Branko & Lisette
22-04-2023

Branko

Geboren in januari 1992,opgegroeid in Zoetermeer
Grootste hobby: voetbal
Eet het liefst: sushi en van de barbecue
Ambitie: genieten van elkaar en mooie momenten meemaken

&

Lisette

Geboren in juni 1986, opgegroeid in Zoetermeer.
Grootste hobby: sporten en politiek
Eet het liefst: alles uit het Midden-Oosten en Azië
Ambitie: heel veel mooie reizen maken en een huis in Spanje

Branko & Lisette zijn getrouwd!!!

Ons verhaal

Wij hebben elkaar ontmoet in 2013, op de verjaardag van de broer van Lisette. Onze wegen moeten elkaar wel eens eerder zijn gekruist, want Lisette kwam regelmatig op de voetbalvereniging waar Branko en haar broer bij elkaar in het elftal spelen. Maar vanwege het, vroeger nog grote, leeftijdsverschil, zijn we elkaar toen waarschijnlijk niet opgevallen. Op die verjaardag hebben we lang met elkaar gepraat en ook daarna in de kroeg droogde de gespreksstof niet op.
De periode erna wisselden we een hoop berichtjes uit. Er volgde een eerste date en vrij snel daarna was het ‘aan’. Na een paar maanden is Branko officieel bij Lisette ingetrokken en een paar jaar later kochten we ons huis in Meerzicht. In juli 2016 werd onze liefde bezegeld met onze oudste dochter Olivia en in april 2019 met onze jongste dochter Juliette. Op 5 februari 2022 vroeg Branko Lisette in Rotterdam ten huwelijk.

Bruiloft Branko & Lisette

Programma

Ontvangst daggasten

Locatie:
Buitenplaats Sparrendaal

Om 14.00 uur worden onze daggasten ontvangen op Buitenplaats Sparrendaal.

Zorg dat je op tijd bent!

Adres:
Hoofdstraat 89,
3971 KE
Driebergen-Rijsenburg

Ceremonie

De ceremonie start om 14.30 uur, het spannendste moment van de dag!

Toost & borrel

Om 15.15 uur proosten we met onze daggasten op ons JA-woord!
En onze bruidskindjes kunnen heerlijk spelen!

Diner

Na de borrel gaan we aan tafel. Om 17.30 uur wordt er een heerlijk diner voor ons en onze daggasten geserveerd. Het voor- en nagerecht is in de vorm van shared dining, het hoofdgerecht kies je vooraf (bij de RSVP).

Feest

20.30 – 00.30 u
Vanaf hier is iedereen welkom! Na het diner is het tijd om het feest te laten losbarsten.

Ben je avondgast en voor het feest uitgenodigd?
De inloop is vanaf 20.00 uur. Om 20.30 uur barst het feest los en om 00.30 uur vertrekt het bruidspaar.

Bruiloft Branko & Lisette

Betrokkenen

Celine

Zus/schoonzus van het bruidspaar
Ceremoniemeester

Mariët

Vriendin van de bruid
Getuige van de bruid

Kenneth

Vriend van de bruidegom
Getuige van de bruidegom

De ceremoniemeesters

Wij zijn Celine, zus/schoonzus, en Caspar, vriend, van het bruidspaar. Lisette en Branko hebben ons gevraagd of wij hun ceremoniemeesters willen zijn voor deze bijzondere dag. Uiteraard vinden wij dit een hele eer om deze dag voor hen in goede banen te leiden en zijn al druk bezig met de voorbereidingen.

Wij gaan er natuurlijk met zijn allen voor zorgen dat het een fantastische dag wordt! Mochten jullie vragen hebben over de dag, bijvoorbeeld het eten of het feest, dan kunnen jullie ons altijd bereiken via het onderstaande emailadres. En uiteraard tijdens de dag mogen jullie ook alle vragen aan ons stellen. Voor noodgevallen tijdens de dag zijn wij ook telefonisch bereikbaar op de onderstaande nummers.

Email: ceremoniemeestersbruiloftBL@gmail.com
Celine: 06 41 74 01 45
Caspar: 06 47 86 54 81

Wij kijken uit naar deze prachtige en onvergetelijke dag!

Email

Bruiloft Branko & Lisette

Praktische informatie

Route en parkeren

Vanaf de snelweg A12:
- Neem afslag 20: Driebergen/Zeist
- Volg Driebergen (N225)
- Na ongeveer 1150 meter vind je links de hoofdentree van Buitenplaats Sparrendaal.

Parkeren:
Voor het parkeerterrein van Buitenplaats Sparrendaal volg je Hoofdstraat iets verder en sla je na 150 meterlinksaf (Bosstraat). Op de Bosstraat sla je na 100 meter weer linksaf en rij je het parkeerterrein op
(navigatie: Bosstraat 11, Driebergen/Rijsenbergen).

Social media en foto’s

Er zullen de hele dag eenfantastische fotograaf en videograaf aanwezig zijn op de bruiloft. Jullie mogennatuurlijk ook zelf foto’s en video’s maken en deze vooral achteraf met onsdelen!
We vragen jullie wel om tijdens deceremonie de telefoons op te bergen en geen foto’s van ons op social media te plaatsen voor we dat zelf hebben gedaan.

Hoe kom ik aan de foto’s die door de fotograaf zijn gemaakt?

Die komen allemaal na de bruiloftop deze website! Ook zul je hier de video terug vinden als je dat leuk vind omte bekijken. Dit zal wel even duren, aangezien zowel de foto's als de videoeerst moeten worden uitgezocht en bewerkt.

Cadeautip

Mocht je ons iets willen schenken, dan zouden wij een bijdrage aan onze huwelijksreis, of een bijdrage aan een blijvende herinnering van onze trouwdag enorm waarderen. Klik op de button hieronder om naar de cadeaulijst te zien.

Cadeaulijst

Is er een dresscode?

Onze dag is een groot feest, daarom hopen we dat jullie er feestelijk uit zien. Als je zoek op de dresscode ‘summer chic’ of ‘pastel’, vind je inspiratiefoto’s die wij bij onze bruiloft vinden passen. Wij willen jullie in ieder geval vragen om felle kleuren, spijkerbroeken en gympen deze dag thuis te laten. En de kleur wit is natuurlijk alleen voor de bruid (overhemd uitgezonderd uiteraard).

Ik wil iets doen op de bruiloft, kan dat?

We hebben onze trouwdag zorgvuldig gepland, met volop entertainment. We willen daarom liever geen stukjes, liedjes, etc. op onze bruiloft.

Kom je ook?

Het bruidspaar is getrouwd, de bruiloft is voorbij.
Het RSVP formulier is daaom verwijderd.

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Datum-check en brochure

Wij bijten niet!

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en ik stuur jullie direct mijn brochure toe. Staat de trouwdatum nog niet vast? Laat dan weten welke datum jullie voorkeur heeft.

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact op door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.

persoonlijke aanpak
De keuze voor een fotograaf is heel persoonlijk. Naast de fotografische stijl zijn het karakter en de waardes van de fotograaf één van de belangrijkste criteria om jullie keuze te maken. Als ik iemand inhuur hou ik van een persoonlijke aanpak waarbij er duidelijk en snel gecommuniceerd wordt. Het is om die rede dat ik deze werkwijze ook zelf toepas als fotograaf.
Bart Rondeel bruidsfotograaf
Photo: Roxy Sun
Voor de bruiloft

Jullie mogen deze aanpak dan ook direct van mij verwachten. Bel me, app me of mail me en je mag altijd een reactie van mij verwachten. Natuurlijk ook zo snel mogelijk, maar ook ik zal de telefoon eens weg moeten leggen. Zo ben ik natuurlijk vaak te vinden op de mat, de mountainbike en op bruiloften, dus een telefoon opnemen zal niet altijd gaan.

Persoonlijk contact is dus echt heel belangrijk voor mij en daarom zal ik jullie ook graag willen leren kennen. Tijdens een kennismaking gaat het dan ook vooral over jullie. Ik wil van alles van jullie weten, want hoe meer ik weet, hoe beter ik voor jullie de bruiloft kan vastleggen.
Kijk maar eens naar de foto hieronder. Ik wist dat de bruid een speciale band had met haar opa dus ik was constant op zoek naar het juiste moment om die band vast te leggen. Voor haar is dit daarom één van de belangrijkste foto's geworden.

Bruidspaar danst met opa

Natuurlijk hebben we het tijdens de kennismaking ook over de planning van jullie dag en hoe de fotografie, en dan met name de portretten, hier het beste bij ingepland kunnen worden. Ik maak een hoop bruiloften mee, dus het hoeft niet alleen over de fotografie te gaan. Ik heb allerlei praktische tips die jullie goed kunnen gebruiken voor jullie bruiloft. Ik vind het simpelweg gewoon leuk om te horen wat jullie allemaal van plan zijn en denk graag met jullie mee om dit tot een succes te maken.

Daarnaast krijgen jullie toegang tot de online portal. In deze online omgeving komt alles wat betreft onze samenwerking terecht. Natuurlijk zal ik dit ook allemaal aan jullie laten zien en uitleggen tijdens de kennismaking, meer hierover bij de pagina over de online portal.

Daarnaast kunnen jullie tijdens de voorbereidingen natuurlijk altijd contact met mij zoeken voor vragen of tips. Aanpassingen in de planning kunnen via de portal doorgegeven worden en ik zal deze aanpassingen ook direct zien.
Kort voor de bruiloft hebben we nog even contact om voor de laatste keer alle details door te nemen om er zeker van te zijn dat ik overal van op de hoogte ben. En daarna is het dan eindelijk zover!

Bruiloft ballon detail foto
Tijdens de bruiloft

Eindelijk! Na zo'n lange tijd plannen is de speciale dag dan eindelijk aangebroken. Het is jullie dag, jullie moeten ongestoord kunnen genieten en daar ga ik en natuurlijk al andere mensen om jullie heen voor zorgen. Het is om die rede dat ik altijd nauw contact hou met de ceremoniemeester en andere mensen die betrokken zijn bij de bruiloft om de organisatie zo strak mogelijk te houden.

Bruidsfotografie tijdens ceremonie
Photo: Eliza Dernovska

Op de bruiloft ben ik onzichtbaar wanneer dat nodig is maar aanwezig wanneer dat moet. Zo zal ik vaak tijdens de ceremonie meer op de achtergrond werken, maar bijvoorbeeld bij de groepsfoto toch echt even de aandacht op moeten eisen zodat ook die foto een succes wordt. Tijdens het feest dans ik lekker mee omdat ik merk dat ik dan veel dichterbij kan komen en mensen zich veel meer open stellen voor mijn camera.
Geen zin in ongemakkelijke poses tijdens de portretten? Gelukkig, ik namelijk ook niet! Zie het als een relaxte wandeling die ik zorgeloos voor jullie vastleg. Ik zal jullie uiteraard hier en daar een beetje 'regisseren' om zo de mooiste beelden te krijgen, maar ik hou van beweging en zie dat dus ook graag terug tijdens deze shoot. Doe maar gek, lach, vermaak elkaar en wees lekker jezelf, zo komen de foto's uiteindelijk ook het beste tot hun recht.
Verder doe ik gedurende de dag gewoon lekker mee. Ik hou van bruiloften en alles wat ermee te maken heeft. Ik ben lekker mezelf, lach mee en heb oprecht een hele leuke tijd tijdens jullie bruiloft.

Na de bruiloft

De bruiloft is voorbij, maar ik werk nog hard door. Na het maken van de nodige back- ups is het nu namelijk aan mij om te zorgen dat al die foto's zorgvuldig uitgekozen en nabewerkt worden. Ik schiet op een dag duizenden foto's en ik zie ze werkelijk allemaal voorbij komen, ik selecteer alleen de aller beste en zorg ervoor dat ze uiteindelijk in de nabewerking nog extra tot hun recht komen door ze echt te transformeren tot mijn eigen unieke stijl.
Natuurlijk begrijp ik dat jullie echt niet kunnen wachten om de eerste foto's te zien en daarom zorg ik er altijd voor dat er binnen een week een preview voor jullie klaarstaat in de online galerij. Op die manier zit de dag nog lekker fris in jullie geheugen en beleven jullie alle momenten opnieuw.
Omdat ik veel aandacht besteed aan het selecteren en de nabewerking heb ik ongeveer 4 tot 6 weken nodig om uiteindelijk alle foto's via de online galerij aan jullie te leveren. Natuurlijk is de galerij te delen met alle vrienden en familie, maar daarnaast kunnen jullie nu ook de selectie gaan maken voor jullie trouwalbum. Jullie kunnen dit aan mij doorgeven via de galerij en vervolgens zal ik met die selectie het album ontwerpen en uiteindelijk weer aan jullie laten zien via de portal. Natuurlijk kunnen jullie hier rustig in jullie eigen tijd doorheen bladeren en aangeven waar jullie graag nog aanpassingen zien voordat het ontwerp uiteindelijk naar de producent gestuurd wordt. De foto voor jullie print mogen jullie op elk gewenst moment doorgeven.
De levering van het album zal enkele weken in beslag nemen en na het overhandigen van het album en de print zit het er dan toch echt op. Het enige wat ik dan nog van jullie vraag is of jullie mijn werk willen beoordelen. Groei is voor mij enorm belangrijk en de beste manier om erachter te komen hoe mijn werk en aanpak is ervaren, is door het te vragen aan mijn eigen klanten!

moderne tools
Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen is tegenwoordig online en heeft een smartphone, daarom maak ik gebruik van de modernste tools om voor jullie als bruidspaar voor een ervaring te zorgen waar gemak, duidelijkheid en stijl voorop staan.
Wedding photographer Bart Rondeel
Photo: Roxy Sun
De online portal

Alle bruidsparen die mij boeken als bruidsfotograaf voor hun bruiloft krijgen een totaalpakket. Hier zit standaard toegang tot de online portal bij in en dat doe ik niet voor niks. Niet alleen is dit voor jullie erg tof en handig, ook voor mij is het een tool waar ik dagelijks gebruik van maak om de communicatie met gemak te laten verlopen. Bovendien bevat de portal ook een online galerij die makkelijk met vrienden en familie te delen is en kunnen jullie zelfs het ontwerp van jullie album via deze tool bekijken en goedkeuren.

De galerij

Een online omgeving waar al jullie foto's in te zien zijn en die na afloop van de bruiloft te delen is met alle vrienden en familie, dat is simpel gezegd de galerij.
USB sticks zijn eigenlijk al niet meer van deze tijd. Technische ontwikkelingen gaan zo snel dat de nieuwste laptops al geen USB ingang meer hebben. Alles is verbonden met het internet en dat is waarom de online galerij zo enorm waardevol is.
Het is snel, simpel, ziet er mooi uit en tegenwoordig heel belangrijk, het werkt feilloos op alle apparaten. Daarnaast zijn er ook over details als de beveiliging en toegankelijkheid nagedacht en kan ik de zal ik de foto's voor jullie per overzichtelijk indelen in verschillende categorieën

Trouwfotografie galerij voorbeeld

Jullie krijgen exclusieve digitale rechten om als enige de files in hoge resolutie en uiteraard zonder mijn bedrijfslogo te kunnen downloaden. Daarnaast kunnen jullie ook zelf beslissen welke foto's allemaal te zien zijn voor vrienden en familie. Misschien vinden jullie sommige foto's iets te persoonlijk en hoeven die niet perse gedeeld te worden, jullie kunnen deze foto's dan makkelijk verbergen voor anderen.
Ook bevat de galerij de handige functies om jullie favorieten te selecteren. Ik kan deze selectie dan weer gebruiken in het ontwerp van het trouwalbum.

Hebben jullie interesse in het bestellen van prints? Dan kan ik zelfs een ander type galerij voor jullie aanmaken waarin jullie heel makkelijk kunnen zien hoe de foto er aan de muur uitziet.

Bruidsfotografie print voorbeeld

Kortom, de galerij is echt helemaal van deze tijd en maakt niet alleen het delen van de foto's na de bruiloft super makkelijk, het is ook nog eens heel erg veilig en bovendien dag en nacht te bekijken.

Bruidsfotografie galerij voorbeeld
Album ontwerp

Nadat ik van jullie de favoriete foto's heb doorgekregen via de galerij ga ik aan de slag met het ontwerp van het album. Uiteraard is de layout afhankelijk van de grootte van het album dat jullie bestellen. Foto's komen wel echt het beste tot hun recht wanneer ze groot worden geprint, dus ik raad het niet aan té veel foto's te selecteren, dan wordt het erg druk.

Zodra ik het eerste ontwerp af heb kunnen jullie deze inzien via de portal. Jullie kunnen er doorheen bladeren en zelfs aangegeven waar jullie graag aanpassingen zien. Na de nodige aanpassingen komen we uiteindelijk bij het ontwerp dat naar de producent gestuurd zal worden. Dit gebeurd pas zodra jullie dit goedkeuren in de portal zodat hier geen misverstand over kan ontstaan. Hieronder een voorbeeld van een groot album 35x35 cm waarin het bruidspaar vraagt om de tekst iets kleiner te maken.

Album Design proofing voorbeeld
communicatie tools

Naast deze paradepaardjes van de portal is er ook over de formaliteiten nagedacht. Zo zijn er formulieren waarin jullie de album opties rustig in jullie eigen tijd kunnen bekijken. Ook zijn er formulieren om wat contactgegevens met mij te delen (denk aan bijvoorbeeld de ceremoniemeester of de trouwlocatie) en is er een heel handig formulier waarin jullie de planning van de dag kunnen invullen zodat het voor mij altijd duidelijk is hoe de planning eruit ziet. Zelfs de facturen en dergelijke zijn hier allemaal in terug te vinden in kunnen jullie in je eigen tijd inzien.