Trouwen in de omgeving van Delft

Bart Rondeel Photography logo

Bruidsfotograaf Delft

Delft is een stad met een prachtige historie en dat is te voelen wanneer je door de smalle straatjes en langs kleine kanaaltjes loopt die de stad rijk is. Een ideale stad ook voor jullie bruiloft omdat de omgeving zoveel mooie trouwlocaties te bieden heeft. Ook voor trouwfoto's heeft Delft meer dan genoeg opties. De binnenstad heeft natuurlijk het karakter van onze rijke Nederlandse Geschiedenis, maar dankzij de TU Delft zijn er ook mogelijkheden voor moderne trouwfoto's die weer een hele andere kant van Delft laten zien. En ook op het plein zijn er prachtige foto's te maken die tot de verbeelding spreken.
Kortom, Delft is een stad waar je geen spijt van gaat krijgen als locatie voor jullie bruiloft.

gemeentehuis-gravenzaal-trouwen-haarlem
Bruidspaar wandeling in haarlem

Mooie trouwlocaties in de omgeving van Delft

Delft zelf is een enorm mooie stad en gelukkig zijn er genoeg trouwlocaties te vinden waar jullie de trouwdag in alle rust kunnen beleven. Toch ligt Delft ideaal tussen Den Haag en Rotterdam, waardoor de opties voor trouwlocaties alleen maar talrijker zijn. Dus voor ieder wat wils om te trouwen; op een boerderij, een industriële trouwlocatie, zelfs in een museum of bij een gezellig brasserie.
Dit zijn een aantal van mijn favoriete trouwlocaties in de omgeving van Delft:

Vraag mijn gratis brochure aan!

Aankomst bruidspaar grote markt haarlem

Dit ben ik

Kort gezegd ben ik een creatieve doener die houdt van het leven, mijn familie/vrienden en mijn kat, Snow.
Ik hou van sporten en ben regelmatig te vinden op de mat voor wat Braziliaans Jiu-Jitsu, of in de duinen en zelfs de Alpen om van de mooiste trails af te crossen met mijn mountainbike. Ik reis veel en fotografeer ook graag in mijn vrije tijd. Daarnaast spendeer ik veel tijd met mijn vrouw en ben ik eigenlijk wel een beetje een geek, die naast videogames, ook houdt van de technische kant van de fotografie.
Ik heb altijd al creatieve een kant gehad en dat uitte zich tijdens mijn tienerjaren vooral in het drummen. Het was de liefde voor het drumstel en muziek in het algemeen die mij heeft doen besluiten een opleiding voor geluidstechniek te volgen toen ik klaar was met de middelbare school. Op deze school heb ik mijn vrouw Roxy leren kennen en zij was degene die na een aantal jaar verkering haar modeblog startte en mij een camera in de handen duwde om foto's voor haar te maken. Een fotograaf was geboren.

Bruidsfotografie stijl

Bart Rondeel Photography logo

Werkwijze

Ik heb maar 1 doel als het gaat om het vastleggen van jullie bruiloft: Jullie een zorgeloze dag bezorgen met de zekerheid van een serie prachtige foto's waar jullie nog jaren van kunnen genieten.

Dat begint al vanaf onze eerste gesprek waarin we niet alleen goed kennismaken, maar ook tot in detail al jullie wensen bespreken. Daarnaast maak ik gebruik van een moderne online portal waar ik alle foto's deel via een online galerij, maar ook waar de planning van jullie bruiloft in te delen is en bovendien jullie online hetontwerp van jullie album kunnen inzien en goedkeuren. Als kers op de taart lever ik natuurlijk alleen trouwfotoproducten van topkwaliteit zodat jullie ook nog na tientallen jaren de bruiloft op dezelfde intense manier kunnen herbeleven.

Mijn werkwijze

Een persoonlijke aanpak en informele sfeer vind ik heel erg belangrijk.

Online portal

Ik maak gebruik van de modernste tools voor een fantastische ervaring.

Producten

Foto's komen echt tot hun recht in een mooi album of als print aan de muur.

Kwaliteit van mijn fotografie als geheel

Als ik het over kwaliteit heb, dan bedoel ik hiermee het totaalbeeld van mijn werk. Het gaat hierbij natuurlijk om de foto's, die vastgelegd worden met professionele camera's en de beste lenzen. De nabewerking van de foto's op een kleurvolle en contrastrijke manier waardoor ze echt van het papier af springen. Maar daarnaast zie je het ook in mijn producten en service terug. Ik lever alleen topproducten, albums worden handgemaakt, prints tot A2 formaat print ik zelfs helemaal zelf en al mijn klanten krijgen hun eigen toegang tot een zeer moderne online portal waar alles rondom onze samenwerking in komt te staan.

Creativiteit in de trouwfoto's zelf

Fotografie is kunst en het is daarom belangrijk trouwfoto's niet alleen van één standpunt vast te leggen. Het gaat om het verhaal van de trouwdag en de manier waarop deze in beeld gebracht wordt. Het op een creatieve manier vastleggen van die mooie momenten en kleine details tijdens de bruiloft, dat is waar ik mij als fotograaf in onderscheid. Ga maar eens door mijn portfolio en je ziet gelijk wat ik hiermee bedoel.

Een persoonlijke aanpak die je overal in terug ziet

In mijn brochure heb ik een gedeelte toegevoegd waarom die persoonlijke aanpak in de bruidsfotografie zo enorm belangrijk is. Een leuke test laat jullie zien waarom ik jullie graag wil leren kennen en waarom een oprechte interesse cruciaal is om jullie als koppel en jullie wensen op de beste manier te leren kennen. Mochten jullie benieuwd zijn wat ik bedoel met deze 'test', dan zouden jullie de brochure alvast aan kunnen vragen.

Ik ben al jullie bruidsfotograaf vanaf
€1995,-

Mijn prijzen zijn altijd inclusief:

  • BTW
  • Reiskosten
  • De online portal
  • Een prachtig album
  • Jullie eigen online galerij
  • Een persoonlijke kennismaking
  • Intensief contact voor en na de bruiloft
  • Hulp en tips voor de planning van jullie bruiloft

Meer info over mijn tarieven?

Doe een datum-check en ik stuur jullie direct mijn brochure waar nog veel meer info in staat over onder andere mijn tarieven, werkwijze, de online portal en nog veel meer!

Corona regeling

Twijfelen jullie door Corona om zaken definitief vast te leggen?
Bij mij mogen jullie gratis de datum verplaatsen!
Zie de brochure voor meer informatie.

Kunnen jullie wat tips gebruiken voor de planning van jullie bruiloft?

Tips & Nieuws

Referenties

Ervaringen van andere bruidsparen

Bruidspaar wandeling tijdens fotoshoot
Kim & Jurgen

"We willen iedereen Bart aanraden als fotograaf! Bart liep eigenlijk door de gasten heen alsof hij er zelf een was, waardoor we niet eens door hadden dat er foto's gemaakt werden! Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en dankzij Bart kunnen we onze dag elke keer opnieuw beleven"

Detail bruidspaar verliefd
Jimmy & Imara

"Na het bekijken van zijn foto's en onze eerste kennismaking wisten we het direct, Bart past bij ons! Hij heeft de bruiloft voor ons vastgelegd precies zoals wij de dag beleefd hebben. Bart heeft ons alles helder uitgelegd, tot aan de levering van het album. Hij heeft alles goed verzorgd en de zaken op een rijtje."

Portret bruidspaar tijdens fotoshoot Rhederoord
Claudia & Jan

"De zoektocht naar een fotograaf die echt bij ons past, heeft ons naar Bart gebracht. Hij heeft een mooie stijl van fotograferen, juist het journalistieke beeld wat hij pakt is wat wij zochten voor onze dag. Bart is rustig, bijna onzichtbaar aanwezig en golft mee op de wensen van ons als bruidspaar."

Bruidspaar aankomst bij ceremonie
Nadine & Bart

"Bart was onze bruidsfotograaf en we vinden dat hij echt fantastisch werk heeft geleverd. De foto's die hij geleverd heeft zijn ontzettend mooi en creatief, en zijn onze verwachtingen ver te boven gegaan."

First dance bruidspaar trouwfeest
Linda & William

"Fijne fotograaf om mee te werken, een kunstenaar met veel oog voor het vak! Heel blij dat wij bij Bart terecht zijn gekomen. Zouden we het nog een keer over doen, dan zouden we zeker Bart weer kiezen!"

Portret bruidspaar tijdens trouwfoto's
Laura & Martijn

"Bart heeft fantastische foto's gemaakt van ons huwelijk. Hij was heel de dag aanwezig, maar altijd discreet en op de achtergrond, waardoor hij heel veel mooie "echte" momenten heeft kunnen vastleggen."

Nog meer reviews

Benieuwd naar nog meer ervaringen van bruidsparen?
Neem een kijkje op mijn pagina van The Perfect Wedding

Bruidspaar op het strand zandvoort
Instagram Bart.Rondeel.Photography
trouwfoto amsterdam van bruidspaar
Instagram Bart.Rondeel.Photography
destination wedding trouwportret
Instagram Bart.Rondeel.Photography
trouwportret strand bloemendaal aan zee
Instagram Bart.Rondeel.Photography
Trouwfotograaf Bart Rondeel

Klaar voor jullie volgende stap?

Ik wil jullie graag goed informeren over mijn fotografie zodat jullie een duidelijk beeld hebben wat mijn kernwaardes zijn, hoe ik werk en uiteindelijk wat jullie kunnen verwachten als jullie mij kiezen als de fotograaf voor jullie bruiloft. Daarom is het zo belangrijk dat jullie de volgende stap zetten, het aanvragen van de gratis brochure.

Het is geen nieuwsbrief, maar juist bedoeld om jullie van meer informatie te voorzien. Dus geen zorgen, jullie krijgen na de aanvraag niet opeens een wekelijkse spam e-mail.

Jullie zitten ook nog steeds nergens aan vast. De brochure is slechts een volgende stap in het traject dat ik met al mijn klanten doorloop zodat ik precies weet wat jullie willen en daardoor jullie bruiloft op de beste manier kan vastleggen.

Doe een datum-check en ik stuur jullie direct de brochure!

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Datum-check en brochure

Wij bijten niet!

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en ik stuur jullie direct mijn brochure toe. Staat de trouwdatum nog niet vast? Laat dan weten welke datum jullie voorkeur heeft.

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact op door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.

persoonlijke aanpak
De keuze voor een fotograaf is heel persoonlijk. Naast de fotografische stijl zijn het karakter en de waardes van de fotograaf één van de belangrijkste criteria om jullie keuze te maken. Als ik iemand inhuur hou ik van een persoonlijke aanpak waarbij er duidelijk en snel gecommuniceerd wordt. Het is om die rede dat ik deze werkwijze ook zelf toepas als fotograaf.
Bart Rondeel bruidsfotograaf
Photo: Roxy Sun
Voor de bruiloft

Jullie mogen deze aanpak dan ook direct van mij verwachten. Bel me, app me of mail me en je mag altijd een reactie van mij verwachten. Natuurlijk ook zo snel mogelijk, maar ook ik zal de telefoon eens weg moeten leggen. Zo ben ik natuurlijk vaak te vinden op de mat, de mountainbike en op bruiloften, dus een telefoon opnemen zal niet altijd gaan.

Persoonlijk contact is dus echt heel belangrijk voor mij en daarom zal ik jullie ook graag willen leren kennen. Tijdens een kennismaking gaat het dan ook vooral over jullie. Ik wil van alles van jullie weten, want hoe meer ik weet, hoe beter ik voor jullie de bruiloft kan vastleggen.
Kijk maar eens naar de foto hieronder. Ik wist dat de bruid een speciale band had met haar opa dus ik was constant op zoek naar het juiste moment om die band vast te leggen. Voor haar is dit daarom één van de belangrijkste foto's geworden.

Bruidspaar danst met opa

Natuurlijk hebben we het tijdens de kennismaking ook over de planning van jullie dag en hoe de fotografie, en dan met name de portretten, hier het beste bij ingepland kunnen worden. Ik maak een hoop bruiloften mee, dus het hoeft niet alleen over de fotografie te gaan. Ik heb allerlei praktische tips die jullie goed kunnen gebruiken voor jullie bruiloft. Ik vind het simpelweg gewoon leuk om te horen wat jullie allemaal van plan zijn en denk graag met jullie mee om dit tot een succes te maken.

Daarnaast krijgen jullie toegang tot de online portal. In deze online omgeving komt alles wat betreft onze samenwerking terecht. Natuurlijk zal ik dit ook allemaal aan jullie laten zien en uitleggen tijdens de kennismaking, meer hierover bij de pagina over de online portal.

Daarnaast kunnen jullie tijdens de voorbereidingen natuurlijk altijd contact met mij zoeken voor vragen of tips. Aanpassingen in de planning kunnen via de portal doorgegeven worden en ik zal deze aanpassingen ook direct zien.
Kort voor de bruiloft hebben we nog even contact om voor de laatste keer alle details door te nemen om er zeker van te zijn dat ik overal van op de hoogte ben. En daarna is het dan eindelijk zover!

Bruiloft ballon detail foto
Tijdens de bruiloft

Eindelijk! Na zo'n lange tijd plannen is de speciale dag dan eindelijk aangebroken. Het is jullie dag, jullie moeten ongestoord kunnen genieten en daar ga ik en natuurlijk al andere mensen om jullie heen voor zorgen. Het is om die rede dat ik altijd nauw contact hou met de ceremoniemeester en andere mensen die betrokken zijn bij de bruiloft om de organisatie zo strak mogelijk te houden.

Bruidsfotografie tijdens ceremonie
Photo: Eliza Dernovska

Op de bruiloft ben ik onzichtbaar wanneer dat nodig is maar aanwezig wanneer dat moet. Zo zal ik vaak tijdens de ceremonie meer op de achtergrond werken, maar bijvoorbeeld bij de groepsfoto toch echt even de aandacht op moeten eisen zodat ook die foto een succes wordt. Tijdens het feest dans ik lekker mee omdat ik merk dat ik dan veel dichterbij kan komen en mensen zich veel meer open stellen voor mijn camera.
Geen zin in ongemakkelijke poses tijdens de portretten? Gelukkig, ik namelijk ook niet! Zie het als een relaxte wandeling die ik zorgeloos voor jullie vastleg. Ik zal jullie uiteraard hier en daar een beetje 'regisseren' om zo de mooiste beelden te krijgen, maar ik hou van beweging en zie dat dus ook graag terug tijdens deze shoot. Doe maar gek, lach, vermaak elkaar en wees lekker jezelf, zo komen de foto's uiteindelijk ook het beste tot hun recht.
Verder doe ik gedurende de dag gewoon lekker mee. Ik hou van bruiloften en alles wat ermee te maken heeft. Ik ben lekker mezelf, lach mee en heb oprecht een hele leuke tijd tijdens jullie bruiloft.

Na de bruiloft

De bruiloft is voorbij, maar ik werk nog hard door. Na het maken van de nodige back- ups is het nu namelijk aan mij om te zorgen dat al die foto's zorgvuldig uitgekozen en nabewerkt worden. Ik schiet op een dag duizenden foto's en ik zie ze werkelijk allemaal voorbij komen, ik selecteer alleen de aller beste en zorg ervoor dat ze uiteindelijk in de nabewerking nog extra tot hun recht komen door ze echt te transformeren tot mijn eigen unieke stijl.
Natuurlijk begrijp ik dat jullie echt niet kunnen wachten om de eerste foto's te zien en daarom zorg ik er altijd voor dat er binnen een week een preview voor jullie klaarstaat in de online galerij. Op die manier zit de dag nog lekker fris in jullie geheugen en beleven jullie alle momenten opnieuw.
Omdat ik veel aandacht besteed aan het selecteren en de nabewerking heb ik ongeveer 4 tot 6 weken nodig om uiteindelijk alle foto's via de online galerij aan jullie te leveren. Natuurlijk is de galerij te delen met alle vrienden en familie, maar daarnaast kunnen jullie nu ook de selectie gaan maken voor jullie trouwalbum. Jullie kunnen dit aan mij doorgeven via de galerij en vervolgens zal ik met die selectie het album ontwerpen en uiteindelijk weer aan jullie laten zien via de portal. Natuurlijk kunnen jullie hier rustig in jullie eigen tijd doorheen bladeren en aangeven waar jullie graag nog aanpassingen zien voordat het ontwerp uiteindelijk naar de producent gestuurd wordt. De foto voor jullie print mogen jullie op elk gewenst moment doorgeven.
De levering van het album zal enkele weken in beslag nemen en na het overhandigen van het album en de print zit het er dan toch echt op. Het enige wat ik dan nog van jullie vraag is of jullie mijn werk willen beoordelen. Groei is voor mij enorm belangrijk en de beste manier om erachter te komen hoe mijn werk en aanpak is ervaren, is door het te vragen aan mijn eigen klanten!

moderne tools
Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen is tegenwoordig online en heeft een smartphone, daarom maak ik gebruik van de modernste tools om voor jullie als bruidspaar voor een ervaring te zorgen waar gemak, duidelijkheid en stijl voorop staan.
Wedding photographer Bart Rondeel
Photo: Roxy Sun
De online portal

Alle bruidsparen die mij boeken als bruidsfotograaf voor hun bruiloft krijgen een totaalpakket. Hier zit standaard toegang tot de online portal bij in en dat doe ik niet voor niks. Niet alleen is dit voor jullie erg tof en handig, ook voor mij is het een tool waar ik dagelijks gebruik van maak om de communicatie met gemak te laten verlopen. Bovendien bevat de portal ook een online galerij die makkelijk met vrienden en familie te delen is en kunnen jullie zelfs het ontwerp van jullie album via deze tool bekijken en goedkeuren.

De galerij

Een online omgeving waar al jullie foto's in te zien zijn en die na afloop van de bruiloft te delen is met alle vrienden en familie, dat is simpel gezegd de galerij.
USB sticks zijn eigenlijk al niet meer van deze tijd. Technische ontwikkelingen gaan zo snel dat de nieuwste laptops al geen USB ingang meer hebben. Alles is verbonden met het internet en dat is waarom de online galerij zo enorm waardevol is.
Het is snel, simpel, ziet er mooi uit en tegenwoordig heel belangrijk, het werkt feilloos op alle apparaten. Daarnaast zijn er ook over details als de beveiliging en toegankelijkheid nagedacht en kan ik de zal ik de foto's voor jullie per overzichtelijk indelen in verschillende categorieën

Trouwfotografie galerij voorbeeld

Jullie krijgen exclusieve digitale rechten om als enige de files in hoge resolutie en uiteraard zonder mijn bedrijfslogo te kunnen downloaden. Daarnaast kunnen jullie ook zelf beslissen welke foto's allemaal te zien zijn voor vrienden en familie. Misschien vinden jullie sommige foto's iets te persoonlijk en hoeven die niet perse gedeeld te worden, jullie kunnen deze foto's dan makkelijk verbergen voor anderen.
Ook bevat de galerij de handige functies om jullie favorieten te selecteren. Ik kan deze selectie dan weer gebruiken in het ontwerp van het trouwalbum.

Hebben jullie interesse in het bestellen van prints? Dan kan ik zelfs een ander type galerij voor jullie aanmaken waarin jullie heel makkelijk kunnen zien hoe de foto er aan de muur uitziet.

Bruidsfotografie print voorbeeld

Kortom, de galerij is echt helemaal van deze tijd en maakt niet alleen het delen van de foto's na de bruiloft super makkelijk, het is ook nog eens heel erg veilig en bovendien dag en nacht te bekijken.

Bruidsfotografie galerij voorbeeld
Album ontwerp

Nadat ik van jullie de favoriete foto's heb doorgekregen via de galerij ga ik aan de slag met het ontwerp van het album. Uiteraard is de layout afhankelijk van de grootte van het album dat jullie bestellen. Foto's komen wel echt het beste tot hun recht wanneer ze groot worden geprint, dus ik raad het niet aan té veel foto's te selecteren, dan wordt het erg druk.

Zodra ik het eerste ontwerp af heb kunnen jullie deze inzien via de portal. Jullie kunnen er doorheen bladeren en zelfs aangegeven waar jullie graag aanpassingen zien. Na de nodige aanpassingen komen we uiteindelijk bij het ontwerp dat naar de producent gestuurd zal worden. Dit gebeurd pas zodra jullie dit goedkeuren in de portal zodat hier geen misverstand over kan ontstaan. Hieronder een voorbeeld van een groot album 35x35 cm waarin het bruidspaar vraagt om de tekst iets kleiner te maken.

Album Design proofing voorbeeld
communicatie tools

Naast deze paradepaardjes van de portal is er ook over de formaliteiten nagedacht. Zo zijn er formulieren waarin jullie de album opties rustig in jullie eigen tijd kunnen bekijken. Ook zijn er formulieren om wat contactgegevens met mij te delen (denk aan bijvoorbeeld de ceremoniemeester of de trouwlocatie) en is er een heel handig formulier waarin jullie de planning van de dag kunnen invullen zodat het voor mij altijd duidelijk is hoe de planning eruit ziet. Zelfs de facturen en dergelijke zijn hier allemaal in terug te vinden in kunnen jullie in je eigen tijd inzien.