Jeroen & Angelique
25-06-2023

Jeroen

Viel als een blok voor Angelique, lekker spontaan, ziet er goed uit en is ontzettend aardig, we groeiden snel naar elkaar toe. Haarlem blijft speciaal voor ons.
Hobby's: gamen, surfen, fietsen, duiken, reizen, lekker eten

&

Angelique

Na het zien van de prachtige ogen en het fonkeltje erin was ik verkocht. Deze lieve, knappe, zorgzame vent moest ik wel aan de haak slaan.
Hobby's: buiten sporten, knutselen/ crea bea, lezen, lekker eten, reizen, duiken.. uhm wat niet eigenlijk

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

Daar stonden we dan bij de Bugsys te wachten tot we naar binnen mochten 25-3-2018, Jeroen als het duveltje achter Evert vandaan, Angelique als het meisje met de rozen. De dag erna werd Jeroen wakker met een Tinder berichtje: 'Leuk je in het echt te hebben gezien :)'. Oh help wanneer heeft ze me gezien dan, toch niet toen ik me als een gek stond uit te sloven in de Studio, stilletjes toekijkend vanuit een hoekje? Al snel was daar een eerste echte date. Voor de volgende dates die gingen volgen deden we aan verassingsdates. De een regelde alles, de andere wist niets. Glow in the dark golf, zeilen zonder wind met een picknick aan boord, ice karten en samen sushi maken (met een hoeveelheid rijst dat een weeshuis ervan kan eten). Na een jaartje durfden we het aan om samen te wonen op 11 hoog. Ondertussen hebben we ons eigen nestje gemaakt in Bennebroek. Ongelofelijk maar waar, 2 jaar geleden wist Angelique helemaal van niets toen ze mee gesmokkeld werd naar Nederzandt om met Kim te eten terwijl Jeroen iets heel anders van plan was om bij het Schuttersputje op 1 knie te gaan.
Op 7 april werd onze grote liefde Myrthe geboren en met z'n 3en en Bailey vormen we een ideaal gezinnetje. Wij kunnen niet wachten om alle 3 ook dezelfde achternaam te hebben en samen met al onze dierbaren de liefde te vieren.

Bruiloft Jeroen & Angelique

Programma

Lunch

Locatie: Het Brouwerskolkje

11.30 Ontvangst

12.00 Lunch

Adres:
Brouwerskolkweg 5
2051 ED Overveen

Ceremonie

Locatie: Het Brouwerskolkje

11.30 ontvangst


14.00 Ontvangst
14.30 Ceremonie
15.30 Bubbels en taart
16.00 Feest
20.00 Einde

Adres:
Brouwerskolkweg 5
2051 ED Overveen

Bruiloft Jeroen & Angelique

Betrokkenen

Bailey

Bewaker van het fort

De ceremoniemeester

Marieke Stolp

Lieve vrienden en familie van Jeroen en Angelique

Graag stel ik me aan jullie voor als (schoon)zus en ceremoniemeester van het bruidspaar.
Voor alle gewone en bijzondere vragen en verzoeken voor en tijdens de bruiloft kunnen jullie bij mij terecht, zodat Jeroen en Angelique optimaal kunnen genieten van deze bijzondere dag! <3

Ik kijk er naar uit jullie te zien op 25 juni!

Liefs, Marieke Stolp
06-51997359
mariekestolp@gmail.com

Email

Bruiloft Jeroen & Angelique

Praktische informatie

Het Brouwerskolkje Parkeren

Er is een klein parkeerterrein voor de deur, als dit vol is kan er geparkeerd worden bij de van Tetterodehal. Vanaf hier is het 600 meter lopen.

Openbaar vervoer

Je kan met de trein naar station Haarlem vervolgens bus 81 of 84 Zandvoort via Bloemendaal en uitstappen bij halte Brouwerskolkweg, daarna is het nog 7 minuten lopen.
Je kan natuurlijk ook een OV fiets nemen en vanaf Haarlem station in 12 minuten naar Brouwerskolkje fietsen.

Optie 2 is met de trein naar station Overveen en van daaruit lopen, dit is 15 minuten. Je kan van hieruit ook bus 81 nemen (halte Korte Zijlweg) en weer uitstappen bij Brouwerskolkweg. Hierna is het nog 7 minuten lopen

Je kant met de trein naar station Haarlem vervolgens bus 81 of 84 Zandvoort via Bloemendaal en uitstappen bij halte Brouwerskolkweg, daarna is het nog 7 minuten lopen.
Je kan natuurlijk ook een OV fiets nemen en vanaf Haarlem station in 12 min naar Brouwerskolkje fietsen.

Optie 2 is met de trein naar station Overveen en van daaruit lopen dit is 15 minuten. Je kan van hieruit ook bus 81 nemen (halte Korte Zijlweg) en weer uitstappen bij Brouwerskolkweg. Hierna is het nog 7 minuten lopen

Dresscode

Colorful Summer Chique
Dames:
Alle kleuren en patroontjes zijn van harte welkom, uiteraard geen wit
- Jurk tot over de knieën of de grond, denk aan cocktailjurk, galajurk, zomerse jurk,
- Jumpsuit of rok
- Met schoenen houdt rekening met grind dus dames let op de hak.  
- Wat we (liever) niet zien: te casual

Heren:
Kleuren zijn allemaal goed, bonus punten voor het matchen als stel
- Pak, alle stoffen zijn naar ons idee prima
- Broek tot in ieder geval op/over de knie (sorry geen Mr Marvis dus)
- Blouse/overhemd met korte mouwen is prima
- Bretels, strikjes, stropdassen zijn allemaal goed. Doe waar je je goed bij voelt
- Nette sneakers zijn prima, sandalen MET sokken zijn niet welkom

Kids:
Kleurrijk, vrolijk en feestelijk waar de kids zich lekker in voelen rekening houdend met de temperatuur.

Algemeen:
We hopen natuurlijk op prachtig weer zodat we veel buiten kunnen doen, houdt dus rekening met het zonnetje op je bol. Zonnebrillen, hoeden, petjes en zonnebrand etc. En je kan niet overdressed zijn op de dag, dus wil je uitpakken, leef je vooral lekker uit.

Telefoons en social media

Tijdens de Ceremonie willen we graag samen met jullie intens van het moment genieten. We willen dan ook vragen of jullie je telefoons lekker in de tas/ jas of waar dan ook, willen laten zitten en het maken van de foto's willen over laten aan onze fantastische fotograaf. Na afloop komen op deze site de foto's te staan.

We willen jullie daarnaast ook vragen terughoudend te zijn met het plaatsten van foto's op de socials, zeker met oog op de kinderen die aanwezig zijn. Daarnaast vinden wij het leuk als wij eerst de foto's gezien hebben voor dat mensen die er niet bij waren ze hebben kunnen zien. Voel je vrij om voor je eigen fotoboek een foto te maken.

Cadeautips

onze toekomst

Help ons met alles wat het getrouwde leven met zich meebrengt. Onze toekomstplannen, het huis of wellicht onze huwelijksreis, een envelop is altijd welkom.
Ons spaardoel; de blauwe Ford feest omruilen voor een gezinsauto.

Kom je ook?

LET OP:
De RSVP is pas compleet na persoonlijke bevestiging.
Geen bevestiging gekregen? Neem contact op met het bruidspaar!