Ziko & Jacky
07-09-2023

Ziko

Net als Jacky ben ik geboren in oktober en ook in 1992, sterker nog het scheelt maar 2 dagen!
Ik 4, Jacky 6 oktober. Ik ben een echte weegschaal en dat is te merken ook. Soms kan ik tot vervelends aan toe twijfelen over dingen. Ik vind het fijn als je gewoon jezelf kan zijn bij mij, dus doe vooral wat goed voelt. Als je de ruimte voelt, spreek mij dan tijdens de bruiloft aan en deel je woorden en liefde met mij.

&

Jacky

In oktober 1992 geboren en getogen in Zaandam. Uiteraard ben ook ik een weegschaal wat zich uit in veel kletsen, soms wat minder goed luisteren en graag nieuwe dingen leren.
Ik vind het leuk als je tijdens de bruiloft een praatje met mij maakt over iets geks/unieks of je eerste gedachte toen je mij aan zag komen lopen tijdens de ceremonie

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

Op het werk in 2018 zagen wij elkaar voor het eerst bij het koffiezetapparaat. De vonken sloegen zeker niet direct over. Later in het jaar gingen wij ook samen avondeten en groeide de interesse voor elkaar. Er moest nog even een relatie verbroken worden en toen stond niets ons nog in de weg om in maart 2019  ''officieel'' bij elkaar te zijn.
Het vele heen en weer gereis met Kiara tussen de Goorn en Enkhuizen  heeft er voor gezorgd dat we na een jaar zijn gaan samenwonen in De Goorn. Niet helemaal Ziko zijn plek om echt te aarden in een dorp en sinds 2022 wonen wij heel gelukkig met zijn drietjes samen in Hoorn in ons heerlijke huis.
Nu de vervolgstap dat wij sinds november 2022 verloofd zijn, in september trouwen en daarna hopelijk ons gezinnetje kunnen uitbreiden.

Bruiloft Ziko & Jacky

Programma

Ceremonie

Locatie: Fier, Bussum

Wij starten onze bruiloft met de ceremonie waar we elkaar het JA-woord geven!
Je bent uitgenodigd voor onze bruiloft en dat houdt in dat je de hele dag aanwezig mag zijn.

15:30 – 00:00

Adres:
Doctor Abraham Kuyperlaan 1A
1402 SB, Bussum

Toost en borrel

Na de ceremonie is het tijd om op de liefde en ons JA-woord te proosten!

Diner

We hebben een shared dinner.
Vergeet niet je dieetwensen / allergieën aan ons door te geven vóór 23-07-2023.

Feest

Het feest mag losbarsten! Het is dus belangrijk om jouw dansmoves te oefenen voor onze bruiloft én jouw dansnummer(s) door te geven! Het feest duurt tot 00:00 en er is vervoer geregeld naar het van der valk hotel de witte bergen.

Bruiloft Ziko & Jacky

Betrokkenen

Jamie

Getuige
Vriend van de bruidegom

Noa

Ceremoniemeester
Zus van de bruidegom

Kiara

Ringendraagster
Trouwe viervoeter

De ceremoniemeesters

Wij zijn Noa en Iris, (schoon)zus en vriendin van het bruidspaar.
Toen wij door Ziko en Jacky gevraagd werden als ceremoniemeesters, hebben wij hier meteen volmondig ja op gezegd. We voelen ons vereerd dat wij deze bijzondere rol op hun grote dag mogen vervullen en zullen er dan ook alles aan doen om deze dag onvergetelijk te maken.

Voor vragen, opmerkingen en/of goede ideeën kunnen jullie ons benaderen door middel van onderstaande emailadres.

Wij kijken er naar uit om er met jullie een spetterende dag van te maken!

bruiloftzikojacky@gmail.com

Email

Bruiloft Ziko & Jacky

Praktische informatie

Dieetwensen

Heb je een allergie of speciale dieetwens? Laat ons dit dan weten voor 23-07-2023.

Parkeren en overnachten

Fier Bussum is makkelijk bereikbaar en er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Wij (het bruidspaar) overnachten in hotel de witte bergen. Wij vinden het leuk als je wilt blijven overnachten dat je dit dan ook hier doet. De volgende ochtend kunnen we dan nog gezamelijk ontbijten. Wij hebben 10% korting geregeld voor onze gasten die bij hotel de witte bergen blijven overnachten.

Hiervoor ga je naar
https://www.valkverrast.nl/acties
en gebruik je de actiecode: WIT-JACKYZIKO

De korting is voor meerdere dagen te gebruiken. Vanaf daar is er vervoer geregeld naar de trouwlocatie. Vertrek: 14:45 uur vanaf het hotel.

Is er een dresscode?

Ja. Feestelijk en netjes
Voor mannen: nette kleding of pak
Voor vrouwen: feestelijke kleding of jurk

Foto's

Er zal de hele dag een fantastische fotograaf en videograaf aanwezig zijn op de bruiloft. Wij vragen jullie daarom om zelf in ieder geval tijdens de ceremonie geen foto's of video's te maken.
Geniet zoveel mogelijk in het moment op de dag met de mensen om je heen. De foto's worden na de bruiloft op onze website met jullie gedeeld. Dit zal wel even duren, aangezien  de foto's eerst moeten worden uitgezocht en bewerkt.

Zijn kinderen welkom?

Nee. Wij vinden het leuk om met jullie volle aandacht onze dag te beleven.

Cadeautips

onze toekomst

Help ons met alles wat het getrouwde leven met zich meebrengt. Onze toekomstplannen, het huis of wellicht onze huwelijksreis, een envelop is altijd welkom.

Kom je ook?

Het bruidspaar is getrouwd, de bruiloft is voorbij.
Het RSVP formulier is daaom verwijderd.

Bruiloft Ziko & Jacky

Trouwleveranciers betrokken bij deze bruiloft

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Datum-check en brochure

Wij bijten niet!

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en ik stuur jullie direct mijn brochure toe. Staat de trouwdatum nog niet vast? Laat dan weten welke datum jullie voorkeur heeft.

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact op door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.

persoonlijke aanpak
De keuze voor een fotograaf is heel persoonlijk. Naast de fotografische stijl zijn het karakter en de waardes van de fotograaf één van de belangrijkste criteria om jullie keuze te maken. Als ik iemand inhuur hou ik van een persoonlijke aanpak waarbij er duidelijk en snel gecommuniceerd wordt. Het is om die rede dat ik deze werkwijze ook zelf toepas als fotograaf.
Bart Rondeel bruidsfotograaf
Photo: Roxy Sun
Voor de bruiloft

Jullie mogen deze aanpak dan ook direct van mij verwachten. Bel me, app me of mail me en je mag altijd een reactie van mij verwachten. Natuurlijk ook zo snel mogelijk, maar ook ik zal de telefoon eens weg moeten leggen. Zo ben ik natuurlijk vaak te vinden op de mat, de mountainbike en op bruiloften, dus een telefoon opnemen zal niet altijd gaan.

Persoonlijk contact is dus echt heel belangrijk voor mij en daarom zal ik jullie ook graag willen leren kennen. Tijdens een kennismaking gaat het dan ook vooral over jullie. Ik wil van alles van jullie weten, want hoe meer ik weet, hoe beter ik voor jullie de bruiloft kan vastleggen.
Kijk maar eens naar de foto hieronder. Ik wist dat de bruid een speciale band had met haar opa dus ik was constant op zoek naar het juiste moment om die band vast te leggen. Voor haar is dit daarom één van de belangrijkste foto's geworden.

Bruidspaar danst met opa

Natuurlijk hebben we het tijdens de kennismaking ook over de planning van jullie dag en hoe de fotografie, en dan met name de portretten, hier het beste bij ingepland kunnen worden. Ik maak een hoop bruiloften mee, dus het hoeft niet alleen over de fotografie te gaan. Ik heb allerlei praktische tips die jullie goed kunnen gebruiken voor jullie bruiloft. Ik vind het simpelweg gewoon leuk om te horen wat jullie allemaal van plan zijn en denk graag met jullie mee om dit tot een succes te maken.

Daarnaast krijgen jullie toegang tot de online portal. In deze online omgeving komt alles wat betreft onze samenwerking terecht. Natuurlijk zal ik dit ook allemaal aan jullie laten zien en uitleggen tijdens de kennismaking, meer hierover bij de pagina over de online portal.

Daarnaast kunnen jullie tijdens de voorbereidingen natuurlijk altijd contact met mij zoeken voor vragen of tips. Aanpassingen in de planning kunnen via de portal doorgegeven worden en ik zal deze aanpassingen ook direct zien.
Kort voor de bruiloft hebben we nog even contact om voor de laatste keer alle details door te nemen om er zeker van te zijn dat ik overal van op de hoogte ben. En daarna is het dan eindelijk zover!

Bruiloft ballon detail foto
Tijdens de bruiloft

Eindelijk! Na zo'n lange tijd plannen is de speciale dag dan eindelijk aangebroken. Het is jullie dag, jullie moeten ongestoord kunnen genieten en daar ga ik en natuurlijk al andere mensen om jullie heen voor zorgen. Het is om die rede dat ik altijd nauw contact hou met de ceremoniemeester en andere mensen die betrokken zijn bij de bruiloft om de organisatie zo strak mogelijk te houden.

Bruidsfotografie tijdens ceremonie
Photo: Eliza Dernovska

Op de bruiloft ben ik onzichtbaar wanneer dat nodig is maar aanwezig wanneer dat moet. Zo zal ik vaak tijdens de ceremonie meer op de achtergrond werken, maar bijvoorbeeld bij de groepsfoto toch echt even de aandacht op moeten eisen zodat ook die foto een succes wordt. Tijdens het feest dans ik lekker mee omdat ik merk dat ik dan veel dichterbij kan komen en mensen zich veel meer open stellen voor mijn camera.
Geen zin in ongemakkelijke poses tijdens de portretten? Gelukkig, ik namelijk ook niet! Zie het als een relaxte wandeling die ik zorgeloos voor jullie vastleg. Ik zal jullie uiteraard hier en daar een beetje 'regisseren' om zo de mooiste beelden te krijgen, maar ik hou van beweging en zie dat dus ook graag terug tijdens deze shoot. Doe maar gek, lach, vermaak elkaar en wees lekker jezelf, zo komen de foto's uiteindelijk ook het beste tot hun recht.
Verder doe ik gedurende de dag gewoon lekker mee. Ik hou van bruiloften en alles wat ermee te maken heeft. Ik ben lekker mezelf, lach mee en heb oprecht een hele leuke tijd tijdens jullie bruiloft.

Na de bruiloft

De bruiloft is voorbij, maar ik werk nog hard door. Na het maken van de nodige back- ups is het nu namelijk aan mij om te zorgen dat al die foto's zorgvuldig uitgekozen en nabewerkt worden. Ik schiet op een dag duizenden foto's en ik zie ze werkelijk allemaal voorbij komen, ik selecteer alleen de aller beste en zorg ervoor dat ze uiteindelijk in de nabewerking nog extra tot hun recht komen door ze echt te transformeren tot mijn eigen unieke stijl.
Natuurlijk begrijp ik dat jullie echt niet kunnen wachten om de eerste foto's te zien en daarom zorg ik er altijd voor dat er binnen een week een preview voor jullie klaarstaat in de online galerij. Op die manier zit de dag nog lekker fris in jullie geheugen en beleven jullie alle momenten opnieuw.
Omdat ik veel aandacht besteed aan het selecteren en de nabewerking heb ik ongeveer 4 tot 6 weken nodig om uiteindelijk alle foto's via de online galerij aan jullie te leveren. Natuurlijk is de galerij te delen met alle vrienden en familie, maar daarnaast kunnen jullie nu ook de selectie gaan maken voor jullie trouwalbum. Jullie kunnen dit aan mij doorgeven via de galerij en vervolgens zal ik met die selectie het album ontwerpen en uiteindelijk weer aan jullie laten zien via de portal. Natuurlijk kunnen jullie hier rustig in jullie eigen tijd doorheen bladeren en aangeven waar jullie graag nog aanpassingen zien voordat het ontwerp uiteindelijk naar de producent gestuurd wordt. De foto voor jullie print mogen jullie op elk gewenst moment doorgeven.
De levering van het album zal enkele weken in beslag nemen en na het overhandigen van het album en de print zit het er dan toch echt op. Het enige wat ik dan nog van jullie vraag is of jullie mijn werk willen beoordelen. Groei is voor mij enorm belangrijk en de beste manier om erachter te komen hoe mijn werk en aanpak is ervaren, is door het te vragen aan mijn eigen klanten!

moderne tools
Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen is tegenwoordig online en heeft een smartphone, daarom maak ik gebruik van de modernste tools om voor jullie als bruidspaar voor een ervaring te zorgen waar gemak, duidelijkheid en stijl voorop staan.
Wedding photographer Bart Rondeel
Photo: Roxy Sun
De online portal

Alle bruidsparen die mij boeken als bruidsfotograaf voor hun bruiloft krijgen een totaalpakket. Hier zit standaard toegang tot de online portal bij in en dat doe ik niet voor niks. Niet alleen is dit voor jullie erg tof en handig, ook voor mij is het een tool waar ik dagelijks gebruik van maak om de communicatie met gemak te laten verlopen. Bovendien bevat de portal ook een online galerij die makkelijk met vrienden en familie te delen is en kunnen jullie zelfs het ontwerp van jullie album via deze tool bekijken en goedkeuren.

De galerij

Een online omgeving waar al jullie foto's in te zien zijn en die na afloop van de bruiloft te delen is met alle vrienden en familie, dat is simpel gezegd de galerij.
USB sticks zijn eigenlijk al niet meer van deze tijd. Technische ontwikkelingen gaan zo snel dat de nieuwste laptops al geen USB ingang meer hebben. Alles is verbonden met het internet en dat is waarom de online galerij zo enorm waardevol is.
Het is snel, simpel, ziet er mooi uit en tegenwoordig heel belangrijk, het werkt feilloos op alle apparaten. Daarnaast zijn er ook over details als de beveiliging en toegankelijkheid nagedacht en kan ik de zal ik de foto's voor jullie per overzichtelijk indelen in verschillende categorieën

Trouwfotografie galerij voorbeeld

Jullie krijgen exclusieve digitale rechten om als enige de files in hoge resolutie en uiteraard zonder mijn bedrijfslogo te kunnen downloaden. Daarnaast kunnen jullie ook zelf beslissen welke foto's allemaal te zien zijn voor vrienden en familie. Misschien vinden jullie sommige foto's iets te persoonlijk en hoeven die niet perse gedeeld te worden, jullie kunnen deze foto's dan makkelijk verbergen voor anderen.
Ook bevat de galerij de handige functies om jullie favorieten te selecteren. Ik kan deze selectie dan weer gebruiken in het ontwerp van het trouwalbum.

Hebben jullie interesse in het bestellen van prints? Dan kan ik zelfs een ander type galerij voor jullie aanmaken waarin jullie heel makkelijk kunnen zien hoe de foto er aan de muur uitziet.

Bruidsfotografie print voorbeeld

Kortom, de galerij is echt helemaal van deze tijd en maakt niet alleen het delen van de foto's na de bruiloft super makkelijk, het is ook nog eens heel erg veilig en bovendien dag en nacht te bekijken.

Bruidsfotografie galerij voorbeeld
Album ontwerp

Nadat ik van jullie de favoriete foto's heb doorgekregen via de galerij ga ik aan de slag met het ontwerp van het album. Uiteraard is de layout afhankelijk van de grootte van het album dat jullie bestellen. Foto's komen wel echt het beste tot hun recht wanneer ze groot worden geprint, dus ik raad het niet aan té veel foto's te selecteren, dan wordt het erg druk.

Zodra ik het eerste ontwerp af heb kunnen jullie deze inzien via de portal. Jullie kunnen er doorheen bladeren en zelfs aangegeven waar jullie graag aanpassingen zien. Na de nodige aanpassingen komen we uiteindelijk bij het ontwerp dat naar de producent gestuurd zal worden. Dit gebeurd pas zodra jullie dit goedkeuren in de portal zodat hier geen misverstand over kan ontstaan. Hieronder een voorbeeld van een groot album 35x35 cm waarin het bruidspaar vraagt om de tekst iets kleiner te maken.

Album Design proofing voorbeeld
communicatie tools

Naast deze paradepaardjes van de portal is er ook over de formaliteiten nagedacht. Zo zijn er formulieren waarin jullie de album opties rustig in jullie eigen tijd kunnen bekijken. Ook zijn er formulieren om wat contactgegevens met mij te delen (denk aan bijvoorbeeld de ceremoniemeester of de trouwlocatie) en is er een heel handig formulier waarin jullie de planning van de dag kunnen invullen zodat het voor mij altijd duidelijk is hoe de planning eruit ziet. Zelfs de facturen en dergelijke zijn hier allemaal in terug te vinden in kunnen jullie in je eigen tijd inzien.