Martina & Remko
19-10-2023

Martina

&

Remko


Lieve familie en vrienden,

Volgens een bekende volkswijsheid moet je samen op reis gaan als je elkaar écht wilt leren kennen. Aangezien wij beiden dol zijn op reizen (én elkaar) hebben we dat de afgelopen tijd volop gedaan. Uitwaaien op Texel, werk en vakantie combineren in Portugal en Spanje. Dagtripjes naar de golfbaan, culinaire excursies naar restaurants (met wit tafellinnen) en op tournee door het land voor de kennismaking met familie en vrienden. Ook de meest uitdagende expedities zijn we niet uit de weg gegaan. De beklimming van de Kilimanjaro of Mount Everest valt bijvoorbeeld in het niets bij de verbouwing van ons monumentale pand in Beverwijk. Maar we blijken een uitermate sterk klusteam te zijn (‘hij de vloeren, zij de ‘kleuren’), dus we genieten ook weer met volle teugen van dit avontuur. We kijken er ontzettend naar uit om samen met jullie onze trouwdag te vieren. En samen het glas te heffen op de nieuwe horizon vol avonturen die voor ons ligt!

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

Het begin…..Op een datingwebsite stuit Remko op het profiel van Martina uit Amsterdam. Haar foto’s hebben een hoog ‘geitenwollensokkengehalte’, maar “deze vrouw is veel spannender dan ze wil laten blijken”, redeneert hij.

Martina drinkt een espressootje op een Siciliaans terras als ze zijn bericht krijgt. Ze weet het meteen: “Dit is ‘m”. Toch laat ze Remko telkens een eeuwigheid wachten voordat ze zijn berichten beantwoordt. Ze spreken af. “Vrijdagmiddag 16:00 uur wandelen vanaf Van der Valk in Akersloot”, stelt Martina voor. Remko heeft er geen zin in. Waarom niet in Amsterdam? Hij weet dan nog niet dat Martina op loopafstand van het hotel woont. “Als het niks wordt, ben ik zo thuis”, is haar gedachte. Zodra ze hem ziet, is ze echter verkocht. “Wow! Daar staat een échte vent.”

“Wow”, denkt ook Remko. “Wat heeft ze een waanzinnig mooie, krachtige en zelfverzekerde uitstraling.” Ze praten honderduit. Remko is dan ook teleurgesteld als Martina na de wandeling water bestelt. “Samen aan de Spa. Op vrijdagmiddag half zes. Ze vindt het vast niet leuk.”

Niets blijkt minder waar. Na vele wandelingen, waarbij Remko ook bij de oppashond door de ballotage komt, zoent Martina hem. Met een fles Chablis drinken ze op een mooie toekomst samen.

Bruiloft Martina & Remko

Programma

Lunch

Voor de ceremonie lunchen we met onze directe familie in restaurant de Smaeckkamer in Beverwijk van 11:30-13:00 uur

Adres:
Westerhoutplein 6
1943 AA Beverwijk

Ceremonie en receptie

De ceremonie en aansluitend receptie vinden plaats in de Witte Kerk van Heiloo.

Aanvang gasten: 13:30-13:45
Ceremonie: 14:00 uur

Locatie:
Witte Kerk
Heerenweg 32
1851 KS  Heiloo

Diner

Met een klein genodigd gezelschap dineren we bij restaurant Apicius.

Aanvang:
19:00 uur

Adres:
van der Mijleweg 16
1901 KD Bakkum

Bruiloft Martina & Remko

Betrokkenen

Nathalie

Getuige
Vriendin van de bruid

Stephanie a.k.a. Stef

Ceremoniemeester
Vriendin van de bruid

Fotografie door

Bart Rondeel Photography logo

De preview is klaar!

Klik hier voor de online galerij!

trouwfoto op het strandtrouwfoto op het strandtrouwfoto op het strandtrouwfoto op het strand

Gaan jullie ook trouwen?

Gaan jullie ook trouwen en zijn jullie enthousiast geworden van deze foto's?

Doe hieronder een datum-check om mijn beschikbaarheid te checken voor jullie eigen trouwdatum en laten we kennismaken!

Ceremoniemeester Stef

Na het huwelijksaanzoek van Remko, volgde al snel een ander aanzoek. “Lieve Stephanie, wil jij onze ceremoniemeester zijn?”
Doortastend als ze is, stuurde Martina mij de volgende dag nog een uitgebreid functieprofiel toe en de optie om bedenktijd te nemen. Want het was natuurlijk wel een hele verantwoordelijkheid en heel veel werk?

Ik heb Martina leren kennen tijdens mijn werk bij het ministerie van VWS. De baan was geen lang leven beschoren, maar de vriendschap met Martina bleef. Een vriendschap die onder andere begon met samen taarten bakken… Dat ik nu ceremoniemeester mag zijn, is voor mij de kers op de vriendschapstaart. Zeker omdat ik zo blij ben dat mijn vriendin een geweldige vent als Remko is tegengekomen. Bedenktijd had ik dus niet nodig, ik zei direct volmondig ja!

Op deze website vind je alvast de belangrijkste ‘huishoudelijke informatie’, zoals tijden, locaties en dresscodes. Mocht je ideeën hebben, een verrassing willen verzorgen, vragen hebben over de voorbereiding of de huwelijksdag zelf, stuur me dan gerust een mail. Voor ‘spoedjes’ en op de dag zelf ben ik ook telefonisch bereikbaar.

Ik kijk er ontzettend naar uit om Martina en Remko, samen met jullie, een onvergetelijke dag te bezorgen!

Stephanie van der Werf

Mailadres:
ceremoniemeestervanderwerf@gmail.com

Telefoonnummer:
06-20040155

Email

Bruiloft Martina & Remko

Praktische informatie

Parkeren

De Witte Kerk ligt naast het parkeerterrein van winkelcentrum ’t Loo. Het is er gratis parkeren, maar er geldt een beperking van 2 uur. (Blauwe schijf-beleid). Naast het politiebureau naast de Witte Kerk is ook een parkeerterrein waar je gratis 2 uren mag parkeren met een blauwe schijf. Denk aan je parkeerschijf!

Is er een dresscode?

We waarderen het zeer wanneer je casual chic gekleed op de bruiloft komt. Zo zien we er allemaal feestelijk uit. Wat betreft kleuren: Er is al iemand die in het wit gekleed komt, maar er zijn nog genoeg andere kleuren om uit te kiezen. We weten uit betrouwbare bron dat blauw erg in de mode is tijdens dit evenement....'70 tinten blauw'!

Mag ik mensen meenemen?

Wij nodigen alleen mensen uit die speciaal zijn voor ons en die wij kennen. Je nieuwe vlam, bestie of buurman ontmoeten we graag op een ander moment met een leuke borrel!

Mag ik kinderen meenemen?

Er is geen kinderprogramma of oppas in de kerk. We zien je kinderen graag op een ander feest of laten we iets leuks plannen met lekkere pannenkoeken!

Mag ik een speech geven of een stukje doen?

We hebben zelf al mensen gevraagd iets voor ons te doen. De tijd vliegt voorbij en daarin willen we graag iedereen spreken.

Cadeautips

Belevenissen

Vind je het leuk om ons een belevenis te geven die we samen met jullie kunnen ondernemen? Parachute springen kan misschien je hobby zijn, maar niet voor ons. Dat aparte restaurantje of die wijnproeverij willen we graag met je meemaken.

onze toekomst

Help ons met alles wat het getrouwde leven met zich meebrengt. Ons huis, de tuin, onze nieuwe wijnkast, een gevulde envelop is altijd welkom.

Kom je ook?

Het bruidspaar is getrouwd, de bruiloft is voorbij.
Het RSVP formulier is daaom verwijderd.

Bruiloft Martina & Remko

Trouwleveranciers betrokken bij deze bruiloft