Jan & Ingrid
16-17 september 2022

Jan

&

Ingrid

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

Op het moment dat wij dit als aankomend bruidspaar schrijven zijn we precies 8 jaar een stelletje! Zelf hadden we dit van te voren niet kunnen bedenken want de eerste ontmoeting was nou niet één om over naar huis te schrijven. Wij zijn blij dat het vanaf het tweede moment, ergens op een achteraf feestzaal in Groningen, wel gezellig was waarna leuke dates volgden bij de Italiaan in Nijmegen en de dierentuin in Amsterdam.

Omdat het reizen tussen Amsterdam en Nijmegen op een gegeven moment wat te veel en eenrichtingsverkeer werd en Ingrid Amsterdam eigenlijk wel heel leuk vond zijn we in 2015 gaan samenwonen aan de Oudezijds Voorburgwal. Hier is gebleken dat we het met elkaar kunnen uithouden op 40 m². De volgende stap was dan ook onze eerste eigen woning samen aan de Loosduinenstraat waar we veel mooie momenten hebben meegemaakt waaronder vele met jullie en onze twee konijnen!  Na onze ongelofelijk mooie wereldreis van een half jaar zijn we neergestreken in Ede waar we nog lang volop hopen te genieten van de prachtige omgeving van de Veluwe en van elkaar.

Bruiloft Jan & Ingrid

Programma

Vrijdag 16 september 2022

Locatie:
De Havixhorst
Schiphorsterweg 36
7966 AC De Schiphorst

Programma:
- 15.00 Ontvangst
- 15.30 Ceremonie
- 16.30 Borrel
- 19.00 Diner

Circa 23.00 komt dag 1 ten einde, er moet immers genoeg energie over zijn voor de tweede dag!

Zaterdag 17 september 2022

Locatie:
De Lindenhorst
Schiphorsterweg 15
7966 AB De Schiphorst

Programma:
- 13.30 Inloop
- 14.00 Aankomst bruidspaar
- 14.15 Taart
- 14.30 Feest met tussentijds diner

Ook als het bruidspaar eventueel naar bed gaat mag er doorgedanst worden!

Voor de gasten die vrijdag blijven slapen op de Lindenhorst is zaterdag ontbijt en lunch geregeld. Ook is er ontbijt voor de zondagochtend voor iedereen die zaterdag blijft slapen.

Bruiloft Jan & Ingrid

Betrokken mensen

Jelmer Attema

Getuige Jan

Daan Bakker

Ceremoniemeester

Fotografie door

Bart Rondeel Photography logo

De foto's

Na de trouwdag komen hier de foto's van de Jan en Ingrids bruiloft

trouwfoto op het strandtrouwportet in amsterdam bij amstel hoteldestination wedding portret in griekenlandbeachwedding portret bruiloft op het strand

Contact met de fotograaf

Klik hieronder om contact op te nemen met de fotograaf.

De ceremoniemeesters

Het bruidspaar is vereerd dat Henriёtte en Daan de ceremoniemeesters willen zijn van dit weekend. Daan is de broer van Jan en Henriёtte is een goede vriendin van het bruidspaar.
Bij Henriёtte en Daan kun je terecht voor vragen voorafgaand aan het huwelijksweekend indien het antwoord op je vraag niet beantwoord wordt onder het kopje praktische informatie.

Email: janeningridgaantrouwen@gmail.com
Telefoonnummer Henriёtte: 0623824823
Telefoonnummer Daan: 0614586452

Bruiloft Jan & Ingrid

Praktische informatie

Dresscode

Dresscode vrijdag:
Tenue de Ville

Bij deze dresscode wordt bij de heren verwacht een pak te dragen gecombineerd met een overhemd, nette schoenen en een das of strik. Bij de dames wordt een chique jurk of rok, op of over de knie, of jumpsuit met nette schoenen verwacht.

Dresscode zaterdag:
Party Chic

Op de zaterdag gaat het los, dus mag het ook wat losser! Voor de heren een pak met overhemd en nette schoenen of sneakers om op te dansen. Voor de vrouwen een feestelijke jurk of jumpsuit met daaronder schoenen waar je de hele middag en avond op kan dansen!

Speeches

Er is beperkt ruimte voor speeches op de vrijdag en zaterdag, dit graag vooraf afstemmen met de ceremoniemeesters.

Allergieën / Dieetwensen

Mochten er allergieën of dieetwensen zijn waar de koks rekening mee moeten houden geef dit dan door aan de ceremoniemeesters op het emailadres janeningridgaantrouwen@gmail.com

Ook als het bruidspaar weet dat er allergieën of dieetwensen zijn geef dit dan toch door voor de volledigheid.

Cadeaus

Mocht je een cadeau willen geven dan wordt een bijdrage voor een kunstwerk aan de muur zeer gewaardeerd. Als je liever een tastbaar cadeau wenst te geven dan zijn de wensen van het bruidspaar op te vragen bij de ceremoniemeesters.

Parkeren

De Havixhorst:
Op het landgoed is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

De Lindenhorst:
Parkeer de auto aan de achterkant van het gebouw. Rij via de linkerkant naar achteren. Mocht je het hele weekend blijven dan wordt aangeraden op de vrijdag direct bij De Lindenhorst te parkeren, de locaties liggen 300 meter lopen uit elkaar.

Genodigden

De naam/namen zoals vernoemd op de enveloppe zijn de personen die het bruidspaar uitnodigt voor de feestelijkheden. Het bruidspaar viert dit bijzondere weekend graag zonder kinderen.

Foto's en filmpjes

Er is een professionele fotograaf aanwezig die de belangrijkste momenten zal vastleggen. Tijdens het officiële gedeelte wordt het gewaardeerd als er geen andere opnames worden gemaakt. Uiteraard staat het verder een ieder vrij om leuke foto's en filmpjes te maken! Graag niks delen op social media voordat het bruidspaar dit zelf gedaan heeft.