Egbert & Mariska
17-05-2023

Egbert

&

Mariska

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Welkom op onze trouw-website!

Hier vind je allerlei praktische informatie over de leukste dag van ons leven!

Deze site is speciaal bedoeld voor onze daggasten.
Dat betekent dus, omdat je een kaart hebt gekregen met daarop de qr-code die naar deze oh zo handige site verwijst, dat je onze daggast bent.

Wat een eer! (vergeet die vrije middag niet op te nemen ;-))

Lees rustig verder, maar vergeet niet om ons uiterlijk 17 april a.s. via de RSVP -zie balk bovenin- te laten weten of je erbij bent?

Wij zien uit naar deze dag!

Bruiloft Egbert & Mariska

Programma

Ontvangst en ceremonie

Locatie:
Brasserie Buitenhuis
J. Pellenbargweg 2
Valkenburg (ZH)

ontvangst: 15.00 uur
ceremonie: 16.00 uur


Vanaf 15.00 uur zijn alle daggasten van harte welkom bij Brasserie Buitenhuis, in het Buitenverblijf. We vragen je om er uiterlijk 15.30 uur te zijn.

Om 16.00 start de trouwceremonie. Ons kennende, duurt dat toch zeker 45 minuten. Aansluitend proosten we met jullie, en gaan we over op de borrel (zie hieronder).

Borrel en BBQ

Locatie:
Brasserie Buitenhuis
J. Pellenbargweg 2
Valkenburg (ZH)

vanaf: ca. 17.00 uur
tot: ca. 20.00 uur


Na afloop van onze ceremonie is het tijd voor de borrel, die vervolgens naadloos overgaat in een bbq. Er is van alles; vlees, vis en vega, maar heb je speciale wensen? Laat dat dan zeker even weten via trouwfeestEgMaris@gmail.com. Dan kunnen we er rekening mee houden.

Voor korte intermezzo's, musicals, voordrachten, dansjes of abc-tjes is tijdens dit gedeelte van het programma ruimte.
Echter, niet onbeperkt :)
Je kunt je aanvraag indienen bij onze ceremoniemeester die, op basis van zijn ruime ervaring in het vak, je aanvraag al dan niet zal honoreren. Subsidies worden niet verstrekt en onze eigen ervaring leert dat bijvoorbeeld genoemde abc'tjes weinig kans maken.

Desondanks, stuur gerust wat in via trouwfeestEgMaris@gmail.com

Feest

Locatie:
Brasserie Buitenhuis
J. Pellenbargweg 2
Valkenburg (ZH)

vanaf: ca. 20.30 uur
tot: ca. 00.00 uur


Vanaf 20.30 is het feest, en zullen ook alle avondgasten aansluiten. Iets met DJ's (hele goeie!) een dansvloer, een bar.

We beraden ons nog op het fenomeen wel of geen openingsdans, maar hoe dan ook, het wordt vast gezellig!

De ceremoniemeester

Onze ceremoniemeester is (naast Mariska de control-freak zelf) Martijn.

Martijn is al meer dan 20 jaar de beste vriend van de bruid, en een van haar getuigen bovendien. Naast dat hij de abc-aanvragen al dan niet honoreert, kun je eventuele andere vragen ook aan hem stellen.

Via datzelfde trouwfeestEgMaris@gmail.com of via de handige button hieronder.

Email

Bruiloft Egbert & Mariska

Praktische informatie

Locatie en Parkeren

Alles vindt plaats in het Buitenverblijf van Brasserie Buitenhuis, J. Pellenbargweg 2, Valkenburg (ZH). www.brasseriebuitenhuis.nl

Je kunt hier gratis parkeren, er is voldoende parkeergelegenheid.

Overnachten

Kom je van ver? In de buurt is een Van der Valk Hotel Leiden op ca. 1 km van de trouwlocatie.
Niet meer op loopafstand maar wel in de buurt vind je de Hilton Garden Inn.

Of natuurlijk een van de andere vele hotels die Leiden heeft.

Dieetwensen

Zoals eerder gezegd, we gaan bbq-en, en mochten er dieetwensen zijn, laat het ons dan weten via trouwfeestEgMaris@gmail.com. We houden er dan rekening mee!

Kinderen welkom?

Zijn de kinderen welkom? Uiteraard, onze eigen kinderen zijn er ook! Traditioneel schijnt het zo te zijn dat wier naam op de envelop van de uitnodiging staat, ook genodigd is. Dus als er staat "Henk, Gerda en de kinderen" dan betekent dat de kinderen van Henk en Gerda ook welkom zijn. Bij voorkeur met Henk en Gerda erbij, want we hebben geen oppas op locatie.

Laat ons wel even weten via de RSVP of jullie kinderen meekomen, en bij welke delen van de dag ze aansluiten, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Dresscode

We hebben geen officiële dresscode. Maar als je een richting zoekt; denk aan feestelijk. Trek aan waar jij je fijn in voelt. Doen wij ook!

Socials, foto's, filmpjes

We hebben een geweldige fotograaf die de sfeer van de hele dag voor ons vastlegt. Neemt niet weg dat je best een foto of filmpje van ons mag maken hoor. Of van jezelf, of elkaar.
Hoe dan ook, heel fijn als je je facebook, insta, snap, tiktok, bereal, twitter en meer van dies zij met rust laat die dag.
Als in; géén foto's van het stralende bruidspaar delen, in ieder geval niet voordat wij dat zelf hebben gedaan.

Alle foto's van deze dag komen uiteindelijk op deze site terecht, dus tzt kan je jezelf met je beste pose terugvinden hier.

Cadeautip

We hebben natuurlijk alles al... En vooral ook heel veel dubbel, dat krijg je ervan als je elkaar op latere leeftijd tegenkomt. Dus: we hoeven geen juskom en geen peper-en-zout-stel.
Toch, dromers die wij zijn, sparen we altijd wel voor een volgend nieuw avontuur (en, fatsoenlijke gordijnen). Mocht je ons iets cadeau willen doen, dan is het welbekende envelopje een goeie tip.

Kom je ook?

LET OP:
De RSVP is pas compleet na persoonlijke bevestiging.
Geen bevestiging gekregen? Neem contact op met het bruidspaar!

Bruiloft Egbert & Mariska

Trouwleveranciers betrokken bij deze bruiloft