Jacqueline & Jordy
09-07-2022

Jacqueline

Dochter van Mark en Ankie
Zusje van Anne en Michelle
Knuffellaar van Kay
Planner die altijd te laat is

&

Jordy

Zoon van Fred en Inge
Broer van Jamie
Wandelaar van Kay
De uitvinder met meer ideeën dan tijd

Ons verhaal

Thank you Mel, Thank you Ronan
We hebben het klassieke liefdesverhaal: Jongen ziet meisje in de kroeg ...... en stelt snel de vriendin aan een random jongen voor zodat hij zijn move kan maken. Dus met de nu befaamde woorden van Ronan 'Jacqy do you know Jordy?' werden wij aan elkaar voorgesteld. Een avond lang praten we al hangend aan de bar en meerdere pints of Guiness en half-pints of Heineken laten ging Jordy in voor de kus en zo begint ons verhaal.

Het eindeloze daten
Hoewel Jacqueline Jordy direct een Facebook vriendschap verzoek stuurde heeft Jordy veel tijd en moeite moeten steken in het date-proces. Drie maanden van leuke dates, hardloopwedstrijden en vrienden die toch echt wilde weten wat we nou waren, werd er na een avond met veel sushi en nog meer wijn achter de Bavo op de Vismarkt eindelijk die vraag door Jacqueline gesteld: Wil je mijn vriendje zijn?

Ons plekje in de wereld vinden.
Na die verlossende bevestiging en het zenuwslopende Facebook official maken waren we niet van elkaar weg te krijgen. Hoewel Jordy nog bij CPT werkte en dus normale kantoortijden aanhield en Jacqueline nog bij Café Studio werkte en dus s'nachts en weekenden van huis was, vonden we tijd om elkaar te zien. Roosters werden aan elkaar aangepast en geregeld werden we met de ander naast ons wakker terwijl we toch echt alleen in slaap waren gevallen. In de eerst 2 jaar samen hebben we ook veel samen gereisd. Stedentripjes naar België, Frankrijk en Italië waren allemaal deel van het avontuur.  Als je goed oplet vindt je straks op de bruiloft kleine verwijzingen naar onze trips. Na 2 jaar samen zijn waren we klaar om samen te gaan wonen. Na een niet al te lange zoektocht gevoed met wat toeval en veel afgedwongen geluk vonden we ons '30 jaar' huis. De Brouwerskade is nu ons thuis. Ons thuis dat we nog elke dag verder opknappen tot ons paleisje. Hier is Kay heer en meester en mogen wij bij zijn gratie  hier ook wonen en genieten van dit kleine deel van de wereld die nu helemaal van ons is.

Verloofd en nu?
We kunnen niet wachten tot 9 juli, tot onze bruiloft waar we in het bijzijn van alle mensen die ons dierbaar zijn elkaar gaan beloven een leven samen te delen, samen een eigen familie te vormen en altijd voor elkaar te vechten als dat nodig is. Na de bruiloft gaan we heerlijk samen op huwelijksreis. Samen de wereld verkennen. En daarna? Dat zien we dan wel weer. Onward buttercup, there's fuckery to spread!!

Bruiloft Jacqueline & Jordy

Programma

Dag - Ceremonie, Borrel en Diner

Locatie: Brouwerskolkje

Aanvang gasten:
13.30 - 13.45 uur
Start ceremonie: 14.00 uur

Adres:
Brouwerskolkweg 5
2051 ED Overveen

Avond - Feest

Locatie: Brouwerskolkje

Aanvang gasten:
20.00uur
Eerste dans: 20.30 uur
Einde feest: 00.30 uur

Adres:
Brouwerskolkweg 5
2051 ED Overveen

Bruiloft Jacqueline & Jordy

Betrokken mensen

Kay

Heer en Meester van ons gezin
Hond van het bruidspaar

Michelle

Getuige van Jacqueline en Ceremoniemeester
Zus van de bruid

Fotografie door

Bart Rondeel Photography logo

De foto's

Na de trouwdag komen hier de foto's van de Jordy's en Jacqueline's bruiloft

trouwfoto op het strandtrouwportet in amsterdam bij amstel hoteldestination wedding portret in griekenlandbeachwedding portret bruiloft op het strand

Contact met de fotograaf

Klik hieronder om contact op te nemen met de fotograaf.

De ceremoniemeesters

Onze ceremoniemeesters zijn Judica en Michelle. De beste vriendin en zus van Jacqueline. Judica helpt Jacqueline al heel haar leven met het plannen en hosten van Jacqueline's feestjes, dus we konden onze bruiloft niet voorstellen zonder de hulp van Judica.  Als de meest georganiseerde zus van de Van Huijstee dames vertrouwen we op Michelle om onze speciale dag in goede banen te leiden en ons enigszins ontspannen te houden.

Judica en Michelle helpen ons met de voorbereidingen van de bruiloft en zorgen dat op de dag zelf alles soepel loopt en wij optimaal kunnen genieten. Heb je dus vragen over de bruiloft, wat je kan verwachten, de dresscode, leuke cadeau suggesties of andere vragen, check dan eerst de praktische informatie hier op de website. Heb je dan alsnog vragen neem dan contact op met Michelle en Judica.

We hebben speciaal voor de bruiloft een email adres aangemaakt dus stuur alsjeblieft al je vragen naar dit adres.

Heb je op de dag zelf vragen, spreek dan Michelle of Judica aan. Zij weten als geen ander wat er op de planning staat.

Bruiloft Jacqueline & Jordy

Praktische informatie

Dieetwensen

We doen ons uiterste best dat er voor iedereen wat lekkers te eten en te drinken is op onze bruiloft. Heb je specifieke allergieën of dieetwensen waar onze cateraar rekening mee moet houden? Geef dit dan uiterlijk 5 juni 2022 door aan de ceremoniemeester.

Heb je op de dag zelf vragen over het eten dat geserveerd wordt, dan kan je altijd de cateraar en bediening aanspreken met jouw vragen.

Locatie, vervoer en parkeren

Onze bruiloft zal plaatsvinden op Brouwerskolkje, hieronder vindt je info over de locatie, vervoer en parkeren.

Adres:
Brouwerskolkweg 5
2051 ED Overveen

Vervoer:
Fiets
Brouwerskolkje is goed bereikbaar met de fiets. Het is 10 minuten fietsen van Haarlem Centrum.

OV
Brouwerskolkje is redelijk goed bereikbaar met OV.
Station Overveen ligt op circa 15 minuten lopen van Brouwerskolkje.
Vanaf Station Haarlem Centrum gaat bus 81 en bus 84 naar Brouwerskolkje, stap uit bij halte Brouwerskolkweg. Deze halte ligt op 6 minuten lopen van Brouwerskolkje.

Let bij het plannen van jouw reis wel op de eindtijd van ons trouwfeest (00.30uur). De bussen rijden tot ongeveer 01.00 uur, maar vertrektijden kunnen natuurlijk wijzigen. Als alternatief kan je vanaf Haarlem station ook een OV fiets nemen (10 minuten fietsen) of een Uber/Taxi naar Haarlem station (ongeveer 5 minuten rijden).

Auto:
Brouwerskolkje is goed bereikbaar met de auto. Het is ongeveer 5 minuten rijden vanaf Haarlem Centrum en nog geen 3 minuten rijden naar de Westelijke Randweg.

We raden mensen aan om (indien mogelijk) met de fiets of met het OV te komen zodat je kan genieten van de lekkere drankjes die we speciaal voor deze dag hebben uitgekozen en onbezorgd met ons kan feesten.

Parkeren:
Je kan gratis (onbewaakt) parkeren op de naastgelegen parkeerplaats van Brouwerskolkje. Er is beperkt plek op deze parkeerplaats,  Er is een tweede grote parkeerplaats op 5 minuten lopen van Brouwerskolkje. We raden aan om daar te parkeren indien je met de auto komt.

Ik wil graag een speech doen, mag dat?

TUURLIJK!!! We hebben je uitgenodigd op onze bruiloft omdat je dierbaar voor ons bent en we graag deze speciale dag met jou vieren. Dus dit soort enthousiasme en liefde vinden we alleen maar leuk.

Gedurende de dag zijn er meerdere momenten waarop gelegenheid is voor speeches. Overleg met de ceremoniemeesters over de mogelijkheden. Zij weten precies wanneer er plek en tijd is voor leuke speeches van de gasten. En wat zal passen op de verschillende momenten.

Tijdens het feest willen we vooral veel met jullie dansen, praten en feestvieren. Er zal dus tijdens het feest maar een heel beperkt aantal momenten zijn voor speeches. Overleg goed met de ceremoniemeesters over de mogelijkheden en onze wensen.

Mag ik mensen meenemen?

De uitnodigingen zijn geadresseerd aan degene die uitgenodigd zijn. In een paar gevallen hebben we er expliciet bijgezet als iemand een ander persoon mag meenemen. We hebben dus liever niet dat je iemand meeneemt die niet op de uitnodiging/r.s.v.p. staat.
Heb je nog steeds vragen hierover, neem dan contact op met de ceremoniemeesters.

Wat is de dresscode?

De dresscode voor onze bruiloft is Summer Chic.

Denk chique maxi jurken, zomerse cocktailjurkjes, pakken van zomerse stoffen en veel vrolijke kleuren. Ga voor zomerse gezelligheid en laat dus zwart lekker in de kledingkast hangen.

Voor inspiratie kijk hier:

https://www.dresscode.nl/dresscodes/summer-chic/

Wil je een beetje 'Extra' gaan? Doe dat vooral. We willen dat iedereen er geweldig uitziet en zich geweldig voelt. En jullie kennen de bruid goed genoeg om te weten dat sexy, sassy and fabulous altijd meer dan goed is.

Paar praktische tips:
- De bruid draagt al wit dus kies voor een van de vele andere kleuren van de regenboog

- Bij Brouwerskolkje loop en sta je voornamelijk op gras en grind. Dus dames kies eerder voor wedges of blokhakken dan voor stiletto's

- De ceremonie en borrel zullen buiten plaatsvinden. Dus bij mooi weer (en daar hopen we natuurlijk op) kan een goede zonnebril, geweldige hoed of die mini- parasol een lifesaver zijn.

- Er is geen tot beperkte garderobe, dus neem niet iets mee wat je niet perse nodig hebt.

Waar worden Jordy & Jacqueline blij van?

- Jouw aanwezigheid op onze bruiloft
- Een bijdrage aan al onze toekomstige avonturen
- Bubbels & Whisky

We hebben al veel potten en pannen,
maar nog duizend en één plannen.
Mocht je ons met iets willen verrassen,
dan hopen wij dat het in een envelopje zal passen.

Telefoons, Foto's en Social Media

We hebben je uitgenodigd op onze bruiloft omdat je dierbaar voor ons bent en we graag deze speciale dag met jou vieren en niet met jouw telefoon. Dus laat jouw telefoon vooral in je zak of in je tas. We hebben een geweldige fotograaf ingehuurd die de hele dag en avond foto's maakt.  Deze foto's zullen na de bruiloft hier te vinden zijn voor alle gasten.

Gedurende ceremonie willen we dat je graag zelf geen foto's of filmpjes maakt, zodat je optimaal in het moment kan zijn met ons, en Bart (onze fotograaf) alle ruimte heeft om foto's te maken.

Indien je gedurende de rest van de dag wel foto's maakt zouden we het op prijs stellen als jullie die foto's niet zomaar op social media zetten (ook niet snapchat). Wij zouden graag eerst zelf foto's van de bruiloft delen op de socials voordat jullie dat doen.

Natuurlijk zijn wij wel reuze benieuwd naar hoe jullie de dag beleven en de foto's die jullie eventueel maken. Dus heb je toch leuke foto's gemaakt dan kan je ze met ons delen via de Wedbox app.
Download de app via:

https://app.wedbox.com/

en log in op onze privé bruiloft pagina via Bruiloft ID

2FJUUZ

Alle gasten kunnen via deze app de foto's die ze gemaakt hebben delen met elkaar en ons. Indien je vragen hebt over de app kan je contact opnemen met onze ceremoniemeesters. Ondanks dat de app snel installeert adviseren we jullie vooraf thuis alvast de app te installeren zodat je op de bruiloft lekker kan genieten van de dag en het feest en je makkelijk een paar leuke behind the scenes foto's kan uploaden.