Pascal & Janna
30-11-2023

Pascal

Pascal is een soort grote vriendelijke reus (GVR). Hij houdt van punkmuziek, zit graag op de motor en is lang en soms wat angstaanjagend ;) Ondanks de wat hardere buitenkant, is hij heel lief en zacht van binnen. Plus het knuffelt ook heel fijn met zo’n GVR. Uiteraard is dat dé reden dat we gaan trouwen!

&

Janna

Janna is mijn kleine burrito, het liefst zit ze tegen mij aangeplakt en roept ze: aandacht! Naast dat zij aandacht vraagt, geeft zij het ook. Zorgvuldig, kritisch, analyserend, zo pakt ze het liefst alles aan. We balanceren elkaar uit en vullen elkaar aan, daarom wil ik haar de rest van mijn leven bij mij houden.

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

Het was een late woensdagavond eind november 2017. Op de borrel bij DSB (de studentenvereniging), stond een enorme kratjesmuur midden in de borrelzaal. Aan de ene kant deed Janna mee aan het risk-achtige spel van de avond, aan de andere kant zat Pascal (samen met Tijmen) nors aan de bar bier te drinken. Het spel liep (slecht) af en de muur werd doorbroken, waarna er een ontmoeting plaatsvond: Janna werd uitgenodigd om erbij te zitten onder het mom ‘wij kennen jou niet, kom eens hier borrelen’. Een gesprek over adt-theorieën volgde en werd verrassend genoeg voortgezet tijdens een eerste date, ditmaal zonder Tijmen, in de Locus Publicus.

Er kwamen al snel gevoelens bij kijken en sinds januari 2018 zijn we dan ook een setje. Sommigen vonden ons een onwaarschijnlijk stel, maar dat we toch goed bij elkaar passen hebben we inmiddels wel bewezen! En nu wordt het officieel!

Bruiloft Pascal & Janna

Programma

Alle programmaonderdelen vinden plaats in cultureel centrum De Drommedaris te Enkhuizen (Paktuinen 1) en zijn alleen op uitnodiging.

Ontvangst

Zaal: Aangewezen op locatie
Inloop vanaf 14:30 tot 15:00

Ceremonie

Zaal: Syngenta theater, helemaal bovenin!
Aanvang: 15:00

Receptie

Zaal: Enzazaden zaal
Aanvang: direct aansluitend aan ceremonie
Einde: 18:00

Diner

Zaal: De Drombar
Aanvang: 18:00

Feest!

Zaal: Enzazaden zaal
Aanvang: 20:00
Einde: 00:00

Bruiloft Pascal & Janna

Betrokkenen

Tijmen

Vriend en getuige van Pascal

???

Fashionably late voor de bruiloft

De ceremoniemeester

We willen jullie graag voorstellen aan onze ceremoniemeester: Dirk!
Hij heeft de taak op zich genomen om ons te helpen met de bruiloft en al onze zorgen op de dag zelf uit handen te nemen. We kennen Dirk van onze studentenvereniging, waar hij samen met Pascal menig borrelavond onveilig wist te maken. Dat is overigens niet de bedoeling bij deze bruiloft! Natuurlijk hebben we Dirk niet zomaar gevraagd, de afstudeerborrel van Pascal is ons allemaal goed bijgebleven en dat was grotendeels dankzij Dirk en zijn organisatietalenten.

Heb je zelf ideeën om ons te verrassen met iets tijdens de bruiloft? Check dat dan even eerst met onze ceremoniemeester. Dirk kan heel goed geheimen bewaren, kan ook goed beoordelen wat wij wel en niet leuk vinden, en wanneer er eventueel ruimte voor jouw verrassing is in het programma.

Dirk Guijt
06 14 46 16 41
bruiloftpascaljanna@gmail.com

Email

Bruiloft Pascal & Janna

Praktische informatie

Gebruik van mobieltjes of fotoapparatuur tijdens de ceremonie

We hebben voor hele dag een professionele fotograaf ingehuurd. We willen zeker weten dat de fotograaf alle kansen krijgt om de mooiste plaatjes te schieten, die jullie later allemaal kunnen bekijken! Daarom vragen we jullie om tijdens de ceremonie GEEN gebruik te maken van jullie mobiele telefoon of andere toestellen om foto’s mee te maken.

Kinderen op de bruiloft

Natuurlijk zijn kinderen van harte welkom! We verwachten wel dat het tijdens het feest druk, luid en laat wordt. Daarnaast wordt er alcohol geschonken. Daarom hebben wij besloten dat we liever geen kinderen bij het feest hebben, maar dat ze overdag langs kunnen komen. Wil je graag je kind(eren) meenemen naar onze bruiloft? Overleg dan even met ons!

Ik wil speechen, kan dat?

Wij vinden het geweldig als jullie speciaal voor ons iets hebben voorbereid! Wel willen we jullie vragen om het van tevoren te melden bij onze ceremoniemeester Dirk (06-14461641), hij houdt voor ons de planning van de speeches bij.

Parkeren in de buurt

De dichtstbijzijnde parkeerlocatie is bij het NS station Enkhuizen, hier sta je de hele dag gratis. Vanaf daar is het 5-8 minuten lopen naar de locatie. Dichterbij de locatie kan alleen geparkeerd worden in blauwe kaart zones (maximaal 3 uur).

OV bereikbaarheid

Er rijden IC’s naar het NS station Enkhuizen, vanaf hier is het 5 minuten lopen naar de trouwlocatie. De laatste trein naar Amsterdam Sloterdijk/Centraal vertrekt om 23:39, controleer zelf of het OV handig is voor jullie!

Overnachten in Enkhuizen

In Enkhuizen zijn meerdere hotels waar je kunt overnachten, deze zijn makkelijk te vinden via internet. Let erop dat de campings rondom Enkhuizen gesloten zijn in de wintermaanden, dus overnachten met een tent (die hard!) of camper/caravan wordt lastig.

Is er een dresscode?

Ja, de dresscode is ‘winter chique’. Waar moet je dan aan denken? Zorg er in ieder geval voor dat je je comfortabel voelt! Daarnaast vragen we om verzorgde kleding en schoenen, dus geen spijkerbroeken of vieze sneakers. Je kunt ook denken aan winterse of herfstkleuren, zoals bordeaux rood, donkergroen, donkerblauw, warm geel, etc. Zwart/wit combinaties zijn ook helemaal prima. Doe je hakken aan? Voel je vrij om te wisselen naar platte schoenen gedurende de avond, er moet wel gedanst worden!

Ik heb nog vragen! Aan wie kan ik deze stellen?

Het makkelijkste voor ons is als je even een mailtje stuurt naar bruiloftpascaljanna@gmail.com. Alternatief is om Janna te appen (06-16502602). Heb je een vraag en is het al de week voor de bruiloft of mogen Pascal en Janna het niet weten? Neem dan contact op met Dirk (06-14461641).

Cadeautips

Wij willen heel graag onze voor- en achtertuin opnieuw aanleggen en daarvoor kunnen we jullie bijdrage heel goed gebruiken! Zodra de tuin gedaan is mag natuurlijk iedereen ervan komen genieten. Daarnaast snoepen we misschien wat van de bijdragen af voor als we op huwelijksreis gaan ;)

Kom je ook?

LET OP:
De RSVP is pas compleet na persoonlijke bevestiging.
Geen bevestiging gekregen? Neem contact op met het bruidspaar!