Loading...

Crisishulp in beeld
Bedrijfsfotografie voor ondernemers in problemen

Een serie bedrijfsfoto's die uw onderneming opnieuw in beeld brengt als sterker dan ooit tevoren.
Geheel vrijblijvend en zonder beslissingstermijn.
Niet gebruiken = niet betalen

Portretfotografie

Wat bied ik aan?

No cure, no pay!

Mijn aanbod

Bedrijfsfotografie dat uw onderneming in beeld brengt en uw bedrijf laat zien als overlever van de coronacrisis.

Vrijblijvend

U bepaalt of de foto's uiteindelijk gebruikt worden.
Niet gebruiken = niet betalen.
U heeft de touwtjes in handen!

geen termijn

Beslis zelf wanneer u klaar bent om de investering te doen die uw onderneming opnieuw op de kaart gaat zetten.

Er is licht aan de horizon!

Nu al enthousiast? Neem contact op!

Fotografie voor ondernemers

Werkwijze

Intake

U deelt uw wensen en ik adviseer over het realiseren van deze ideeën. Zodra er een duidelijk beeld is van het werk dat er gedaan moet worden stel ik een licentieovereenkomst en een offerte op.

fotograferen

Het vastleggen van de bedrijfsfoto's zal gebeuren zoals afgesproken in het voortraject.
Deze sessie zal op een logisch tijdstip plaatsvinden om zo efficiënt mogelijk de beelden te kunnen vastleggen.

natraject

Na het nabewerken van de foto's zullen ze beschikbaar worden gemaakt in een online galerij waar u het resultaat kunt terugzien. Vervolgens ligt de beslissing in uw handen om de foto's af te nemen.

Een nieuwe start!

Neem contact op!

Bedrijfsfotografie

Voorwaarden

Hulp voor ondernemers die dat nodig hebben

Deze actie is bedoeld om ondernemers in nood te helpen en ik doe daarom een moreel appèl op diegene die gebruik willen maken van deze aanbieding, dat zij de hulp ook echt goed kunnen gebruiken omdat zij door de coronacrisis in de problemen zijn geraakt.

Werk volgens regelgeving

De huidige regelgeving en maatregelen naar aanleiding van de coronacrisis worden te allen tijden nageleefd. Een belangrijk punt is dat men alleen het huis moet verlaten indien noodzakelijk en ik zal mij dan ook aan deze regelgeving houden. Dit wil zeggen dat het daadwerkelijk maken van de foto's pas gedaan kan worden zodra de regelgeving dat toelaat, maar daarnaast ook dat mijn eigen oordeel hier een rol in speelt.

Doorsturen van opdrachten

Omdat er veel belangstelling is bestaat er een mogelijkheid dat ik opdrachten moet doorsturen naar een collega-fotograaf die zich heeft aangemeld bij dit initiatief via de Facebook-groep 'crisishulp in beeld'.
Alle verantwoordelijkheden die komen kijken bij het aangaan van de opdracht, liggen vanaf dat moment ook direct bij de betreffende fotograaf.
Het is mogelijk dat er meer dan één andere fotograaf geïnteresseerd is in de opdracht. In dit geval is het mogelijk dat door meerdere fotografen offertes worden verzonden naar de opdrachtgever.

Kwaliteit en service

Ik garandeer de kwaliteit en service zoals die beschreven staan in mijn aanbod, werkwijze en portfolio.
Indien een opdracht doorgestuurd moet worden, ligt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en service echter bij de fotograaf die deze opdracht aanneemt en ben ik op geen enkele wijze meer betrokken bij de opdracht.
Wel stel ik als eis voor fotografen die zich aanmelden Facebook-groep 'crisishulp in beeld', dat zei het 'no cure, no pay' model hanteren.

Recht om opdracht te weigeren

Ik behoud mij het recht voor een opdracht zonder opgave van reden te weigeren. Wel doe ik mijn uiterste best, indien ik een opdracht moet weigeren, deze door te verwijzen naar een collega uit de Facebook-groep 'crisishulp in beeld'.

Dit ben ik

Normaal gesproken ben ik rond deze tijd druk met het fotograferen van bruiloften, maar ook mijn onderneming is hard getroffen door deze crisis waardoor het werk nu stil ligt.
Ondanks de grote tegenslagen heb ik toch besloten om te kijken wat nog wel mogelijk is en waar de kansen liggen, maar tegelijkertijd ben ik graag onderdeel van de oplossing die we allemaal zo hard nodig hebben.
Ik heb daarom besloten om een compleet andere aanpak in het leven te roepen en voor dit specifieke aanbod op een 'no cure, no pay' basis te gaan werken.

Op zoek naar wat meer info over mij en mijn bruidsfotografie? Neem een kijkje en klik hieronder.

Aanmelden als fotograaf

Ben jij fotograaf en wil je ook meehelpen aan deze actie? Meld je dan aan voor de Facebook-groep die ik speciaal hiervoor heb aangemaakt. Ik zal hier alle opdrachten delen die ik uit handen zal moeten geven.
Enkele eisen die ik stel aan de aanmelding:
- Je bent zelf fotograaf in Nederland
- Je staat ingeschreven bij de KVK
- Je hebt een website en portfolio
- Je gaat akkoord met de voorwaarden
- Je hanteert het no cure, no pay model

Aanmelden? Klik hieronder