Daan & Larissa
22-07-2023

Daan

Geboren in Nijmegen en getogen in Arnhem. Mijn hele leven gehockeyd bij Upward en tegenwoordig via Laren bij Naarden beland. Studeren was niet echt mijn ding, maar een feestje sloeg ik niet snel over. Ik wilde altijd al iets doen in de mode en dit is iets wat ik nu alweer 15 jaar doe bij Matchlaren in Laren. Na 20 jaar samen werd het tijd dat ik de stoute schoenen ging aantrekken en zo geschiedde. Ik kijk erg uit naar deze mooie dag en ik zie jullie graag daar.

&

Larissa

Geboren en getogen in het mooie Zeist. Na een fijne jeugd en gezellige schooltijd vertrokken naar de grote stad. In Rotterdam een geweldige tijd gehad. Daarna aan de bak en vele leuke banen volgden.  Inmiddels moeder van 2 prachtige kinderen (pubers 😊). Ik ben een enorme flapuit, hou van gezelligheid, af en toe wat rennen en lekker werken. Ik zie enorm uit naar de bruiloft. Een bekroning op onze liefde en ons gezin.

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

We hebben elkaar ontmoet in Nijmegen, bij de Vierdaagse in 2002. We logeerden allebei bij Lucas en Nicole en de klik was er meteen. Al snel kregen we 'verkering' 😊. De eerste jaren pendelden we tussen Zeist en Arnhem. In 2004 verkocht Larissa haar appartement en trok bij Daan in. Op de van Hasseltstraat was het klein en gezellig en kon er goed gespaard worden. We kochten in december 2004 een mooi jaren '30 huis. Het hele stulpje werd verbouwd en na een paar maanden ook weer verkocht. We verhuisden naar Naarden. Een stap waar we nooit spijt van hebben gehad. Een heerlijk huis, met geweldige buren. Op de Meerstraat werden onze prachtige kinderen geboren. Sjef en Jet zijn inmiddels al 15 en 12 jaar en spelen een belangrijke rol in de voorbereiding van onze dag! Zo heeft Sjef niet alleen geholpen bij de verlovingsring, ook bij het pak van Daan was hij present. Jet kreeg verlof van school en ging mee op jurkenjacht. Ontzettend leuk om dit met elkaar te beleven. Na 21 jaar bekronen wij onze liefde en gezin met een geweldige bruiloft!

Bruiloft Daan & Larissa

Programma

Taart en Toost

Genodigden voor dit onderdeel zijn vanaf 15.00 uur welkom bij Fier Bussum.  

Om 15.30 uur arriveert het bruidspaar dus zorg dat je er bent. 

Onder de boom bij dit mooie fort snijden we de trouwtaart aan en proosten we op de liefde! 

BBQ en Ceremonie

Genodigden voor dit onderdeel zijn vanaf 17.30 uur welkom in de tuin van Fier Bussum. Met elkaar genieten we van een overheerlijke en gezellige barbecue.  

Aansluitend vindt de trouwceremonie plaats. Als alles mee zit geven wij na 21 jaar het ja-woord aan elkaar ❤️.

Feest

Genodigden voor dit onderdeel zijn vanaf 21.00 uur welkom in de Loods van Fier Bussum. Een DJ is present voor een geweldig knalfeest. Denken jullie aan het thema van de dag, wij houden wel van een beetje gekkigheid! 

Bruiloft Daan & Larissa

Betrokkenen

Roland

Getuige
Broer van de bruidegom

Sabine

Getuige en ceremoniemeester
Vriendin van de bruid

Jet

Bruidsmeisje
Dochter

De ceremoniemeesters

Wij zijn Rob en Sabine en hebben de eer om ceremoniemeesters te mogen zijn bij de bruiloft van Daan en Larissa. Wij kennen het bruidspaar nu bijna vijftien jaar, toen we in Naarden kwamen wonen en naaste buren werden. Zij op nummer 41, wij op nummer 43. Er ontstond al snel een hechte vriendschap. Niet alleen tussen de ouders, maar ook tussen de kinderen! Nu, vele borrels, verjaardagen, BBQ’s en uitjes later, wonen wij inmiddels aan de overkant van de straat. Maar, de vriendschap is er niet minder hecht op geworden. Integendeel. Reden voor ons om deze rol met plezier te vervullen.
Nu zijn Daan en Larissa geen mensen die zaken aan het toeval overlaten. En hebben ze eigenlijk de mooiste dag van hun leven al helemaal zelf gepland en geregeld. Tot in detail. Wel zo makkelijk voor de ceremoniemeesters 😊. Maar.. op de dag zelf moeten ze vooral kunnen genieten en is het juist op deze dag dat wij graag het aanspreekpunt zijn voor alle gasten. Dus heb je een vraag, stap op ons af, we zijn niet ver! Maar ook in de periode vóór de 22ste juli kunnen jullie ons bereiken voor al je vragen rondom de bruiloft. Dit kan via een bericht naar onderstaande e-mailadressen.
Voor ‘spoedgevallen’ zijn wij natuurlijk ook telefonisch bereikbaar. Laten we er met z'n allen een onvergetelijke dag voor Daan en Larissa van maken, we zien elkaar snel!

Liefs, Rob & Sabine

Rob Snijders:
06 51 30 90 91
r.p.snijders@ziggo.nl

Sabine de Haan:
06 14 81 56 52
sdehaan78@gmail.com

Bruiloft Daan & Larissa

Praktische informatie

Trouwlocatie

De bruiloft vindt plaats bij Fier Bussum.
Doctor Abraham Kuyperlaan 1a
1402 SB, Bussum

Rondom de locatie is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Fort Werk IV is een oud verdedigingswerk in Bussum. Fier Bussum, waartoe Fort Werk IV behoort, is een buitengewone plek met een bijzondere geschiedenis. Eeuwenlang beschermde de Hollandse Waterlinie het westen van ons land tegen een vijandelijke aanval. Rond 1870 werd op 2,5 km vóór de vesting Naarden een linie van vijf forten aangelegd. Dit werd een onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Fort Werk IV is het laatst overgebleven van de vijf oorspronkelijke werken. Het is gebouwd op het hoogste punt van de Bussummer Eng. Fort Werk IV heeft een ‘droge gracht’ met daarin als fysieke hindernis een muur met schietgaten. Deze gecreneleerde muur is voor Nederland uniek en een van de voornaamste redenen dat het fort een Rijksmonument is (bron: website Fier Bussum).

Bruiloft thema

Het thema van de bruiloft is 'a touch of gold'.
We zijn benieuwd naar jullie inspiratie :-).

Dresscode

De dresscode is summer chic. Dit betekent nette zomerse kleding. Kortom het mooiste en gezelligste wat er in jouw kast hangt!

Dagdelen

De bruiloft bestaat uit drie belangrijke onderdelen.
Op de kaart hebben we aangevinkt waar we jou verwachten.
Op de envelop staan de genodigden vermeld.

Speeches

Tijdens de BBQ zijn speeches of andere verrassingen mogelijk.

Cadeautips

Geld

We zouden het heel leuk vinden om een mooi schilderij te kopen. Een mooie herinnering aan deze speciale dag. Tips voor een schilderij zijn welkom!

Kom je ook?

Laat ons weten of je erbij bent vóór 1 juli.
Als je niet bij alle aangevinkte onderdelen kan zijn horen we dat graag via het opmerkingen veld.

LET OP:
De RSVP is pas compleet na persoonlijke bevestiging.
Geen bevestiging gekregen? Neem contact op met het bruidspaar!

Bruiloft Daan & Larissa

Trouwleveranciers betrokken bij deze bruiloft