Wedding photographer Bart Rondeel self portrait

You've got mail!! (check de spambox)

Wat tof dat jullie gaan trouwen en bedankt voor het aanvragen van mijn brochure!! Ik weet zeker dat hier een hele hoop info in staat die erg waardevol is voor jullie.

Jullie hebben al een email ontvangen waarmee jullie toegang krijgen tot de brochure. Mocht hij niet in de inbox te vinden zijn, check even de spambox of neem gerust contact met mij op om alsnog toegang tot de brochure te krijgen. Stuur even een appje (06 106 94 640) of een email naar: info@bartrondeel.com
Indien jullie ook een datum-check hebben aangevraagd, horen jullie zo snel mogelijk van mij of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Het plannen van jullie bruiloft is een emotionele reis waarbij je constant nieuwe ervaringen en ideeën op doet om jullie bruiloft echt uniek en persoonlijk te maken.
Omdat ik zelf ook getrouwd ben, weet ik uit ervaring hoe belangrijk het emotionele aspect is tijdens het plannen van jullie bruiloft. Daarom deel ik ook graag met jullie waardevolle informatie die niet alleen de praktische kant, maar ook de emotionele kant uitlicht. Neem eens een kijkje op mijn blog waar jullie waardevolle informatie terug kunnen vinden die helpt bij het plannen van jullie bruiloft.