ontwerpen, sourcen en het voor je regelen.

Ervaring van jullie trouwfotograaf

Magdalena van Art Decor Love is een ware styling specialist die jullie enorm goed kan helpen met het stylen van jullie bruiloft.

Niet alleen heeft ze enorm goede ideeën en bedenkt ze originele en mooie concepten, maar ze beschikt ook over een enorme keuze aan mogelijkheden zodat er voor ieder wat wils is en jullie bruiloft echt gestyled kan worden precies zoals jullie dat willen voor jullie trouwdag.

En daarnaast is Magdalena zelf ook super ontspannen om mee te werken. Ze denkt met jullie mee en zorgt ervoor dat alles top verzorgd is. Op locatie zal ze ruim op tijd aanwezig zijn om alles in orde te maken en met haar oog voor detail tovert zij elke locatie om in een droomomgeving die perfect aansluit bij hoe julle de bruiloft graag willen beleven.

Art Decor Love

Bart Rondeel Photography logo

Mogelijkheden voor styling

The sky is your limit,maar Magdalena begrijpt ook dat verschillende budgetten bediend moeten kunnenworden als het gaat om een bruiloft. Daarom biedt ze haar bruidsparen de keuzeuit drie verschillende pakketten die passen bij verschillende omvang van jebudget.

Pakket #1 Ontspan en doe niets

Dit is een optie voor stellen die Magdalen en haar team van 1-2 assistent-stylisten (afhankelijk van de grootte van de bruiloft) willen laten zorgen voor alle details en de volledige uitvoering van het stylingconcept. Jij en je vrienden of familie hoeven er niet bij betrokken te raken, want het Art Decor Love-team regelt alles voor je. Je hoeft alleen maar te komen opdagen en de beste dag van je leven te hebben.

Pakket #2 Laten we het samen doen

Dit is een optie voor stellen wiens familie en vrienden op de dag zelf willen helpen bij de huwelijksvoorbereiding. Dat betekent dat Magdalena nog steeds aanwezig is op de locatie van jullie bruiloft als hoofdstyliste maar ze zal hulp krijgen van jullie gasten om het concept te leveren, in plaats van haar team mee te nemen. Zo bespaar je zo'n 20-30% op de gemaakte uren en voelen je familie en vrienden zich heel blij dat zij betrokken kunnen zijn bij jouw speciale dag.

Pakket #3 Doe het zelf

Als je voor dit pakket kiest, wil dat nog niet zeggen dat je er helemaal alleen voor staat, maak je geen zorgen! Magdalena zal je nog steeds helpen bij het ontwerpen van je gepersonaliseerde bruiloftsstyling en op basis van dit plan krijg je toegang tot haar volledige huurinventaris. Dit betekent dat je alleen de huurartikelen betaalt, maar niet de werktijden van stylisten en bloemisten op de locatie. Magdalena en haar team zullen alle benodigde inventaris op de locatie afleveren, verpakt in dozen met uitleglabels. De dozen worden voor de deur van de locatie afgeleverd, maar vanaf dit punt heb je iemand van je gasten die het overneemt en ervoor zorgt dat alles volgens het plan op de trouwlocatie wordt opgesteld.

Contact Art Decor Love

Dus je kunt zo groot dromen als je wilt, want je weet dat er een specialist is die houdt van wat ze doet en die voor jou alle details verzorgt met oog voor ieder detail.

Indien je een vrijblijvende en kosteloze afspraak met Magdalena wilt inplannen kun je contact met haar opnemen via
info@artdecorlove.nl

Of neem eerst even een kijkje op haar website door hieronder de klikken

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.