Simone & Nick
08-09-2023

Simone

Ik word blij van: de zon, een spontane knuffel van Finn, voorpret, koken zonder recept, Nicks handgeschreven briefjes, wilde bloemen, schrijven, buiten eten, vlinders, bijzondere notitieboekjes, koffie, festivals, een tafel vol hapjes, samen in slaap vallen, lavendel, opgeschuimde melk, vakantie, gedeelde humor, een strandwandeling, Engelse dropstaafjes, woordenkunst, iemand verrassen, het getal 8, ijs uit Heiloo, yoga, het bos, verbinding en Spaanse films.

&

Nick

Ik word blij van: goede koffie, Finn die op mijn rug kriebelt, wandelen zonder iemand tegen te komen, een plaatje draaien, nieuwe schoenen, struinen op Marktplaats, mijn koptelefoon, pistache ijs, uitverkoop bij de Sissy-Boy, Simone, pizza, vliegeren aan het strand, kaas, zondagmorgen, concerten, Ricard met ijs, een zomeravond in Frankrijk, samen lachen, een mooie rode wijn.

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

Al jarenlang kruisten onze wegen op feestjes van gezamenlijke vrienden. Totdat we elkaar op een avond pas écht leerden kennen. Van online verder kletsen naar een heuse date. En toen sloeg de vonk over, direct en voorgoed. Intens verliefd vulden we de eerste jaren met kleine en grotere reizen, concerten en elkaar (en wijn). Na een prachtige en indrukwekkende reis naar Indonesië wisten we het zeker, het is tijd voor de volgende stap! Al snel werd onze lieve, kleine, grote schat geboren; samen met Finn vormen we een hecht gezin! En toen, na 10 jaar samen ineens dé vraag "Wil jij...?" "Ja dat wil ik...heel graag!"
En daarom vieren we straks ons leven en de liefde samen, mét jullie!

Bruiloft Simone & Nick

Programma

Middag

Locatie:
Domaine d'Heerstaayen
Markweg 6
4856 AC Strijbeek

14.30 aankomst gasten
Nick verwelkomt jullie!

15.00 ceremonie
Wij willen graag een intieme ceremonie; we hebben een fotograaf die hard werkt om deze dag en iedereen aanwezig in ontspannen sfeer vast te leggen. Laten we samen ongestoord, unplugged genieten en bewaar dit bijzondere moment in je hart, niet op je telefoon.

16.00 toost & taart
We proosten op onze liefde en laten deze zoet smaken.

17.00 borrel
Alle tijd voor en met elkaar, ongedwongen genieten onder het genot van een hapje, drankje en een kleine uitdaging voor wie daar zin in heeft.

Avond

Locatie:
Domaine d'Heerstaayen
Markweg 6
4856 AC Strijbeek

18.30 shared dining
We tafelen uitgebreid met een variatie aan gerechten en smaken om te delen.

Late avond

Locatie:
Domaine d'Heerstaayen
Markweg 6
4856 AC Strijbeek

21.30 na-borrel
Gin&Tonic bar en speciaal bier onder de plataan.

23.00 einde dag
We zwaaien elkaar uit.

Bruiloft Simone & Nick

Betrokkenen

Sabrina Wessels

Getuige
Vriendin van de bruid

Floris Groeneveld

Getuige
Vriend van de bruidegom

De ceremoniemeester

We hebben gekozen voor een kleinschalige, intieme bruiloft in een setting waar tijd en ruimte is voor elkaar.
Wij hebben Ger Schuivens als vader van Simone gevraagd om tijdens onze bruiloft op deze prachtige locatie onze ceremoniemeester ‘light' te zijn.

Want: het gezelschap is klein, de lokatie prachtig en alles is overzichtelijk, mochten er gedurende de dag echter praktische zaken aan de orde komen zal hij hiervoor met plezier jullie aanspreekpunt en waar mogelijk behulpzaam in zijn. Wij zullen als bruidspaar zelf de genodigden RSVP bijhouden. Voor overige vragen en verzoeken rondom speeches, verrassingen en overige onderdelen van deze dag kan een ieder zich tot Ger richten via onderstaand mailadres, voor ‘spoed’gevallen tevens telefonisch bereikbaar.Wij zijn blij dat hij, samen met jullie, onderdeel uitmaakt van deze bijzondere dag!

Contactgegevens:
Ger Schuivens
ger@crdlt.com
06-31746688

Email

Bruiloft Simone & Nick

Praktische informatie

Dieetwensen

Willen jullie ons zo snel mogelijk en in ieder geval vóór 1 augustus 2023 laten weten waar er allergieën of andere (dieet) wensen zijn?

Parkeren en vervoer

Onze trouwdag zal de gehele dag op Domaine d'Heerstaayen plaatsvinden.

Deze locatie is goed bereikbaar; let op en volg de houten bordjes aan de bomen, deze wijst de route naar de parkeerplaats.
De auto kan vervolgens geparkeerd worden op het veld, horend bij de locatie, hier is voldoende ruimte voor iedereen.
Ook wanneer jullie met de taxi komen vragen we jullie deze route aan te houden zodat jullie op de juiste plek ontvangen worden.

Er is gelegenheid de auto een nachtje te laten staan, deze kan je dan de volgende dag (uiterlijk 10.00) weer ophalen.

Dresscode

Domaine d'Heerstaayen is van oorsprong een wijngaard, de tuinen en de Franse romantiek omlijsten onze dag.
Bij mooi weer zullen wij onze dag zoveel mogelijk buiten vieren. In het geval van regen zullen we (meer) binnen zijn, neem in ieder geval ook iets warmers mee voor de avond.

Foto's en sociale media

Bart is onze fantastische fotograaf en hij zal de hele dag aanwezig zijn om onze bruiloft en alle gasten vast te leggen. Wij vragen jullie daarom om in ieder geval tijdens de ceremonie zelf geen foto's of video's te maken. Ook hierna hopen wij dat jullie zoveel mogelijk genieten van de dag en elkaars gezelschap.

Daarnaast vinden wij het fijn wanneer er geen foto's gedeeld worden op sociale media.Alle foto's zullen enige tijd na de bruiloft op deze website te zien en uiteraard ook na te bestellen zijn!

Speechen enzo

Het alfabet kennen we uit ons hoofd, daar hebben we geen hulp meer bij nodig.Natuurlijk vinden we het hartstikke leuk wanneer iemand iets wil zeggen of op andere wijze in de aandacht wil staan. Laat dit dan graag aan Ger weten zodat hij met jullie kan overleggen voor een geschikt moment.

Aanwezigheid

We zouden het heel gezellig vinden wanneer iedereen de hele dag mee kan maken. Mochten jullie onderdelen niet aanwezig zijn is het goed dit te weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Ook is het fijn te weten wanneer er specifiek géén alcohol wordt gedronken, met name tijdens de na-borrel zodat de cateraar hierop kan inspelen.

Finn

Uiteraard is ook Finn van de partij!
Wel is dit een hele spannende dag voor hem en vraagt dit de nodige voorbereiding en begeleiding gedurende deze periode.
Ook al zijn we met een intiem gezelschap, voor Finn blijft dit een grote groep en samen met de invulling van deze dag zal dat best wat onrust teweeg brengen.We willen het daarom zo voorspelbaar mogelijk maken voor Finn.
Om hem houvast te geven is (oma) Anne degene waar hij deze dag terugvalt, willen jullie hier in het contact rekening mee houden en dit naar de behoefte van Finn en in samenspraak met Anne invullen.

Cadeautips

onze toekomst

Help ons met alles wat het getrouwde leven met zich meebrengt. Onze toekomstplannen, het huis of wellicht onze huwelijksreis, een envelop is altijd welkom.

Kom je ook?

LET OP:
De RSVP is pas compleet na persoonlijke bevestiging.
Geen bevestiging gekregen? Neem contact op met het bruidspaar!
Geef uiterlijk 1 augustus 2023 de RSVP door alsjeblieft