Valentijn special

Vier de liefde met deze Valentijn special!
Op zoek naar een origineel cadeau voor je geliefde? Geef een Valentijn-fotoshoot cadeau!

En je hebt geluk, want momenteel krijg je met deze Valentijn special meer dan 50% korting!!

Valentijn special

Bart Rondeel Photography logo

Geef een fotoshoot cadeau!

Elke jaar op 14 februari is het weer tijd om je geliefde eens even goed in de watten te leggen, maar elk jaar is het weer een zoektocht naar een origineel cadeau. Worden het bonbons, een bos bloemen, of wil je dit jaar toch iets speciaals doen voor je geliefde?

Daarom is juist nu een fotoshoot een hele leuke optie. Het is een goede rede om eens even het huis uit te gaan en samen te zijn met je geliefde. En hoewel bloemen al binnen een week dood zijn en bonbons waarschijnlijk al binnen een dag op zijn, zullen de foto's voor de rest van jullie leven bij je blijven in een album of als print aan de muur.

gemeentehuis-trouwen-haarlem

Valentijn-fotoshoot met hoge korting!

Alleen dit Valentijn weekend bied ik een uitzonderlijk hoge korting aan voor een Valentijn-fotoshoot van anderhalf uur. Dus zorg ervoor dat je dit weekend mijn contactformulier invult voor dit eenmalige aanbod. Ik neem vervolgens contact met jullie op om een kort gesprek in te plannen en details voor de shoot te bespreken.
We plannen een datum, locatie en tijdstip waarop we de foto's gaan vastleggen. Na selectie van de foto's en een uitgebreide nabewerking lever ik alle foto's af in een prachtige online galerij waar jullie het resultaat kunnen bekijken. Uiteraard zijn ook alle foto's in high-res hiervandaan te downloaden en kunnen jullie zelfs de favorieten voor jullie album selecteren! Achteraf kunnen jullie zelfs nog extra foto-producten bijbestellen met het shoptegoed wat jullie erbij krijgen.

Een Album?
Ja je leest het goed, jullie krijgen er ook een prachtig album bij ter waarde van €150,-!!!

Shoptegoed?
Het houdt niet op, jullie krijgen ook shoptegoed om te besteden aan producten zoals album-upgrades en prints!!!

klik op de foto's voor meer

Bruidspaar wandeling in haarlem

De galerij - mijn portfolio

Zoals jullie hierboven kunnen lezen lever ik al de foto's af in een online galerij. Om jullie een idee te geven hoe dat eruit ziet heb ik een galerij aangemaakt waar mijn portfolio in is terug te zien. Neem een kijkje en klik op de button hieronder om de galerij te bekijken en krijg direct een goede indruk van mijn stijl.

Bruidspaar wandeling in haarlem

Nu al overtuigd? Neem snel contact op!

Trouwfotograaf Bart Rondeel
Foto: Belle Weddings

Dit ben ik

Kort gezegd ben ik een creatieve doener die houdt van het leven, mijn familie/vrienden en mijn kat, Snow.
Ik hou van sporten en ben regelmatig te vinden op de mat voor wat Braziliaans Jiu-Jitsu, of in de duinen en zelfs de Alpen om van de mooiste trails af te crossen met mijn mountainbike. Ik reis veel en fotografeer ook graag in mijn vrije tijd. Daarnaast spendeer ik veel tijd met mijn vrouw en ben ik eigenlijk wel een beetje een geek, die naast videogames, ook houdt van de technische kant van de fotografie.
Ik heb altijd al creatieve een kant gehad en dat uitte zich tijdens mijn tienerjaren vooral in het drummen. Het was de liefde voor het drumstel en muziek in het algemeen die mij heeft doen besluiten een opleiding voor geluidstechniek te volgen toen ik klaar was met de middelbare school. Op deze school heb ik mijn vrouw Roxy leren kennen en zij was degene die na een aantal jaar verkering haar modeblog startte en mij een camera in de handen duwde om foto's voor haar te maken. Een fotograaf was geboren.

Valentijn special

Bart Rondeel Photography logo

Hoe werkt zo'n fotoshoot?

Je doet een fotoshoot niet elke dag en een logische vraag is daarom hoe zoiets in z'n werk gaat. Jullie zijn geen fotomodellen, maar gelukkig weet ik als bruidsfotograaf jullie zo op je gemak te stellen dat er altijd een serie toffe foto's uitkomt.
We houden met het plannen van de shoot met 3 dingen rekening:
- De locatie
- Het licht en de weersomstandigheden
- Jullie!

Lees hieronder meer over waarom deze punten belangrijk zijn voor vastleggen van jullie liefde.

Locatie

Een mooie locatie is natuurlijk heel belangrijk, maar daarnaast is het natuurlijk ook fantastisch als de locatie iets voor jullie betekent. Zo is jullie woonplaats natuurlijk altijd een goede keuze, maar misschien zijn er specifieke plekken die jullie nog bijstaan van vroeger, of is er een mooi natuurgebied waar jullie vaak wandelen.
De crisis brengt één voordeel met zich mee; en dat is dat grote steden die normaal gesproken erg druk zijn, nu de perfecte plek zijn voor een fotoshoot. Dus heb je altijd al eens een fotoshoot willen doen in steden als Amsterdam, Utrecht, Haarlem of Leiden, dan moet je nu je kans grijpen!

Licht en weersomstandigheden

Daarnaast speelt het licht en de weersomstandigheden natuurlijk ook een rol. Hoewel we redelijk creatief kunnen zijn met een goede plensbui, is het misschien beter om extreem slecht weer in eerst instantie te mijden.
Daarnaast is het ook goed om rekening te houden met het natuurlijke licht. Willen jullie die zo beroemde golden hour look? Dan zullen we de shoot toch echt tegen het einde van de dag moeten plannen.

Het belangrijkste: Jullie!!

Maar waar het natuurlijk allemaal om draait is jullie! Ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen en dat we alles op een natuurlijke manier gaan vastleggen. Daarbij hou ik van beweging en mogen jullie lekker rennen en springen als jullie daar zin in hebben.
Samen zorgen we voor spontane en ongeposeerde foto's en zal ik jullie vooral lekker jullie gang laten gaan. Zie het als een onbezorgde wandeling waar jullie lekker van elkaar kunnen genieten zonder een zorg in de wereld.

Bruidsfotograaf portret bruidspaar

Wat kost de Valentijn-fotoshoot?

Tijdelijk extreem veel korting!

Deze speciale dag verdient een speciale aanbieding. En omdat foto's echt goed tot hun recht komen als fysieke print, krijgen jullie er standaard een mini-album en €50,- shoptegoed bij om te besteden aan fotografie-producten. In totaal meer dan 50% korting!!
Bekijk de details hieronder:

  • 1.5 uur fotografie
  • Locatie in overleg
  • Online galerij
  • Mini album (t.w.v. €150,-)
  • €50,- shoptegoed

Normale prijs:
€495,-

Valentijn special:
€245,-

Let op: Deze actie is geldig tot 14 februari!
Neem snel contact op!

Bruidspaar wandeling in haarlem

Valentijn special

Bart Rondeel Photography logo

Contact

Geef je geliefde een origineel valentijns cadeau en neemt contact op via het formulier hieronder!

Bruidspaar wandeling in haarlem
bruidspaar op strand van bloemendaalamsterdamse trouwportettengriekenland bruiloft destination wedding trouwportretzandvoort strand trouwportret
contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.