Charlotte & Jordi
10-12-2022

Charlotte

Geboren in juli 1991, opgegroeid in Mijdrecht.
Lievelingskleur: blauw
Eet het liefst: Sushi
Ambitie: HEEL veel op vakantie

&

Jordi

Geboren en getogen Amsterdammer sinds aug. 1987.
Lievelingskleur: oranje
Eet het liefst: hotwings van de KFC
Ambitie: Nog 20 keer naar New York reizen

De preview staat online!!!

Ons verhaal

In 2012 zagen wij elkaar voor het eerst terwijl we beide aan het werk waren op Schiphol. Nadat wij op een rustige werkdag even hebben staan kletsen hebben we elkaar een lange tijd niet meer gezien of gesproken.
Pas begin 2016 liepen wij elkaar weer tegen het lijf in de aankomsthal van Schiphol. Charlotte was aan het werk en Jordi kwam net terug van een vlucht waarop hij ook gewerkt had. Na het uitwisselen van onze telefoonnummers en een aantal dates was de vonk toch wel echt overgeslagen.
Sinds juli 2016 zijn wij 'officieel' bij elkaar! Wij zijn al snel gaan samenwonen in Zaandam, en hebben in 2019 een huis gekocht in Assendelft. Toen we daar eenmaal gesettled waren zijn wij op 4 juni 2021 verloofd en is op 19 juli 2021 onze lieve prachtige dochter Lea geboren. Sindsdien zijn wij een gelukkig gezinnetje van 3 (+ 1 haarbal).

Bruiloft Charlotte & Jordi

Programma

Diner

Locatie: Arendshoeve Aalsmeer

Wij starten onze bruiloft met het diner!
Hier zijn alleen de daggasten bij aanwezig.

Aanvang daggasten:
16:00
Start diner:
17:00

Adres:
Aalsmeerderdijk 438
1436 BL Aalsmeerderbrug

Ceremonie

Locatie: Arendshoeve Aalsmeer

Na het diner is het tijd voor de ceremonie.
Bij onze ceremonie mag iedereen aanwezig zijn, gezellig!

Aanvang avondgasten: 19:00
Start ceremonie: 19:30

Adres:
Aalsmeerderdijk 438
1436 BL Aalsmeerderbrug

Borrel en feest!

Locatie: Arendshoeve Aalsmeer

Na de ceremonie is het tijd om de liefde te vieren en te proosten op ons JA-woord! Het feest mag losbarsten!

Borrel en feesttijd: vanaf einde ceremonie - 00:00

Adres:
Aalsmeerderdijk 438
1436 BL Aalsmeerderbrug

Bruiloft Charlotte & Jordi

Betrokkenen

Niels

Broer/ zwager van het bruidspaar
Ceremoniemeester

Bailey

De kat des huizes
Onze rode haarbal

De ceremoniemeesters

Wij zijn Katie en Niels, schoonzus en broer/ zwager van het bruidspaar. Charlotte en Jordi hebben ons gevraagd of wij hun ceremoniemeesters willen zijn voor deze bijzondere dag. Uiteraard vinden wij het een hele eer om deze dag voor hen in goede banen te leiden en zijn wij al volop bezig met de voorbereidingen!

Wij gaan er natuurlijk een spetterend feest van maken, mochten jullie nog leuke ideeën hebben, een verrassing willen verzorgen, vragen hebben of andere zaken hebben over de voorbereiding of de dag zelf dan kunnen jullie een email sturen naar onderstaand emailadres. Voor ‘spoed’ gevallen zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Wij kijken alvast uit naar een prachtige en onvergetelijke dag!

Niels Meijer & Katie Harley
06-48618249 & 06-29022605

Email

Bruiloft Charlotte & Jordi

Praktische informatie

Parkeren

Parkeren kan bij de locatie. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Het zou natuurlijk leuk zijn als iedereen zoveel mogelijk met elkaar mee kan rijden, zodat we niet teveel mensen hebben die moeten rijden en dus de BOB moeten zijn.

Zijn de kinderen welkom?

Natuurlijk, je kinderen zijn welkom want ze horen erbij. Wel zouden we dat graag van te voren horen, dan kunnen we daar rekening mee houden.
Let wel; onze eigen dochter Lea zal er alleen bij zijn tijdens het eten en de ceremonie, maar zal tijdens de borrel worden opgehaald zodat we optimaal van het feest kunnen genieten. Wij denken dat het leuk is om in ieder geval het feest zoveel mogelijk voor volwassenen te houden, maar dit is jullie eigen keus.

Social Media en foto's

Er zal de hele dag een fantastische fotograaf en videograaf aanwezig zijn op de bruiloft. Wij vragen jullie daarom om zelf geen foto's of video's te maken van ons, of van onze bruiloft.
Ook vinden wij het heel belangrijk dat er geen foto's of informatie gedeeld worden op de socials. In ieder geval niet vóórdat wij dat zelf hebben gedaan.

Hoe kom ik dan wel aan foto's die gemaakt zijn?

Die komen allemaal na de bruiloft op deze website! Ook zul je hier de video terug vinden als je dat leuk vind om te bekijken. Dit zal wel even duren, aangezien zowel de foto's als de video eerst moeten worden uitgezocht en bewerkt.

Is er een dresscode?

Ja. Feestelijk en netjes
Voor mannen: nette kleding of pak
Voor vrouwen: feestelijke kleding of jurk

Kom je ook?

Bruiloft Charlotte & Jordi

Trouwleveranciers betrokken bij deze bruiloft