Vera & Bas
28-06-2024

Vera

Geboren en getogen Brabantse
Eet het liefst: heel de dag door
Een nutteloos talent van mij is: heel hard boeren
Dit heb ik het laatst gegoogled: eendensnuiten verzamelen
Bijna niemand weet dat: ik mijn spijkerbroeken half stampend en binnenstebuiten uittrek
Op mijn bucketlist staat nog: een boek schrijven

&

Bas

Overal gewoond, nu eindelijk in Arnhem gesetteld
Eet het liefst: koekjes en gebak
Een nutteloos talent van mij is: dat ik snuit als een olifant
Dit heb ik het laatst gegoogled: golfswing tips
Bijna niemand weet dat: ik altijd de koffer (en de cadeautjes) inpak (ook als ik niet meega)
Op mijn bucketlist staat nog: leren om solo te skydiven

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

Ken je dat gevoel? Dat gevoel dat je krijgt als je iemand pas net ontmoet, maar ook gelijk het idee hebt dat je elkaar niet meer uit het oog verliezen wilt? Wij niet. Totdat wij, na werk, samen een rondje gingen lopen althans. We wisten het daar ter plekke misschien niet gelijk woorden te geven, maar voelden allebei wel heel sterk dat wat wij bij elkaar vonden veel meer dan bijzonder was.

Inmiddels zit er tussen dat rondje en nu bijna 10 jaar. 10 jaar waarin we enorm veel hebben gelachen, gelopen, gehuild en gejuicht hebben. Waarin onze levens geregeld op z'n kop stonden en we elkaar en onszelf, soms tot het uiterste, hebben uitgedaagd. En waarin, zeker achteraf, ook wel echt veel veranderd is.

Wat (gelukkig) nooit veranderd is, is dat allereerst gevoel. Het gevoel van helemaal thuiskomen bij de ander. De overtuiging dat onze toekomst altijd met de ander zou zijn & dat het nummer 'Marry me' van Train ook over ons ging. Wanneer wisten we niet, maar we wisten zeker dat er een moment zou komen dat wij 'meneer en mevrouw Leijh' zouden gaan heten.

Eerlijk is eerlijk, dat dat moment zólang op zich zou laten wachten, dat hadden wij (en vooral onze omgeving) dan weer niet verwacht. Toch zijn we nu vooral heel blij en dankbaar dat we op 28 juni eindelijk volmondig  'ja' tegen elkaar kunnen zeggen en op onze liefde kunnen proosten, dansen en zingen. En dat we dat dan ook nog op de allermooiste plekjes in Nederland kunnen doen te midden van al onze dierbaren, kunnen we bijna niet geloven.

Wij kunnen dan haast ook niet meer wachten. En jij?!

Bruiloft Vera & Bas

Programma

Voor onze daggasten

Hallo lieve daggast. Wat fijn dat jij er straks bij bent! Hierbij nog één keer de allerbelangrijkste details voor de start van de dag. De rest volgt (als het goed is) vanzelf.

Locatie:
Boutique Hotel Beekhuizen
Beekhuizenseweg 70-72 in Velp

Ontvangst:
12.00u - 12.30u

Start ceremonie:
13.00u

Hoewel je echt van harte welkom bent vanaf (de gemiddelde) lunchtijd verzorgen wij geen lunch voor de ceremonie. Kom daarom niet met een lege maag onze kant op. Máár, en nu wordt het wat ingewikkeld, kom ook niet met een te volle maag onze kant op! Wij hebben namelijk wel een kleine verrassing bij het welkomstdrankje. En geloof ons, die wil je niet missen.

En ook al willen wij liever nog lang niet nadenken over het einde van onze bruiloft, willen jullie misschien daar toch je vervoer of plannen voor de volgende dag op afstemmen. Daarom bij deze: tijdens ons feest zal het laatste nummer waarschijnlijk rond 01.00u ingezet worden. Hierna kijken we hopelijk allemaal tevreden (en afgepeigerd) terug op een geweldige dag en een fantastisch feest!

Voor onze avondgasten

Hallo fijne avondgast. Wat fijn dat jij er straks bij bent! Hierbij nog één keer de allerbelangrijkste details voor de start van ons feest.

Locatie:
Het Ketelhuis
Tellegenlaan 4 in Arnhem

Ontvangst:
20.30u

Start feest:
21.00uHoewel we liever nog lang niet willen nadenken over het einde van onze dag, willen jullie misschien daar toch je vervoer of plannen voor de volgende dag op afstemmen. Het laatste nummer zal waarschijnlijk rond 01.00u ingezet worden, waarna we hopelijk allemaal tevreden (en afgepeigerd) terug zullen kijken op een fantastisch mooi feest!

Bruiloft Vera & Bas

Betrokkenen

Vincent

Onze gezamenlijke getuige
De grappigste Pluijm (iets met een appel en een peer)

Bruidsjonkers

6 knappe verrassingen
In het geheim gekleed door Bas, Kitty, Hedwig en Sandra

De ceremoniemeester

Ja, daar hij staat hij dan. Een potje knap wezen. Maar naast knap, is Dennis ook nog ontzettend grappig, scherp én, niet geheel onbelangrijk, een geweldige regelneef. Reden genoeg dus dat hij met Vera's zus mocht trouwen én (iets relevanter voor nu) om hem te vragen of hij onze ceremoniemeester wilde zijn op onze grote dag.

Het zal je niet verbazen, maar hij zei dus nog 'ja' ook. Al hebben wij ons soms wel afgevraagd of hij dat, met de kennis van nu, nog steeds zou zeggen. Hoe goed onze bedoelingen namelijk ook zijn geweest, waren we zo nu en dan ook wel wat aan de late en trage kant met dingen regelen. Dat is dan weer niet echt zijn stijl. Maar, uiteindelijk is alles (soms dankzij een kleine aanmoediging) goed gekomen en we zijn alledrie dus klaar voor de grote dag!

Toch zijn er wellicht ook dingen die wij niet, maar Dennis wel, mag weten. Mocht je dus, nu of op 28 juni, nog vragen of leuke ideeën hebben, een verrassing of speech willen afstemmen of als er andere zaken zijn over de voorbereiding of de dag zelf, stuur dan een bericht naar onderstaand mailadres.

Voor ‘spoed’ gevallen kun je hem ook telefonisch benaderen. Dat nummer vind je op de uitnodiging die je naar deze website heeft gebracht.

Email

Bruiloft Vera & Bas

Praktische informatie

Wanneer ben ik welkom? En is mijn telefoon dat ook?

Op de uitnodiging die je in de brievenbus hebt gehad, staat precies vanaf wanneer je welkom bent. Hoewel we natuurlijk iedereen hopen te zien op onze mooie dag, houden we de ceremonie & diner met opzet klein.

Wat we ook graag zo klein mogelijk willen houden, is het telefoongebruik op onze dag. Wat dat betreft zijn wij (misschien) een beetje ouderwets, maar wij vinden niets zo vervelend als straks steeds voorovergebogen koppies zien, stuk voor stuk verloren in de prikkels van hun scherm. Wij willen daarom iedereen vragen om de telefoons zoveel mogelijk weggestopt te houden en om (zeker tijdens de ceremonie) geen foto's te maken of te delen met de buitenwereld.

Zelf foto's of video's maken is ook helemaal niet nodig, want man man man, wat hebben wij een geweldige foto- én videograaf! Voor iedereen valt er dus, ook zonder eigen materiaal, na onze bruiloft nog genoeg na te beleven. En geen zorgen, wij kijken de komende maanden (vermoeden we tenminste) met alle liefde weer alles terug, nog eens terug, en nog eens terug. Schroom dus vooral niet om daar naar te vragen.

Ik wil graag speechen, kan dat?

Wat ontzettend leuk dat je eraan denkt om te speechen op onze grote dag! We zijn nu al benieuwd naar wat je met ons wilt delen! Toch zouden we je willen vragen om, voordat je druk aan het voorbereiden en/of schrijven gaat, eerst even contact op te nemen met Dennis, onze ceremoniemeester.

Hij weet precies wat wanneer zou kunnen op de dag. Zo voorkomen we een file van speeches en weten we gelijk zeker dat niemand zijn zorgvuldig geschreven verhaal, ode of gedicht hoeft af te raffelen.

Parkeren (daggasten) bij Hotel Beekhuizen en verplaatsing naar feestlocatie

Hoewel de afgelegen ligging één van de redenen was dat we verliefd werden op onze trouwlocatie (als je wilt, vertellen we je er nog 100 meer) betekent dit ook gelijk dat het niet echt aan te raden is om met het OV naar onze ceremonie te komen.

Parkeren kan gelukkig wel. Zowel je fiets als de auto. Mocht de parkeerplaats bij het hotel al vol zijn, ben je stiekem juist de gelukkige. Dan mag je tenslotte nog een extra stukje door de prachtige omgeving lopen. Parkeren doe je dan namelijk bij:

Adres:
Buitenplaats Beekhuizen
Bovenallee 1 in Velp

Dit ligt tegenover het restaurant 'Woodz' (goed voor ca. 30 auto's), op ongeveer 5 minuten loopafstand van het hotel. Mits je niet teveel stil blijft staan voor foto's natuurlijk.

Na de taart verplaatsen wij jullie naar Stadsvilla Sonsbeek. Het vervoer naar deze locatie regelen wij. Het enige wat jij dus hoeft te doen, is (indien van toepassing) inchecken in het hotel, instappen en 8km later je weer laten verwonderen door onze andere wereldlocatie. Vinden wij dan.

Laat ons trouwens alsjeblieft wel even weten of je gebruik wilt maken van onze vervoeroptie of dat je toch liever zelf van de ceremonie naar de Stadsvilla rijdt. Zo voorkomen we dat we met veel te grof geschut die kant op vertrekken.

Parkeren (avondgasten) bij Ketelhuis Sonsbeek

Onze feestlocatie, Ketelhuis Sonsbeek, is op loopafstand van Arnhem Centraal. Ideaal dus, als je na afloop wel naar huis moet, maar toch ook graag een drankje met ons mee drinkt.

Mocht je toch met de auto komen, is er voor gasten van het Ketelhuis gratis parkeergelegenheid voor ca. 15 auto’s op de parkeerplaats in het park (ter hoogte van Apeldoornseweg 75). Mocht dat vol zijn, is er vaak ook nog voldoende parkeergelegenheid voor de Sonsbeek Kiosk (aan beide kanten van de Apeldoornseweg). Ook geen plek? Dan is er nog een groot, gratis toegankelijk parkeerterrein op het Sickeszplein.

Adres feestlocatie:
Ketelhuis Sonsbeek
Tellegenlaan 4 in Arnhem

Telefoonnummer:
026 446 5200

Wat moet ik aan, oftewel: is er een dresscode?

Ja en nee. Laten we voorop stellen dat we vooral willen dat jij je op onze dag ook op je allermooist voelt. Maar, toch willen we ook ongemakkelijke situaties voorkomen en dus vragen we je:

- Om geen witte jurk te dragen: daar heeft maar één persoon het alleenrecht op (we zeggen niet wie);
- Om geen (overwegend) zwart aan te trekken: dat geeft zo'n grafsfeer;
- Neon kleuren te voorkomen: Vera is al zo bleek, dat komt nooit meer goed, en;
- Vooral eens 'Tenue de Ville' te googlen: dan vind je (als het goed is) niets van bovenstaande terug, maar wel mannen in pak, vrouwen in jurk en alle varianten daar tussenin.

Heb je na aanleiding hiervan alleen nog maar meer vragen? Stuur dan gerust onze ceremoniemeester een berichtje. Hij is een stukkie duidelijker (ook korter van stof) en helpt je vast verder op weg!

Kan ik ook blijven slapen in dat prachtige hotel?

Dat kan zeker! Alleen maar leuk zelfs als we niet op het feest, maar pas de volgende ochtend afscheid van elkaar hoeven te nemen! Alleen, en de naam zegt het natuurlijk al een beetje, Boutique Hotel Beekhuizen is niet heel groot en dat betekent dat er maar beperkt kamers beschikbaar zijn.

Alle reserveringen voor 28 op 29 juni gaan via ons, dus wil je blijven slapen? Stuur ons, of onze ceremoniemeester, dan zo snel mogelijk een berichtje. Dan kunnen wij voor je kijken of er nog een plekje vrij is.

Wel handig om te weten:
- De kamers zijn bloedmooi en de omgeving is onbeschrijfbaar, dus pas op, als je hier overnacht, word je best wel verpest.. uh verwend.
- Overnachten is niet gratis, maar geloof ons, het is de prijs wel echt waard;
- Wij regelen wél het transport van de feestlocatie naar het hotel, maar niet de (eventuele) terugrit naar je auto bij de feestlocatie de volgende ochtend ;-)

Notenallergie, vlees- of visvermijder of allergisch voor wijn?

Al je dieetwensen geef je heel gemakkelijk door in het onderstaande RSVP-formulier. Wijn kunnen we vanwege persoonlijke overtuigingen helaas niet achterwege laten. Maar, uiteraard zullen wij (zo goed als voor ons en onze locaties mogelijk is) rekening houden met wat je allemaal wel of niet kunt eten!

Cadeautips

onze toekomst

Help ons met alles wat het getrouwde leven met zich meebrengt. Onze toekomstplannen, het huis of wellicht onze huwelijksreis, een envelop is altijd welkom.

Kom je ook?

Het bruidspaar is getrouwd, de bruiloft is voorbij.
Het RSVP formulier is daaom verwijderd.

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Datum-check en brochure

Wij bijten niet!

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en ik stuur jullie direct mijn brochure toe. Staat de trouwdatum nog niet vast? Laat dan weten welke datum jullie voorkeur heeft.

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact op door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.

persoonlijke aanpak
De keuze voor een fotograaf is heel persoonlijk. Naast de fotografische stijl zijn het karakter en de waardes van de fotograaf één van de belangrijkste criteria om jullie keuze te maken. Als ik iemand inhuur hou ik van een persoonlijke aanpak waarbij er duidelijk en snel gecommuniceerd wordt. Het is om die rede dat ik deze werkwijze ook zelf toepas als fotograaf.
Bart Rondeel bruidsfotograaf
Photo: Roxy Sun
Voor de bruiloft

Jullie mogen deze aanpak dan ook direct van mij verwachten. Bel me, app me of mail me en je mag altijd een reactie van mij verwachten. Natuurlijk ook zo snel mogelijk, maar ook ik zal de telefoon eens weg moeten leggen. Zo ben ik natuurlijk vaak te vinden op de mat, de mountainbike en op bruiloften, dus een telefoon opnemen zal niet altijd gaan.

Persoonlijk contact is dus echt heel belangrijk voor mij en daarom zal ik jullie ook graag willen leren kennen. Tijdens een kennismaking gaat het dan ook vooral over jullie. Ik wil van alles van jullie weten, want hoe meer ik weet, hoe beter ik voor jullie de bruiloft kan vastleggen.
Kijk maar eens naar de foto hieronder. Ik wist dat de bruid een speciale band had met haar opa dus ik was constant op zoek naar het juiste moment om die band vast te leggen. Voor haar is dit daarom één van de belangrijkste foto's geworden.

Bruidspaar danst met opa

Natuurlijk hebben we het tijdens de kennismaking ook over de planning van jullie dag en hoe de fotografie, en dan met name de portretten, hier het beste bij ingepland kunnen worden. Ik maak een hoop bruiloften mee, dus het hoeft niet alleen over de fotografie te gaan. Ik heb allerlei praktische tips die jullie goed kunnen gebruiken voor jullie bruiloft. Ik vind het simpelweg gewoon leuk om te horen wat jullie allemaal van plan zijn en denk graag met jullie mee om dit tot een succes te maken.

Daarnaast krijgen jullie toegang tot de online portal. In deze online omgeving komt alles wat betreft onze samenwerking terecht. Natuurlijk zal ik dit ook allemaal aan jullie laten zien en uitleggen tijdens de kennismaking, meer hierover bij de pagina over de online portal.

Daarnaast kunnen jullie tijdens de voorbereidingen natuurlijk altijd contact met mij zoeken voor vragen of tips. Aanpassingen in de planning kunnen via de portal doorgegeven worden en ik zal deze aanpassingen ook direct zien.
Kort voor de bruiloft hebben we nog even contact om voor de laatste keer alle details door te nemen om er zeker van te zijn dat ik overal van op de hoogte ben. En daarna is het dan eindelijk zover!

Bruiloft ballon detail foto
Tijdens de bruiloft

Eindelijk! Na zo'n lange tijd plannen is de speciale dag dan eindelijk aangebroken. Het is jullie dag, jullie moeten ongestoord kunnen genieten en daar ga ik en natuurlijk al andere mensen om jullie heen voor zorgen. Het is om die rede dat ik altijd nauw contact hou met de ceremoniemeester en andere mensen die betrokken zijn bij de bruiloft om de organisatie zo strak mogelijk te houden.

Bruidsfotografie tijdens ceremonie
Photo: Eliza Dernovska

Op de bruiloft ben ik onzichtbaar wanneer dat nodig is maar aanwezig wanneer dat moet. Zo zal ik vaak tijdens de ceremonie meer op de achtergrond werken, maar bijvoorbeeld bij de groepsfoto toch echt even de aandacht op moeten eisen zodat ook die foto een succes wordt. Tijdens het feest dans ik lekker mee omdat ik merk dat ik dan veel dichterbij kan komen en mensen zich veel meer open stellen voor mijn camera.
Geen zin in ongemakkelijke poses tijdens de portretten? Gelukkig, ik namelijk ook niet! Zie het als een relaxte wandeling die ik zorgeloos voor jullie vastleg. Ik zal jullie uiteraard hier en daar een beetje 'regisseren' om zo de mooiste beelden te krijgen, maar ik hou van beweging en zie dat dus ook graag terug tijdens deze shoot. Doe maar gek, lach, vermaak elkaar en wees lekker jezelf, zo komen de foto's uiteindelijk ook het beste tot hun recht.
Verder doe ik gedurende de dag gewoon lekker mee. Ik hou van bruiloften en alles wat ermee te maken heeft. Ik ben lekker mezelf, lach mee en heb oprecht een hele leuke tijd tijdens jullie bruiloft.

Na de bruiloft

De bruiloft is voorbij, maar ik werk nog hard door. Na het maken van de nodige back- ups is het nu namelijk aan mij om te zorgen dat al die foto's zorgvuldig uitgekozen en nabewerkt worden. Ik schiet op een dag duizenden foto's en ik zie ze werkelijk allemaal voorbij komen, ik selecteer alleen de aller beste en zorg ervoor dat ze uiteindelijk in de nabewerking nog extra tot hun recht komen door ze echt te transformeren tot mijn eigen unieke stijl.
Natuurlijk begrijp ik dat jullie echt niet kunnen wachten om de eerste foto's te zien en daarom zorg ik er altijd voor dat er binnen een week een preview voor jullie klaarstaat in de online galerij. Op die manier zit de dag nog lekker fris in jullie geheugen en beleven jullie alle momenten opnieuw.
Omdat ik veel aandacht besteed aan het selecteren en de nabewerking heb ik ongeveer 4 tot 6 weken nodig om uiteindelijk alle foto's via de online galerij aan jullie te leveren. Natuurlijk is de galerij te delen met alle vrienden en familie, maar daarnaast kunnen jullie nu ook de selectie gaan maken voor jullie trouwalbum. Jullie kunnen dit aan mij doorgeven via de galerij en vervolgens zal ik met die selectie het album ontwerpen en uiteindelijk weer aan jullie laten zien via de portal. Natuurlijk kunnen jullie hier rustig in jullie eigen tijd doorheen bladeren en aangeven waar jullie graag nog aanpassingen zien voordat het ontwerp uiteindelijk naar de producent gestuurd wordt. De foto voor jullie print mogen jullie op elk gewenst moment doorgeven.
De levering van het album zal enkele weken in beslag nemen en na het overhandigen van het album en de print zit het er dan toch echt op. Het enige wat ik dan nog van jullie vraag is of jullie mijn werk willen beoordelen. Groei is voor mij enorm belangrijk en de beste manier om erachter te komen hoe mijn werk en aanpak is ervaren, is door het te vragen aan mijn eigen klanten!

moderne tools
Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen is tegenwoordig online en heeft een smartphone, daarom maak ik gebruik van de modernste tools om voor jullie als bruidspaar voor een ervaring te zorgen waar gemak, duidelijkheid en stijl voorop staan.
Wedding photographer Bart Rondeel
Photo: Roxy Sun
De online portal

Alle bruidsparen die mij boeken als bruidsfotograaf voor hun bruiloft krijgen een totaalpakket. Hier zit standaard toegang tot de online portal bij in en dat doe ik niet voor niks. Niet alleen is dit voor jullie erg tof en handig, ook voor mij is het een tool waar ik dagelijks gebruik van maak om de communicatie met gemak te laten verlopen. Bovendien bevat de portal ook een online galerij die makkelijk met vrienden en familie te delen is en kunnen jullie zelfs het ontwerp van jullie album via deze tool bekijken en goedkeuren.

De galerij

Een online omgeving waar al jullie foto's in te zien zijn en die na afloop van de bruiloft te delen is met alle vrienden en familie, dat is simpel gezegd de galerij.
USB sticks zijn eigenlijk al niet meer van deze tijd. Technische ontwikkelingen gaan zo snel dat de nieuwste laptops al geen USB ingang meer hebben. Alles is verbonden met het internet en dat is waarom de online galerij zo enorm waardevol is.
Het is snel, simpel, ziet er mooi uit en tegenwoordig heel belangrijk, het werkt feilloos op alle apparaten. Daarnaast zijn er ook over details als de beveiliging en toegankelijkheid nagedacht en kan ik de zal ik de foto's voor jullie per overzichtelijk indelen in verschillende categorieën

Trouwfotografie galerij voorbeeld

Jullie krijgen exclusieve digitale rechten om als enige de files in hoge resolutie en uiteraard zonder mijn bedrijfslogo te kunnen downloaden. Daarnaast kunnen jullie ook zelf beslissen welke foto's allemaal te zien zijn voor vrienden en familie. Misschien vinden jullie sommige foto's iets te persoonlijk en hoeven die niet perse gedeeld te worden, jullie kunnen deze foto's dan makkelijk verbergen voor anderen.
Ook bevat de galerij de handige functies om jullie favorieten te selecteren. Ik kan deze selectie dan weer gebruiken in het ontwerp van het trouwalbum.

Hebben jullie interesse in het bestellen van prints? Dan kan ik zelfs een ander type galerij voor jullie aanmaken waarin jullie heel makkelijk kunnen zien hoe de foto er aan de muur uitziet.

Bruidsfotografie print voorbeeld

Kortom, de galerij is echt helemaal van deze tijd en maakt niet alleen het delen van de foto's na de bruiloft super makkelijk, het is ook nog eens heel erg veilig en bovendien dag en nacht te bekijken.

Bruidsfotografie galerij voorbeeld
Album ontwerp

Nadat ik van jullie de favoriete foto's heb doorgekregen via de galerij ga ik aan de slag met het ontwerp van het album. Uiteraard is de layout afhankelijk van de grootte van het album dat jullie bestellen. Foto's komen wel echt het beste tot hun recht wanneer ze groot worden geprint, dus ik raad het niet aan té veel foto's te selecteren, dan wordt het erg druk.

Zodra ik het eerste ontwerp af heb kunnen jullie deze inzien via de portal. Jullie kunnen er doorheen bladeren en zelfs aangegeven waar jullie graag aanpassingen zien. Na de nodige aanpassingen komen we uiteindelijk bij het ontwerp dat naar de producent gestuurd zal worden. Dit gebeurd pas zodra jullie dit goedkeuren in de portal zodat hier geen misverstand over kan ontstaan. Hieronder een voorbeeld van een groot album 35x35 cm waarin het bruidspaar vraagt om de tekst iets kleiner te maken.

Album Design proofing voorbeeld
communicatie tools

Naast deze paradepaardjes van de portal is er ook over de formaliteiten nagedacht. Zo zijn er formulieren waarin jullie de album opties rustig in jullie eigen tijd kunnen bekijken. Ook zijn er formulieren om wat contactgegevens met mij te delen (denk aan bijvoorbeeld de ceremoniemeester of de trouwlocatie) en is er een heel handig formulier waarin jullie de planning van de dag kunnen invullen zodat het voor mij altijd duidelijk is hoe de planning eruit ziet. Zelfs de facturen en dergelijke zijn hier allemaal in terug te vinden in kunnen jullie in je eigen tijd inzien.