Sanne & Romain
13-08-2022

Sanne

Spontaan, positief, enthousiast persoon is denk ik hoe de meesten vrienden en familie me zouden beschrijven. Koppig hoort daar ook een beetje bij, denk dat romain dit wel zou bevestigen. Ben wel echt een levensgenieter, zo ben ik opgevoed door mijn ouders. Ik kan van heel veel genieten... een lekker wijntje, van een mooi uitzicht, een dansje en lekker eten! Ik heb dus de perfekte man gevonden... want hij kan super lekker koken  en is zelf ook een levensgenieter.

&

Romain

zorgzaam, vriendelijk, grappig is hoe Romain vaak wordt beschreven. Ja wat kan hij goed zorgen voor iedereen, voor mij maar ook als er vrienden of familie langskomen denkt hij altijd aan kleine details. Zoals wat ze lekker vinden en wat ze kunnen doen. En als hij er is weet je zeker dat het gezellig wordt want er komt altijd wel een paar leuke grapjes voorbij.  Maar Romain is ook wel een streskont hoor, vooral met zijn bedrijf. Dit neemt veel stress en tijd in beslag. Maar het blijft een levensgenieter, en we gaan vaak een weekendje weg om te onstpannen en te genieten!

Ons verhaal

Wij hebben elkaar in 2003  ontmoet in Frankrijk op vakantie in Serignan. En het was echt liefde op het eerste gezicht. Wat een knapperd... ik kan me nog goed de eerste keer dat we elkaar ontmoette herinneren. Ik heb  nog steeds vlinders in mijn buik als ik naar hem kijk. Ik denk echt dat ik mijn soulmate heb ontmoet. Hij is de ware....haha lekker cliche he?
Allebei waren we niet opzoek naar liefde, het is ons allebei 'overkomen'.
We begrepen elkaar amper. Een dag was hij er ineens niet meer, en zijn vriend jeremy zei hij is weg. Ik kreeg meteen een brok in mijn keel. Zal ik hem dan echt nooit meer zien. Ik heb die hele dag gehuild... Gek he, zolang kon ik hem nog niet. Maar ik was al volop verliefd op hem.
Ik heb hem opgebelt via jeremy en ik zei tegen hem, een beetje het enige romantische wat ik kon zeggen in het frans ' Je t'aime.... hahaha'...
En hij vertelde me dat hij terug kwam. En erna hebben we gekust en samen naar de sterren gekeken...... Ik wilde niet meer uit zijn armen. We hebben vallende sterren gezien en ik heb een wens gedaan.... ja wishes come true.Na de vakantie hebben we elkaar een jaar niet gezien. Maar spraken we elkaar elke dag om 20;00 op msn. (oldschool) En een jaar later ging ik op vakantie met mijn vriendinnen naar cap d'agde en dat was dichtbij serignan, waar Romain zijn zomer doorbracht. En hij is toen langs gekomen en er was niks veranderd. Still fully in love. We zijn bijna de hele vakantie met elkaar geweest.

Erna heb ik besloten om naar Frankrijk te verhuizen. En het maar even aan te kijken.En hier is het restultaat.... onze kleine lily rose en onze trouwdag.  En bijna 20 jaar samen. En ik kan geen genoeg van hem krijgen...

Bruiloft Sanne & Romain

Programma

Ceremonie

Locatie: Beach house Witsand

Ceremony
begint om 15h
Gasten
welkom vanaf 14h30

Adres:
beach house Witsand
zeereep 103
2202NW, Noordwijk

Cake & champagne

16h 18h
Zelfde lokatie

Diner

18h 20h
Zelfde lokatie

Party

20h 00h
Zelfde lokatie

Bruiloft Sanne & Romain

Betrokken mensen

Eva

Getuige van Sanne

Lily Rose

Dochter van Sanne en Romain

Fotografie door

Bart Rondeel Photography logo

De foto's

Na de trouwdag komen hier de foto's van de Sanne en Romain's bruiloft

trouwfoto op het strandtrouwfoto op het strandtrouwfoto op het strandtrouwfoto op het strand

Contact met de fotograaf

Klik hieronder om contact op te nemen met de fotograaf.

De ceremoniemeesters


Onze life safers of eerder weddingsafers, Lianne en Koen Bosman hebben deze taak op zich gekregen. Lianne is mijn tweelingzus en Koen is haar man.Hun zijn al getrouwd en hebben dus al een beetje ervaring en goede tips voor ons.Zodat onze dag perfekt zal verlopen!

Lianne; 06 34 35 51 93  
lianne is bij mij voor de bruiloft en een beetje op witsant deels organisatie.

koen; 06 14 14 02 55 koen is van de timeline en organisatie.

Bruiloft Sanne & Romain

Praktische informatie

Foto's

Tijdens de ceremonie mogen alle telefoons op stil. En willen we dat er geen foto's gemaakt worden. Wij willen graag de eerste zijn die de foto's posten op internet.

Ceremonie

Tijdens de ceremonie zijn er wat kleine kinderen aanwezig. Als deze ongeduldig worden omdat het wat lang duurt, hebben we een speelhoekje met speelgoed klaar liggen om ze bezig te houden. Stel het wordt huilen, dan vragen wij afstand te nemen van de ceremonie zodat verder iedereen alles kan horen. De bar is bij aankomst open dus de gasten kunnen al iets te drinken nemen.

Parkeren

Er is een groot parkeerterrein in de buurt bij witsant het wantveld.Dit is betaald parkeren.

Bus

Voor de daggasten zal er een bus zijn rond 00;30 om ze bij hun in de buurt af te zetten na het feest.

Bruiloft Sanne & Romain

Trouwleveranciers betrokken bij deze bruiloft