Simone & Nick
08-09-2023

Simone

Ik word blij van: de zon, een spontane knuffel van Finn, voorpret, koken zonder recept, Nicks handgeschreven briefjes, wilde bloemen, schrijven, buiten eten, vlinders, bijzondere notitieboekjes, koffie, festivals, een tafel vol hapjes, samen in slaap vallen, lavendel, opgeschuimde melk, vakantie, gedeelde humor, een strandwandeling, Engelse dropstaafjes, woordenkunst, iemand verrassen, het getal 8, ijs uit Heiloo, yoga, het bos, verbinding en Spaanse films.

&

Nick

Ik word blij van: goede koffie, Finn die op mijn rug kriebelt, wandelen zonder iemand tegen te komen, een plaatje draaien, nieuwe schoenen, struinen op Marktplaats, mijn koptelefoon, pistache ijs, uitverkoop bij de Sissy-Boy, Simone, pizza, vliegeren aan het strand, kaas, zondagmorgen, concerten, Pernod met ijs, een zomeravond in Frankrijk, samen lachen, een mooie rode wijn.

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

Al jarenlang kruisten onze wegen op feestjes van gezamenlijke vrienden. Totdat we elkaar op een avond pas écht leerden kennen. Van online verder kletsen naar een heuse date. En toen sloeg de vonk over, direct en voorgoed. Intens verliefd vulden we de eerste jaren met kleine en grotere reizen, concerten en elkaar (en wijn). Na een prachtige en indrukwekkende reis naar Indonesië wisten we het zeker, het is tijd voor de volgende stap! Al snel werd onze lieve, kleine, grote schat geboren; samen met Finn vormen we een hecht gezin! En toen, na 10 jaar samen ineens dé vraag "Wil jij...?" "Ja dat wil ik...heel graag!"
En daarom vieren we straks ons leven en de liefde samen, mét jullie!

Bruiloft Simone & Nick

Programma

Middag

Locatie:
Domaine d'Heerstaayen
Markweg 6
4856 AC Strijbeek

14.30 aankomst gasten

Maaike (de ceremoniemeester) verwelkomt jullie!

15.00 ceremonie
Wij willen graag een intieme ceremonie; we hebben een fotograaf die hard werkt om deze dag en iedereen aanwezig in ontspannen sfeer vast te leggen. Laten we samen ongestoord, unplugged genieten en bewaar dit bijzondere moment in je hart, niet op je telefoon.

16.00 borrel
Wij gaan er even kort tussenuit om met z'n tweeën foto's te maken. Voor jullie start alvast de borrel, ongedwongen genieten onder het genot van een hapje, drankje en een kleine uitdaging voor wie daar zin in heeft.

16.45 toost & taart
We proosten op onze liefde en laten deze zoet smaken. Hierna loopt de borrel weer door en hebben we alle tijd voor en met elkaar.

Avond

Locatie:
Domaine d'Heerstaayen
Markweg 6
4856 AC Strijbeek

18.30 shared dining
We tafelen uitgebreid met een variatie aan gerechten en smaken om te delen.

Late avond

Locatie:
Domaine d'Heerstaayen
Markweg 6
4856 AC Strijbeek

21.30 na-borrel
Gin&Tonic bar en speciaal bier onder de plataan.

23.00 einde dag
Wij overnachten hier en zullen jullie vooraf uitzwaaien.

Bruiloft Simone & Nick

Betrokkenen

Finn Lantinga

Ringendrager
Eregast

Floris Groeneveld

Getuige
Vriend van de bruidegom

Maaike van Putten

Ceremoniemeester op locatie
Vriendin van de bruid

De ceremoniemeesters

We hebben gekozen voor een kleinschalige, intieme bruiloft in een setting waar tijd en ruimte is voor elkaar.
Wij hebben Ger gevraagd om in aanloop naar onze bruiloft ceremoniemeester ‘light' te zijn. Hij is deze maanden jullie aanspreekpunt.

Maaike neemt het stokje van hem over op de dag zelf, zal alle praktische zaken op de locatie in goede banen leiden en zal jullie met plezier behulpzaam zijn.

Wij zullen als bruidspaar zelf de genodigden RSVP bijhouden. Voor overige vragen en verzoeken rondom speeches, verrassingen en overige onderdelen van deze dag kan een ieder zich tot Ger richten via onderstaand mailadres, voor ‘spoed’gevallen tevens telefonisch bereikbaar. Wij zijn blij dat hij, samen met Maaike, wil bijdragen aan deze bijzondere dag!

Contactgegevens:
Ger
ger@crdlt.com
06-31746688

Bruiloft Simone & Nick

Praktische informatie

Dieetwensen

Willen jullie ons zo snel mogelijk en in ieder geval vóór 1 augustus 2023 laten weten waar er allergieën of andere (dieet) wensen zijn?

Parkeren en vervoer

Onze trouwdag zal de gehele dag op Domaine d'Heerstaayen plaatsvinden.

Deze locatie is goed bereikbaar; let op en volg de houten bordjes aan de bomen, deze wijzen de route naar de parkeerplaats.
De auto kan vervolgens geparkeerd worden op het veld, horend bij de locatie, hier is voldoende ruimte voor iedereen. Dit is ongeveer 100 meter verwijderd van het einde van de bestemming via Google maps.
Ook wanneer jullie met de taxi komen vragen we jullie deze route aan te houden zodat jullie op de juiste plek ontvangen worden.

Er is gelegenheid de auto een nachtje te laten staan, deze kan de volgende dag (liefst voor 10.30) weer worden opgehaald.

Dresscode

Zolang het weer het toelaat zal de dag zoveel mogelijk buiten in de tuinen plaatsvinden; het is aan te raden hier rekening mee te houden in kledingkeuze.

Om jullie richting te geven zouden wij het leuk vinden wanneer jullie je kleden naar één van de kleuren van onze dag.
We vinden het vooral belangrijk dat iedereen zich goed voelt in de outfit: elegant met een casual touch.

Foto's en sociale media

Bart is onze fantastische fotograaf en hij zal de hele dag aanwezig zijn om onze bruiloft en alle gasten vast te leggen. Wij vragen jullie daarom om in ieder geval tijdens de ceremonie zelf geen foto's of video's te maken. Ook hierna hopen wij dat jullie zoveel mogelijk genieten van de dag en elkaars gezelschap.

Daarnaast vinden wij het fijn wanneer er geen foto's gedeeld worden op sociale media. Alle foto's zullen enige tijd na de bruiloft op deze website te zien en uiteraard ook na te bestellen zijn!

Speechen enzo

Natuurlijk vinden wij het hartstikke leuk wanneer iemand iets aan deze dag wil toevoegen. Laat dit dan graag aan Ger weten zodat hij met jullie kan overleggen voor een geschikt moment.

Aanwezigheid

We zouden het heel gezellig vinden wanneer iedereen de hele dag mee kan maken. Mochten jullie onderdelen niet aanwezig zijn is het goed dit te weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Ook is het fijn te weten wanneer er specifiek géén alcohol wordt gedronken, met name tijdens de na-borrel zodat de cateraar hierop kan inspelen.

Finn

Uiteraard is ook Finn van de partij!
Wel is dit een hele spannende dag voor hem en vraagt dit de nodige voorbereiding en begeleiding gedurende deze periode.
Ook al zijn we met een intiem gezelschap, voor Finn blijft dit een grote groep en samen met de invulling van deze dag zal dat best wat onrust teweeg brengen. We willen het daarom zo voorspelbaar mogelijk maken voor Finn.
Om hem houvast te geven is (oma) Anne degene waar hij deze dag op terugvalt, willen jullie hier in het contact rekening mee houden en dit naar de behoefte van Finn en in samenspraak met Anne invullen.

Cadeautips

onze toekomst

Wij zitten ruimschoots in onze spullen en hebben liever iets om ons spaarvarkentje mee te vullen.

Kom je ook?

Het bruidspaar is getrouwd, de bruiloft is voorbij.
Het RSVP formulier is daaom verwijderd.

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Datum-check en brochure

Wij bijten niet!

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en ik stuur jullie direct mijn brochure toe. Staat de trouwdatum nog niet vast? Laat dan weten welke datum jullie voorkeur heeft.

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact op door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.

persoonlijke aanpak
De keuze voor een fotograaf is heel persoonlijk. Naast de fotografische stijl zijn het karakter en de waardes van de fotograaf één van de belangrijkste criteria om jullie keuze te maken. Als ik iemand inhuur hou ik van een persoonlijke aanpak waarbij er duidelijk en snel gecommuniceerd wordt. Het is om die rede dat ik deze werkwijze ook zelf toepas als fotograaf.
Bart Rondeel bruidsfotograaf
Photo: Roxy Sun
Voor de bruiloft

Jullie mogen deze aanpak dan ook direct van mij verwachten. Bel me, app me of mail me en je mag altijd een reactie van mij verwachten. Natuurlijk ook zo snel mogelijk, maar ook ik zal de telefoon eens weg moeten leggen. Zo ben ik natuurlijk vaak te vinden op de mat, de mountainbike en op bruiloften, dus een telefoon opnemen zal niet altijd gaan.

Persoonlijk contact is dus echt heel belangrijk voor mij en daarom zal ik jullie ook graag willen leren kennen. Tijdens een kennismaking gaat het dan ook vooral over jullie. Ik wil van alles van jullie weten, want hoe meer ik weet, hoe beter ik voor jullie de bruiloft kan vastleggen.
Kijk maar eens naar de foto hieronder. Ik wist dat de bruid een speciale band had met haar opa dus ik was constant op zoek naar het juiste moment om die band vast te leggen. Voor haar is dit daarom één van de belangrijkste foto's geworden.

Bruidspaar danst met opa

Natuurlijk hebben we het tijdens de kennismaking ook over de planning van jullie dag en hoe de fotografie, en dan met name de portretten, hier het beste bij ingepland kunnen worden. Ik maak een hoop bruiloften mee, dus het hoeft niet alleen over de fotografie te gaan. Ik heb allerlei praktische tips die jullie goed kunnen gebruiken voor jullie bruiloft. Ik vind het simpelweg gewoon leuk om te horen wat jullie allemaal van plan zijn en denk graag met jullie mee om dit tot een succes te maken.

Daarnaast krijgen jullie toegang tot de online portal. In deze online omgeving komt alles wat betreft onze samenwerking terecht. Natuurlijk zal ik dit ook allemaal aan jullie laten zien en uitleggen tijdens de kennismaking, meer hierover bij de pagina over de online portal.

Daarnaast kunnen jullie tijdens de voorbereidingen natuurlijk altijd contact met mij zoeken voor vragen of tips. Aanpassingen in de planning kunnen via de portal doorgegeven worden en ik zal deze aanpassingen ook direct zien.
Kort voor de bruiloft hebben we nog even contact om voor de laatste keer alle details door te nemen om er zeker van te zijn dat ik overal van op de hoogte ben. En daarna is het dan eindelijk zover!

Bruiloft ballon detail foto
Tijdens de bruiloft

Eindelijk! Na zo'n lange tijd plannen is de speciale dag dan eindelijk aangebroken. Het is jullie dag, jullie moeten ongestoord kunnen genieten en daar ga ik en natuurlijk al andere mensen om jullie heen voor zorgen. Het is om die rede dat ik altijd nauw contact hou met de ceremoniemeester en andere mensen die betrokken zijn bij de bruiloft om de organisatie zo strak mogelijk te houden.

Bruidsfotografie tijdens ceremonie
Photo: Eliza Dernovska

Op de bruiloft ben ik onzichtbaar wanneer dat nodig is maar aanwezig wanneer dat moet. Zo zal ik vaak tijdens de ceremonie meer op de achtergrond werken, maar bijvoorbeeld bij de groepsfoto toch echt even de aandacht op moeten eisen zodat ook die foto een succes wordt. Tijdens het feest dans ik lekker mee omdat ik merk dat ik dan veel dichterbij kan komen en mensen zich veel meer open stellen voor mijn camera.
Geen zin in ongemakkelijke poses tijdens de portretten? Gelukkig, ik namelijk ook niet! Zie het als een relaxte wandeling die ik zorgeloos voor jullie vastleg. Ik zal jullie uiteraard hier en daar een beetje 'regisseren' om zo de mooiste beelden te krijgen, maar ik hou van beweging en zie dat dus ook graag terug tijdens deze shoot. Doe maar gek, lach, vermaak elkaar en wees lekker jezelf, zo komen de foto's uiteindelijk ook het beste tot hun recht.
Verder doe ik gedurende de dag gewoon lekker mee. Ik hou van bruiloften en alles wat ermee te maken heeft. Ik ben lekker mezelf, lach mee en heb oprecht een hele leuke tijd tijdens jullie bruiloft.

Na de bruiloft

De bruiloft is voorbij, maar ik werk nog hard door. Na het maken van de nodige back- ups is het nu namelijk aan mij om te zorgen dat al die foto's zorgvuldig uitgekozen en nabewerkt worden. Ik schiet op een dag duizenden foto's en ik zie ze werkelijk allemaal voorbij komen, ik selecteer alleen de aller beste en zorg ervoor dat ze uiteindelijk in de nabewerking nog extra tot hun recht komen door ze echt te transformeren tot mijn eigen unieke stijl.
Natuurlijk begrijp ik dat jullie echt niet kunnen wachten om de eerste foto's te zien en daarom zorg ik er altijd voor dat er binnen een week een preview voor jullie klaarstaat in de online galerij. Op die manier zit de dag nog lekker fris in jullie geheugen en beleven jullie alle momenten opnieuw.
Omdat ik veel aandacht besteed aan het selecteren en de nabewerking heb ik ongeveer 4 tot 6 weken nodig om uiteindelijk alle foto's via de online galerij aan jullie te leveren. Natuurlijk is de galerij te delen met alle vrienden en familie, maar daarnaast kunnen jullie nu ook de selectie gaan maken voor jullie trouwalbum. Jullie kunnen dit aan mij doorgeven via de galerij en vervolgens zal ik met die selectie het album ontwerpen en uiteindelijk weer aan jullie laten zien via de portal. Natuurlijk kunnen jullie hier rustig in jullie eigen tijd doorheen bladeren en aangeven waar jullie graag nog aanpassingen zien voordat het ontwerp uiteindelijk naar de producent gestuurd wordt. De foto voor jullie print mogen jullie op elk gewenst moment doorgeven.
De levering van het album zal enkele weken in beslag nemen en na het overhandigen van het album en de print zit het er dan toch echt op. Het enige wat ik dan nog van jullie vraag is of jullie mijn werk willen beoordelen. Groei is voor mij enorm belangrijk en de beste manier om erachter te komen hoe mijn werk en aanpak is ervaren, is door het te vragen aan mijn eigen klanten!

moderne tools
Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen is tegenwoordig online en heeft een smartphone, daarom maak ik gebruik van de modernste tools om voor jullie als bruidspaar voor een ervaring te zorgen waar gemak, duidelijkheid en stijl voorop staan.
Wedding photographer Bart Rondeel
Photo: Roxy Sun
De online portal

Alle bruidsparen die mij boeken als bruidsfotograaf voor hun bruiloft krijgen een totaalpakket. Hier zit standaard toegang tot de online portal bij in en dat doe ik niet voor niks. Niet alleen is dit voor jullie erg tof en handig, ook voor mij is het een tool waar ik dagelijks gebruik van maak om de communicatie met gemak te laten verlopen. Bovendien bevat de portal ook een online galerij die makkelijk met vrienden en familie te delen is en kunnen jullie zelfs het ontwerp van jullie album via deze tool bekijken en goedkeuren.

De galerij

Een online omgeving waar al jullie foto's in te zien zijn en die na afloop van de bruiloft te delen is met alle vrienden en familie, dat is simpel gezegd de galerij.
USB sticks zijn eigenlijk al niet meer van deze tijd. Technische ontwikkelingen gaan zo snel dat de nieuwste laptops al geen USB ingang meer hebben. Alles is verbonden met het internet en dat is waarom de online galerij zo enorm waardevol is.
Het is snel, simpel, ziet er mooi uit en tegenwoordig heel belangrijk, het werkt feilloos op alle apparaten. Daarnaast zijn er ook over details als de beveiliging en toegankelijkheid nagedacht en kan ik de zal ik de foto's voor jullie per overzichtelijk indelen in verschillende categorieën

Trouwfotografie galerij voorbeeld

Jullie krijgen exclusieve digitale rechten om als enige de files in hoge resolutie en uiteraard zonder mijn bedrijfslogo te kunnen downloaden. Daarnaast kunnen jullie ook zelf beslissen welke foto's allemaal te zien zijn voor vrienden en familie. Misschien vinden jullie sommige foto's iets te persoonlijk en hoeven die niet perse gedeeld te worden, jullie kunnen deze foto's dan makkelijk verbergen voor anderen.
Ook bevat de galerij de handige functies om jullie favorieten te selecteren. Ik kan deze selectie dan weer gebruiken in het ontwerp van het trouwalbum.

Hebben jullie interesse in het bestellen van prints? Dan kan ik zelfs een ander type galerij voor jullie aanmaken waarin jullie heel makkelijk kunnen zien hoe de foto er aan de muur uitziet.

Bruidsfotografie print voorbeeld

Kortom, de galerij is echt helemaal van deze tijd en maakt niet alleen het delen van de foto's na de bruiloft super makkelijk, het is ook nog eens heel erg veilig en bovendien dag en nacht te bekijken.

Bruidsfotografie galerij voorbeeld
Album ontwerp

Nadat ik van jullie de favoriete foto's heb doorgekregen via de galerij ga ik aan de slag met het ontwerp van het album. Uiteraard is de layout afhankelijk van de grootte van het album dat jullie bestellen. Foto's komen wel echt het beste tot hun recht wanneer ze groot worden geprint, dus ik raad het niet aan té veel foto's te selecteren, dan wordt het erg druk.

Zodra ik het eerste ontwerp af heb kunnen jullie deze inzien via de portal. Jullie kunnen er doorheen bladeren en zelfs aangegeven waar jullie graag aanpassingen zien. Na de nodige aanpassingen komen we uiteindelijk bij het ontwerp dat naar de producent gestuurd zal worden. Dit gebeurd pas zodra jullie dit goedkeuren in de portal zodat hier geen misverstand over kan ontstaan. Hieronder een voorbeeld van een groot album 35x35 cm waarin het bruidspaar vraagt om de tekst iets kleiner te maken.

Album Design proofing voorbeeld
communicatie tools

Naast deze paradepaardjes van de portal is er ook over de formaliteiten nagedacht. Zo zijn er formulieren waarin jullie de album opties rustig in jullie eigen tijd kunnen bekijken. Ook zijn er formulieren om wat contactgegevens met mij te delen (denk aan bijvoorbeeld de ceremoniemeester of de trouwlocatie) en is er een heel handig formulier waarin jullie de planning van de dag kunnen invullen zodat het voor mij altijd duidelijk is hoe de planning eruit ziet. Zelfs de facturen en dergelijke zijn hier allemaal in terug te vinden in kunnen jullie in je eigen tijd inzien.