Blog
Bruiloften

Bruiloft bij Mereveld in Utrecht

De bruiloft van Estelle en Marshelon bij het prachtige Mereveld in Utrecht. Een trouwlocatie die pure luxe uitstraalt in een rustige omgeving. En met ook Amelisweerd om de hoek, wat een toplocatie is om trouwfoto's te maken.

Bruiloft bij Mereveld in Utrecht

Trouwvoorbereidingen in IJsselstein en Maarssen

Als ik aankom in Maarssen zijn Marshelon en zijn twee beste vrienden al druk in de weer om zich klaar te maken voor de grote dag. Iedereen moet er vandaag op z'n best uitzien en wat mij betreft is dat absoluut geslaagd. Vooral Marshelon, in z'n driedelig trouwpak, weet wat stijl is en mag wezen.
Na een aantal foto's van de 3 mannen vervolg ik mijn reis naar Maarssen, waar Estelle zich vol spanning aan het voorbereiden is op de grote dag bij Mereveld. Meerdere gasten zijn al aanwezig, waaronder hun hond, vriendin, familie en natuurlijk het zoontje van Estelle en Marshelon. Nadat Estelle in haar jurk is gehezen, is er een kort moment met haar vader, die haar die dag voor het eerst mag aanschouwen in haar prachtige trouwjurk.

Trouwceremonie bij Mereveld

Na een korte reis naar Mereveld waar de trouwceremonie zal plaatsvinden, bereid ik me voor op wat komen gaat. Er staat veel op de planning in korte tijd; Alle gasten komen aan, Marshelon doet ook een first look met zijn moeder en natuurlijk komen alle traditionele trouwmomenten ook voorbij.
De ceremonie is prachtig; een lach, een traan en uiteindelijk een zoen en de plechtige belofte er voor altijd voor elkaar te zullen zijn. Natuurlijk wordt er naar afloop gefeliciteerd, worden er mooie worden gedeeld door familie en vrienden en wordt ook uiteraard de taart aangesneden.

Trouwfoto's bij Amelisweerd

Na een korte receptie hebben we kort wat tijd ingepland om trouwfoto's te maken bij Amelisweerd in Utrecht. Dit prachtige park bied ontzettend veel mogelijkheden voor supertoffe trouwfoto's. Met dichte bebossing en uitgestrekte velden is er voor ieder wat wils. En grappig genoeg leveren de zwemmende kinderen ook nog wel wat unieke trouwfoto's op.

Een spetterend trouwfeest bij Mereveld in Utrecht

En hoe kan je zo'n dag beter afsluiten dan met een feest? Dat kan prima bij Mereveld, waar meer dan genoeg ruimte is voor een groot aantal gasten. Het feest wordt geopend met een first dance door het bruidspaar, maar al snel vult de dansvloer zich met mensen en kan het feest echt beginnen. Het traditionele gooien van het bruidsboeket en zelfs een stripact van Marshelon maken de avond compleet. We sluiten hem af met een groepsfoto op de dansvloer en ik ga naar huis, wetende dat dit feest nog tot in de late uurtjes door zal gaan.

Estelle en Marshelon, heel erg bedankt voor jullie vertrouwen. Ik heb enorm genoten van jullie mooie dag en ben dankbaar dat ik dit voor jullie vast mocht leggen!

Meer foto's hieronder, maar doe eerst even een snelle datum-check!

Hoe zou het zijn om ook het verhaal van jullie bruiloft terug te zien op mijn blog?
Aarzal niet, neem contact op!

Neem een kijkje hieronder voor nog meer verhalen van andere bruiloften

contact

Wij bijten niet!

Als jullie nog aan het oriënteren zijn is het misschien beter eerst even mijn gratis brochure aan te vragen. Hier deel ik veel meer informatie over mijn werkwijze, voordeelpakketten en extra's die jullie allemaal kunnen verwachten als jullie mij boeken.

Zijn jullie al overtuigd neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Brochure / Datum-check

Wij bijten niet!

Vul dit formulier in voor het aanvragen van de gratis brochure en doe eventueel gelijk een datum-check!

Misschien zijn jullie echter al overtuigd en willen jullie direct afspreken. Dat kan ook!
Neem dan gerust contact door op de button hieronder te klikken en jullie gegevens achter te laten.