Joyce & Davey
18-05-2024

Joyce

Geboren en getogen Katwijker. Hier ben ik trots op. Ik werk bij Raamwerk locatie Zeehos, een instelling voor mensen met een lichamelijke beperking die gevestigd is in Katwijk. Na mijn opleiding tot hbo-verpleegkundige en wat jaren werkervaring ben ik gestart met de opleiding tot verpleegkundig specialist. Ik ben momenteel druk bezig met het afronden van de studie. Naast de studie is er ook ruimte voor ontspanning. Mij kan je heel gelukkig maken met eten, of het nu uit eten is of lekker borrelen met vrienden onder het genot van een bordspel. Ook staan winkelen en reizen hoog op mijn lijstje van favorieten bezigheden.

&

Davey

Opgegroeid in het mooie Katwijk. Ik heb mijn hbo-opleiding integrale veiligheidskunde afgerond, waar ik gemotiveerd raakte om bij de politie te gaan werken.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de voetbal. Ook vind ik het leuk om te gamen en bordspellen te spelen. Na onze reis naar Bali en Nieuw-Zeeland ben ik geïnspireerd om meer van de wereld te zien met Joyce.

Daarnaast ben ik trots om onderdeel te zijn van de Sensatiezoekers, waar GEK zijn de standaard is!

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

Joyce en Davey hebben elkaar leren kennen op het Andreas College locatie Pieter Groen. In de eerste klas konden zij elkaar al. Echter, zij konden elkaar niet uitstaan. In de tweede kwamen zij bij elkaar in de klas. Ojee, zou je denken... Maar niets is minder waar. Na Davey zijn metamorfose in een enorme knappe kerel, het ontdoen van zijn slechte kledingstijl en na vele uren met elkaar in de klas te besteden, sloeg de vlam tóch over. Zij kregen verkering op 6 oktober 2011.

Velen jaren waren Joyce en Davey samen. Zij hebben veel samen meegemaakt. Ze zijn meerdere malen op reis geweest en hebben veel gezamenlijke interesses ontwikkeld, zoals bordspellen en  eten. Ook steunden zij elkaar in mindere periodes. Zij zijn als het ware samen opgegroeid.

De meeste logische stap was om samen te gaan wonen. Dit deden zij dan ook op 5 februari 2020, toen zij de sleutel van de Troelstrastraat kregen. De eerste maand was even lastig, want ze moesten elkaar in het begin "tipjes" geven. Davey is namelijk gestructureerd en opgeruimd, Joyce niet.  Uiteindelijk werd het wél heel leuk en met de komst van Smokey en Simba was het plaatje compleet... of toch niet?
Joyce en Davey vonden het na twee jaar Troelstrastraat tijd om verder te kijken naar een huisje op de grond. Zij kregen de sleutel van de Mars op 5 september 2022.

Was het plaatje dan nu wel compleet? Nee! Joyce was al enkele jaren aan het zeuren dat het wel tijd werd om te trouwen. Echter, Davey hapte maar niet. Toen kwam daar na bijna 11 jaar wachten, toch het moment ! Op 17 juli 2022 ging Davey EINDELIJK op zijn knie op Arthur's Seat in Edinburgh.  Het plannen kon beginnen en de trouwdag is bijna nabij.

Bruiloft Joyce & Davey

Programma

Ceremonie (alleen dag gasten)

Locatie: SandCbar

We hopen met mooi weer op het strand in het mooie Katwijk elkaar het Ja-woord te geven.

Aanvang gasten:
11:30
Start ceremonie:
12:00

Adres:
Boulevard Zeezijde 43
2225 BB Katwijk aan Zee

Kerkelijke ceremonie

Locatie: Andreas kerk

In de Andreas kerk op de boulevard in Katwijk geven wij opnieuw elkaar het Ja-woord.

Aanvang gasten: 14:00 -14:15
Start ceremonie: 14:30

Adres:
Boulevard 109
2225 BB Katwijk aan Zee

Receptie

Locatie: Kerkhaventje

Op de receptie is er gelegenheid om het bruidspaar te feliciteren.

Start receptie: 15:30

Adres:
Boulevard 110 a
2225 GR Katwijk aan Zee

Diner (alleen dag gasten)

Locatie: SandCbar

Na de receptie zullen de dag gasten samen met het bruidspaar teruglopen naar SandCbar voor het Diner.

Start diner: 17:30

Adres:
Boulevard Zeezijde 43
2225 BB Katwijk aan Zee

Feestavond

Locatie: SandCbar

De feestavond wordt gestart met het welkom heten van de avondgasten en is er opnieuw de mogelijkheid om het bruidspaar te feliciteren.

Aanvang avondgasten: 20:00 uur
Start feestavond:
20:30 uur

Adres:
Boulevard Zeezijde 43
2225 BB Katwijk aan Zee

Bruiloft Joyce & Davey

Betrokkenen

Heleen Schaap

Getuige Davey
Moeder van de bruidegom

Heleen Duim

Getuige Joyce
Moeder van de bruid

Kim Duim

Bruidsmeisje
Zusje van de bruid

Sjoerd Boezaard

Ceremoniemeester
Vriend van de bruidegom

De ceremoniemeesters

Het bruidspaar heeft Nelly den Haas en Sjoerd Boezaard uitgekozen om de bijzondere taak van ceremoniemeester uit te voeren. De taak van de ceremoniemeesters is om alles in goede banen te leiden op de belangrijkste dag van het leven van het bruidspaar.

U kunt bij de ceremoniemeesters voor al uw vragen terecht. Dit kan op zowel de dag zelf als van te voren. Druk hieronder op de button om een e-mailtje te sturen naar de ceremoniemeesters met uw vraag.

Email

Bruiloft Joyce & Davey

Praktische informatie

Parkeren

Op de boulevard zijn er genoeg plekken om uw fiets te stallen.
Als u met de auto komt kan er geparkeerd worden in de ondergrondse parkeergarage Boulevard Katwijk. Vanuit de parkeergarage is het een klein stukje lopen naar zowel de strandtent als de kerk.

Dresscode

Aan de dag gasten vragen wij om rekening te houden met bovenstaand kleurenpallet. Voor de avond gasten is het houden aan het kleurenpallet gewenst, maar niet verplicht.

Mag ik mensen meenemen?

Alleen de namen die op de kaart staan zijn uitgenodigd voor het tijdstip wat op de kaart staat. Dus bijvoorbeeld geen extra kinderen, aanhangsel, huisdieren of narren!

Stukjes

Wil je een stukje opvoeren voor het bruidspaar? Leuk! Je kan je hiervoor opgeven bij de ceremoniemeesters.
Het opgeven voor stukjes kan tot uiterlijk 1 mei 2024.

Versnaperingen

Wij zullen zorgen voor eten en drinken. Verdovende middelen zijn niet toegestaan.

Confetti

Confetti en bloemblaadjes zijn natuurlijk hartstikke feestelijk. Helaas is het op alle locaties niet toegestaan en staat er een hoge boete op. Dus gelieve niet meenemen!

Foto's & Video's

Wij hebben tijdens de ceremonie een foto en videograaf, het is dus niet nodig om zelf foto's en video's te maken. Dus doe de telefoon lekker weg en geniet van de ceremonie. Tussendoor en op de avond ben je natuurlijk vrij om foto's te maken.
Ook de vraag om geen foto's of video's van het bruidspaar te plaatsen op social media voordat zij zelf iets hebben geplaatst.

Cadeautips

Ons trouwalbum

Help ons aan het album met deze cadeaubon. Hij wordt gratis bij jullie thuisgestuurd en jullie kunnen er een persoonlijke boodschap op achterlaten.

onze toekomst

Help ons met alles wat het getrouwde leven met zich meebrengt. Onze toekomstplannen, het huis of wellicht onze huwelijksreis, een envelop is altijd welkom.

Kom je ook?


Vul de RSVP in voor 1 april!

LET OP:
De RSVP is pas compleet na persoonlijke bevestiging.
Geen bevestiging gekregen? Neem contact op met het bruidspaar!

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Datum-check en brochure

Wij bijten niet!

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en ik stuur jullie direct mijn brochure toe. Staat de trouwdatum nog niet vast? Laat dan weten welke datum jullie voorkeur heeft.

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact op door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.

persoonlijke aanpak
De keuze voor een fotograaf is heel persoonlijk. Naast de fotografische stijl zijn het karakter en de waardes van de fotograaf één van de belangrijkste criteria om jullie keuze te maken. Als ik iemand inhuur hou ik van een persoonlijke aanpak waarbij er duidelijk en snel gecommuniceerd wordt. Het is om die rede dat ik deze werkwijze ook zelf toepas als fotograaf.
Bart Rondeel bruidsfotograaf
Photo: Roxy Sun
Voor de bruiloft

Jullie mogen deze aanpak dan ook direct van mij verwachten. Bel me, app me of mail me en je mag altijd een reactie van mij verwachten. Natuurlijk ook zo snel mogelijk, maar ook ik zal de telefoon eens weg moeten leggen. Zo ben ik natuurlijk vaak te vinden op de mat, de mountainbike en op bruiloften, dus een telefoon opnemen zal niet altijd gaan.

Persoonlijk contact is dus echt heel belangrijk voor mij en daarom zal ik jullie ook graag willen leren kennen. Tijdens een kennismaking gaat het dan ook vooral over jullie. Ik wil van alles van jullie weten, want hoe meer ik weet, hoe beter ik voor jullie de bruiloft kan vastleggen.
Kijk maar eens naar de foto hieronder. Ik wist dat de bruid een speciale band had met haar opa dus ik was constant op zoek naar het juiste moment om die band vast te leggen. Voor haar is dit daarom één van de belangrijkste foto's geworden.

Bruidspaar danst met opa

Natuurlijk hebben we het tijdens de kennismaking ook over de planning van jullie dag en hoe de fotografie, en dan met name de portretten, hier het beste bij ingepland kunnen worden. Ik maak een hoop bruiloften mee, dus het hoeft niet alleen over de fotografie te gaan. Ik heb allerlei praktische tips die jullie goed kunnen gebruiken voor jullie bruiloft. Ik vind het simpelweg gewoon leuk om te horen wat jullie allemaal van plan zijn en denk graag met jullie mee om dit tot een succes te maken.

Daarnaast krijgen jullie toegang tot de online portal. In deze online omgeving komt alles wat betreft onze samenwerking terecht. Natuurlijk zal ik dit ook allemaal aan jullie laten zien en uitleggen tijdens de kennismaking, meer hierover bij de pagina over de online portal.

Daarnaast kunnen jullie tijdens de voorbereidingen natuurlijk altijd contact met mij zoeken voor vragen of tips. Aanpassingen in de planning kunnen via de portal doorgegeven worden en ik zal deze aanpassingen ook direct zien.
Kort voor de bruiloft hebben we nog even contact om voor de laatste keer alle details door te nemen om er zeker van te zijn dat ik overal van op de hoogte ben. En daarna is het dan eindelijk zover!

Bruiloft ballon detail foto
Tijdens de bruiloft

Eindelijk! Na zo'n lange tijd plannen is de speciale dag dan eindelijk aangebroken. Het is jullie dag, jullie moeten ongestoord kunnen genieten en daar ga ik en natuurlijk al andere mensen om jullie heen voor zorgen. Het is om die rede dat ik altijd nauw contact hou met de ceremoniemeester en andere mensen die betrokken zijn bij de bruiloft om de organisatie zo strak mogelijk te houden.

Bruidsfotografie tijdens ceremonie
Photo: Eliza Dernovska

Op de bruiloft ben ik onzichtbaar wanneer dat nodig is maar aanwezig wanneer dat moet. Zo zal ik vaak tijdens de ceremonie meer op de achtergrond werken, maar bijvoorbeeld bij de groepsfoto toch echt even de aandacht op moeten eisen zodat ook die foto een succes wordt. Tijdens het feest dans ik lekker mee omdat ik merk dat ik dan veel dichterbij kan komen en mensen zich veel meer open stellen voor mijn camera.
Geen zin in ongemakkelijke poses tijdens de portretten? Gelukkig, ik namelijk ook niet! Zie het als een relaxte wandeling die ik zorgeloos voor jullie vastleg. Ik zal jullie uiteraard hier en daar een beetje 'regisseren' om zo de mooiste beelden te krijgen, maar ik hou van beweging en zie dat dus ook graag terug tijdens deze shoot. Doe maar gek, lach, vermaak elkaar en wees lekker jezelf, zo komen de foto's uiteindelijk ook het beste tot hun recht.
Verder doe ik gedurende de dag gewoon lekker mee. Ik hou van bruiloften en alles wat ermee te maken heeft. Ik ben lekker mezelf, lach mee en heb oprecht een hele leuke tijd tijdens jullie bruiloft.

Na de bruiloft

De bruiloft is voorbij, maar ik werk nog hard door. Na het maken van de nodige back- ups is het nu namelijk aan mij om te zorgen dat al die foto's zorgvuldig uitgekozen en nabewerkt worden. Ik schiet op een dag duizenden foto's en ik zie ze werkelijk allemaal voorbij komen, ik selecteer alleen de aller beste en zorg ervoor dat ze uiteindelijk in de nabewerking nog extra tot hun recht komen door ze echt te transformeren tot mijn eigen unieke stijl.
Natuurlijk begrijp ik dat jullie echt niet kunnen wachten om de eerste foto's te zien en daarom zorg ik er altijd voor dat er binnen een week een preview voor jullie klaarstaat in de online galerij. Op die manier zit de dag nog lekker fris in jullie geheugen en beleven jullie alle momenten opnieuw.
Omdat ik veel aandacht besteed aan het selecteren en de nabewerking heb ik ongeveer 4 tot 6 weken nodig om uiteindelijk alle foto's via de online galerij aan jullie te leveren. Natuurlijk is de galerij te delen met alle vrienden en familie, maar daarnaast kunnen jullie nu ook de selectie gaan maken voor jullie trouwalbum. Jullie kunnen dit aan mij doorgeven via de galerij en vervolgens zal ik met die selectie het album ontwerpen en uiteindelijk weer aan jullie laten zien via de portal. Natuurlijk kunnen jullie hier rustig in jullie eigen tijd doorheen bladeren en aangeven waar jullie graag nog aanpassingen zien voordat het ontwerp uiteindelijk naar de producent gestuurd wordt. De foto voor jullie print mogen jullie op elk gewenst moment doorgeven.
De levering van het album zal enkele weken in beslag nemen en na het overhandigen van het album en de print zit het er dan toch echt op. Het enige wat ik dan nog van jullie vraag is of jullie mijn werk willen beoordelen. Groei is voor mij enorm belangrijk en de beste manier om erachter te komen hoe mijn werk en aanpak is ervaren, is door het te vragen aan mijn eigen klanten!

moderne tools
Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen is tegenwoordig online en heeft een smartphone, daarom maak ik gebruik van de modernste tools om voor jullie als bruidspaar voor een ervaring te zorgen waar gemak, duidelijkheid en stijl voorop staan.
Wedding photographer Bart Rondeel
Photo: Roxy Sun
De online portal

Alle bruidsparen die mij boeken als bruidsfotograaf voor hun bruiloft krijgen een totaalpakket. Hier zit standaard toegang tot de online portal bij in en dat doe ik niet voor niks. Niet alleen is dit voor jullie erg tof en handig, ook voor mij is het een tool waar ik dagelijks gebruik van maak om de communicatie met gemak te laten verlopen. Bovendien bevat de portal ook een online galerij die makkelijk met vrienden en familie te delen is en kunnen jullie zelfs het ontwerp van jullie album via deze tool bekijken en goedkeuren.

De galerij

Een online omgeving waar al jullie foto's in te zien zijn en die na afloop van de bruiloft te delen is met alle vrienden en familie, dat is simpel gezegd de galerij.
USB sticks zijn eigenlijk al niet meer van deze tijd. Technische ontwikkelingen gaan zo snel dat de nieuwste laptops al geen USB ingang meer hebben. Alles is verbonden met het internet en dat is waarom de online galerij zo enorm waardevol is.
Het is snel, simpel, ziet er mooi uit en tegenwoordig heel belangrijk, het werkt feilloos op alle apparaten. Daarnaast zijn er ook over details als de beveiliging en toegankelijkheid nagedacht en kan ik de zal ik de foto's voor jullie per overzichtelijk indelen in verschillende categorieën

Trouwfotografie galerij voorbeeld

Jullie krijgen exclusieve digitale rechten om als enige de files in hoge resolutie en uiteraard zonder mijn bedrijfslogo te kunnen downloaden. Daarnaast kunnen jullie ook zelf beslissen welke foto's allemaal te zien zijn voor vrienden en familie. Misschien vinden jullie sommige foto's iets te persoonlijk en hoeven die niet perse gedeeld te worden, jullie kunnen deze foto's dan makkelijk verbergen voor anderen.
Ook bevat de galerij de handige functies om jullie favorieten te selecteren. Ik kan deze selectie dan weer gebruiken in het ontwerp van het trouwalbum.

Hebben jullie interesse in het bestellen van prints? Dan kan ik zelfs een ander type galerij voor jullie aanmaken waarin jullie heel makkelijk kunnen zien hoe de foto er aan de muur uitziet.

Bruidsfotografie print voorbeeld

Kortom, de galerij is echt helemaal van deze tijd en maakt niet alleen het delen van de foto's na de bruiloft super makkelijk, het is ook nog eens heel erg veilig en bovendien dag en nacht te bekijken.

Bruidsfotografie galerij voorbeeld
Album ontwerp

Nadat ik van jullie de favoriete foto's heb doorgekregen via de galerij ga ik aan de slag met het ontwerp van het album. Uiteraard is de layout afhankelijk van de grootte van het album dat jullie bestellen. Foto's komen wel echt het beste tot hun recht wanneer ze groot worden geprint, dus ik raad het niet aan té veel foto's te selecteren, dan wordt het erg druk.

Zodra ik het eerste ontwerp af heb kunnen jullie deze inzien via de portal. Jullie kunnen er doorheen bladeren en zelfs aangegeven waar jullie graag aanpassingen zien. Na de nodige aanpassingen komen we uiteindelijk bij het ontwerp dat naar de producent gestuurd zal worden. Dit gebeurd pas zodra jullie dit goedkeuren in de portal zodat hier geen misverstand over kan ontstaan. Hieronder een voorbeeld van een groot album 35x35 cm waarin het bruidspaar vraagt om de tekst iets kleiner te maken.

Album Design proofing voorbeeld
communicatie tools

Naast deze paradepaardjes van de portal is er ook over de formaliteiten nagedacht. Zo zijn er formulieren waarin jullie de album opties rustig in jullie eigen tijd kunnen bekijken. Ook zijn er formulieren om wat contactgegevens met mij te delen (denk aan bijvoorbeeld de ceremoniemeester of de trouwlocatie) en is er een heel handig formulier waarin jullie de planning van de dag kunnen invullen zodat het voor mij altijd duidelijk is hoe de planning eruit ziet. Zelfs de facturen en dergelijke zijn hier allemaal in terug te vinden in kunnen jullie in je eigen tijd inzien.