Trouwen in Nederland

Bart Rondeel Photography logo

Welkom!

Mijn naam is Bart en ik help bruidsparen niet alleen de herinneringen van hun trouwdag voor altijd te koesteren, maar ook om de sfeer, de emotie en alle mooie momenten van deze dag keer op keer opnieuw te laten beleven!

Dit doe ik met behulp van fotografie en zorg dankzij mijn creatieve en journalistieke stijl voor een serie authentieke trouwfoto's. Elke keer als jullie trouwalbum wordt opengeslagen, zullen jullie mee teruggenomen worden in de tijd, naar de mooiste dag van jullie leven; jullie bruiloft!

Neem een kijkje op deze website om een goed beeld te krijgen van wie ik ben, op wat voor manier ik werk en hoe ik jullie kan helpen de herinneringen aan jullie bruiloft nooit meer te vergeten.

Vraag mijn gratis brochure aan!

Trouwfotograaf Bart Rondeel

Dit ben ik

Kort gezegd ben ik een creatieve doener die houdt van het leven, mijn familie/vrienden en mijn kat, Snow.
Ik hou van sporten en ben regelmatig te vinden op de mat voor wat Braziliaans Jiu-Jitsu, of in de duinen en zelfs de Alpen om van de mooiste trails af te crossen met mijn mountainbike. Ik reis veel en fotografeer ook graag in mijn vrije tijd. Daarnaast spendeer ik veel tijd met mijn vrouw en ben ik eigenlijk wel een beetje een geek, die naast videogames, ook houdt van de technische kant van de fotografie.
Ik heb altijd al creatieve een kant gehad en dat uitte zich tijdens mijn tienerjaren vooral in het drummen. Het was de liefde voor het drumstel en muziek in het algemeen die mij heeft doen besluiten een opleiding voor geluidstechniek te volgen toen ik klaar was met de middelbare school. Op deze school heb ik mijn vrouw Roxy leren kennen en zij was degene die na een aantal jaar verkering haar modeblog startte en mij een camera in de handen duwde om foto's voor haar te maken. Een fotograaf was geboren.

Bruidsfotografie stijl

Bart Rondeel Photography logo

Werkwijze

Ik heb maar 1 doel als het gaat om het vastleggen van jullie bruiloft: Jullie een zorgeloze dag bezorgen met de zekerheid van een serie prachtige foto's waar jullie nog jaren van kunnen genieten.

Dat begint al vanaf onze eerste gesprek waarin we niet alleen goed kennismaken, maar ook tot in detail al jullie wensen bespreken. Daarnaast maak ik gebruik van een moderne online portal waar ik alle foto's deel via een online galerij, maar ook waar de planning van jullie bruiloft in te delen is en bovendien jullie online hetontwerp van jullie album kunnen inzien en goedkeuren. Als kers op de taart lever ik natuurlijk alleen trouwfotoproducten van topkwaliteit zodat jullie ook nog na tientallen jaren de bruiloft op dezelfde intense manier kunnen herbeleven.

Mijn werkwijze

Een persoonlijke aanpak en informele sfeer vind ik heel erg belangrijk.

Online portal

Ik maak gebruik van de modernste tools voor een fantastische ervaring.

Producten

Foto's komen echt tot hun recht in een mooi album of als print aan de muur.

Kwaliteit van mijn fotografie als geheel

Als ik het over kwaliteit heb, dan bedoel ik hiermee het totaalbeeld van mijn werk. Het gaat hierbij natuurlijk om de foto's, die vastgelegd worden met professionele camera's en de beste lenzen. De nabewerking van de foto's op een kleurvolle en contrastrijke manier waardoor ze echt van het papier af springen. Maar daarnaast zie je het ook in mijn producten en service terug. Ik lever alleen topproducten, albums worden handgemaakt, prints tot A2 formaat print ik zelfs helemaal zelf en al mijn klanten krijgen hun eigen toegang tot een zeer moderne online portal waar alles rondom onze samenwerking in komt te staan.

Creativiteit in de trouwfoto's zelf

Fotografie is kunst en het is daarom belangrijk trouwfoto's niet alleen van één standpunt vast te leggen. Het gaat om het verhaal van de trouwdag en de manier waarop deze in beeld gebracht wordt. Het op een creatieve manier vastleggen van die mooie momenten en kleine details tijdens de bruiloft, dat is waar ik mij als fotograaf in onderscheid. Ga maar eens door mijn portfolio en je ziet gelijk wat ik hiermee bedoel.

Een persoonlijke aanpak die je overal in terug ziet

In mijn brochure heb ik een gedeelte toegevoegd waarom die persoonlijke aanpak in de bruidsfotografie zo enorm belangrijk is. Een leuke test laat jullie zien waarom ik jullie graag wil leren kennen en waarom een oprechte interesse cruciaal is om jullie als koppel en jullie wensen op de beste manier te leren kennen. Mochten jullie benieuwd zijn wat ik bedoel met deze 'test', dan zouden jullie de brochure alvast aan kunnen vragen.

Ik ben al jullie bruidsfotograaf vanaf
€1795,-

Meer informatie? In mijn gratis brochure deel ik een hoop meer informatie over de volgende 9 punten

 • Mijn tarieven
 • Over mezelf
 • De online portal
 • Mijn stijl
 • De online galerij
 • Mijn werkwijze
 • Producten die ik aanbied
 • FAQ van 15 vragen
 • Zeven tips die helpen met de voorbereidingen

Vraag mijn gratis brochure aan!

Bruidsfotografie met een verhaal

Bart Rondeel Photography logo

Recente bruiloften

Lees de verhalen van andere bruidsparen die recent getrouwd zijn en mij het vertrouwen gaven om hun bruiloft vast te leggen.

Referenties

Ervaringen van andere bruidsparen

Bruidspaar wandeling tijdens fotoshoot
Kim & Jurgen

"We willen iedereen Bart aanraden als fotograaf! Bart liep eigenlijk door de gasten heen alsof hij er zelf een was, waardoor we niet eens door hadden dat er foto's gemaakt werden! Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en dankzij Bart kunnen we onze dag elke keer opnieuw beleven"

Detail bruidspaar verliefd
Jimmy & Imara

"Na het bekijken van zijn foto's en onze eerste kennismaking wisten we het direct, Bart past bij ons! Hij heeft de bruiloft voor ons vastgelegd precies zoals wij de dag beleefd hebben. Bart heeft ons alles helder uitgelegd, tot aan de levering van het album. Hij heeft alles goed verzorgd en de zaken op een rijtje."

Portret bruidspaar tijdens fotoshoot Rhederoord
Claudia & Jan

"De zoektocht naar een fotograaf die echt bij ons past, heeft ons naar Bart gebracht. Hij heeft een mooie stijl van fotograferen, juist het journalistieke beeld wat hij pakt is wat wij zochten voor onze dag. Bart is rustig, bijna onzichtbaar aanwezig en golft mee op de wensen van ons als bruidspaar."

Bruidspaar aankomst bij ceremonie
Nadine & Bart

"Bart was onze bruidsfotograaf en we vinden dat hij echt fantastisch werk heeft geleverd. De foto's die hij geleverd heeft zijn ontzettend mooi en creatief, en zijn onze verwachtingen ver te boven gegaan."

First dance bruidspaar trouwfeest
Linda & William

"Fijne fotograaf om mee te werken, een kunstenaar met veel oog voor het vak! Heel blij dat wij bij Bart terecht zijn gekomen. Zouden we het nog een keer over doen, dan zouden we zeker Bart weer kiezen!"

Portret bruidspaar tijdens trouwfoto's
Laura & Martijn

"Bart heeft fantastische foto's gemaakt van ons huwelijk. Hij was heel de dag aanwezig, maar altijd discreet en op de achtergrond, waardoor hij heel veel mooie "echte" momenten heeft kunnen vastleggen."

Nog meer reviews

Benieuwd naar nog meer ervaringen van bruidsparen?
Neem een kijkje op mijn pagina van The Perfect Wedding

Bruidspaar op het strand zandvoort
Instagram Bart.Rondeel.Photography
trouwfoto amsterdam van bruidspaar
Instagram Bart.Rondeel.Photography
destination wedding trouwportret
Instagram Bart.Rondeel.Photography
trouwportret strand bloemendaal aan zee
Instagram Bart.Rondeel.Photography
Bart Rondeel Photography

Klaar voor jullie volgende stap?

Ik wil jullie graag goed informeren over mijn fotografie zodat jullie een duidelijk beeld hebben wat mijn kernwaardes zijn, hoe ik werk en uiteindelijk wat jullie kunnen verwachten als jullie mij kiezen als de fotograaf voor jullie bruiloft. Daarom is het zo belangrijk dat jullie de volgende stap zetten, het aanvragen van de gratis brochure.

Het is geen nieuwsbrief, maar juist bedoeld om jullie van meer informatie te voorzien. Dus geen zorgen, jullie krijgen na de aanvraag niet opeens een wekelijkse spam e-mail.

Jullie zitten ook nog steeds nergens aan vast. De brochure is slechts een volgende stap in het traject dat ik met al mijn klanten doorloop zodat ik precies weet wat jullie willen en daardoor jullie bruiloft op de beste manier kan vastleggen.

Vraag hem nu aan!

Dit ben ik
Echtgenoot, Jiu Jitsu beöefenaar, drummer, mountainbiker, familie-man, snowboarder, muziekliefhebber, doorzetter, gamer, geek, zwemmer, reiziger, creatieveling, levensgenieter, voedselliefhebber, dierenvriend, inwoner van Haarlem, maar bovenal een gepassioneerde fotograaf.
Photo: Roxy Sun
mijn verhaal

Geboren in Huizen, opgegroeid in Almere en tijdens mijn jeugd en tienerjaren altijd al een sterke drang gehad om altijd maar mijn creativiteit te willen uiten. Als kleuter in de bouwhoek, als kind bij de talentenjacht op school en in mijn tienerjaren als drummer.

Het is dat laatste wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik mijn opleiding geluidstechniek op het SAE op mijn 19de ben gestart. Het bleek later pas hoe belangrijk deze keuze in mijn leven geweest is.

Het was namelijk op deze school dat ik mijn vrouw Roxy heb leren kennen. Toen natuurlijk nog jong en onvolwassen waren wij 'recording buddies' en hielpen elkaar tijdens de vele geluidsopnames voor onze schoolprojecten. Na wat drumlessen en afspraakjes sloeg de vonk al redelijk snel over en zijn we uiteindelijk gaan samenwonen in Hilversum.

Enkele jaren later in 2012, besloot Roxy te beginnen met een online fashion blog. Natuurlijk had zij hiervoor foto's nodig en uiteraard was ik daar de uitverkorene om als haar fotograaf te dienen.

Hoewel de eerste paar sessies erg moeizaam gingen en auto-stand op de camera mijn vriend was, begon ik na wat snelle fotografiecursussen er toch echt plezier in te krijgen. Ik uitte mij tot dan toe creatief gezien vooral met muziek, dus toen ik merkte dat ik ook oog had voor beeld ging er een wereld voor me open.
Onderstaande afbeelding was een omslagpunt. Hoewel niet perfect (bestaat perfectie eigenlijk wel?), wist ik hier toch een gevoel vast te leggen en deed deze foto mij realiseren dat dit de weg was die ik wilde gaan volgen. Vanaf dit moment heb ik er dan ook actief werk van gemaakt om van fotografie mijn vak te maken.

oNZE trouwdag

Na de enorm grote stap en het besluit samen een huis te kopen in Haarlem eind 2013, hebben we direct onze familie uitgebreid met een kleine harige, maar vooral ook luidruchtig en baldadige miauw-machine genaamd Snow (Zoals op de foto hierboven te zien, houdt Snow niet van poseren).
In 2014 was het dan zover, ik vroeg Roxy ten huwelijk in Parijs (De stad waar we onze eerst vakantie hebben gevierd). En zoals zoveel enthousiaste bruidsparen die net verloofd zijn, begonnen ook wij direct met de voorbereidingen voor de bruiloft.

Wedding couple Orangerie Elswout
Photo: Giacomo Vesprini
Krup Studio

Ook voor onze waren de prioriteiten vrij snel duidelijk. We zijn dus direct op zoek gegaan naar de trouwlocatie en hadden onze beslissing al direct gemaakt bij ons eerste bezoek. Wij zijn geen twijfelaars, als het direct goed voelt, waarom niet?
Zo waren direct daarna ook de fotograaf en videograaf voor ons een makkelijke keuze en was er geen moment van twijfel dat ook zij onze bruiloft fantastisch gingen vastleggen.
Met de belangrijkste dingen uit de weg waren het nu nog vooral details, dat klinkt als een simpele klus, maar er komt toch een hoop bij kijken; bloemen, pak, trouwjurk, taart, planning van de dag, getuigen, uitnodigingen en noem maar op.
Een hele hoop te regelen binnen een jaar, maar de drukste periode waren toch wel de laatste 3 maanden voor de bruiloft. Ik had namelijk bedacht om op mijn eigen bruiloft voor de entertainment te zorgen en heb mijn 3 beste vrienden en tevens bandleden gevraagd een optreden met mij te verzorgen op mijn bruiloft. Het gevolg was 3 maanden lang zwoegen in de oefenruimte om op mijn bruiloft ons eerste optreden ooit te verzorgen.

Photo: Giacomo Vesprini
Krup Studio

De avond voor de bruiloft hebben we tijd ingepland om alvast een shoot te doen met z'n tweeën. De rede hiervoor was zodat we op de trouwdag zelf niet heel lang weg hoefde te zijn voor de foto's. Ik mocht de jurk uiteraard pas de volgende dag zien, dus Roxy had besloten haar feestjurk aan te doen voor die shoot.
Zoals bijna elke bruidegom zag ook ik op tegen het poseren, maar dit bleek uiteindelijk nergens voor nodig. Het was meer gewoon een wandeling in het park rond onze trouwlocatie en ik heb er eerlijk gezegd best van genoten. Het scheelde ook dat we al een hele hoop mooie foto's hadden zodat de druk op de dag zelf er een beetje af was.

En toen was het eindelijk zover; 17/06/2015, onze trouwdag. Door de goede voorbereiding verliep alles heerlijk soepel en was ook de fotoshoot tussendoor nog erg leuk om te doen. Nu bleek ook dat Roxy niet had stilgezeten de maanden voor onze bruiloft want zij had met een groep vrienden maanden geoefend om een dans voor mij als verrassing in te studeren. Daarbij bleek dat ook het oefenen met de band niet voor niks was geweest. Nog niet eerder hadden de mensen van de trouwlocatie een band zien spelen waar de bruidegom zelf deel van uitmaakte en ons eerste optreden samen was dan ook een groot succes.
En dat is precies wat we wilde, een bruiloft die van ons was, ons eigen gemaakt met persoonlijke dingen en creativiteit. Het was werkelijke de mooiste dag van ons leven en dankzij de foto's zullen we dat ook nooit vergeten.

Photo: Giacomo Vesprini
Krup Studio
contact

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!
Let op! Dit is geen nieuwsbrief waarmee ik jullie wekelijks zal spammen, maar gewoon duidelijke en waardevolle informatie die in jullie eigen tijd doorgenomen kan worden.

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.

Oriënteren

Jullie zitten nog in de oriëntatiefase en er is dus nog een hoop werk aan de winkel. Ik stel daarom voor dat jullie eerst even rustig mijn website doornemen om een goede indruk op te doen van mijn bruidsfotografie.

Toch direct wat meer informatie? Vraag mijn gratis brochure aan (dit is geen wekelijkse spam-nieuwsbrief). Deze is in jullie eigen tijd door te nemen en jullie vinden daar informatie over de volgende punten terug:

 • De voordeelpakketten die ik aanbied
 • Mijn basisprincipes: Kwaliteit, creativiteit en een persoonlijke aanpak
 • Mijn stijl
 • De producten die ik aanbied
 • De online portal (inclusief de online galerij)
 • Antwoord op 15 veelgestelde vragen
 • Handige tips voor de planning van jullie bruiloft
Extra informatie

Ok, straight to the point, daar hou ik wel van!

De brochure is geen wekelijkse nieuwsbrief, dus geen irritante spam, maar gewoon duideijke informatie die jullie in jullie eigen tijd rustig door kunnen nemen.
Vraag hem aan voor direct een enorme schat aan informatie over mijn bruidsfotografie. Ik ga hier op de volgende punten veel dieper in:

 • Mijn basisprincipes: Kwaliteit, creativiteit en een persoonlijke aanpak
 • De voordeelpakketten die ik aanbied
 • De online portal (inclusief de online galerij)
 • De producten die ik aanbied
 • Mijn stijl
 • Handige tips voor de planning van jullie bruiloft
 • En antwoord op 15 veel gestelde vragen
contact

WOW Rustig aan!
Ik zal nooit direct boeken voordat we eerst even kennis gemaakt hebben, dat is heel belangrijk! Natuurlijk het liefst in persoon, maar als dat lastig is zouden we ook even via Skype een gesprek in kunnen plannen voor het eerste gesprek.

Vul het contactformulier hieronder in en deel zoveel informatie als jullie zelf willen. Natuurlijk krijgen jullie ook direct toegang tot mijn gratis brochure. Hierin staat veel meer informatie over hoe ik werk, welke voordeelpakketten ik aanbied en kunnen jullie er handige tips in terug vinden.

persoonlijke aanpak
De keuze voor een fotograaf is heel persoonlijk. Naast de fotografische stijl zijn het karakter en de waardes van de fotograaf één van de belangrijkste criteria om jullie keuze te maken. Als ik iemand inhuur hou ik van een persoonlijke aanpak waarbij er duidelijk en snel gecommuniceerd wordt. Het is om die rede dat ik deze werkwijze ook zelf toepas als fotograaf.
Bart Rondeel bruidsfotograaf
Photo: Roxy Sun
Voor de bruiloft

Jullie mogen deze aanpak dan ook direct van mij verwachten. Bel me, app me of mail me en je mag altijd een reactie van mij verwachten. Natuurlijk ook zo snel mogelijk, maar ook ik zal de telefoon eens weg moeten leggen. Zo ben ik natuurlijk vaak te vinden op de mat, de mountainbike en op bruiloften, dus een telefoon opnemen zal niet altijd gaan.

Persoonlijk contact is dus echt heel belangrijk voor mij en daarom zal ik jullie ook graag willen leren kennen. Tijdens een kennismaking gaat het dan ook vooral over jullie. Ik wil van alles van jullie weten, want hoe meer ik weet, hoe beter ik voor jullie de bruiloft kan vastleggen.
Kijk maar eens naar de foto hieronder. Ik wist dat de bruid een speciale band had met haar opa dus ik was constant op zoek naar het juiste moment om die band vast te leggen. Voor haar is dit daarom één van de belangrijkste foto's geworden.

Bruidspaar danst met opa

Natuurlijk hebben we het tijdens de kennismaking ook over de planning van jullie dag en hoe de fotografie, en dan met name de portretten, hier het beste bij ingepland kunnen worden. Ik maak een hoop bruiloften mee, dus het hoeft niet alleen over de fotografie te gaan. Ik heb allerlei praktische tips die jullie goed kunnen gebruiken voor jullie bruiloft. Ik vind het simpelweg gewoon leuk om te horen wat jullie allemaal van plan zijn en denk graag met jullie mee om dit tot een succes te maken.

Daarnaast krijgen jullie toegang tot de online portal. In deze online omgeving komt alles wat betreft onze samenwerking terecht. Natuurlijk zal ik dit ook allemaal aan jullie laten zien en uitleggen tijdens de kennismaking, meer hierover bij de pagina over de online portal.

Daarnaast kunnen jullie tijdens de voorbereidingen natuurlijk altijd contact met mij zoeken voor vragen of tips. Aanpassingen in de planning kunnen via de portal doorgegeven worden en ik zal deze aanpassingen ook direct zien.
Kort voor de bruiloft hebben we nog even contact om voor de laatste keer alle details door te nemen om er zeker van te zijn dat ik overal van op de hoogte ben. En daarna is het dan eindelijk zover!

Bruiloft ballon detail foto
Tijdens de bruiloft

Eindelijk! Na zo'n lange tijd plannen is de speciale dag dan eindelijk aangebroken. Het is jullie dag, jullie moeten ongestoord kunnen genieten en daar ga ik en natuurlijk al andere mensen om jullie heen voor zorgen. Het is om die rede dat ik altijd nauw contact hou met de ceremoniemeester en andere mensen die betrokken zijn bij de bruiloft om de organisatie zo strak mogelijk te houden.

Bruidsfotografie tijdens ceremonie
Photo: Eliza Dernovska

Op de bruiloft ben ik onzichtbaar wanneer dat nodig is maar aanwezig wanneer dat moet. Zo zal ik vaak tijdens de ceremonie meer op de achtergrond werken, maar bijvoorbeeld bij de groepsfoto toch echt even de aandacht op moeten eisen zodat ook die foto een succes wordt. Tijdens het feest dans ik lekker mee omdat ik merk dat ik dan veel dichterbij kan komen en mensen zich veel meer open stellen voor mijn camera.
Geen zin in ongemakkelijke poses tijdens de portretten? Gelukkig, ik namelijk ook niet! Zie het als een relaxte wandeling die ik zorgeloos voor jullie vastleg. Ik zal jullie uiteraard hier en daar een beetje 'regisseren' om zo de mooiste beelden te krijgen, maar ik hou van beweging en zie dat dus ook graag terug tijdens deze shoot. Doe maar gek, lach, vermaak elkaar en wees lekker jezelf, zo komen de foto's uiteindelijk ook het beste tot hun recht.
Verder doe ik gedurende de dag gewoon lekker mee. Ik hou van bruiloften en alles wat ermee te maken heeft. Ik ben lekker mezelf, lach mee en heb oprecht een hele leuke tijd tijdens jullie bruiloft.

Na de bruiloft

De bruiloft is voorbij, maar ik werk nog hard door. Na het maken van de nodige back- ups is het nu namelijk aan mij om te zorgen dat al die foto's zorgvuldig uitgekozen en nabewerkt worden. Ik schiet op een dag duizenden foto's en ik zie ze werkelijk allemaal voorbij komen, ik selecteer alleen de aller beste en zorg ervoor dat ze uiteindelijk in de nabewerking nog extra tot hun recht komen door ze echt te transformeren tot mijn eigen unieke stijl.
Natuurlijk begrijp ik dat jullie echt niet kunnen wachten om de eerste foto's te zien en daarom zorg ik er altijd voor dat er binnen een week een preview voor jullie klaarstaat in de online galerij. Op die manier zit de dag nog lekker fris in jullie geheugen en beleven jullie alle momenten opnieuw.
Omdat ik veel aandacht besteed aan het selecteren en de nabewerking heb ik ongeveer 4 tot 6 weken nodig om uiteindelijk alle foto's via de online galerij aan jullie te leveren. Natuurlijk is de galerij te delen met alle vrienden en familie, maar daarnaast kunnen jullie nu ook de selectie gaan maken voor jullie trouwalbum. Jullie kunnen dit aan mij doorgeven via de galerij en vervolgens zal ik met die selectie het album ontwerpen en uiteindelijk weer aan jullie laten zien via de portal. Natuurlijk kunnen jullie hier rustig in jullie eigen tijd doorheen bladeren en aangeven waar jullie graag nog aanpassingen zien voordat het ontwerp uiteindelijk naar de producent gestuurd wordt. De foto voor jullie print mogen jullie op elk gewenst moment doorgeven.
De levering van het album zal enkele weken in beslag nemen en na het overhandigen van het album en de print zit het er dan toch echt op. Het enige wat ik dan nog van jullie vraag is of jullie mijn werk willen beoordelen. Groei is voor mij enorm belangrijk en de beste manier om erachter te komen hoe mijn werk en aanpak is ervaren, is door het te vragen aan mijn eigen klanten!

moderne tools
Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen is tegenwoordig online en heeft een smartphone, daarom maak ik gebruik van de modernste tools om voor jullie als bruidspaar voor een ervaring te zorgen waar gemak, duidelijkheid en stijl voorop staan.
Wedding photographer Bart Rondeel
Photo: Roxy Sun
De online portal

Alle bruidsparen die mij boeken als bruidsfotograaf voor hun bruiloft krijgen een totaalpakket. Hier zit standaard toegang tot de online portal bij in en dat doe ik niet voor niks. Niet alleen is dit voor jullie erg tof en handig, ook voor mij is het een tool waar ik dagelijks gebruik van maak om de communicatie met gemak te laten verlopen. Bovendien bevat de portal ook een online galerij die makkelijk met vrienden en familie te delen is en kunnen jullie zelfs het ontwerp van jullie album via deze tool bekijken en goedkeuren.

De galerij

Een online omgeving waar al jullie foto's in te zien zijn en die na afloop van de bruiloft te delen is met alle vrienden en familie, dat is simpel gezegd de galerij.
USB sticks zijn eigenlijk al niet meer van deze tijd. Technische ontwikkelingen gaan zo snel dat de nieuwste laptops al geen USB ingang meer hebben. Alles is verbonden met het internet en dat is waarom de online galerij zo enorm waardevol is.
Het is snel, simpel, ziet er mooi uit en tegenwoordig heel belangrijk, het werkt feilloos op alle apparaten. Daarnaast zijn er ook over details als de beveiliging en toegankelijkheid nagedacht en kan ik de zal ik de foto's voor jullie per overzichtelijk indelen in verschillende categorieën

Trouwfotografie galerij voorbeeld

Jullie krijgen exclusieve digitale rechten om als enige de files in hoge resolutie en uiteraard zonder mijn bedrijfslogo te kunnen downloaden. Daarnaast kunnen jullie ook zelf beslissen welke foto's allemaal te zien zijn voor vrienden en familie. Misschien vinden jullie sommige foto's iets te persoonlijk en hoeven die niet perse gedeeld te worden, jullie kunnen deze foto's dan makkelijk verbergen voor anderen.
Ook bevat de galerij de handige functies om jullie favorieten te selecteren. Ik kan deze selectie dan weer gebruiken in het ontwerp van het trouwalbum.

Hebben jullie interesse in het bestellen van prints? Dan kan ik zelfs een ander type galerij voor jullie aanmaken waarin jullie heel makkelijk kunnen zien hoe de foto er aan de muur uitziet.

Bruidsfotografie print voorbeeld

Kortom, de galerij is echt helemaal van deze tijd en maakt niet alleen het delen van de foto's na de bruiloft super makkelijk, het is ook nog eens heel erg veilig en bovendien dag en nacht te bekijken.

Bruidsfotografie galerij voorbeeld
Album ontwerp

Nadat ik van jullie de favoriete foto's heb doorgekregen via de galerij ga ik aan de slag met het ontwerp van het album. Uiteraard is de layout afhankelijk van de grootte van het album dat jullie bestellen. Foto's komen wel echt het beste tot hun recht wanneer ze groot worden geprint, dus ik raad het niet aan té veel foto's te selecteren, dan wordt het erg druk.

Zodra ik het eerste ontwerp af heb kunnen jullie deze inzien via de portal. Jullie kunnen er doorheen bladeren en zelfs aangegeven waar jullie graag aanpassingen zien. Na de nodige aanpassingen komen we uiteindelijk bij het ontwerp dat naar de producent gestuurd zal worden. Dit gebeurd pas zodra jullie dit goedkeuren in de portal zodat hier geen misverstand over kan ontstaan. Hieronder een voorbeeld van een groot album 35x35 cm waarin het bruidspaar vraagt om de tekst iets kleiner te maken.

Album Design proofing voorbeeld
communicatie tools

Naast deze paradepaardjes van de portal is er ook over de formaliteiten nagedacht. Zo zijn er formulieren waarin jullie de album opties rustig in jullie eigen tijd kunnen bekijken. Ook zijn er formulieren om wat contactgegevens met mij te delen (denk aan bijvoorbeeld de ceremoniemeester of de trouwlocatie) en is er een heel handig formulier waarin jullie de planning van de dag kunnen invullen zodat het voor mij altijd duidelijk is hoe de planning eruit ziet. Zelfs de facturen en dergelijke zijn hier allemaal in terug te vinden in kunnen jullie in je eigen tijd inzien.

Print je foto's!
Het doel van mijn fotografie is het vertellen van het verhaal van jullie trouwdag.
Het printen van foto's is de ultieme manier om dit verhaal te blijven vertellen. Daarom lever ik ook altijd een album en een print. Niet ergens verstopt op de computer, maar een tastbaar product wat ergens op een prominente plek mag liggen zodat jullie op elk moment jullie trouwdag kunnen herbeleven.
Bruidsfotografie print voorbeeld
Trouwalbum

De meeste mensen trouwen natuurlijk maar één keer. Dat wil zeggen dat er maar één dag in jullie leven is dat alles samenkomt en waar jullie er op je allerbest uitzien. De dag wanneer vrienden en familie speciaal en alleen voor jullie aanwezig zijn, hun liefde uiten en de mooiste dingen over jullie zeggen. Een dag vol tradities en gebeurtenissen die alleen op bruiloften voorkomen.
De jurk, de ringen, de first look, het ja zeggen, de geloftes, de kus, het klaarmaken, de zenuwen, het aansnijden van de taart, de gezelligheid, de liefde, samenhorigheid, de eerste dans, gekke momenten, gestoorde ooms en trotse ouders. Zo maar een paar dingen die voorbij komen op jullie bruiloft en die je voor de rest van je leven wilt onthouden.

De beste manier om die herinneringen zo helder mogelijk te houden, is doormiddel van een luxe trouwalbum. Een tastbaar product, geheel gepersonaliseerd en altijd op de koffietafel zodat jullie op elk moment het album erbij kunnen pakken en jullie geheugen kunnen opfrissen.

Trouwfotografie album voorbeeld

Zo'n prachtig album zit standaard bij mij prijs in omdat ik het belangrijk vind dat de foto's gezien worden en het verhaal keer op keer weer verteld wordt. Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om materialen, fotopapier en soorten albums. 30x20 cm en 30 pagina's niet groot en dik genoeg voor jullie? Geen probleem, jullie kunnen er altijd voor kiezen om het album te upgraden naar een grotere versie met meer pagina's.

Het ontwerpen van het album zit natuurlijk gewoon bij de prijs in en ook het gebruik van de portal om jullie ontwerp in te zien en goed te keuren horen uiteraard bij het totaalpakket.

Bruidsfotografie album voorbeeld
Prints

Ik laat jullie graag zien hoe waardevol het is om ook in het groot uit te printen, daarom krijgen jullie van mij altijd één A3 print naar keuze. Ik print deze zelf op Canon professioneel Luster fotopapier. Deze papiersoort heeft een geweldig kwaliteit met een lichte korrel en een milde glans, perfect voor het soort kleurvolle en contrastrijke foto's waar mijn stijl om bekend staat.

Extra prints zijn uiteraard geen probleem. Ik bied verschillende maten aan zodat er in elke kamer wel een foto past. Omdat de smaak voor een lijst heel erg persoonlijk is en echt in het interieur moet passen, laat ik die keuze aan jullie. Hou alleen rekening met de omvang van de lijst en zorg dat jullie print er mooi in past. Uiteraard kan ik jullie hier altijd mee helpen.
En zoals jullie weten zijn ook prints in de praktijk te bekijken via de portal. Kies een maat en hang hem in één van de digitale kamers om een beeld te krijgen van de omvang en het gevoel wat de foto overbrengt in de ruimte.

Trouwportret print bruidspaar