Michelle & Yannick
22-06-2024

Michelle

Luistert op jaarbasis meer dan 75.000 minuten naar muziek (via Spotify), dat zijn 52 dagen 🎵
Heeft Yannick een echte f1 fan gemaakt 🏎
Favoriete eten is Kip, patat en appelmoes 🍗

&

Yannick

Favoriete eten is PIZZA 🍕
Wilde vroeger politieagent of kok worden 🧑🍳
Een keer nozem van de dag geweest in het Schippers van de Kameleondorp in Terherne 🚤

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons Verhaal

Voor het begin moeten we inmiddels al meer dan 7 jaar terug, naar 29 oktober 2016. We ontmoetten elkaar voor het eerst op een feestje bij de Uithoek. We wisselden een paar woorden en gingen elk onze eigen weg. We kwamen elkaar nog een paar keer tegen tot we op 16 januari 2017 onze eerste date hadden. Midgetgolfen, in januari, koud. Gezellig was het wel want er volgde een tweede date, en een derde date en een vierde date. En zo werden we op 17 februari officieel vriendje en vriendinnetje…

Vanaf augustus 2020 kwam de volgende stap. Samenwonen, en direct ook gezinsuitbreiding. Kleine Brock en Ollie (toen zo’n drie maandjes oud) kwamen bij ons wonen. Een huis vol, wat een fijne tijd. Kleintjes worden groter en groter en inmiddels hebben ze helemaal hun eigen persoonlijkheid. Altijd fijn om weer thuis te komen bij Mr. & Mrs. Broccoli.

Na 2 mooie reizen gemaakt te hebben (voor een uitgebreid verslag https://michelleyannicktravel.com/ 😜), was het tijd voor een plek van ons samen. We wonen nu alweer bijna een jaar met super veel plezier in ons mooie huis.

De Verloving

Al heel wat zondagochtenden was Yannick bezig met de voorbereidingen. Michelle draaide zich nog 2 keer om, dus die wist van niets. Tijdens het hardlopen dacht hij verder en verder. Om uiteindelijk op 23 februari 2023 die ene vraag te stellen.
Voordat dat kon gebeuren moest Michelle nog wel wat raadsels oplossen. Zo was er een puzzel over spelletjes, eentje over verjaardagen en een kruiswoordpuzzel. Nadat ze dat allemaal heeft kunnen oplossen, wist ze de bestemming. Dus hup in de auto en op naar Meijendel. Hier stond Yannick langs een wandelroute te wachten. Waarna hij op 1 knie zakte en Michelle uiteraard met volle overtuiging JA zei. Die nacht sliepen we heel romantisch in een hutje midden in het bos bij Buitenplaats Beekhuizen. Vanaf hier hebben we alvast wat belangrijke mensen ingelicht en zaten we samen op onze roze wolk. Het plannen van de bruiloft kon nu echt gaan beginnen!

Bruiloft Michelle & Yannick

Programma

Ceremonie

Locatie: Paviljoen Puur

We ontvangen onze gasten graag om 14:30 bij de locatie. Het bruidspaar arriveert om 14:45 en aansluitend vindt de ceremonie plaats. Vervolgens is er gelegenheid om te feliciteren. Om 16:30 vervolgen wij het programma met een kleiner gezelschap.

Adres:
Paviljoen Puur
Overdiemerweg 37
1111 PP Diemen

Diner

Locatie: Paviljoen Puur

We eten tussen 18:00 uur en 20:00 uur. Bij het eten is een vlees, vega en vis optie. Graag horen we bij de RSVP’s welke keuze jij hebt gemaakt.

Adres:
Paviljoen Puur
Overdiemerweg 37
1111 PP Diemen

Feest

Locatie: Paviljoen Puur

We sluiten de dag af met een drankje en een dansje. We ontvangen de gasten graag vanaf 20:00 uur. Om 20:30 zullen wij het feest openen. We feesten graag met jullie door tot we helemaal voldaan zijn, oftewel 00:00 uur.

Adres:
Paviljoen Puur
Overdiemerweg 37
1111 PP Diemen

Bruiloft Michelle & Yannick

Betrokkenen

Susanne

Getuige en zus van de bruid

Jesse

Bruidsjonker en goede vriend van de bruidegom

Brock & Ollie

Babies van het bruidspaar

De ceremoniemeester

Hi lieve familie en vrienden van Yannick en Michelle, het aanstaande bruidspaar. Niekee dat is de naam, de eigenaresse achter Weddingdaybyniekee.

En voor Yannick en Michelle hun ceremoniemeester. Ik kom uit Lisse en woon hier samen met mijn hondje en man Dave. Sta voor een brede glimlach, communicatie, sociaal en altijd in voor een goed feestje. Dit gaan wij samen maken op 22 juni. Mochten er vragen zijn nu of op de dag zelf, kom gerust naar mij toe en we gaan het regelen.

Wij hebben er zin in, tot snel!!

Ik ben te bereiken via info@weddingdaybyniekee.nl
of 06 814 407 55.

Email

Bruiloft Michelle & Yannick

Praktische informatie

Route naar de locatie

Met de auto
Vanaf A1
Neem afslag 2 naar Diemen. Volg de borden ‘IJburg’ over de Fortdiemerdamweg. Sla direct na de Uyllanderbrug (brede witte brug) linksaf. Volg de borden ‘Paviljoen Puur’.

Vanaf A10
Neem afslag S114 naar Zeeburg. Sla rechtsaf naar de IJburglaan. Volg de IJburglaan via strand Blijburg richting Maxis. De IJburglaan gaat over in de Pampuslaan. Ga op de Pampuslaan rechtsaf de Overdiemerweg op. Volg de borden ‘Paviljoen Puur’.

Met het OV
Je kunt Paviljoen Puur het best bereiken vanaf station Amsterdam Amstel met bus 320. Stap bij bushalte Diemerknoop over op lijn 66 en stap uit bij halte Peter Martenstraat, Amsterdam. Vanaf deze halte is het ongeveer 15 minuten lopen naar Paviljoen Puur.

Parkeren

Naast Paviljoen Puur is gratis parkeergelegenheid voor 40 auto’s. Op de groen stroken is er meer parkeergelegenheid. Wil je de auto ‘s nachts laten staan? Dit is mogelijk. Zorg alleen wel dat je hem voor 11.00 uur ‘s ochtends weer ophaalt ivm een evenement op zondag.

Kinderen en/of plus eens

Op de envelop van de uitnodiging vermelden wij aan wie deze gericht is en met wie wij graag deze dag zouden vieren. Extra kinderen of een plus 1 meenemen is helaas geen optie.

Foto’s en social media

We willen jullie vragen geen foto’s van het bruidspaar op social media te plaatsen voordat wij dit zelf hebben kunnen doen. Foto's van jezelf of anderen tijdens de bruiloft is uiteraard geen probleem. Leuk als je ons op Instagram ook tagt!

Dresscode

De dresscode voor onze grote dag is chique casual.

Uitleg van de dresscode: Bij de dresscode chique casual draag je een nette variant van een alledaagse outfit. Je hoeft dus niet uit te pakken met een lange galajurk of een chic kostuum, maar een spijkerbroek is bijvoorbeeld te casual voor deze dresscode. Uiteraard wordt een witte outfit ook niet gewaardeerd.

Voor de daggasten geldt:
Vermijd hele drukke patronen en felle kleuren.

Overnachtingsmogelijkheden

Vanuit de locatie worden er verschillende hotels in de buurt aangeraden. Verder hebben wij goede ervaringen met Camping Zeeburg waar ze ook leuke accommodaties hebben (als je van kamperen houdt):

https://www.campingzeeburg.nl/


Bekijk de hotels in de buurt:

https://paviljoenpuur.nl/wp-content/uploads/2023/01/Hotels-in-de-buurt-van-Paviljoen-Puur.pdf

We willen jullie vragen om het hotel Four Elements niet te kiezen, daar verblijft het bruidspaar.

Ik heb nog een andere vraag!

Voor vragen over de cadeaulijst of andere dingen die je graag met de bruidsjonkers of bruidsmeisjes wilt bespreken kun je mailen naar
augustijnbruiloft24@gmail.com.

Voor vragen aan de ceremoniemeester kun je mailen naar niekee.slobbe@gmail.com.

Voor vragen aan het bruidspaar kun je mailen naar
yannickmichelle17@gmail.com, bijvoorbeeld over de dagindeling, RSVP's, locatie etc.

Cadeautips

een online lijstje

Wij maken graag blijvende herinneringen. Daarom hebben we een lijstje met specifieke spaardoelen gemaakt. Zo kunnen jullie bijdragen aan onze huwelijksreis, fotoalbum of een andere mooie trip/activiteit. Wanneer je bijdraagt aan één van onze wensen geef je dat aan via onderstaand lijstje. Hiervan ontvang je dan een cadeaubon. Op de dag zelf kun je de cadeaubon en het envelopje met het gekozen bedrag meenemen.
Heb je vragen over de cadeaulijst?
Stuur een mail naar augustijnbruiloft24@gmail.com.

Wachtwoord: BruiloftM+Y

Kom je ook?

Klik op 'RSVP' hieronder en je wordt doorgestuurd naar een formulier waar je kan aangeven of je aanwezig bent op de bruiloft.

Bruiloft Michelle & Yannick

Trouwleveranciers betrokken bij deze bruiloft

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Datum-check en brochure

Wij bijten niet!

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en ik stuur jullie direct mijn brochure toe. Staat de trouwdatum nog niet vast? Laat dan weten welke datum jullie voorkeur heeft.

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact op door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.

persoonlijke aanpak
De keuze voor een fotograaf is heel persoonlijk. Naast de fotografische stijl zijn het karakter en de waardes van de fotograaf één van de belangrijkste criteria om jullie keuze te maken. Als ik iemand inhuur hou ik van een persoonlijke aanpak waarbij er duidelijk en snel gecommuniceerd wordt. Het is om die rede dat ik deze werkwijze ook zelf toepas als fotograaf.
Bart Rondeel bruidsfotograaf
Photo: Roxy Sun
Voor de bruiloft

Jullie mogen deze aanpak dan ook direct van mij verwachten. Bel me, app me of mail me en je mag altijd een reactie van mij verwachten. Natuurlijk ook zo snel mogelijk, maar ook ik zal de telefoon eens weg moeten leggen. Zo ben ik natuurlijk vaak te vinden op de mat, de mountainbike en op bruiloften, dus een telefoon opnemen zal niet altijd gaan.

Persoonlijk contact is dus echt heel belangrijk voor mij en daarom zal ik jullie ook graag willen leren kennen. Tijdens een kennismaking gaat het dan ook vooral over jullie. Ik wil van alles van jullie weten, want hoe meer ik weet, hoe beter ik voor jullie de bruiloft kan vastleggen.
Kijk maar eens naar de foto hieronder. Ik wist dat de bruid een speciale band had met haar opa dus ik was constant op zoek naar het juiste moment om die band vast te leggen. Voor haar is dit daarom één van de belangrijkste foto's geworden.

Bruidspaar danst met opa

Natuurlijk hebben we het tijdens de kennismaking ook over de planning van jullie dag en hoe de fotografie, en dan met name de portretten, hier het beste bij ingepland kunnen worden. Ik maak een hoop bruiloften mee, dus het hoeft niet alleen over de fotografie te gaan. Ik heb allerlei praktische tips die jullie goed kunnen gebruiken voor jullie bruiloft. Ik vind het simpelweg gewoon leuk om te horen wat jullie allemaal van plan zijn en denk graag met jullie mee om dit tot een succes te maken.

Daarnaast krijgen jullie toegang tot de online portal. In deze online omgeving komt alles wat betreft onze samenwerking terecht. Natuurlijk zal ik dit ook allemaal aan jullie laten zien en uitleggen tijdens de kennismaking, meer hierover bij de pagina over de online portal.

Daarnaast kunnen jullie tijdens de voorbereidingen natuurlijk altijd contact met mij zoeken voor vragen of tips. Aanpassingen in de planning kunnen via de portal doorgegeven worden en ik zal deze aanpassingen ook direct zien.
Kort voor de bruiloft hebben we nog even contact om voor de laatste keer alle details door te nemen om er zeker van te zijn dat ik overal van op de hoogte ben. En daarna is het dan eindelijk zover!

Bruiloft ballon detail foto
Tijdens de bruiloft

Eindelijk! Na zo'n lange tijd plannen is de speciale dag dan eindelijk aangebroken. Het is jullie dag, jullie moeten ongestoord kunnen genieten en daar ga ik en natuurlijk al andere mensen om jullie heen voor zorgen. Het is om die rede dat ik altijd nauw contact hou met de ceremoniemeester en andere mensen die betrokken zijn bij de bruiloft om de organisatie zo strak mogelijk te houden.

Bruidsfotografie tijdens ceremonie
Photo: Eliza Dernovska

Op de bruiloft ben ik onzichtbaar wanneer dat nodig is maar aanwezig wanneer dat moet. Zo zal ik vaak tijdens de ceremonie meer op de achtergrond werken, maar bijvoorbeeld bij de groepsfoto toch echt even de aandacht op moeten eisen zodat ook die foto een succes wordt. Tijdens het feest dans ik lekker mee omdat ik merk dat ik dan veel dichterbij kan komen en mensen zich veel meer open stellen voor mijn camera.
Geen zin in ongemakkelijke poses tijdens de portretten? Gelukkig, ik namelijk ook niet! Zie het als een relaxte wandeling die ik zorgeloos voor jullie vastleg. Ik zal jullie uiteraard hier en daar een beetje 'regisseren' om zo de mooiste beelden te krijgen, maar ik hou van beweging en zie dat dus ook graag terug tijdens deze shoot. Doe maar gek, lach, vermaak elkaar en wees lekker jezelf, zo komen de foto's uiteindelijk ook het beste tot hun recht.
Verder doe ik gedurende de dag gewoon lekker mee. Ik hou van bruiloften en alles wat ermee te maken heeft. Ik ben lekker mezelf, lach mee en heb oprecht een hele leuke tijd tijdens jullie bruiloft.

Na de bruiloft

De bruiloft is voorbij, maar ik werk nog hard door. Na het maken van de nodige back- ups is het nu namelijk aan mij om te zorgen dat al die foto's zorgvuldig uitgekozen en nabewerkt worden. Ik schiet op een dag duizenden foto's en ik zie ze werkelijk allemaal voorbij komen, ik selecteer alleen de aller beste en zorg ervoor dat ze uiteindelijk in de nabewerking nog extra tot hun recht komen door ze echt te transformeren tot mijn eigen unieke stijl.
Natuurlijk begrijp ik dat jullie echt niet kunnen wachten om de eerste foto's te zien en daarom zorg ik er altijd voor dat er binnen een week een preview voor jullie klaarstaat in de online galerij. Op die manier zit de dag nog lekker fris in jullie geheugen en beleven jullie alle momenten opnieuw.
Omdat ik veel aandacht besteed aan het selecteren en de nabewerking heb ik ongeveer 4 tot 6 weken nodig om uiteindelijk alle foto's via de online galerij aan jullie te leveren. Natuurlijk is de galerij te delen met alle vrienden en familie, maar daarnaast kunnen jullie nu ook de selectie gaan maken voor jullie trouwalbum. Jullie kunnen dit aan mij doorgeven via de galerij en vervolgens zal ik met die selectie het album ontwerpen en uiteindelijk weer aan jullie laten zien via de portal. Natuurlijk kunnen jullie hier rustig in jullie eigen tijd doorheen bladeren en aangeven waar jullie graag nog aanpassingen zien voordat het ontwerp uiteindelijk naar de producent gestuurd wordt. De foto voor jullie print mogen jullie op elk gewenst moment doorgeven.
De levering van het album zal enkele weken in beslag nemen en na het overhandigen van het album en de print zit het er dan toch echt op. Het enige wat ik dan nog van jullie vraag is of jullie mijn werk willen beoordelen. Groei is voor mij enorm belangrijk en de beste manier om erachter te komen hoe mijn werk en aanpak is ervaren, is door het te vragen aan mijn eigen klanten!

moderne tools
Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen is tegenwoordig online en heeft een smartphone, daarom maak ik gebruik van de modernste tools om voor jullie als bruidspaar voor een ervaring te zorgen waar gemak, duidelijkheid en stijl voorop staan.
Wedding photographer Bart Rondeel
Photo: Roxy Sun
De online portal

Alle bruidsparen die mij boeken als bruidsfotograaf voor hun bruiloft krijgen een totaalpakket. Hier zit standaard toegang tot de online portal bij in en dat doe ik niet voor niks. Niet alleen is dit voor jullie erg tof en handig, ook voor mij is het een tool waar ik dagelijks gebruik van maak om de communicatie met gemak te laten verlopen. Bovendien bevat de portal ook een online galerij die makkelijk met vrienden en familie te delen is en kunnen jullie zelfs het ontwerp van jullie album via deze tool bekijken en goedkeuren.

De galerij

Een online omgeving waar al jullie foto's in te zien zijn en die na afloop van de bruiloft te delen is met alle vrienden en familie, dat is simpel gezegd de galerij.
USB sticks zijn eigenlijk al niet meer van deze tijd. Technische ontwikkelingen gaan zo snel dat de nieuwste laptops al geen USB ingang meer hebben. Alles is verbonden met het internet en dat is waarom de online galerij zo enorm waardevol is.
Het is snel, simpel, ziet er mooi uit en tegenwoordig heel belangrijk, het werkt feilloos op alle apparaten. Daarnaast zijn er ook over details als de beveiliging en toegankelijkheid nagedacht en kan ik de zal ik de foto's voor jullie per overzichtelijk indelen in verschillende categorieën

Trouwfotografie galerij voorbeeld

Jullie krijgen exclusieve digitale rechten om als enige de files in hoge resolutie en uiteraard zonder mijn bedrijfslogo te kunnen downloaden. Daarnaast kunnen jullie ook zelf beslissen welke foto's allemaal te zien zijn voor vrienden en familie. Misschien vinden jullie sommige foto's iets te persoonlijk en hoeven die niet perse gedeeld te worden, jullie kunnen deze foto's dan makkelijk verbergen voor anderen.
Ook bevat de galerij de handige functies om jullie favorieten te selecteren. Ik kan deze selectie dan weer gebruiken in het ontwerp van het trouwalbum.

Hebben jullie interesse in het bestellen van prints? Dan kan ik zelfs een ander type galerij voor jullie aanmaken waarin jullie heel makkelijk kunnen zien hoe de foto er aan de muur uitziet.

Bruidsfotografie print voorbeeld

Kortom, de galerij is echt helemaal van deze tijd en maakt niet alleen het delen van de foto's na de bruiloft super makkelijk, het is ook nog eens heel erg veilig en bovendien dag en nacht te bekijken.

Bruidsfotografie galerij voorbeeld
Album ontwerp

Nadat ik van jullie de favoriete foto's heb doorgekregen via de galerij ga ik aan de slag met het ontwerp van het album. Uiteraard is de layout afhankelijk van de grootte van het album dat jullie bestellen. Foto's komen wel echt het beste tot hun recht wanneer ze groot worden geprint, dus ik raad het niet aan té veel foto's te selecteren, dan wordt het erg druk.

Zodra ik het eerste ontwerp af heb kunnen jullie deze inzien via de portal. Jullie kunnen er doorheen bladeren en zelfs aangegeven waar jullie graag aanpassingen zien. Na de nodige aanpassingen komen we uiteindelijk bij het ontwerp dat naar de producent gestuurd zal worden. Dit gebeurd pas zodra jullie dit goedkeuren in de portal zodat hier geen misverstand over kan ontstaan. Hieronder een voorbeeld van een groot album 35x35 cm waarin het bruidspaar vraagt om de tekst iets kleiner te maken.

Album Design proofing voorbeeld
communicatie tools

Naast deze paradepaardjes van de portal is er ook over de formaliteiten nagedacht. Zo zijn er formulieren waarin jullie de album opties rustig in jullie eigen tijd kunnen bekijken. Ook zijn er formulieren om wat contactgegevens met mij te delen (denk aan bijvoorbeeld de ceremoniemeester of de trouwlocatie) en is er een heel handig formulier waarin jullie de planning van de dag kunnen invullen zodat het voor mij altijd duidelijk is hoe de planning eruit ziet. Zelfs de facturen en dergelijke zijn hier allemaal in terug te vinden in kunnen jullie in je eigen tijd inzien.