Blog
Bruiloften

Bruiloft in hartje Utrecht

Een zonnige dag tijdens deze bruiloft in het centrum van Utrecht. Met erehaag van de politie, een Star Wars Imperial March als opkomst nummer en een bruidspaar dat gewoon ontzettend verliefd is!

Bruiloft in hartje Utrecht

Disclaimer

Eerst even een disclaimer omdat we hier te maken hebben met een uitzonderlijke situatie in uitzonderlijke tijden. Er zijn hier sommige foto's te zien waarbij het lijkt alsof mensen zich hier niet houden aan de 1.5 regel. In sommige gevallen is dit gezichtsbedrog dankzij de compositie in de foto, maar in de gevallen waar dit niet het geval is, hebben er geen overtredingen van de regels plaatsgevonden en zijn dit vaak mensen die een huishouden delen en daarom wel 1.5 meter bij elkaar in de buurt mochten komen.

Bruiloft voorbereidingen bij het Karel V hotel in Utrecht

Wanneer ik aankom rijden bij het Karel V hotel in Utrecht schijnt er een heerlijke zon op mijn gezicht die ook de rest van deze dag nog veel aanwezig zal zijn. Annika en Andreas trouwen vanwege de Coronamaatregelen klein, in het centrum van Utrecht en met een relatief kleine groep mensen. Een overnachting in het Karel V hotel is daarom extra ontspannend omdat alles zich in de omgeving van het centrum van Utrecht af zal spelen.
Ik klop aan bij de kamer van Annika en zie dat ze al druk in de weer is met haar en make-up. Een lekker ontbijtje in de vorm van een grote kom yoghurt is altijd goed om een bruiloft mee te beginnen. Met het prachtige licht wat de hotelkamer van het Karel V hotel binnen komt leggen we de voorbereidingen op een creatieve manier vast.

First look en wandeling naar het gemeentehuis van Utrecht

Annika en Andres hebben besloten hun first look momenten te doen in het hotel. Een prachtige lange gang helpt niet echt om de zenuwen van Andreas in bedwang te houden, want het duurt een oneindigheid voordat hij zich eindelijk mag omdraaien en zijn toekomstige vrouw mag aanschouwen.
We beginnen aan onze wandeling naar het gemeentehuis van Utrecht waar de huwelijksvoltrekking zal plaats vinden. Wat het bruidspaar echter niet weet, is dat ze onderweg opgepikt worden door politie te paard. Andreas is zelf agent en zijn collega's vonden het een goed idee om een erehaag te vormen voor het bruidspaar direct voor het gemeentehuis. Uiteraard zagen Annika en Andreas dit absoluut niet aankomen en is de toon voor de trouwdag direct gezet.

Trouwceremony en toast in hartje Utrecht

De gasten zitten binnen te wachten en het bruidspaar staat klaar om de zaal binnen te lopen. Tot mijn grote verbazing begint er bekende muziek te spelen: The imperial march van Star Wars!
Wat een geweldig manier om je bruiloft op deze manier te personaliseren, fantastisch!!
De ceremonie is prachtig; Er worden mooie woorden gedeeld en hier en daar een traan gelaten. Na het ja-woord blijven Annika en Andreas nog heel even alleen achter in de zaal en daar zie ik het geluk van dit stel op de meest natuurlijke manier; Ze staan zonder muziek samen te dansen en hun bruiloft te vieren.

Een korte receptie voor het gemeentehuis van Utrecht volgt waarbij er eigenlijk veel minder gedronken wordt dan waarop gerekend, maar waar veel vreugde en lieve woorden met elkaar gedeeld worden.

Trouwportretten in het centrum van Utrecht

We sluiten de dag af door nog een aantal creatieve trouwportretten vast te leggen in het centrum van Utrecht. Ik voel de liefde tussen dit stel en dat is duidelijk terug te zien in deze foto's; intens geluk van een stel dat voor de rest van hun leven gelukkig met elkaar zal zijn.

Annika en Andreas, veel geluk samen en bedankt dat ik deze dag voor jullie vast mocht leggen!

Scroll door voor een indruk van het verhaal in foto's die ik voor deze bruiloft heb afgeleverd

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

Trouwfotograaf Bart Rondeel
contact

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Trouwfotograaf Bart Rondeel
Brochure / Datum-check

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure, een snelle datum-check of allebei.

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.