Branko & Lisette
22-04-2023

Branko

Geboren in januari 1992,opgegroeid in Zoetermeer
Grootste hobby: voetbal
Eet het liefst: sushi en van de barbecue
Ambitie: genieten van elkaar enmooie momenten meemaken

&

Lisette

Geboren in juni 1986, opgegroeid in Zoetermeer.
Grootste hobby: sporten en politiek (kan niet kiezen 😊)
Eet het liefst: alles uit het Midden-Oosten en Azië
Ambitie: heel veel mooie reizen maken en een huis in Spanje

00
Days
00
Hrs
00
Min
00
Sec

Ons verhaal

Wij hebben elkaar ontmoet in 2013, op de verjaardag van de broer van Lisette. Onze wegen moeten elkaar wel eens eerder zijn gekruist, want Lisette kwam regelmatig op de voetbalvereniging waar Branko en haar broer bij elkaar in het elftal spelen. Maar vanwege het, vroeger nog grote, leeftijdsverschil, zijn we elkaar toen waarschijnlijk niet opgevallen. Op die verjaardag hebben we lang met elkaar gepraat en ook daarna in de kroeg droogde de gespreksstof niet op.
De periode erna wisselden we een hoop berichtjes uit. Er volgde een eerste date en vrij snel daarna was het ‘aan’. Na een paar maanden is Branko officieel bij Lisette ingetrokken en een paar jaar later kochten we ons huis in Meerzicht. In juli 2016 werd onze liefde bezegeld met onze oudste dochter Olivia en in augustus 2019 met onze jongste dochter Juliette. Op 5 februari 2022 vroeg Branko Lisette in Rotterdam ten huwelijk.

Bruiloft Branko & Lisette

Programma

Ontvangst daggasten

Locatie:
Buitenplaats Sparrendaal

Om 14.00 uur worden onze daggasten ontvangen op Buitenplaats Sparrendaal.

Zorg dat je op tijd bent!

Adres:
Hoofdstraat 89,
3971 KE
Driebergen-Rijsenburg

Ceremonie

De ceremonie start om 14.30 uur, het spannendste moment van de dag!

Toost & borrel

Om 15.15 uur proosten we met onze daggasten op ons JA-woord!
En onze bruidskindjes kunnen heerlijk spelen!

Diner

Na de borrel gaan we aan tafel. Om 17.30 uur wordt er een heerlijk diner voor ons en onze daggasten geserveerd. Het voor- en nagerecht is in de vorm van shared dining, het hoofdgerecht kies je vooraf (bij de RSVP).

Feest

20.30 – 00.30 u
Vanaf hier is iedereen welkom! Na het diner is het tijd om het feest te laten losbarsten.

Ben je avondgast en voor het feest uitgenodigd?
De inloop is vanaf 20.00 uur. Om 20.30 uur barst het feest los en om 00.30 uur vertrekt het bruidspaar.

Bruiloft Branko & Lisette

Betrokkenen

Celine

Zus/schoonzus van het bruidspaar
Ceremoniemeester

Mariët

Vriendin van de bruid
Getuige van de bruid

Kenneth

Vriend van de bruidegom
Getuige van de bruidegom

De ceremoniemeesters

Wij zijn Celine, zus/schoonzus, en Caspar, vriend, van het bruidspaar. Lisette en Branko hebben ons gevraagd of wij hun ceremoniemeesters willen zijn voor deze bijzondere dag. Uiteraard vinden wij dit een hele eer om deze dag voor hen in goede banen te leiden en zijn al druk bezig met de voorbereidingen.

Wij gaan er natuurlijk met zijn allen voor zorgen dat het een fantastische dag wordt! Mochten jullie vragen hebben over de dag, bijvoorbeeld het eten of het feest, dan kunnen jullie ons altijd bereiken via het onderstaande emailadres. En uiteraard tijdens de dag mogen jullie ook alle vragen aan ons stellen. Voor noodgevallen tijdens de dag zijn wij ook telefonisch bereikbaar op de onderstaande nummers.

Email: ceremoniemeestersbruiloftBL@gmail.com
Celine: 06 41 74 01 45
Caspar: 06 47 86 54 81

Wij kijken uit naar deze prachtige en onvergetelijke dag!

Email

Bruiloft Branko & Lisette

Praktische informatie

Route en parkeren

Vanaf de snelweg A12:
- Neem afslag 20: Driebergen/Zeist
- Volg Driebergen (N225)
- Na ongeveer 1150 meter vind je links de hoofdentree van Buitenplaats Sparrendaal.

Parkeren:
Voor het parkeerterrein van Buitenplaats Sparrendaal volg je Hoofdstraat iets verder en sla je na 150 meterlinksaf (Bosstraat). Op de Bosstraat sla je na 100 meter weer linksaf en rij je het parkeerterrein op
(navigatie: Bosstraat 11, Driebergen/Rijsenbergen).

Social media en foto’s

Er zullen de hele dag eenfantastische fotograaf en videograaf aanwezig zijn op de bruiloft. Jullie mogennatuurlijk ook zelf foto’s en video’s maken en deze vooral achteraf met onsdelen!
We vragen jullie wel om tijdens deceremonie de telefoons op te bergen en geen foto’s van ons op social media te plaatsen voor we dat zelf hebben gedaan.

Hoe kom ik aan de foto’s die doorde fotograaf zijn gemaakt?

Die komen allemaal na de bruiloftop deze website! Ook zul je hier de video terug vinden als je dat leuk vind omte bekijken. Dit zal wel even duren, aangezien zowel de foto's als de videoeerst moeten worden uitgezocht en bewerkt.

Cadeautip

Mocht je ons iets willen schenken, dan zouden wij een bijdrage aan onze huwelijksreis, of een bijdrage aan een blijvende herinnering van onze trouwdag enorm waarderen. Klik op de button hieronder om naar de cadeaulijst te zien.

Cadeaulijst

Is er een dresscode?

Onze dag is een groot feest, daarom hopen we dat jullie er feestelijk uit zien. Als je zoek op de dresscode ‘summer chic’ of ‘pastel’, vind je inspiratiefoto’s die wij bij onze bruiloft vinden passen. Wij willen jullie in ieder geval vragen om felle kleuren, spijkerbroeken en gympen deze dag thuis te laten. En de kleur wit is natuurlijk alleen voor de bruid (overhemd uitgezonderd uiteraard).

Ik wil iets doen op de bruiloft,kan dat?

We hebben onze trouwdag zorgvuldig gepland, met volop entertainment. We willen daarom liever geen stukjes, liedjes, etc. op onze bruiloft.

Kom je ook?

LET OP:
De RSVP is pas complaat na persoonlijke bevestiging.
Geen bevestiging gekregen? Neem contact op met het bruidspaar!