Sascha & Martijn
29-06-2023

Sascha

Geboren en getogen in Rotterdam. Na 8 jaar lang in Brabant te hebben gewoond in 2007 terug verhuisd naar Rotterdam voor de studie Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit die in 2013 werd afgerond. Vanwege de opleiding tot neuroloog volgde in 2014 een verhuizing naar Arnhem, welke in 2021 werd afgerond. Inmiddels trotse moeder van Tijn, Max en Sem en werkzaam als neuroloog in het Isala in Zwolle. Houdt van een lekker wijntje, koken, bakken en reizen.

&

Martijn

Geboren in Doetinchem, opgegroeid in Gaanderen. In 2020 verhuisd naar Arnhem. Sinds 2022 trotse papa van Sem en daarnaast sinds 2021 natuurlijk ook "Martijn-papa" van Tijn en Max. Na een bedrijfskundige opleiding te hebben genoten sinds 2013 werkzaam bij de Rabobank. Fervent supporter van Ajax en De Graafschap. IPA liefhebber, Bourgondiër en reisliefhebber.

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

De ontmoeting
Op de dag van onze bruiloft kennen wij elkaar precies 4 jaar. Wij leerden elkaar kennen op een andere bruiloft.

Samenwonen en huis kopen
In de zomer van 2021 gingen wij samenwonen, waarna wij op 04 november 2021 de sleutel kregen van onze droomwoning aan de Paul Krugerstraat 2A in Arnhem.

Sem
Op 28 mei 2022 werd onze lieve Sem geboren, waar ook grote broers Tijn en Max elke dag van genieten.

Huwelijksaanzoek
Op 05 augustus 2022 ging Martijn op zijn knie voor Sascha in de stad van de liefde: Parijs!

Plannen na de bruiloft
Allereerst genieten van onze heerlijke huwelijksreis naar Zanzibar, waarna we nog vele mooie en nieuwe plekken op de wereldkaart willen aanstippen!

Bruiloft Sascha & Martijn

Programma

Ceremonie

Locatie:
Fier Bussum

Aanvang daggasten: 14:00 uur
Start ceremonie: 14:30 uur

Adres:
Dr. A. Kuyperlaan 1A
1402 SB  Bussum

Avondfeest

Locatie:
Fier Bussum

Aanvang avondasten:
20:00 uur
Start avondfeest:
20:30 uur
Verwacht einde avondfeest:
23:30 - 23:45 uur

Adres:
Dr. A. Kuyperlaan 1A
1402 SB  Bussum

Bruiloft Sascha & Martijn

Betrokkenen

Marcel

Getuige van Sascha
Vader van de bruid

Sem

Liefdesproduct van Sascha en Martijn en kleine broer van Tijn en Max.

Max

Trotse broer van Sem en Tijn

De ceremoniemeester

Ingrid van der BordenEmail

Bruiloft Sascha & Martijn

Praktische informatie

Dresscode

Casual chique.

Parkeren

Parkeren kan bij de trouwlocatie en is gratis.

Dieetwensen

Wij verzoeken eventuele dieetwensen en/of allergieën vooraf door te geven aan de ceremoniemeester, zodat wij hier op onze dag zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden.

Speech

Indien er een wens bestaat tot toespreken van het bruidspaar kan contact opgenomen worden met de ceremoniemeester voor het bespreken van de mogelijkheden.

Cadeautip

Omdat wij de volgende dag op huwelijksreis gaan, hebben bloemen en planten geen lang bestaan. Komt de gedachte aan een cadeau bij je op, stop het dan voor ons in een envelop!

Foto's en social media

Er zal de hele dag een fantastische fotograaf aanwezig zijn op de bruiloft. Wij vragen jullie daarom zelf geen foto's te maken van ons of van onze bruiloft. Ook vinden wij het heel belangrijk dat er geen foto's of informatie betreft onze bruiloft gedeeld wordt op social media, in ieder geval niet voordat wij dat zelf hebben gedaan. De foto's van de fotograaf komen na de bruiloft op deze website, zodat deze voor iedereen beschikbaar zijn. Dit kan wel even duren, omdat alle foto's uitgezocht en bewerkt moeten worden.

Corona

Wij verzoeken iedereen om bij corona-gerelateerde klachten een zelftest te doen en je bij een positieve test af te melden voor de bruiloft.

Kom je ook?

LET OP:
De RSVP is pas compleet na persoonlijke bevestiging.
Geen bevestiging gekregen? Neem contact op met het bruidspaar!