Jeroen & Angelique
25-06-2023

Jeroen

Viel als een blok voor Angelique, lekker spontaan, ziet er goed uit en is ontzettend aardig, we groeiden snel naar elkaar toe. Haarlem blijft speciaal voor ons.
Hobby's: gamen, surfen, fietsen, duiken, reizen, lekker eten

&

Angelique

Na het zien van de prachtige ogen en het fonkeltje erin was ik verkocht. Deze lieve, knappe, zorgzame vent moest ik wel aan de haak slaan.
Hobby's: buiten sporten, knutselen/ crea bea, lezen, lekker eten, reizen, duiken.. uhm wat niet eigenlijk

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

Daar stonden we dan bij de Bugsys te wachten tot we naar binnen mochten 25-3-2018, Jeroen als het duveltje achter Evert vandaan, Angelique als het meisje met de rozen. De dag erna werd Jeroen wakker met een Tinder berichtje: 'Leuk je in het echt te hebben gezien :)'. Oh help wanneer heeft ze me gezien dan, toch niet toen ik me als een gek stond uit te sloven in de Studio, stilletjes toekijkend vanuit een hoekje?' Al snel was daar een eerste echte date. Voor de volgende dates die gingen volgen deden we aan verassingsdates. De een regelde alles, de andere wist niets. Glow in the dark golf, zeilen zonder wind met een picknick aan boord, ice karten en samen sushi maken (met een hoeveelheid rijst dat een weeshuis ervan kan eten). Na een jaartje durfden we het aan om samen te wonen op 11 hoog. Ondertussen hebben we ons eigen nestje gemaakt in Bennebroek. Ongelofelijk maar waar, 2 jaar geleden wist Angelique helemaal van niets toen ze mee gesmokkeld werd naar Nederzandt om met Kim te eten terwijl Jeroen iets heel anders van plan was om bij het Schuttersputje op 1 knie te gaan.
Op 7 april werd onze grote liefde Myrthe geboren en met z'n 3en en Bailey vormen we een ideaal gezinnetje. Wij kunnen niet wachten om alle 3 ook dezelfde achternaam te hebben en samen met al onze dierbaren de liefde te vieren.

Bruiloft Jeroen & Angelique

Programma

Lunch

Locatie: Het Brouwerskolkje

11.30 Ontvangst

12.00 Lunch

Adres:
Brouwerskolkweg 5
2051 ED Overveen

Ceremonie

Locatie: Het Brouwerskolkje

14.00 Ontvangst
14.30 Ceremonie
15.30 Bubbels en taart
16.00 Feest
20.00 Einde

Adres:
Brouwerskolkweg 5
2051 ED Overveen

Bruiloft Jeroen & Angelique

Betrokkenen

Bailey

Bewaker van het fort

De ceremoniemeester

Marieke Stolp

Lieve vrienden en familie van Jeroen en Angelique

Graag stel ik me aan jullie voor als (schoon)zus en ceremoniemeester van het bruidspaar.
Voor alle gewone en bijzondere vragen en verzoeken voor en tijdens de bruiloft kunnen jullie bij mij terecht, zodat Jeroen en Angelique optimaal kunnen genieten van deze bijzondere dag! <3

Ik kijk er naar uit jullie te zien op 25 juni!

Liefs, Marieke Stolp
06-51997359
mariekestolp@gmail.com

Email

Bruiloft Jeroen & Angelique

Praktische informatie

Het Brouwerskolkje Parkeren

Er is een klein parkeerterrein voor de deur, als dit vol is kan er geparkeerd worden bij de van Tetterodehal. Vanaf hier is het 600 meter lopen.

Openbaar vervoer

Je kan met de trein naar station Haarlem vervolgens bus 81 of 84 Zandvoort via Bloemendaal en uitstappen bij halte Brouwerskolkweg, daarna is het nog 7 minuten lopen.
Je kan natuurlijk ook een OV fiets nemen en vanaf Haarlem station in 12 minuten naar Brouwerskolkje fietsen.

Optie 2 is met de trein naar station Overveen en van daaruit lopen, dit is 15 minuten. Je kan van hieruit ook bus 81 nemen (halte Korte Zijlweg) en weer uitstappen bij Brouwerskolkweg. Hierna is het nog 7 minuten lopen

Je kant met de trein naar station Haarlem vervolgens bus 81 of 84 Zandvoort via Bloemendaal en uitstappen bij halte Brouwerskolkweg, daarna is het nog 7 minuten lopen.
Je kan natuurlijk ook een OV fiets nemen en vanaf Haarlem station in 12 min naar Brouwerskolkje fietsen.

Dresscode

Colorful Summer Chique
Dames:
Alle kleuren en patroontjes zijn van harte welkom, uiteraard geen wit
- Jurk tot over de knieën of de grond, denk aan cocktailjurk, galajurk, zomerse jurk, jumpsuit of rok
- Met schoenen houdt rekening met grind dus dames let op de hak.  
- Wat we (liever) niet zien: te casual

Heren:
Kleuren zijn allemaal goed, bonus punten voor het matchen als stel
- Pak, alle stoffen zijn naar ons idee prima
- Broek tot in ieder geval op/over de knie (sorry geen Mr Marvis dus)
- Blouse/overhemd met korte mouwen is prima
- Bretels, strikjes, stropdassen zijn allemaal goed. Doe waar je je goed bij voelt
- Nette sneakers zijn prima, sandalen MET sokken zijn niet welkom

Kids:
Kleurrijk, vrolijk en feestelijk waar de kids zich lekker in voelen rekening houdend met de temperatuur.

Algemeen:
We hopen natuurlijk op prachtig weer zodat we veel buiten kunnen doen, houdt dus rekening met het zonnetje op je bol. Zonnebrillen, hoeden, petjes en zonnebrand etc. En je kan niet overdressed zijn op de dag, dus wil je uitpakken, leef je vooral lekker uit.

Telefoons en social media

Tijdens de Ceremonie willen we graag samen met jullie intens van het moment genieten. We willen dan ook vragen of jullie je telefoons lekker in de tas/ jas of waar dan ook, willen laten zitten en het maken van de foto's willen over laten aan onze fantastische fotograaf. Na afloop komen op deze site de foto's te staan.

We willen jullie daarnaast ook vragen terughoudend te zijn met het plaatsten van foto's op de socials, zeker met oog op de kinderen die aanwezig zijn. Daarnaast vinden wij het leuk als wij eerst de foto's gezien hebben voor dat mensen die er niet bij waren ze hebben kunnen zien. Voel je vrij om voor je eigen fotoboek een foto te maken.

Cadeautips

onze toekomst

Help ons met alles wat het getrouwde leven met zich meebrengt. Onze toekomstplannen, het huis of wellicht onze huwelijksreis, een envelop is altijd welkom.
Ons spaardoel; de blauwe Ford feest omruilen voor een gezinsauto.

Kom je ook?

Het bruidspaar is getrouwd, de bruiloft is voorbij.
Het RSVP formulier is daaom verwijderd.

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Datum-check en brochure

Wij bijten niet!

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en ik stuur jullie direct mijn brochure toe. Staat de trouwdatum nog niet vast? Laat dan weten welke datum jullie voorkeur heeft.

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact op door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.

persoonlijke aanpak
De keuze voor een fotograaf is heel persoonlijk. Naast de fotografische stijl zijn het karakter en de waardes van de fotograaf één van de belangrijkste criteria om jullie keuze te maken. Als ik iemand inhuur hou ik van een persoonlijke aanpak waarbij er duidelijk en snel gecommuniceerd wordt. Het is om die rede dat ik deze werkwijze ook zelf toepas als fotograaf.
Bart Rondeel bruidsfotograaf
Photo: Roxy Sun
Voor de bruiloft

Jullie mogen deze aanpak dan ook direct van mij verwachten. Bel me, app me of mail me en je mag altijd een reactie van mij verwachten. Natuurlijk ook zo snel mogelijk, maar ook ik zal de telefoon eens weg moeten leggen. Zo ben ik natuurlijk vaak te vinden op de mat, de mountainbike en op bruiloften, dus een telefoon opnemen zal niet altijd gaan.

Persoonlijk contact is dus echt heel belangrijk voor mij en daarom zal ik jullie ook graag willen leren kennen. Tijdens een kennismaking gaat het dan ook vooral over jullie. Ik wil van alles van jullie weten, want hoe meer ik weet, hoe beter ik voor jullie de bruiloft kan vastleggen.
Kijk maar eens naar de foto hieronder. Ik wist dat de bruid een speciale band had met haar opa dus ik was constant op zoek naar het juiste moment om die band vast te leggen. Voor haar is dit daarom één van de belangrijkste foto's geworden.

Bruidspaar danst met opa

Natuurlijk hebben we het tijdens de kennismaking ook over de planning van jullie dag en hoe de fotografie, en dan met name de portretten, hier het beste bij ingepland kunnen worden. Ik maak een hoop bruiloften mee, dus het hoeft niet alleen over de fotografie te gaan. Ik heb allerlei praktische tips die jullie goed kunnen gebruiken voor jullie bruiloft. Ik vind het simpelweg gewoon leuk om te horen wat jullie allemaal van plan zijn en denk graag met jullie mee om dit tot een succes te maken.

Daarnaast krijgen jullie toegang tot de online portal. In deze online omgeving komt alles wat betreft onze samenwerking terecht. Natuurlijk zal ik dit ook allemaal aan jullie laten zien en uitleggen tijdens de kennismaking, meer hierover bij de pagina over de online portal.

Daarnaast kunnen jullie tijdens de voorbereidingen natuurlijk altijd contact met mij zoeken voor vragen of tips. Aanpassingen in de planning kunnen via de portal doorgegeven worden en ik zal deze aanpassingen ook direct zien.
Kort voor de bruiloft hebben we nog even contact om voor de laatste keer alle details door te nemen om er zeker van te zijn dat ik overal van op de hoogte ben. En daarna is het dan eindelijk zover!

Bruiloft ballon detail foto
Tijdens de bruiloft

Eindelijk! Na zo'n lange tijd plannen is de speciale dag dan eindelijk aangebroken. Het is jullie dag, jullie moeten ongestoord kunnen genieten en daar ga ik en natuurlijk al andere mensen om jullie heen voor zorgen. Het is om die rede dat ik altijd nauw contact hou met de ceremoniemeester en andere mensen die betrokken zijn bij de bruiloft om de organisatie zo strak mogelijk te houden.

Bruidsfotografie tijdens ceremonie
Photo: Eliza Dernovska

Op de bruiloft ben ik onzichtbaar wanneer dat nodig is maar aanwezig wanneer dat moet. Zo zal ik vaak tijdens de ceremonie meer op de achtergrond werken, maar bijvoorbeeld bij de groepsfoto toch echt even de aandacht op moeten eisen zodat ook die foto een succes wordt. Tijdens het feest dans ik lekker mee omdat ik merk dat ik dan veel dichterbij kan komen en mensen zich veel meer open stellen voor mijn camera.
Geen zin in ongemakkelijke poses tijdens de portretten? Gelukkig, ik namelijk ook niet! Zie het als een relaxte wandeling die ik zorgeloos voor jullie vastleg. Ik zal jullie uiteraard hier en daar een beetje 'regisseren' om zo de mooiste beelden te krijgen, maar ik hou van beweging en zie dat dus ook graag terug tijdens deze shoot. Doe maar gek, lach, vermaak elkaar en wees lekker jezelf, zo komen de foto's uiteindelijk ook het beste tot hun recht.
Verder doe ik gedurende de dag gewoon lekker mee. Ik hou van bruiloften en alles wat ermee te maken heeft. Ik ben lekker mezelf, lach mee en heb oprecht een hele leuke tijd tijdens jullie bruiloft.

Na de bruiloft

De bruiloft is voorbij, maar ik werk nog hard door. Na het maken van de nodige back- ups is het nu namelijk aan mij om te zorgen dat al die foto's zorgvuldig uitgekozen en nabewerkt worden. Ik schiet op een dag duizenden foto's en ik zie ze werkelijk allemaal voorbij komen, ik selecteer alleen de aller beste en zorg ervoor dat ze uiteindelijk in de nabewerking nog extra tot hun recht komen door ze echt te transformeren tot mijn eigen unieke stijl.
Natuurlijk begrijp ik dat jullie echt niet kunnen wachten om de eerste foto's te zien en daarom zorg ik er altijd voor dat er binnen een week een preview voor jullie klaarstaat in de online galerij. Op die manier zit de dag nog lekker fris in jullie geheugen en beleven jullie alle momenten opnieuw.
Omdat ik veel aandacht besteed aan het selecteren en de nabewerking heb ik ongeveer 4 tot 6 weken nodig om uiteindelijk alle foto's via de online galerij aan jullie te leveren. Natuurlijk is de galerij te delen met alle vrienden en familie, maar daarnaast kunnen jullie nu ook de selectie gaan maken voor jullie trouwalbum. Jullie kunnen dit aan mij doorgeven via de galerij en vervolgens zal ik met die selectie het album ontwerpen en uiteindelijk weer aan jullie laten zien via de portal. Natuurlijk kunnen jullie hier rustig in jullie eigen tijd doorheen bladeren en aangeven waar jullie graag nog aanpassingen zien voordat het ontwerp uiteindelijk naar de producent gestuurd wordt. De foto voor jullie print mogen jullie op elk gewenst moment doorgeven.
De levering van het album zal enkele weken in beslag nemen en na het overhandigen van het album en de print zit het er dan toch echt op. Het enige wat ik dan nog van jullie vraag is of jullie mijn werk willen beoordelen. Groei is voor mij enorm belangrijk en de beste manier om erachter te komen hoe mijn werk en aanpak is ervaren, is door het te vragen aan mijn eigen klanten!

moderne tools
Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen is tegenwoordig online en heeft een smartphone, daarom maak ik gebruik van de modernste tools om voor jullie als bruidspaar voor een ervaring te zorgen waar gemak, duidelijkheid en stijl voorop staan.
Wedding photographer Bart Rondeel
Photo: Roxy Sun
De online portal

Alle bruidsparen die mij boeken als bruidsfotograaf voor hun bruiloft krijgen een totaalpakket. Hier zit standaard toegang tot de online portal bij in en dat doe ik niet voor niks. Niet alleen is dit voor jullie erg tof en handig, ook voor mij is het een tool waar ik dagelijks gebruik van maak om de communicatie met gemak te laten verlopen. Bovendien bevat de portal ook een online galerij die makkelijk met vrienden en familie te delen is en kunnen jullie zelfs het ontwerp van jullie album via deze tool bekijken en goedkeuren.

De galerij

Een online omgeving waar al jullie foto's in te zien zijn en die na afloop van de bruiloft te delen is met alle vrienden en familie, dat is simpel gezegd de galerij.
USB sticks zijn eigenlijk al niet meer van deze tijd. Technische ontwikkelingen gaan zo snel dat de nieuwste laptops al geen USB ingang meer hebben. Alles is verbonden met het internet en dat is waarom de online galerij zo enorm waardevol is.
Het is snel, simpel, ziet er mooi uit en tegenwoordig heel belangrijk, het werkt feilloos op alle apparaten. Daarnaast zijn er ook over details als de beveiliging en toegankelijkheid nagedacht en kan ik de zal ik de foto's voor jullie per overzichtelijk indelen in verschillende categorieën

Trouwfotografie galerij voorbeeld

Jullie krijgen exclusieve digitale rechten om als enige de files in hoge resolutie en uiteraard zonder mijn bedrijfslogo te kunnen downloaden. Daarnaast kunnen jullie ook zelf beslissen welke foto's allemaal te zien zijn voor vrienden en familie. Misschien vinden jullie sommige foto's iets te persoonlijk en hoeven die niet perse gedeeld te worden, jullie kunnen deze foto's dan makkelijk verbergen voor anderen.
Ook bevat de galerij de handige functies om jullie favorieten te selecteren. Ik kan deze selectie dan weer gebruiken in het ontwerp van het trouwalbum.

Hebben jullie interesse in het bestellen van prints? Dan kan ik zelfs een ander type galerij voor jullie aanmaken waarin jullie heel makkelijk kunnen zien hoe de foto er aan de muur uitziet.

Bruidsfotografie print voorbeeld

Kortom, de galerij is echt helemaal van deze tijd en maakt niet alleen het delen van de foto's na de bruiloft super makkelijk, het is ook nog eens heel erg veilig en bovendien dag en nacht te bekijken.

Bruidsfotografie galerij voorbeeld
Album ontwerp

Nadat ik van jullie de favoriete foto's heb doorgekregen via de galerij ga ik aan de slag met het ontwerp van het album. Uiteraard is de layout afhankelijk van de grootte van het album dat jullie bestellen. Foto's komen wel echt het beste tot hun recht wanneer ze groot worden geprint, dus ik raad het niet aan té veel foto's te selecteren, dan wordt het erg druk.

Zodra ik het eerste ontwerp af heb kunnen jullie deze inzien via de portal. Jullie kunnen er doorheen bladeren en zelfs aangegeven waar jullie graag aanpassingen zien. Na de nodige aanpassingen komen we uiteindelijk bij het ontwerp dat naar de producent gestuurd zal worden. Dit gebeurd pas zodra jullie dit goedkeuren in de portal zodat hier geen misverstand over kan ontstaan. Hieronder een voorbeeld van een groot album 35x35 cm waarin het bruidspaar vraagt om de tekst iets kleiner te maken.

Album Design proofing voorbeeld
communicatie tools

Naast deze paradepaardjes van de portal is er ook over de formaliteiten nagedacht. Zo zijn er formulieren waarin jullie de album opties rustig in jullie eigen tijd kunnen bekijken. Ook zijn er formulieren om wat contactgegevens met mij te delen (denk aan bijvoorbeeld de ceremoniemeester of de trouwlocatie) en is er een heel handig formulier waarin jullie de planning van de dag kunnen invullen zodat het voor mij altijd duidelijk is hoe de planning eruit ziet. Zelfs de facturen en dergelijke zijn hier allemaal in terug te vinden in kunnen jullie in je eigen tijd inzien.