Kelly & Rick
10-05-2024

Kelly

Geboren op 10 november 1992 en op een klein uitstapje naar Andijk na altijd in Stede Broec gewoond. Ik kan echt niet stil zitten en wil het liefst ieder moment van de dag gevuld hebben, het liefst met leuke dingen. Ik vergeet veel dingen, maar ik vertrouw erop dat we er samen een onvergetelijke dag van kunnen maken.

&

Rick

Op 1 november 1991 geboren in Enkhuizen en daar nog nooit echt weg gegaan. Ik hou van goede gesprekken en ga er graag op uit om leuke dingen te doen. Mijn eigen ding doe ik graag en laat mijn gevoel daarbij helpen samen met mijn tikkeltje eigenwijsheid.

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

In augustus 2018 hebben wij elkaar leren kennen op school. In de maanden die volgden was er normaal contact tussen collega's, eventueel vrienden. Maar na een koppelsessie van de leerlingen moest de eerste date er toch echt van komen. Wat stiekem al bloeide tot een mogelijke relatie werd hiermee een feit.

Al snel ging Rick naar eigen zeggen erg lang uit logeren in Andijk. Maar daar wilde hij (en Kelly trouwens ook) niet blijven en samen gingen wij op zoek naar iets dat beter bij ons paste. Zo wonen we nu qua afstand heerlijk tussen onze ouderlijke huizen.

Rick heeft Kelly al snel overtuigd dat kamperen eigenlijk gewoon geweldig is en samen hopen wij dit dan ook nog vaak te mogen doen.

Bruiloft Kelly & Rick

Programma

Ceremonie

Locatie: Nieuw Westert

Aanvang gasten:
14:30-14:45
Start ceremonie:
15:00

Na de ceremonie zal een scheiding worden gemaakt tussen daggasten en ceremoniegasten. Op de uitnodiging staat voor welke delen van de dag je welkom bent.

Adres:
Oude Schulpweg18
1935 EN Egmond-Binnen

Taart en toost

Na de ceremonie zal er zoals het hoort lekker gesmikkeld worden om de liefde in klein gezelschap te vieren.

Diner

De opties voor het diner worden in maart 2024 kortgesloten. Geef eventuele dieetwensen en allergieën alvast door! Eventuele verdere communicatie hierover zal verlopen via de ceremoniemeesters via de mail.

Feest!

Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 00:30

Voor het feest is iedereen weer welkom bij Nieuw Westert. Er mag gedanst worden! Als een echte West-Fries stilstaan hoort daar natuurlijk niet bij.Ook hier is gelegenheid het bruidspaar te feliciteren.

Bruiloft Kelly & Rick

Betrokkenen

Miranda

Getuige 3

Fotografie door

Bart Rondeel Photography logo

De foto's

Kelly en Rick, van harte gefeliciteerd!
En aan alle gasten, dank dat jullie zo lekker jezelf zijn gebleven voor mijn camera. Niks gemaakt of in scene gezet, de foto's die jullie nu gaan zien zijn het échte verhaal van de bruiloft van Kelly en Rick.

Klik voor de online galerij!

trouwfoto op het strandtrouwfoto op het strandtrouwfoto op het strandtrouwfoto op het strand

Gaan jullie ook trouwen?

Gaan jullie ook trouwen en zijn jullie enthousiast geworden van deze foto's?

Doe hieronder een datum-check om mijn beschikbaarheid te checken voor jullie eigen trouwdatum en laten we kennismaken!

De ceremoniemeesters

Wij zijn Miranda en Evelien, vriendin en (schoon)zus van het bruidspaar.
Rick en Kelly hebben ons gevraagd of wij hun ceremoniemeesters willen zijn voor deze bijzondere dag. Uiteraard vinden wij het een enorme eer dat wij deze bijzondere rol mogen vervullen.

Voor vragen, opmerkingen en/of goede ideeën kunnen jullie ons benaderen via het onderstaande mailadres.
rickenkelly10052024@gmail.com
Wij kijken ernaar uit om er samen met jullie een fantastische en onvergetelijke dag van te maken!

Email

Bruiloft Kelly & Rick

Praktische informatie

Parkeren

Er is parkeergelegenheid bij de locatie.

Dresscode

Ondanks dat onze bruiloft zal plaatsvinden in Egmond, is het geen strandfeest. De kleding mag feestelijk zijn.

Mannen: Nette kleding of pak.
Vrouwen: Een leuke jurk of andere leuke set. Wit mag niet de boventoon voeren.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt in de kleding die gedragen wordt.

Zijn er kinderen welkom?

Wij hebben ervoor gekozen hierbij een schifting te maken. Er zal een aantal kinderen aanwezig zijn. De betreffende ouders zijn hiervan op de hoogte.

Foto's

Tijdens de ceremonie wordt je verzocht de telefoon of andere devices niet te gebruiken en je aandacht op de ceremonie te richten. Er is een professioneel fotograaf aanwezig. De foto's worden met je gedeeld op deze site.

Wat te doen in de tussentijd?

Bent je geen daggast, maar wilt u wel naar de ceremonie én het feest komen? Er is genoeg te doen om de overige tijd te overbruggen. Denk aan een leuke strandwandeling, breng een bezoekje aan de abdij, ga lekker midgetgolfen of zoek iets anders leuks om te doen. Ook Alkmaar is niet heel ver. Er zijn genoeg plekken om te eten. Een tipje van ons: wel even reserveren.

Cadeautips

onze toekomst

Help ons met alles wat het getrouwde leven met zich meebrengt. Onze toekomstplannen, het huis of wellicht onze huwelijksreis, een envelop is altijd welkom.

Kom je ook?

Het bruidspaar is getrouwd, de bruiloft is voorbij.
Het RSVP formulier is daaom verwijderd.

Bruiloft Kelly & Rick

Trouwleveranciers betrokken bij deze bruiloft

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Datum-check en brochure

Wij bijten niet!

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en ik stuur jullie direct mijn brochure toe. Staat de trouwdatum nog niet vast? Laat dan weten welke datum jullie voorkeur heeft.

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact op door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.

persoonlijke aanpak
De keuze voor een fotograaf is heel persoonlijk. Naast de fotografische stijl zijn het karakter en de waardes van de fotograaf één van de belangrijkste criteria om jullie keuze te maken. Als ik iemand inhuur hou ik van een persoonlijke aanpak waarbij er duidelijk en snel gecommuniceerd wordt. Het is om die rede dat ik deze werkwijze ook zelf toepas als fotograaf.
Bart Rondeel bruidsfotograaf
Photo: Roxy Sun
Voor de bruiloft

Jullie mogen deze aanpak dan ook direct van mij verwachten. Bel me, app me of mail me en je mag altijd een reactie van mij verwachten. Natuurlijk ook zo snel mogelijk, maar ook ik zal de telefoon eens weg moeten leggen. Zo ben ik natuurlijk vaak te vinden op de mat, de mountainbike en op bruiloften, dus een telefoon opnemen zal niet altijd gaan.

Persoonlijk contact is dus echt heel belangrijk voor mij en daarom zal ik jullie ook graag willen leren kennen. Tijdens een kennismaking gaat het dan ook vooral over jullie. Ik wil van alles van jullie weten, want hoe meer ik weet, hoe beter ik voor jullie de bruiloft kan vastleggen.
Kijk maar eens naar de foto hieronder. Ik wist dat de bruid een speciale band had met haar opa dus ik was constant op zoek naar het juiste moment om die band vast te leggen. Voor haar is dit daarom één van de belangrijkste foto's geworden.

Bruidspaar danst met opa

Natuurlijk hebben we het tijdens de kennismaking ook over de planning van jullie dag en hoe de fotografie, en dan met name de portretten, hier het beste bij ingepland kunnen worden. Ik maak een hoop bruiloften mee, dus het hoeft niet alleen over de fotografie te gaan. Ik heb allerlei praktische tips die jullie goed kunnen gebruiken voor jullie bruiloft. Ik vind het simpelweg gewoon leuk om te horen wat jullie allemaal van plan zijn en denk graag met jullie mee om dit tot een succes te maken.

Daarnaast krijgen jullie toegang tot de online portal. In deze online omgeving komt alles wat betreft onze samenwerking terecht. Natuurlijk zal ik dit ook allemaal aan jullie laten zien en uitleggen tijdens de kennismaking, meer hierover bij de pagina over de online portal.

Daarnaast kunnen jullie tijdens de voorbereidingen natuurlijk altijd contact met mij zoeken voor vragen of tips. Aanpassingen in de planning kunnen via de portal doorgegeven worden en ik zal deze aanpassingen ook direct zien.
Kort voor de bruiloft hebben we nog even contact om voor de laatste keer alle details door te nemen om er zeker van te zijn dat ik overal van op de hoogte ben. En daarna is het dan eindelijk zover!

Bruiloft ballon detail foto
Tijdens de bruiloft

Eindelijk! Na zo'n lange tijd plannen is de speciale dag dan eindelijk aangebroken. Het is jullie dag, jullie moeten ongestoord kunnen genieten en daar ga ik en natuurlijk al andere mensen om jullie heen voor zorgen. Het is om die rede dat ik altijd nauw contact hou met de ceremoniemeester en andere mensen die betrokken zijn bij de bruiloft om de organisatie zo strak mogelijk te houden.

Bruidsfotografie tijdens ceremonie
Photo: Eliza Dernovska

Op de bruiloft ben ik onzichtbaar wanneer dat nodig is maar aanwezig wanneer dat moet. Zo zal ik vaak tijdens de ceremonie meer op de achtergrond werken, maar bijvoorbeeld bij de groepsfoto toch echt even de aandacht op moeten eisen zodat ook die foto een succes wordt. Tijdens het feest dans ik lekker mee omdat ik merk dat ik dan veel dichterbij kan komen en mensen zich veel meer open stellen voor mijn camera.
Geen zin in ongemakkelijke poses tijdens de portretten? Gelukkig, ik namelijk ook niet! Zie het als een relaxte wandeling die ik zorgeloos voor jullie vastleg. Ik zal jullie uiteraard hier en daar een beetje 'regisseren' om zo de mooiste beelden te krijgen, maar ik hou van beweging en zie dat dus ook graag terug tijdens deze shoot. Doe maar gek, lach, vermaak elkaar en wees lekker jezelf, zo komen de foto's uiteindelijk ook het beste tot hun recht.
Verder doe ik gedurende de dag gewoon lekker mee. Ik hou van bruiloften en alles wat ermee te maken heeft. Ik ben lekker mezelf, lach mee en heb oprecht een hele leuke tijd tijdens jullie bruiloft.

Na de bruiloft

De bruiloft is voorbij, maar ik werk nog hard door. Na het maken van de nodige back- ups is het nu namelijk aan mij om te zorgen dat al die foto's zorgvuldig uitgekozen en nabewerkt worden. Ik schiet op een dag duizenden foto's en ik zie ze werkelijk allemaal voorbij komen, ik selecteer alleen de aller beste en zorg ervoor dat ze uiteindelijk in de nabewerking nog extra tot hun recht komen door ze echt te transformeren tot mijn eigen unieke stijl.
Natuurlijk begrijp ik dat jullie echt niet kunnen wachten om de eerste foto's te zien en daarom zorg ik er altijd voor dat er binnen een week een preview voor jullie klaarstaat in de online galerij. Op die manier zit de dag nog lekker fris in jullie geheugen en beleven jullie alle momenten opnieuw.
Omdat ik veel aandacht besteed aan het selecteren en de nabewerking heb ik ongeveer 4 tot 6 weken nodig om uiteindelijk alle foto's via de online galerij aan jullie te leveren. Natuurlijk is de galerij te delen met alle vrienden en familie, maar daarnaast kunnen jullie nu ook de selectie gaan maken voor jullie trouwalbum. Jullie kunnen dit aan mij doorgeven via de galerij en vervolgens zal ik met die selectie het album ontwerpen en uiteindelijk weer aan jullie laten zien via de portal. Natuurlijk kunnen jullie hier rustig in jullie eigen tijd doorheen bladeren en aangeven waar jullie graag nog aanpassingen zien voordat het ontwerp uiteindelijk naar de producent gestuurd wordt. De foto voor jullie print mogen jullie op elk gewenst moment doorgeven.
De levering van het album zal enkele weken in beslag nemen en na het overhandigen van het album en de print zit het er dan toch echt op. Het enige wat ik dan nog van jullie vraag is of jullie mijn werk willen beoordelen. Groei is voor mij enorm belangrijk en de beste manier om erachter te komen hoe mijn werk en aanpak is ervaren, is door het te vragen aan mijn eigen klanten!

moderne tools
Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen is tegenwoordig online en heeft een smartphone, daarom maak ik gebruik van de modernste tools om voor jullie als bruidspaar voor een ervaring te zorgen waar gemak, duidelijkheid en stijl voorop staan.
Wedding photographer Bart Rondeel
Photo: Roxy Sun
De online portal

Alle bruidsparen die mij boeken als bruidsfotograaf voor hun bruiloft krijgen een totaalpakket. Hier zit standaard toegang tot de online portal bij in en dat doe ik niet voor niks. Niet alleen is dit voor jullie erg tof en handig, ook voor mij is het een tool waar ik dagelijks gebruik van maak om de communicatie met gemak te laten verlopen. Bovendien bevat de portal ook een online galerij die makkelijk met vrienden en familie te delen is en kunnen jullie zelfs het ontwerp van jullie album via deze tool bekijken en goedkeuren.

De galerij

Een online omgeving waar al jullie foto's in te zien zijn en die na afloop van de bruiloft te delen is met alle vrienden en familie, dat is simpel gezegd de galerij.
USB sticks zijn eigenlijk al niet meer van deze tijd. Technische ontwikkelingen gaan zo snel dat de nieuwste laptops al geen USB ingang meer hebben. Alles is verbonden met het internet en dat is waarom de online galerij zo enorm waardevol is.
Het is snel, simpel, ziet er mooi uit en tegenwoordig heel belangrijk, het werkt feilloos op alle apparaten. Daarnaast zijn er ook over details als de beveiliging en toegankelijkheid nagedacht en kan ik de zal ik de foto's voor jullie per overzichtelijk indelen in verschillende categorieën

Trouwfotografie galerij voorbeeld

Jullie krijgen exclusieve digitale rechten om als enige de files in hoge resolutie en uiteraard zonder mijn bedrijfslogo te kunnen downloaden. Daarnaast kunnen jullie ook zelf beslissen welke foto's allemaal te zien zijn voor vrienden en familie. Misschien vinden jullie sommige foto's iets te persoonlijk en hoeven die niet perse gedeeld te worden, jullie kunnen deze foto's dan makkelijk verbergen voor anderen.
Ook bevat de galerij de handige functies om jullie favorieten te selecteren. Ik kan deze selectie dan weer gebruiken in het ontwerp van het trouwalbum.

Hebben jullie interesse in het bestellen van prints? Dan kan ik zelfs een ander type galerij voor jullie aanmaken waarin jullie heel makkelijk kunnen zien hoe de foto er aan de muur uitziet.

Bruidsfotografie print voorbeeld

Kortom, de galerij is echt helemaal van deze tijd en maakt niet alleen het delen van de foto's na de bruiloft super makkelijk, het is ook nog eens heel erg veilig en bovendien dag en nacht te bekijken.

Bruidsfotografie galerij voorbeeld
Album ontwerp

Nadat ik van jullie de favoriete foto's heb doorgekregen via de galerij ga ik aan de slag met het ontwerp van het album. Uiteraard is de layout afhankelijk van de grootte van het album dat jullie bestellen. Foto's komen wel echt het beste tot hun recht wanneer ze groot worden geprint, dus ik raad het niet aan té veel foto's te selecteren, dan wordt het erg druk.

Zodra ik het eerste ontwerp af heb kunnen jullie deze inzien via de portal. Jullie kunnen er doorheen bladeren en zelfs aangegeven waar jullie graag aanpassingen zien. Na de nodige aanpassingen komen we uiteindelijk bij het ontwerp dat naar de producent gestuurd zal worden. Dit gebeurd pas zodra jullie dit goedkeuren in de portal zodat hier geen misverstand over kan ontstaan. Hieronder een voorbeeld van een groot album 35x35 cm waarin het bruidspaar vraagt om de tekst iets kleiner te maken.

Album Design proofing voorbeeld
communicatie tools

Naast deze paradepaardjes van de portal is er ook over de formaliteiten nagedacht. Zo zijn er formulieren waarin jullie de album opties rustig in jullie eigen tijd kunnen bekijken. Ook zijn er formulieren om wat contactgegevens met mij te delen (denk aan bijvoorbeeld de ceremoniemeester of de trouwlocatie) en is er een heel handig formulier waarin jullie de planning van de dag kunnen invullen zodat het voor mij altijd duidelijk is hoe de planning eruit ziet. Zelfs de facturen en dergelijke zijn hier allemaal in terug te vinden in kunnen jullie in je eigen tijd inzien.