Tjerk & Heleen
01-09-2023

Tjerk

Tjerk is geboren en getogen in het pittoreske Alkmaar; de stad waar hij ruim 15 jaar aan is ontsnapt om Geneeskunde te studeren, maar vorig jaar weer is teruggekeerd voor reinheid van zijn ziel (en de grote tuin). De uren worden opgeslokt door de vervolgopleiding Cardiologie, promoveren, tuinieren met zijn vader, de piano, en, eventueel, met Heleen en Benny.

&

Heleen

Heleen is een blond 29-jarig meisje uit Leiden, op haar 18e vertrokken naar Amsterdam voor haar studie Geneeskunde, en vorig jaar "voor de liefde" neergestreken in het pittoreske Alkmaar. Heleen blijft doorleren en is ondertussen bijna huisarts. Ze kan niet stoppen met zingen en is geobsedeerd door musicals, een obsessie die ze deelt met haar twee even blonde zusjes. Daarnaast knuffelt ze graag met hun kat Benny.

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

13 september 2012; de tweede introductieborrel van de Roeivereniging Okeanos. Heleen sprak Tjerk lachend aan nadat ze hem, een jongeman van 1 meter 67 een pleidooi zag houden over het zware roeien voor het zware ballen dispuut. Dat jaar moest de vrouw de man vragen voor het gala; Tjerk vertelde aan alle leden dat hij verliefd was op Heleen, in de hoop dat zij hem zou vragen. Een week voor het gala was de eerste date, waar ze niet uitgepraat raakten. Daarna ging het snel; Heleen en Tjerk zagen elkaar meerdere keren per week, twee weken later was het officieel en twee weken daarna ontmoette Heleen zijn familie met kerst. Een jaar later gingen ze samen wonen, 7 jaar later kochten ze een huis, 9 jaar later ging Tjerk op één knie en bijna 11 jaar na de eerste ontmoeting geven ze elkaar mogelijk het jawoord op 1 september 2023.

Bruiloft Tjerk & Heleen

Programma

Ceremonie

Locatie: Kasteel Duurstede

13:30 Ontvangst
14:00 Ceremonie

Adres:
Langs de Wal 6
Wijk bij Duurstede

Taart & Toast

Locatie: Kasteel Duurstede

15:00 Champagne
15:30
Taart

Diner

Locatie: Kasteel Duurstede

16:00 Borrel & Foto's
18:00
Diner

Feest

Locatie: Kasteel Duurstede

20:30 Ontvangst avondgasten
21:00
Openingsdans
21:30
Feest

Bruiloft Tjerk & Heleen

Betrokkenen

Cees
Nieuwenhuizen

Getuige Tjerk

Marjolein
Labuschagne

Getuige Heleen

Pien
Laumans

Ceremoniemeester
pienlaumans@gmail.com

Bruiloft Tjerk & Heleen

Praktische informatie

Is er een dresscode?

De kleuren van de bruiloft zijn (donker) blauw en (donker)groen. Als je iets heb wat erbij past is het leuk als je die kleuren draagt. De dresscode is vooral summer chique!

Kan ik blijven slapen?

We vinden het gezellig als je komt overnachten in Wijk bij Duurstede. Hierbij een overzicht van de hotels/overnachtinggelegenheden in de buurt:

Hotels:

Hotel Brasserie
FlorianMarkt 2, Wijk bij Duurstede
https://hotelbrasserieflorian.nl/

Bed & Brood de Vogelpoel
Wijkersloot 7, Wijk bij Duurstede
https://devogelpoel.com/

Camping:

Camping 't Boomgaardje
Wijkersloot 21, Wijk bij Duurstede
https://www.boomgaardje.nl/

Als de hotels vol zijn, kun je nog kijken op AirBNB in de buurt van Wijk bij Duurstede: Klik hier

Kan ik een speech/stukje voordragen?

Ja graag! Het liefst tijdens de borrel/het diner of aan het begin van het feest. Overleg met Pien Laumans of Teun Kraaij: pienlaumans@gmail.com of teunkraaij@gmail.com.

Voor alle andere vragen kun je mailen naar tjerkenheleengaantrouwen@gmail.com.

Kan ik foto's maken tijdens de ceremonie en het feest?

Tijdens de ceremonie en het feest is een professionele fotograaf aanwezig. Tijdens de ceremonie willen we je vragen je telefoon stil in de zak te laten. Tijdens het feest zal ook een wegwerpcamera rondgaan voor de spontane feestfoto's naast de fotograaf.

Zijn kinderen of partners welkom?

Je partner is van harte welkom als die op de uitnodiging staat. Helaas kunnen we niet alle partners uitnodigen. In principe is het een kindvrije bruiloft, met een enkele uitzondering van naaste familie.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan in principe niet vlakbij het Kasteel. Voor invaliden hebben we een vergunning, dit graag aangeven door te mailen naar tjerkenheleengaantrouwen@gmail.com.

Parkeren kun je doen bij de haven, je kunt navigeren naar P Haven, Wijk bij Duurstede, 3961 MA Wijk bij Duurstede.

Als de parkeerplaats bij de haven vol is, kun je parkeren bij voetbalvereniging CDW, Lekdijk Oost 12, 3961 MB Wijk bij Duurstede.

Let op! Vanaf de haven is het 7 minuten lopen naar Kasteel Duurstede, vanaf de voetbalvereniging is het 13 minuten lopen.

Ik heb een vraag, waar kan ik die stellen?

Je kunt mailen naar tjerkenheleengaantrouwen@gmail.com
Bij vragen over een speech/stukje kun je mailen naar pienlaumans@gmail.com of teunkraaij@gmail.com.

Cadeautips

onze toekomst

Help ons met alles wat het getrouwde leven met zich meebrengt. Onze toekomstplannen, het huis of wellicht onze huwelijksreis, een envelop is altijd welkom.

Kom je ook?

LET OP:
De RSVP is pas compleet na persoonlijke bevestiging.
Geen bevestiging gekregen? Neem contact op met het bruidspaar!

Bruiloft Tjerk & Heleen

Trouwleveranciers betrokken bij deze bruiloft